Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.002.358
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
BULIGO kaže...
Predator003 kaže...

niko nije ni vidio pa evo opet:

" da ne bude spam, buligo možeš li mi reći kako se zove onaj mod koji se spoji na big x pa on sjecka ono šta bude iza kombajna nakon pšenice i ječma? "

Jel ovo??

http://www.modbox.us/farming-simulator-2013-mods/3697-crown-easy-flow-380-v10.html

ma ne ta, objavio si to davno, ima istu funkciju kao ona mala kidd sjeckalica smao što ne treba traktor nego se stavi na krona

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pa ovo je ta sto se nakaci na big x. Sam Big X je masina za sjeckanje, ovo mu je samo  'skupljac', na slici skuplja travu ali moze i slamu od zita i barleya.Jesi li  siguran da mislis na big X? Jednom kad imas Big X ne treba ti nis drugo za sjeckanje.Ovaj dodatak+BigX rade tocno kao traktor+mala Kidd sjeckalica, proizvodi chaff.Na sto tocno mislis?

Na prikolicu za chaff za BigX?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 19:10 (BULIGO).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

neznam s time raditi pa i necu :)

hvala na pomoci sad znam sta mi je raditi :)

ako imas kakav prijedlg za mapu koja ima to sto si rekao slobodno napisi :)

sad jos samo da bude kisa i snjeg da jos to vidim :) i repu da poberem XD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
balvanar kaže...

neznam s time raditi pa i necu :)

hvala na pomoci sad znam sta mi je raditi :)

ako imas kakav prijedlg za mapu koja ima to sto si rekao slobodno napisi :)

sad jos samo da bude kisa i snjeg da jos to vidim :) i repu da poberem XD

mislis povadis...strasno...pobrat repu :D

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

ma na to sam mislio berem kukuruz psenicu i repicu pa usput i repu ili krumpir XD

samo me hebe prikolica u koji kipati meni nece niti jedna neznam zasto

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
balvanar kaže...

ma na to sam mislio berem kukuruz psenicu i repicu pa usput i repu ili krumpir XD

samo me hebe prikolica u koji kipati meni nece niti jedna neznam zasto

Jesi li probao neku mod-prikolicu? Milsim da one Krampe-Kipper mogu tovariti i krumpir i repu??

15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

A s čim bereš repu? Samohodnim ili onim što kačiš na traktor? Možda da probaš stosnit O tipku?

Jel ima negdje za skinit tarup za repu što se kači na prednji hidraulik? Tako da odjednom sve obavim

zzzZZzzzZZzzzZz...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Nadam se da sam malo pomogao ;)

da ne citiram cjeli post - pomoglo je .

Hvala ljepo

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

samohodnom vadim

sve i jednu prikolicu sto orginal sto modove sam skinio poslago ih i po redu isao nigdje mi nepise ono za kipanje ikonica :)

sad skidam jos neke da vidim u cemu je problem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
balvanar kaže...

samohodnom vadim

sve i jednu prikolicu sto orginal sto modove sam skinio poslago ih i po redu isao nigdje mi nepise ono za kipanje ikonica :)

ma nisu prikolice problem... nema sanse da ove original prikolice ne mogu primit repu i krompir... mozda si nesto zaboravio stisnut, pa zato nece da kipa?

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
12 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
balvanar kaže...

samohodnom vadim

ma nisu prikolice problem... nema sanse da ove original prikolice ne mogu primit repu i krompir... mozda si nesto zaboravio stisnut, pa zato nece da kipa?

Tako je. Ako nista drugo onda bar ova mala crvena originalna Gillibert 1800 prima i krumpir i repu:

Jedino sto mi pada na pamet je da nemaju sve prikolice kipanje na sve strane, neke oce samo unazad i s desne strane, neke s lijeve, neke sa sve tri strane itd.

Glupo pitanje: GDJE pokusavas iskipat repu/krumpir? Pitam jer ljudi pogrijese pa pokusavaju kipati repu i krumpir u silos kao zito, a ti se kipaju u ono skladiste sa tekucim trakama...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 17:22 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Buligo, rekao si jednom da si povećao onu crvenu prikolicu u kojoj se pravi mix na 36000 jel tako? samo mi reci koliko onda u nju ubaciš kockastih bala (kockastih zapremine 4500) ILI  koliko ubaciš okruglih?

znači reci mi sljedeće koliko ubaciš bala sijena u crvenu prikolicu ako su kockaste?

i koliko ubaciš bala sijena ako su okrugle (reci mi i kako se zove modana balarica koju koristiš za okrugle, hesston za kockaste već imam)

kako ti dobivaš bale sijena, jesi li cijelo polje zasadio travom, ako jesi koje?

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 13:11 (Predator003).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Predator, ja sam povecao (poduplao) kapacitet originalne mijesalice (prije toga sam originalni .xml kopirao na externi disk za svaki slucaj). Tako umjesto 18.000L sada drzi 36.000L.

Sijena i silaze moze biti min 25% max 75%

dakle min. 9000 jednog i drugog. Vise ne radim okrugle bale, nego samo kockaste. Sijeno baliram s onim crvenim Heston-fiatagri, kapacitet 6000L, dakle ubacim 2 bale to je 12000L. Slamu baliram s jednom drugom balericom isto cetvrtaste, kapacitet bale sijena je 7200L, ubacim dvije.

Recept:

Sijeno: 2 x 6000 = 12000

Slama: 2 x 7200 = 14400.

Ukupno: 26400. Do 36000 fali jos 9600.

To popunim sa silazom.9600 je manje od 10000 koliko drzi 'kasika' utovarivaca. I nju sam povecao na 20000L, pa sada kad jednom zagrabim mogu napraviti 2 'doze' mixa za krave i jos mi ostane 800L u utovarivacu(bzvz ali eto).

Znam da je to povecanje cheat, ali jednom kad imas 2000, 3000 ili vise krava, pravljenje sve te silne hrane postane prava tlaka s tom malom mijesalicom i malim utovarivacem. 3000 krava u jednom danu pojede cudo hrane. A kad obavim sve sto treba, prisiljen sam ubrzati igru do slijedeceg ciklusa usjeva, i hrana samo nestaje.Mogu prodati dio krava, ali volim pare koje one daju a mrzim pcele, panele i turbine,pa eto, malo varam, malo radim :)

Sto se tice trave, ja igram na mapi Two Rivers, i malo je zahebana po pitanju trave. Ne moze se kositi trava pored ceste ili izmedju polja, samo na za to predvidjenim travnjacima, kojih ima dovoljan broj, ali su rastrkani po cijeloj mapi pa ima puno setanja okolo sa Big 500-ticom. Ima nekakav bug na toj mapi u svezi trave. Ako npr. zasadis neku oranicu s travom, ona zrije mnogo mnogo sporije nego u originalnoj mapi, ima vrijeme zrenja slicno (isto??) kao zito. Dok ta trava dozori, ona na travnjacima se obnovi bar 3 puta. Tako da ne pali sadnja trave kao u Hagenstedtu. Steta.No, mapa je velika i zamisljena za multiplejer pa ma travnjaka i vise no dovoljno.

Ako koristis originalne balerice, onda moras jedino paziti da ne prijedjes maximum % pojedinog resursa za mix.

slama max je 40%, ostale dvije 75%. Slame niti ne mora biti. AKo mas viska slame, ubaci samo jednu balu i sigurno neces preci max. Mislim da su originalne okrugle bale slame 6000L.Ako ces poduplati mixer, onda ti se ne isplati koristiti originalne balerice jer ti mixerica nece biti potpuno puna. AKo te to ne smeta (a nit ne bi trebalo da te smeta) onda ubaci koliko ide (a da mix jos bude ispravan) pa koliko bude-bude, UNLOAD i ajmo dalje.

Ja ti mogu dat obje moje preradjene balerice, ako ti trebaju. Ako neces prckati po originalnim fajlovima (jer igras multiplejer), ima par mod-mixera na netu, pa se jedan od njih moze 'nastimati' na 36000L, a originalni prodaj i kvit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 16:23 (BULIGO).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Predator, ja sam povecao (poduplao) kapacitet originalne mijesalice (prije toga sam originalni .xml kopirao na externi disk za svaki slucaj). Tako umjesto 18.000L sada drzi 36.000L.

Sijena i silaze moze biti min 25% max 75%

dakle min. 9000 jednog i drugog. Vise ne radim okrugle bale, nego samo kockaste. Sijeno bliram s onim crvenim Heston-fiatagri, kapacitet 6000L, dakle ubacim 2 bale to je 12000L. Slamu baliram s jednom drugom balericom isto cetvrtaste, kapacitet bale sijena je 7200L, ubacim dvije.

Recept:

Sijeno: 2 x 6000 = 12000

Slama: 2 x 7200 = 14400.

Ukupno: 26400. Do 36000 fali jos 9600.

To popunim sa silazom.9600 je manje od 10000 koliko drzi 'kasika' utovarivaca. I nju sam povecao na 20000L, pa sada kad jednom zagrabim mogu napraviti 2 'doze' mixa za krave i jos mi ostane 800L u utovarivacu(bzvz ali eto).

Znam da je to povecanje cheat, ali jednomkad imas 2000, 3000 ili vise krava, pravljenje sve te silne hranje postane prava tlaka s tom malom mijesalicom i malim utovarivacem. 3000 krva u jednom danu pojede cudo hrane. A kad obavim sve sto treba, prisiljen sam ubrzati igru do slijedeceg ciklusa usjeva, i hrana samo nestaje.Mogu prodati dio krava, ali volim pare koje one daju a mrzim pcele, panele i turbine,pa eto, malo varma, malo radim :)

a bolje i to nego upisat 238469523789562379€ i odma pokupovat sve strojeve i stoku i sta ti ja znam :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ma znam Karlo. Problem je izgleda u tome sto programeri nisu ni mislili da bi neki ludjak kupio 3000 ili 5000 krava, pa kod tih brojeva sve postaje prilicno nadrealno. Za kupiti 5000 krava treba 10 milijuna. onda one daju oko 2.75 milijuna profita na dan, pola ujutro, pola navecer. I samo s modom za vodu popiju 300.000 litara vode dnevno. To je koliko?15-20 cisterni vode koju treba dopremiti u korito za vodu. Plus slama, plus mix itd. A sve to s onim originalnim strojevima s malim kapacitetom. Osim toga, uloziti 10 milijuna u krave da bi imali profit od njih? Ej,10 milijuna!!! aloooo?? s tim mozes kupiti sve sto zelis, sva polja valjda, i jos ti ostane, dakle nije stvar u parama nego u fun-factoru. Ako je hranjenje krava tlaka, onda se ne bi trebalo ni upustati u to, bar ne na taj masovni sistem. Mozda max 500 krava, tek za zabavu. Ja pokusavam otkriti koliko  krava mogu 'drzati' a da ih mogu prehranjivati da daju 110% mlijeka.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

hvala buligo, ja ću koristiti hestonovu, imam je.

ima li iko neki dobar mod za front loadera nešto kao cat 996 ili kamatsu wa1200, htio bi jedan takav za silažu jer ko će sa defualtanim utovarivačem 60 puta ubacivat silažu a ne bi ništa diro po njemu. našao sam mod isti ko onaj iz igre smao što mu se okreću kotači umjesto "zgloba" i stane 20K litara ali eto ako neko zna kakav cat ili w1200 može li mi dat link

0 0 hvala 0
12 godina
Farming Simulator 2013

Skinuo sam kontenjer za tekući drek koji se ostavi kod polja i iz njega se puni prikolica. Problem je u tome što prikolicu nemogu napunit iz njega pokušao sam na sve moguće načine ali neide.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pozz Farmeri igram FS 13, mapa je Vojvodina imali koja bolja mapa i ova je ok samo mi sliosi oni idu na zivce. na 2011 sam igro neku Poljsku bila je dobra bas ono Farmerska malo uvale na nekom brdu farma i to,ali pase neka dobra. unapred Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ejj mogu li dobiti tvoj kljuc za multiplayer farming simulator 2013

andreas
12 godina
Lilika21 kaže...

Neće ti nitko dat kljuć nije nitko lud , zar si se registrirao na forum samo da bi dobio key code?

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 21:36 (macgyver 53).
12 godina
neaktivan
hasankooo kaže...

Pozz Farmeri igram FS 13, mapa je Vojvodina imali koja bolja mapa i ova je ok samo mi sliosi oni idu na zivce. na 2011 sam igro neku Poljsku bila je dobra bas ono Farmerska malo uvale na nekom brdu farma i to,ali pase neka dobra. unapred Hvala

Ja vec mjesec dana igram na Two Rivers, meni je odlicna, nije ravna, nisu prevelika polja, ne zapinjes za stabla jer je iskljucen 'clipping', imas skladiste za slamu, travu i silazu, meni je ok.

Eee bas dobro da si svratio!!!

Ja pokusavam igrati na Vojvodini vec duze vremena, svidja mi se mapa ali ne znam kako dovraga i bestraga aktivirati one 'lule' na silosu??? Stanem ispod, protisnem 'O' i tako 100 puta i nista??? A sto su one 2 lule u gradu onoj nasoj zgradi? Nemam pojma. I zasto mi nude da kupim (polja??) br 78+, znaci 79, 80 itd, i 500.000 dolara za kupiti sto? Svoju farmu??

Ak imas informacije, rado bih rijesio ta svoja pitanja.

Ako volis velike mape (4 x normalna) pokusaj MSCY. Ako volis varijacije Hagenstedta, probaj OGF Hagenstedt.I Central Kansas je ok.

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Zdravo ..... ja sam novi pak bi vas htio pitati   ima li da bi mi htio prodati   cd key za multiplayer   da mgu igrati  
Hvala unaprijed

andreas

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...
Lilika21 kaže...

Neće ti nitko dat kljuć nije nitko lud , zar si se ragistrirao na forum samo da bi dobio key code?

Ae, Mac, ko da to prvi puta vidis haha. {#}

12 godina
neaktivan
Lilika21 kaže...

Zdravo ..... ja sam novi pak bi vas htio pitati   ima li da bi mi htio prodati   cd key za multiplayer   da mgu igrati  
Hvala unaprijed

Lilika, CD-key iliti Product key je jedan jedini po igri, i za solo i za multiplejer, i kosta dvadesetak eura, mozda sad i manje.

12 godina
Farming Simulator 2013

Tako je isto i u ETS 2 temi {#}

Ja imam 200 krava i već im nemogu nanjet miksa, morat ću povećat kapacitet mješalice.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 21:38 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
hasankooo kaže...

Ja vec mjesec dana igram na Two Rivers, meni je odlicna, nije ravna, nisu prevelika polja, ne zapinjes za stabla jer je iskljucen 'clipping', imas skladiste za slamu, travu i silazu, meni je ok.

Eee bas dobro da si svratio!!!

Ja pokusavam igrati na Vojvodini vec duze vremena, svidja mi se mapa ali ne znam kako dovraga i bestraga aktivirati one 'lule' na silosu??? Stanem ispod, protisnem 'O' i tako 100 puta i nista??? A sto su one 2 lule u gradu onoj nasoj zgradi? Nemam pojma. I zasto mi nude da kupim (polja??) br 78+, znaci 79, 80 itd, i 500.000 dolara za kupiti sto? Svoju farmu??

Ak imas informacije, rado bih rijesio ta svoja pitanja.

Ako volis velike mape (4 x normalna) pokusaj MSCY. Ako volis varijacije Hagenstedta, probaj OGF Hagenstedt.I Central Kansas je ok.

Sada sam sebi skino Two Rivers ali izgleda da link nije dobar ili sta vec. neznam stvarno opcije na Vojvodini fina je mapa malo prilazi uski i cesta malo uza ali ok. a to sa silosima  bas me razocaralo poceo sam ispocetka igrati default mapu malo sada skidam modova novi i tako a probacu ovu Central Kansas.

i hvala na odgovoru.

13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

može link za ....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lilika21 kaže...

Hvala unaprijed

ja cu ti prodat... 200kn i evo ti igrice, ako hoces mozes od mene kupit i ETS2 key također 200kn... ako oces obadvije dam ti popust 50kn... vi ostatak ekipe cutite, pssssst :D

P.S. farming simulator mi je na steamu, pa dobijes TETRIS gratis :D hahaha

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 0:06 (karlo666).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Hasankoo, kako se aktiviraju one lule za tovarenje zitarica na silosima?? (mapa Vojvodina)

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 0:36 (BULIGO).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Hasankoo, kako se aktiviraju one lule za tovarenje zitarica na silosima?? (mapa Vojvodina)

Mislim sa O, kipanje

zzzZZzzzZZzzzZz...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice