Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.009.864
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
macgyver 53 kaže...
BULIGO kaže...
macgyver 53 kaže...

Evo složio sam mix za krave, produktivnost krava je na 90%. Jel tako dobro?

Da, dobro je. Odmah znas da je mix OK cim ti je slicica za 'mix' na desnoj strani 'osvijetljena'. Dok nije OK, slicica je smedje boje.

Jos im baci slamu na pod stale i bit ce 100%. Ako ti se ne da sjeckati bale u sjeckalici, mozes ih samo ubaciti u mjesalicu i sa 'unload'

istreses slamu van. Pada u korito za hranjenje...a u stvari zavrsi na podu. Heh, cuda moderne tehnike ;)

P.S. Jel ti valja sto taj Manitou? Onaj kojeg sam ja probao imao je gresku: kad bi kotace skrenuo u stranu, jedva se micao..

Kako izgleda sjeckalica za bale? Jel to neki mod ili ima za kupiti u igri. A Manitou je super ako hoćeš dati ću ti link za njeg.

Moze link,hvala.Bas da vidim kakva je ta verzija. Malo sam izmijenio originalni tele-front loader pa mi je sad ok.

A sjeckalica je onaj drugi, manji stroj, isto crveni, na istoj strani gdje si kupio mijesalicu. Treci je ona samohodna mijesalica.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 23:54 (BULIGO).
12 godina
Farming Simulator 2013

Evo ja mislim da je ovaj jer se nesječam odakle sam skinuo http://www.modbox.us/farming-simulator-2013-mods/535-manitou-mlt-735-120-v20.html

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Super, hvala.

OK, uzeo sam Krone BigX_1000, ugradio mu spremnik za chaff od 5000 litara, i omogucio da taj spremnik brzo prazni kroz onu njegovu surlu. Rezultat je nevjerojatan!

Kad ga vozi AI, sad radi puno, puno bolje: ne staje ko ukopan svaki puta kad zaostajem 2 centimetra previse za njim s prikolicom, vec nastavi mljeti kuruzu, ali ne ode daleko jer ima maleni spremnik. Cim se opet priblizim, surla me odmah 'napipa' i odmah pocinje istovar. Kad je gotov, krece dalje ko puska. Ako uspijevam pratiti ga, spremnik se uopce ne puni. Ma, radi sve kao kod kombajna. Mozda predobro, djeluje kao cheat. Ali svejedno uzitak {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 2:57 (BULIGO).
12 godina
Farming Simulator 2013

Kako se radi sa sjeckalicom za bale? Nikako nemogu stavit bale u nju, pokušavao sam sa slamom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Kako se radi sa sjeckalicom za bale? Nikako nemogu stavit bale u nju, pokušavao sam sa slamom.

Moras najprije prikljuciti neki traktor na nju, onda je postavis bocno ispred korita za krave, i otvoris vrata 'open door'. Tad izadjes i udjes u viljuskar, nabodes balu i ubacis je u sada otvorenu sjeckalicu. onda opet presjednes u traktor od sjeckalice, i 'unload'. sacekaj sekund da se ona 'truba' otvori pa ce poceti frcati mljevena slama u stalu.

Ako ti se neda, samo ubaci bale sa slamom u mijesalicu-prikolicu i sa UNLOAD ispraznis slamu u stalu (padne na pod iako izgleda da pada u korito, ne brini).Tako da sjeckalica u teoriji uopce ne treba. ALi ja volim gledati frcanje slame :)

Evo ja ubacio 7 bala odjednom lol

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 16:15 (BULIGO).
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Jel se može igrica kupit di u Zagrebu? I kolka je cijena?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fornax9 kaže...

Jel se može igrica kupit di u Zagrebu? I kolka je cijena?

{#}{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 18:58 (BULIGO).
12 godina
Farming Simulator 2013

Jooj stalno neki problemi :(  jel ima neki mod za prikolicu koja sama kupi kockaste bale. Skino mod za balirku koja balira male bale, izbaliro oko 100 komada i tek se onda sjetio da to ona velka crvena prikolica za kupljenje neće moći kupit. Ni s viljuškarom ju nemogu normalno nabost.

to su te bale to su te bale
balirka balirka
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Jooj stalno neki problemi :(  jel ima neki mod za prikolicu koja sama kupi kockaste bale. Skino mod za balirku koja balira male bale, izbaliro oko 100 komada i tek se onda sjetio da to ona velka crvena prikolica za kupljenje neće moći kupit. Ni s viljuškarom ju nemogu normalno nabost.

Ma kako ne! Ima ih, neke prave probleme. Evo ti moja malena, laka za koristenje, nikad problema s njom, nadam se da ce ti bit ok. Imam i puno vecu, ali ova je ok za male bale. Kupi sve zivo, male, velike, normalne, okrugle, prazni s desna, lijeva, prazni unazad, kupi auromatski, rucno itd, Imas sve upute na njenom HUD-u na ekranu. Mislim da se cak moze vise njih zakacit u 'vlak'. Javi ako je ok.

https://www.box.com/s/5txgwlydsautdoecdiop

!!!!!V A Z N O !!!!!!

Kad radimo s mod-prikolicama za bale, program NE pamti sadrzaj prikolice (nakrcane bale) kod sejvanja pozicije. Znaci, kad reloadamo igru, prikolica je UVIJEK prazna!!

Zato, prije izlaska iz igre obavezno iskrcati  bale!! (bilo gdje, pa ih drugi put jednostavno popupiti sa B).

Otkrio na svojoj kozi i izgubio 32 sasvim dobre bale sijena od 4500 litara svaka!! :( 144.000 litara trave koja nece nikad stici u kravlji mix!! :(

Svidja mi se tvoja balirka, ali razmisli o mogucnosti d ana nos traktora nakacis onu windrower stvar koja skuplja pokosenu travu u sa sirokog podrucja u uski snop, pa ga lako poberes sa balirkom. Puno brze obradis polje pokosene trave na taj nacin. To je traktor lijevo na slici:

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 12:51 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Sto se tice pravljenja bala od trave (sijeno/hay), kasnije u igri ovaj setup ti je za to 'bog i batina'!

Jbg, oba skupa kostaju vise od 400000$, ali problemi s balama trave nestaju. Jos kad bi se moglo zakaciti samo-skupljajucu prikolicu za balericu eh {#}

Ovoje modificirani Krone Big-500, jer originalni u igri nema nikakvu kuku, pa nije moguce zakvaciti balericu. Osim toga ne rade niti oni modovi-kuke razne, jer uz kuku trebas i PTO za pogon balerice. Ovaj mod to ima rijeseno. Ima vise verzija ovog moda, meni ostali rade lose, igra mi uzasno 'trza', mozda los mod ili previse poligona na modelu, ne znam.Ova verzija radi posve glatkooo.. :)

Mo's mislit koliko mi znaci ima li traktor klima-uredjaj ili ne. Dzidze-mizde koje mi gutaju memoriju i usporavaju igru..

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 15:46 (BULIGO).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Ima kakvi mod da zakačim najveću prikolicu na Krone Big X? I da kupio sam prije tjedan dana dva Big X-a u namjeri da jedan pobere sa prikolicom onu malu zemlju pokraj bioelektrane, a drugi onu 6hektarsku. Ali problem je u tome što kad ima zakačenu prikolicu nemogu zaposliti bota.
12 godina
neaktivan

Imas one razne mod-kuke koje nakacis na BigX, kupplung i ballenkupplung. No, umjesto jedne velike, mozes zakaciti do 2 manje jednu na drugu, mislim da sam probao njih nekoliko i sjecam se da BigX ima domet surle da ubacuje u prvu i drugu prikolicu, u trecu nije mogao. Promijenis si kapacitet prikolice na npr. 50.000 litara, pa imas ukupno 100, i puno bolju pokretljivost (na kraju reda) nego s jednom prikolicom.

Mislim da ima i mod gdje vec dobijes BigX s kukom ugradjenom. Meni nije trebalo jer ja volim pratiti BigX sa Krampe kiperom od 100.000L :)

Da, BigX nece raditi s botovima ako je bilo sto zakaceno. Moze mu se 'namontirati' spremiste za chaff, pa radi kao najobicniji kombajn: radi dok se ne napuni, onda ceka da ga dodjes isprazniti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 11:38 (BULIGO).
14 godina
odjavljen
A kako da mu "namontiram"?
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...
A kako da mu "namontiram"?

Evo ti ovaj moj crni BigX 1000, novi motor i tank od 6000, radi ko puska!!

https://www.box.com/s/tq6p9a9qygmi0ixq71gj

kao bonus, dobijas i (crni!!) sjekac za kukuruz od 10 metara!!

Kome se ne da prtljati s okruglim balama (pazi jel' puna, na 100% stani, otvori vrata, izbaci balu, zatvori vrata, kreni..) i tako svaki puta, evo mu moja nova balerica za kockaste bale od 7200 litara.

7200 je najveca dozvoljena kolicina slame za mix, tako da uvalimo jednu balu i ok smo. Za sijeno je isto ok, jer tamo moze biti vise sijena, ali ipak manje od dvije bale. Ja koristim crvenu balericu za sijeno (4500 l) i ovu New Hollandovu za slamu (7200). tada okrugle bale ne trebaju. Meni su se okrugle bale zamjerile bas na Two Rivers mapi, jer je veliki broj njiva neravan, na brdu itd, pa se bala hoce otkotrljati u jarak ili u rijeku itd. Cesto puta zavrsi na neko nepristupacno mjesto, ne mogu nikako do nje, a ona tamo postoji i samo trosi video-memoriju.{#}

Jednom sam naslagao 200-tinjak okruglih bala uz ogradu od krava. Prolazio sam tuda i zapeo za hrpu bala i vecina (kao domino plocice hehe) se prevalila u kravlji tor. Nikako do njih, sreca da nisam sejvao igru. Relaod me spasio!

https://www.box.com/s/tra9j6xfwpt2am4gxisq

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 15:50 (BULIGO).
12 godina
Farming Simulator 2013

Uspio sam se rješit bala, pošto ih nemogu normalno nabosti na frontloader sve sam ih iskipao iza neke štale. :)))

malo mutavo izgleda ali bitno da sam ih se rješio malo mutavo izgleda ali bitno da sam ih se rješio
sve na okupu :) sve na okupu :)
btw spreman sam za berbu silaže :) btw spreman sam za berbu silaže :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Uspio sam se rješit bala, pošto ih nemogu normalno nabosti na frontloader sve sam ih iskipao iza neke štale. :)))

Mogao si ih iskipati doma na farmi i prodati u onoj stalici.... a imas i FL 'stipaljka' mod gdje bale ne nabadas nego hvatas stiskanjem kao kombinirkama {#}

A i bolje da ih se trajno rijesis jer program stalno prati poziciju svih pokretnih stvari na mapi.

Uzivaj u siliranju! Moja kuruza jos nije spremna, pa dok cekam kosim i  baliram travu. nemam jos krava ali uskoro cu imati. Mislim da necu uopce imati vjetroturbine! Neke mape ih imaju par/nekoliko vec na pocetku i jako mi igra trza kad gledam u njih :(

Emti staru masinu, a lijen sam nabaviti novu i sve prebaciti tamo...

I kod mene sve spremno za siliranje. Ceka se samo da kukuruz dozori. kapacitet: 300.000L. Valjda ce bit dovoljno {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 16:25 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

kupio sam deutz frontloader (traktor ne teleskopski) odličan je dobijam nekad i preko 1500 bonusa ako je duga ruta :), sad kupujem hurlimana, predobro mi izgleda i okretniji je od buhrera i samea, sad me zanima koji da prodam same ili buhrer jer oba imaju mane i prednosti

same, prednosti: brz, malen, okretan, pregledan;

mane: slab, nije za veće poslove

buhrer, prednosti: jak, bez problema obavlja teže poslove ( tj vuče punu prikolicu)

mane: spor je (ok može on ić 40 ali mu treba 2 godine da dođe do 40) neokretan je i sporo kreće, dok se upali i krene mogu zaspat, nekako mi je bzvz iznutra

ugl jednog od ta 2 šta imam prodajem i uzimam hurlimana pa mi recite kojeg da se riješim?

mislio sam buhrera jer će ga hurliman u potpunosti zamjeniti a same je jedini bez krova pa sam ga mislio zadržat?

dajte svoje mišljenje jer se ja nemogu odlučiti :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ako bas hoces, imas mod Buhrer bez krova :)

Ja sam zadrzao buhrere jer su mi Ok za sijanje, drljanje itd, za nes jace nisu ionako dovoljno dobri, a brzina..pa tko ti brani da ih imas vise, po jednu grupu na svakoj stran mape i to je to. S jacima samo prevozis silazu/urod doma.

Meni se svidja ono njegovo brundanje i kako izgleda ko krs traktor a zapravo vuce ko konj. :)

Ja ga koristim za vuc onu crvenu drljacu od 6 metara, za Horsch 9-metarsku sijacicu zita/razi/kanole i jednog za onaj amazone sijac kukuruza. To rade ok, nemam zamjerki. Slijedeci stupanj drljaca/sijaca itd ionako zahtjeva MNOGO jace (i skuplje) strojeve! Vise volim veci broj manjih.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

ma sve je to bezveze... silokombajn nema spremnik i tako treba ostat... to je za mene cista bezvezarija... zamislite da imate ferarrija californiu i onda s njim izvlacite drva iz sume i nakrcate 5 metara drva u gepek i vozite kuc ???? msm bezveze... taj big x je takak kakav je i koliko god to domisljato i korisno bilo, meni je glupo... zamislite kak je meni bilo silirat njive 14, 15 i 16 spojeno, 26,27, 17, 18 i 19... a na njivi 17 napravim jedan krug i prikolica puna, pa sve to fino svaki puta kod krava ili u biogas :) za balirke ovo podrzavam, jer se i u stvarnosti na balirki moze podesit koliko ce bala bit teska... sad ponovno krecem sa sjetvom kuruza ali ovaj puta siliranje ide sa 4 silokombajna i 4 traktora u cemu ce mi pomoc courseplay ;) sad na racunu imam oko 50miliona i nece mi bit problem izdvojit toliko para za 3 silokombajna i jos bar 2 nova jaca traktora.... ne, nisam cheatao pare, nego sam samo cekao da dođe potraznja za jecam... cijena je bas pravo skocila i ja uspio millu uvalit nekoliko miliona tona jecma... tu je svaki dan dobar prihod od kravica, nesto od silaze i 2 vjetrenjace :) imam jos u silosu oko 900k zita(psenice) i opet cekam veliku potraznju, a u međuvremenu cu jos prikupit psenice koju sijem na polju 45 ak se ne varam i polje 7... nakon toga cu na poljima blize farmama posijati travu da mi uvijek bude blizu za praznjenje i hranu ovcama i ako mi ostane dosta love, onda se bacam u proizvodnju krumpira i repe :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Farming Simulator 2013

Jel mogu nekako sa ovim kombajnom (slika dolje) silirat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

ma vjerojatno ga prodajem (buhrera) ali sada mi je veći problem šta kupiti hurlimana, deutza od 130K ima 142 KS (nez točno kako se zove) i schultera super trac, vidiću još

i još nešto razmišljam da kupim onu bergmann htw 65 forage transport trailer, mislio sam nju zakačit za onu sjeckalicu malu i sjeckalicu za novi traktor DEUTZ/HURLIMAN/SCHULTER i pravit chaff, smao me zanima čemu služi opcija "turn on bergmann htw 65 forage transport trailer" 

i ako nije problem koji bi vi kupili od ova gore 3 traktora? imam 150K pa sad idem vozat palete kad budem imo 200 uzimam tu prikolicu i jednog traktora

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne moze {#}

Karlo, kakav je biznis sa ovcama? Meni se cinilo dosadno svako malo 'letit' na farmu i micati onu paletu s vunom sa postolja!?! I ono, JEDAN litar vune po ovci po satu?!?

Ima li zarade ako imas npr. sta ja znam...5000 ovaca(ko ce 5000 puta kliknut misem na 'buy?")??

A za Silokombajn, mene smeta sto on sere svaki puta kad zaostanem za 2 centimetra i ima problema na kraju svakog reda (kad ga vozi AI, kad ga vozim sam, onda je ok, zakacim prikolicu i vozi). Pokusao sam 'surli' dodati malko veci domet ali nisam dobro napravio valjda).

P.S. Predugo se zadrzavas na jednoj istoj mapi {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 19:33 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

ma vjerojatno ga prodajem (buhrera) ali sada mi je veći problem šta kupiti hurlimana, deutza od 130K ima 142 KS (nez točno kako se zove) i schultera super trac, vidiću još

i još nešto razmišljam da kupim onu bergmann htw 65 forage transport trailer, mislio sam nju zakačit za onu sjeckalicu malu i sjeckalicu za novi traktor DEUTZ/HURLIMAN/SCHULTER i pravit chaff, smao me zanima čemu služi opcija "turn on bergmann htw 65 forage transport trailer" 

i ako nije problem koji bi vi kupili od ova gore 3 traktora? imam 150K pa sad idem vozat palete kad budem imo 200 uzimam tu prikolicu i jednog traktora

Pa on valjda moze kupit travu/slamu sa zemlje pa tako ukljucujes tu akciju, samo-krcanje.

Inace,meni je Sluter super, samo me malo smeta sto nema sprijeda hidrauliku, i malo presirok mu je krug okretanja pa mi je kod sijanja ostavljao nezasijane 'trokute'. Mozda s drugom sijacicom bi bio ok. Razmisljam da kupim onaj traktor-mod Kirovets, ali ni on nema naprijed hidrauliku.?

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 19:37 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Predator003 kaže...

Pa on valjda moze kupit travu/slamu sa zemlje pa tako ukljucujes tu akciju, samo-krcanje.

Inace,meni je Sluter super, samo me malo smeta sto nema sprijeda hidrauliku, i malo presirok mu je krug okretanja pa mi je kod sijanja ostavljao nezasijane 'trokute'. Mozda s drugom sijacicom bi bio ok. Razmisljam da kupim onaj traktor-mod Kirovets, ali ni on nema naprijed hidrauliku.?

možda, al nema ono dole ko standardne loading wagons, ugl koji da uzmem od 3 traktora schulter, deutz 142KS il hurliman?

edit sve sam ih probo na milijunskom saveu al se nemogu odlučit

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 19:38 (Predator003).
12 godina
neaktivan

Slutera za vuc terete, Hurlimana za sminku, deutza....za sve sto treba :)
I meni se svidja Hurliman, ali mi se ne svidja njegov zvuk bas,, ima par modova gdje su bas fino usminkani :) Uzmi ga i gotovo, ionako su razlike male.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 19:59 (BULIGO).
14 godina
odjavljen
Deutz ima najneprirodniji zvuk. Zvuči koda ima prigušivač koji dodaje treble.
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Schlutter ima dobar zvuk :)

A tih Deutza ima sva sila, isto vise razlicitih zvukova. Ali Case IH ih sve sisa :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 21:33 (BULIGO).

0 0 hvala 0
12 godina
Farming Simulator 2013

BULIGO može link za ovu tvoju balirku,jel može njezine bale kupiti ona crvena prikolica?

EDIT: Netreba našao sam :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 22:19 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Ne moze {#}

Karlo, kakav je biznis sa ovcama? Meni se cinilo dosadno svako malo 'letit' na farmu i micati onu paletu s vunom sa postolja!?! I ono, JEDAN litar vune po ovci po satu?!?

Ima li zarade ako imas npr. sta ja znam...5000 ovaca(ko ce 5000 puta kliknut misem na 'buy?")??

A za Silokombajn, mene smeta sto on sere svaki puta kad zaostanem za 2 centimetra i ima problema na kraju svakog reda (kad ga vozi AI, kad ga vozim sam, onda je ok, zakacim prikolicu i vozi). Pokusao sam 'surli' dodati malko veci domet ali nisam dobro napravio valjda).

P.S. Predugo se zadrzavas na jednoj istoj mapi {#}

biznis sa ovcama???... ne mogu nista rec jer imam 20 ovaca... nisam htio pretjerivat za pocetak, pa za sad i nemam neku veliku zaradu... al mislim da sa 5000 ovaca bude zarade... cudno, meni silokombajn radi super, ukljucim helpera i obavezno uzmem traktor koji ima onaj ES limiter nastimam ga da ide identicnom brzinom ko silokombajn i nema zaustavljanja, zastajkivanja, zaostajanja, samo uđem u red pokraj silokombajna i nema problema... mozda je stvar i u tome sto ja koristim big x 800 (mislim da je taj broj :D) big x 1000, big x 1100 i claasove jaguare sve redom od najmanjeg do najveceg, cak i neki sa gusjenicama, pa se tu nađe i onaj dzonijev i holandov.... to su sve modovi i imam 10-ak razlicitih silokombajna, tak da mozda onaj originalni i ima neki probem :)

a mapa sam vec isprobao mali milion :D svaki dan skinem neku drugu i probavam i igram na nekima, ali jos uvijek ne brisem onaj savegame od kad sam kupio igru... na tom savegameu nekad igramo i multiplayer, al vecinom igram sam... ustvari na njemu igram za ozbiljno, a ovo ostalo je sve usput, nekad igram na two rivers, nekad na OGF i tak... uglavnom po malo na svakoj ;)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Kako se zove ta na kojoj igras od pocetka??

Sto se tice  silokombajna, mislim da on zapravo radi ispravno, samo mene hebe ono okretanje na kraju reda. To je sigurno zato sto koristim jako siroki sjekac za kuruzu, vise od 12 metara ima, pa kad se on okrece za drugi red, u manevriranju izgubimo 'kontakt' povremeno, ili me opici sa sjekacem ako sam preblizu. Ali konacno je to rijeseno, prckao sam po .xml-u i izgleda uspio maaalo povecati domet onog njegovog 'mlaza' chaffa. Sad je sasvim okej, pa sam maknuo spremiste za silazu, sad ne moze vise skladistiti nista. Koliko god u pocetku djelovalo cool, pocelo me smetati jer 'nije to u redu' lol. Ovako je malo zaguljenije ali postenije. Najpostenije bi bilo koristiti onaj njegov originalni 10-metarski sjekac, ali..nismo svi sveci ;) Polako se nakupilo polja i polja koja treba iz-chaffati.sad imam sva polja ona istocno od farme (Two rivers) i dolje kod one originalne parcele 15, imam i 18 i 19.

Krava jos nemam, ovo mi je puno 'zaostalija' partija od Hagenstedta. Tamo sam dosao do 2000 krava lol.Dosadilo mi klikati na 'buy' tipku. Jedu ko lude :D

Ovdje, na 2 rivers sam jos u fazi sirenja zemljista i obnove mehanizacije. Osim Big-Xa, imam samo klaasov Tucano 440 kombajn. Meni je super jer texture nisu HD pa ide glatko. Nemam cak ni TL, ne treba mi jos. Treba mi jedan jak traktor za vozit silazu u BGA, s ovim slabasnima uvijek zaglavim u hrpi silaze kad kipam dolje, jer vozim onu veliku prikolicu Krampe BB XL, vozi 60000-80000 sa podignutim stranicama), od mene je to sad 80000-100000, i ne koristim nikakve druge prikolice. ova mi je okej, i sa onim modom 'kugelkupplung' mogu ih nakaciti dvije-tri za traktor. Moj Schlutter to ne voli bas ali ide..

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice