Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.009.268
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ae, lako sa money cheatovima. Imam i ja jedan save sa 9 milijardi eura, tamo isprobavam modove, ako pukne igra - pukne.. Probaj jednu partiju BEZ money cheata, trosis/imas samo sto zaradis od misija, prodaje i od mlijeka/vune, nista fraj pare od solarhih kolektora, pcela niti turbina.Krenes kao siromah bogec sa onim krsem sto ti daju na pocetku. Onda ti vrijedi svaki euro koji si dao za igru {#}

Evo ova partija bez varanja 83 sata igram i broji se dalje.... a u kasi..9000 eura hahha.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
BULIGO kaže...

Ae, lako sa money cheatovima. Imam i ja jedan save sa 9 milijardi eura, tamo isprobavam modove, ako pukne igra - pukne.. Probaj jednu partiju BEZ money cheata, trosis/imas samo sto zaradis od misija, prodaje i od mlijeka/vune, nista fraj pare od solarhih kolektora, pcela niti turbina.Krenes kao siromah bogec sa onim krsem sto ti daju na pocetku. Onda ti vrijedi svaki euro koji si dao za igru {#}

Evo ova partija bez varanja 83 sata igram i broji se dalje.... a u kasi..9000 eura hahha.

to mi nije fora hehe {#}

15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

jbg ja isto imam jedan save game sa nekim brojem novaca koji neznam ni procitati :D i samo isprobavam modove :) a u drugom gdje igram oziljno 9 polja, lexion 770, tucano i džoni t660i od kombajna... traktora imam JD8630, hurlija, dajca onog najslabijeg, JD 7530, i one standardne sto dobijes na pocetku, msm da nisam nista preskocio :) 2 ona pluga srednja i jedan veliki i 3 one zelene sijace... naravno da tu ima jos sitnih strojeva za obradu al da ne nabrajam sve :D 240krava koje trenutno hranim travom a uskoro uzimam mikser i silokombajn da mogu mixat :D nije lose ja bi reko, al to mogu zahvalit i ekipici koja ponekad uleti pa zaigramo multiplayer, puno mi pomognu i usteda je velika na helperima :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Evo par slikica

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

jbg ja isto imam jedan save game sa nekim brojem novaca koji neznam ni procitati :D i samo isprobavam modove :) a u drugom gdje igram oziljno 9 polja, lexion 770, tucano i džoni t660i od kombajna... traktora imam JD8630, hurlija, dajca onog najslabijeg, JD 7530, i one standardne sto dobijes na pocetku, msm da nisam nista preskocio :) 2 ona pluga srednja i jedan veliki i 3 one zelene sijace... naravno da tu ima jos sitnih strojeva za obradu al da ne nabrajam sve :D 240krava koje trenutno hranim travom a uskoro uzimam mikser i silokombajn da mogu mixat :D nije lose ja bi reko, al to mogu zahvalit i ekipici koja ponekad uleti pa zaigramo multiplayer, puno mi pomognu i usteda je velika na helperima :)

ja neigram multiplayer ,pa zato s ovim novim strojevima na real time mogu sve stic inace s onim koje dobijes na pocetku igre nebi nikad stigo {#}

12 godina
neaktivan
Majestic Ik kaže...
karlo666 kaže...

ja neigram multiplayer ,pa zato s ovim novim strojevima na real time mogu sve stic inace s onim koje dobijes na pocetku igre nebi nikad stigo{#}

JA JESAM!!{#}

Tvrdoglav od rodjenja, pa eto.....

Inace, moj brzopotezni recept za khm.. ne-varajucu partiju na original mapi bi bio:

prodati kramere, osim 2 komada, i drljacu, i sve u silosima. Kupiti najjaci viljuskar, agroliner. Zakaciti nastavak za palete i raditi misije prijenosa paleta, real-time vrijeme i misije svake 2 minute. Preskociti misije kosenja trave dok se ne skupi dovoljno za kupiti 2 kom najjeftinijih nastavaka za kosit travu. Po jedan nastavak+ kramer na golf teren i u kamp. Kosilice prevesti viljuskarem jer krameri to ne mogu. Ne mogu ih prenositi, ali ih mogu vucarati iza sebe (spustene na zemlju), taman koliko treba da se moze kositi za misije. Raditi misije non-stop dok se ne stane malo na noge. U patchu 1.4 je izgleda malo produljeno vrijeme koje se dobije za dovrsiti misije, inace je bilo sa paletama bas na knap s onim prvim najslabijim viljuskarem. Sa drugim je OK, sa trecim je 100% ucinkovitost. Tako sam ja radio , vozio ko manijak, naucio mapu i ludo se zabavljao. Pare od misija su me 'pokrivale' dok sam cekao na velike potraznje. Kasnije, puno kasnije sam poceo raditi s kravama i to mi je i dalje jedini fixni dnevni prihod. Pcele nisam uzimao niti necu, nista sto je 'fire and forget', OSIM vjetrelektrana jer mislim da izgledaju hebacki  cool. Bile su mi cool jos u Euro Truck Sim 2, pa zelim jednog dana ubosti par njih. Mozda jednu nasred dvorista gospodinjske kuce haha. Kod rostilja da rastjeruje dim LOL.

Ne igram multi. Imam frenda u Sibeniku koji igra multiplejer. Kaze da ide samo u igre sa passwordima. I da je postotak debila i dalje izuzetno velik. U jednoj partiji lik isao sijati sva polja, i dok je sijao, stalno je lupkao po tipki "O". Ispala su polja posuta kvadraticima zita, canole i razi...veselje za kombajnirati!! Morali su valjda preorati nijive.

Isto tako, vecina partija u kojima je bio, sve se svodilo na bjesomucno kosenje svega i svacega za silazu, i uzimanje para od Biogas farme za to, nis vise. Znam da se s vremenom da sloziti pristojna pouzdana ekipa, ali mi se to zasad ne da.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 16:53 (BULIGO).
13 godina
protjeran
Farming Simulator 2013

Kada pokrenem igru javlja mi se error koji kaže da je za pokretanje igre treba Shader Model 3.0 , a ja imam 4.1. Ne znam u cemu je problem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 19:52 (ive383).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Majestic Ik kaže...
karlo666 kaže...

ja neigram multiplayer ,pa zato s ovim novim strojevima na real time mogu sve stic inace s onim koje dobijes na pocetku igre nebi nikad stigo{#}

JA JESAM!!{#}

Tvrdoglav od rodjenja, pa eto.....

Inace, moj brzopotezni recept za khm.. ne-varajucu partiju na original mapi bi bio:

prodati kramere, osim 2 komada, i drljacu, i sve u silosima. Kupiti najjaci viljuskar, agroliner. Zakaciti nastavak za palete i raditi misije prijenosa paleta, real-time vrijeme i misije svake 2 minute. Preskociti misije kosenja trave dok se ne skupi dovoljno za kupiti 2 kom najjeftinijih nastavaka za kosit travu. Po jedan nastavak+ kramer na golf teren i u kamp. Kosilice prevesti viljuskarem jer krameri to ne mogu. Ne mogu ih prenositi, ali ih mogu vucarati iza sebe (spustene na zemlju), taman koliko treba da se moze kositi za misije. Raditi misije non-stop dok se ne stane malo na noge. U patchu 1.4 je izgleda malo produljeno vrijeme koje se dobije za dovrsiti misije, inace je bilo sa paletama bas na knap s onim prvim najslabijim viljuskarem. Sa drugim je OK, sa trecim je 100% ucinkovitost. Tako sam ja radio , vozio ko manijak, naucio mapu i ludo se zabavljao. Pare od misija su me 'pokrivale' dok sam cekao na velike potraznje. Kasnije, puno kasnije sam poceo raditi s kravama i to mi je i dalje jedini fixni dnevni prihod. Pcele nisam uzimao niti necu, nista sto je 'fire and forget', OSIM vjetrelektrana jer mislim da izgledaju hebacki  cool. Bile su mi cool jos u Euro Truck Sim 2, pa zelim jednog dana ubosti par njih. Mozda jednu nasred dvorista gospodinjske kuce haha. Kod rostilja da rastjeruje dim LOL.

Ne igram multi. Imam frenda u Sibeniku koji igra multiplejer. Kaze da ide samo u igre sa passwordima. I da je postotak debila i dalje izuzetno velik. U jednoj partiji lik isao sijati sva polja, i dok je sijao, stalno je lupkao po tipki "O". Ispala su polja posuta kvadraticima zita, canole i razi...veselje za kombajnirati!! Morali su valjda preorati nijive.

Isto tako, vecina partija u kojima je bio, sve se svodilo na bjesomucno kosenje svega i svacega za silazu, i uzimanje para od Biogas farme za to, nis vise. Znam da se s vremenom da sloziti pristojna pouzdana ekipa, ali mi se to zasad ne da.

haha ma taj debilizam ne volim... moja ekipa je bratic, necak i takva ekipa, uglavnom rodbina pa nemam problema sa zezancijom...  radimo ozbiljno, ukljucimo skajp i lagano zabava i ubijanje vremena ;)

i da, ja sam se uspio "probit" u vrh bez misija... niti jednu jedinu misiju nisam rijesio :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 20:05 (karlo666).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ma ok, kako ko voli. Meni je bilo super juriti posvuda ko manijak, ponekad sam zbilja derao se u sobi da mi se sklone s puta jer imam jos samo 6 sekundi da predam paletu na cilj ahaha.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Ma ok, kako ko voli. Meni je bilo super juriti posvuda ko manijak, ponekad sam zbilja derao se u sobi da mi se sklone s puta jer imam jos samo 6 sekundi da predam paletu na cilj ahaha.

nisam mislio na misije... :D nego na budale koje trolaju u multiju :D

12 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
BULIGO kaže...

nisam mislio na misije... :D nego na budale koje trolaju u multiju :D

Ako ti se da, predstavi malo najvaznije modove koje koristis??

Izum nad izumima, vrazji Rusi sto nece izmisliti! Jednostavno a korisno!!{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 17:08 (BULIGO).
12 godina
Farming Simulator 2013

pozzz imam jedan problem pa ako tko zna i hoce pomoci  kako da ga rijesim naime uopce nemam gnoj koliko god krava kupio 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tomek28 kaže...

pozzz imam jedan problem pa ako tko zna i hoce pomoci  kako da ga rijesim naime uopce nemam gnoj koliko god krava kupio 

Jbg. Kupio si krave koje ne s*ru. :)

12 godina
neaktivan
tomek28 kaže...

Nije dosta samo kupiti krave, da bi imao gnoj (manure) moras im dati sjeckano sijeno da leze na njemu i kakaju po njemu. Uzmi balu sijena i ubaci je u onu crvenu sjeckalicu, i sa 'unload' isjeckaj balu na komadice, i masina ce upuhati sjeckano sijeno na pod stale s kravama. Tada ce poceti praviti gnoj. Kad to napravis, treba proc bar jedan game 'tick' tako da se ne sekiraj ako iste sekunde ne pocne se stvarati gnoj. Ili ubrzaj vrijeme pa vidi radi li.

P.S. Silaze k'o blata!!

3 x 600000 = 1800000. Za sada {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 22:47 (BULIGO).
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

poslikat cu jednom... ima toga dosta :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Farming Simulator 2013

Možete mi preporučiti neku dobru mapu osim two rivers??? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

ja igram na OGF v3 i onak, nije losa :) al volio bi i ja cut jel ima netko nesto zanimljivo :)

12 godina
Farming Simulator 2013

Ova mapa mi izgleda dobra samo što neznam gdje ju mogu skinut. {#}

EDIT : našao sam http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/belgique-profonde-2013-v-1-0-by-luxfarm-ls.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 14:35 (macgyver 53).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Oj, ljudi , please help.. skinuo sam već jedno 3 verzije Farming simulatora 2013 prek torrenta i nijedna ne radi..grrr... ugl piše mi da moram updateat video card.. da mi fali 3d shader model 3.0  ... nemrem nigdje zguglat wtf je to..,zakaj mi to piše i zakaj nemrem to igrat??? Imam grafičku ati radeon 6970 1gb.. Ima li ko rješenje?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DexusOne kaže...

Oj, ljudi , please help.. skinuo sam već jedno 3 verzije Farming simulatora 2013 prek torrenta i nijedna ne radi..grrr... ugl piše mi da moram updateat video card.. da mi fali 3d shader model 3.0  ... nemrem nigdje zguglat wtf je to..,zakaj mi to piše i zakaj nemrem to igrat??? Imam grafičku ati radeon 6970 1gb.. Ima li ko rješenje?

Valjda ti je zastarjela graficka karta.Neke sada vec stare karte, kao moja Nvidia npr, su vec tada imale taj 3d shader 3.0, a neka drugih marki nisu, jer je to tada bila novotarija  i malo/nimalo igara to nije podrzavalo. Sad najednom sve traze 3.0{#}

To se ne da sredit novim drajverima. Hoces li zaigrati FS13, morat ces po novu (ili polovnu) graficku koja ima 3d  3.0.

12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Ako si se zasitio rastrkanih malih njiva, predlazem da pogledas mapu Central Kansas ili jos vecu Big European Map. Ova druga ima neka polja koja su bas OGROMNA! Sijes/tanjuras cijelo popodne samo jednu njivu hehe.

Ja sam bas zapeo za originalnu mapu, bas da vidim dokle cu stici. Imam petnaestak njiva i vec mi je pomalo dosta. Stalno selim tehniku amo-tamo kako koja bude spremna za berbu. Selimo se okolo ko skakavci. Cim skupim malo love (nikad), pocet cu kupovat vise tehnike, i postavljati komplete po dijelovima mape, da ne moram stalno seljakati ovo i ono.

Čini se da sve manje postajem farmer a sve više postajem stočar!! 401 krava, sve bez money cheatova.{#}

Sve manje kombajniram, sve više sjeckam urod za silažu (za kravlji mix).Sada štedim za polje 42 (najveće) koje ću pretvoriti u travnatu ledinu (za sijeno).

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 15:34 (BULIGO).
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pa nemrem vjerovat... :( A komp kupljen pred godinu i pol dana.. još mi je grafička koštala skoro 2 soma .. A ništ..hvala na info..

0 1 hvala 0
17 godina
DexusOne kaže...

Pa nemrem vjerovat... :( A komp kupljen pred godinu i pol dana.. još mi je grafička koštala skoro 2 soma .. A ništ..hvala na info..

hm... kakav je to 3d shader model? ja znam samo za shader model i ta grafička podržava verziju 5.0, pa s time i sve starije, tak da tu nešto drugo ne štima. Napravi update directxa i drivera, pa javi rezultat.

12 godina

hvala ti spasio si mi zivce vec se htio prebaciti natrag na 2011 

12 godina
neaktivan
DexusOne kaže...

E, ima tu negdje na BUG-ovom forumu dio bas za tehnicku podrsku,problemi s hardverom itd, tamo ces sigurno naci dobro 'potkovane' ljude sto se hardvera tice, a manje sto se igara tice. Sigurno nisi bas ti prvi koji ima problem sa shaderima u igrama!!

A kod mene: SAVRSENA kombinacija!! Hura za modere. Falila je samo hebena kuka na BIG-500-tici!! {#}

Ne treba vise traktor-kosilica, ne treba vise traktor tedder, traktor windrower, treba samo...eh...350000 eura..koje nemam. Ali bit ce uskoro, 401 kravica daje pristojan prihod od mlijeka!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 17:19 (BULIGO).
12 godina
Farming Simulator 2013

Zašto nemogu sijati kukuruz? Ili ga mogu sijati tek kada kupim berač za kukuruz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Zašto nemogu sijati kukuruz? Ili ga mogu sijati tek kada kupim berač za kukuruz.

moras kupit sijacu za kuruze :)

12 godina
neaktivan

koliko otprilike ima misija sa prijevozom od a do b i kako da ih zavrđim na vrijeme, onaj crveni je jako spor i teško je uzeti paletu jer se pola njega okređe a ne samo točkovi?

12 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

koliko otprilike ima misija sa prijevozom od a do b i kako da ih zavrđim na vrijeme, onaj crveni je jako spor i teško je uzeti paletu jer se pola njega okređe a ne samo točkovi?

S njim je jako tesko jer je - spor! Uzmi srednjeg, onog teleskopskog, s njim je puno brze i stignes SKORO uvijek na vrijeme (mene zezne relacija  Grad-Kolodvor :( ).

A bit ce da ih ima desetak, nije vazno, random se stvaraju. Ja sam u pocetku prodao sve sto mi nije bilo neophodno, digo krtedit do max i kupio onaj najjaci zeleni viljuskar.

98 sati igranja kasnije, jos ga koristim! Bit ce tu valjda do kraja igre samnom. Neces pogrijesiti, s njim 100% obavis sve misije prijevoza s VELIKIM bonusom!! isplati se vec nakon 15-20 misija!!

12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Kukuruz je MAIZE ( U Americi je CORN).

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice