Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 916.076
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ljudi, na mom PC-u ova igra ide na high uz prosječno 35 FPS-a. Ja sam prezadovoljan! Mislio sam da je neću moći niti pokrenuti...

Ide puno bolje od ovog novog NFS Most Wanted-a koji je na 20 FPS-a (tu ću se morati malo odreći detalja)...

Evo malo slika...

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Jel ima neka igra slična Far Cry 3?
Nije mi do gameplaya nego do priče, tako džungla (može ali i ne mora), frendovi koje treba osloboditi i to..
Slična priča uglavnom.

<style>.ig-b- { display: inline-block; } .ig-b- img { visibility: hidden; } .ig-b-:hover { background-position: 0 -60px; } .ig-b-:active { background-position: 0 -120px; } .ig-b-v-24 { w
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Far Cry 3
xXxBartmanxXx kaže...

Nije mi do gameplaya nego do priče, tako džungla (može ali i ne mora), frendovi koje treba osloboditi i to..
Slična priča uglavnom.

crysis 1

14 godina
neaktivan
Far Cry 3

jel se moze doc u vaasov kamp koji je u prvoj misiji nakon sta predes misiju

PS3 FTW!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 3
di god se okreneš- ganja-anemoš ubrat. Ni za medičinu,šmrc.
There is the first time for everything
Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
xXxBartmanxXx kaže...

Slična priča uglavnom.

Probaj Boiling Point:Road to Hell,mene FC3 full podsjeca na tu igru

l<l<l<l<l<l
17 godina
neaktivan
intexuz kaže...

Probaj Boiling Point:Road to Hell,mene FC3 full podsjeca na tu igru

Ta igra je stvarno bila put do pakla koji je vodio do točke ključanja.

Da ju sad nisi spomenuo zaboravio bih ju za sva vremena, a sad se opet sjećam ultimativnog primjera - kako ne napraviti igru.

Welcome my son...
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

diskDEfragmenter 

Hajd ti meni objasni kako na high igras sa tom konfom ja sa quadom i gt440 malo losija od tvoje jedva na low igram far cry 3 ...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
moYer kaže...

diskDEfragmenter 

Hajd ti meni objasni kako na high igras sa tom konfom ja sa quadom i gt440 malo losija od tvoje jedva na low igram far cry 3 ...

Ja sam i5 2500K i ATI 5850 igram sve na maksimalnom :P oš i od mene video/ss :D

powered by sashab
15 godina
neaktivan
moYer kaže...

diskDEfragmenter 

Ne znam. Zato i kažem - mislio sam da je neću moći ni pokrenuti koliko sam čitao da je zahtjevna... kad ono - ide odlično. Možda je do rezolucije. Meni je 1280X1024. A i imam friško instalirane Windowse jer mi je prošli HDD crkao, sve čisto, defragmentirano, malo procesa u pozadini itd... Ne znam, možda i to igra ulogu. Driveri su 12.10 (ati).

P.S. Kupio sam ga 2008. Tada je bio vrh vrhova. Lani je nadograđen sa novim RAM-om, napajanjem i grafom. Mazim ga i pazim, stalno čistim... zato se i zovem diskDEfragmenter!

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 22:34 (diskDEfragmenter).
17 godina
moYer kaže...

diskDEfragmenter 

Zato što igra na maloj rezoluciji 1280x1024.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

..za njegov monitor dovoljna.. Čovjek uživa u igri (kao i ja) i to je poanta svega..

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ja na dx 11 igram na mediumu bez aa ako hocu neku fluidnost.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Far Cry 3

Jel bi radilo an AMD E-450?

Riječ je o dualcu 1.65, i HD 6320, te 4GB RAM.

HVALA!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xXxBartmanxXx kaže...

Slična priča uglavnom.

Dead Island, Lost Via Domus

Jarvan kaže...

Jel bi radilo an AMD E-450?

Riječ je o dualcu 1.65, i HD 6320, te 4GB RAM.

HVALA!!!

Teško, procesor je preslab.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 godina
neaktivan
diskDEfragmenter kaže...

Ljudi, na mom PC-u ova igra ide na high uz prosječno 35 FPS-a. Ja sam prezadovoljan! Mislio sam da je neću moći niti pokrenuti...

Ide puno bolje od ovog novog NFS Most Wanted-a koji je na 20 FPS-a (tu ću se morati malo odreći detalja)...

Evo malo slika...

Odlično, sad uživaj u remek djelu{#}

16 godina
Far Cry 3

Evo rade saveovi opet sa 1.04 patchom.
Nego,tko je ono napisao setup sto je napravio u CCC za Far Cry 3 da nema lagga i microsttuteringa.
Mislio sam da sam arhivirao,ali ocigledno nisam,a sada ne mogu pronaci.
Jel moze link na post ako se netko sjeca ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

Far Cry 3 "Game of the Year" Trailer by Gmoney

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Imao sam v1.03 patch, i danas(nisam igrao tjedan dana) pustim da mi automatski skine i ažurira igru na v1.04 patch, nakon ovoga ne vidim neke opcije u meniju. Jel' itko ima sličnih problema?

Ovdje se ne vidi postavka za field view? Ovdje se ne vidi postavka za field view?
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 17:39 (Žohar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
doky01akablava kaže...

Evo rade saveovi opet sa 1.04 patchom.
Nego,tko je ono napisao setup sto je napravio u CCC za Far Cry 3 da nema lagga i microsttuteringa.
Mislio sam da sam arhivirao,ali ocigledno nisam,a sada ne mogu pronaci.
Jel moze link na post ako se netko sjeca ? 

Pokušaj upaliti Vertical sync=Always ON

Luc
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Spojler, odnosi se na kraj igre.

Moram priznati da me kraj nekako razočarao. Na pola igre bilo je jasno da će se na kraju birati između Lize (povratak u civilizirani svijet) ili Citra (ostati na otoku). To mi jako sviđalo i kad sam došao do kraja ipak moram priznati da sam se iznenadio kad su stvarno ponudili da biramo to, minutu sam razmišljao što ću izabrati. Ja sam se odlučio za Citru, a razlog toga je bio taj što u zadnjih par misija svi su govorili da pripadam otoku, da ću biti vođa Rakyata, da sam ja taj izabrani koji će spasiti domoroce od zlih ljudi, imao sam i tu njihovu tetovažu. Također kroz igru Jason je postajao sve luđi i primitivniji, doslovno je volio ubijati. Tako da mi je logično bilo da na kraju ostane na otoku, među "svojima".

Onda me razočarao taj kraj jer prvo poubijam svoje prijatelje i drugo Citra me iskoristi pa ubije, i to je to. :S

Naravno odma sam pomislio da sam izabrao krivi kraj, imao sam save baš blizu kraja igre, zadnje 2-3 misije pa sam se odlučio preći opet i izabrati drugu opciju. Taj kraj mi je isto nekako meh. Kao prvo Citra umre što i nije nešto loše, svejedno. Više me smeta što se on odluči vratiti s prijateljima u civilizaciju, a lik je psihički nestabilan, voli ubijati... Pa jbt ubio je stotine ljudi.

Da bar postoji mogućnost u kojem ostanemo na otoku sa Citrom, a prijatelji se vrate kući. Liza bi preživila bez Jasona. Mogli su napraviti kao njihov rastanak, on joj govori da pripada ovdje na otoku, da se tu osjeća dobro, a da se ona vrati kući i ode u Hollywood da ona tamo pripada.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mjesec kaže...

Spojler, odnosi se na kraj igre.

Moram priznati da me kraj nekako razočarao. Na pola igre bilo je jasno da će se na kraju birati između Lize (povratak u civilizirani svijet) ili Citra (ostati na otoku). To mi jako sviđalo i kad sam došao do kraja ipak moram priznati da sam se iznenadio kad su stvarno ponudili da biramo to, minutu sam razmišljao što ću izabrati. Ja sam se odlučio za Citru, a razlog toga je bio taj što u zadnjih par misija svi su govorili da pripadam otoku, da ću biti vođa Rakyata, da sam ja taj izabrani koji će spasiti domoroce od zlih ljudi, imao sam i tu njihovu tetovažu. Također kroz igru Jason je postajao sve luđi i primitivniji, doslovno je volio ubijati. Tako da mi je logično bilo da na kraju ostane na otoku, među "svojima".

Onda me razočarao taj kraj jer prvo poubijam svoje prijatelje i drugo Citra me iskoristi pa ubije, i to je to. :S

Naravno odma sam pomislio da sam izabrao krivi kraj, imao sam save baš blizu kraja igre, zadnje 2-3 misije pa sam se odlučio preći opet i izabrati drugu opciju. Taj kraj mi je isto nekako meh. Kao prvo Citra umre što i nije nešto loše, svejedno. Više me smeta što se on odluči vratiti s prijateljima u civilizaciju, a lik je psihički nestabilan, voli ubijati... Pa jbt ubio je stotine ljudi.

Da bar postoji mogućnost u kojem ostanemo na otoku sa Citrom, a prijatelji se vrate kući. Liza bi preživila bez Jasona. Mogli su napraviti kao njihov rastanak, on joj govori da pripada ovdje na otoku, da se tu osjeća dobro, a da se ona vrati kući i ode u Hollywood da ona tamo pripada.

Tvoj željeni kraj je prevelik kompromis i bilo bi preslično većini ostalih igara.  (neprirodno)

To što te Citra ubije je dobro jer ti to najbolje pokaže kolka si životinja postao i s kakvim luđacima se poistovjećuješ. Ludilo ti sve više postaje normalno i onda na kraju nakon takvog događaja shvatiš koliko je to daleko zapravo otišlo.

Jason nije samo Jason, ipak mi igramo igru iz prvog lica i to je bit cijele priče, da što bolje osjetimo što nam nosi takav izbor.

Jason bi se vjerojatno dosta lako vratio starom životu jer je cijela epizoda na otoku kao kakva noćna mora (trauma) od koje bi se mozak lako odvojio (tako je programiran) i potisnuo ju u neki kutak kojem se nebi često vraćao. Traumatični događaji su dovoljno vremenski kratki i geografski udaljeni/izolirani za veliku vjerojatnost takvog scenarija.

Dugo nisam gušto u "pouci" i stilu u kojem neka igra prezentira priču kao u ovoj igri.

Na kraju sam bez puno razmišljanja izabrao spašavanje prijatelja. Inače u igrama nemam nekih pravila i ne trudim se previše biti good-guy, ali me Far Cry 3 doveo do situacije u kojoj se bez razmišljanja želim ponašati onako kako bi se ponašao IRL što je za mene automatski velik uspjeh. {#}

Welcome my son...
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 19:52 (zv'jer2).
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Da, u pravu si. Dobro je čuti i kako su drugi vidjeli igru pogotovo kad je ovako objašnjeno. Bez obzira što kraj nije bio onako kako sam ja osobno očekivao igra je stvarno jako dobra. Osobno ne igram first person shooter igre, ali ova me oduševila. Prešao sam sve misije i nikada mi nisu bile dosadne, čak ni one koje su bile većinom identične. Npr. ubijanje određenog tipa nožem. Igrao sam uvijek na stealth način. Nema ništa bolje nego osvojiti outpost bez da te itko primjeti i tako osvojiš 1500 exp. Sviđa mi se što su napravili da dobiješ čak 3 puta više exp ako te ne otkriju, jer to te tjera da stalno tako prelaziš i igraš polako.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Jesam li ja jedini koji nema dovoljno novca? Imam oko tisucu u novcaniku i dosta oruzja iza sebe al nema teorije da skupim 5000 za onaj sniper... Dosao sam do dijela kad sam viido Riley-a u Hoytovoj kuci... Koliko jos imam do kraja igre?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

imaš još 2-3 misije... prelazi side misije i imat ćeš para :D

<style>.ig-b- { display: inline-block; } .ig-b- img { visibility: hidden; } .ig-b-:hover { background-position: 0 -60px; } .ig-b-:active { background-position: 0 -120px; } .ig-b-v-24 { w
17 godina
neaktivan

Onda nešto radiš krivo, ili ne radiš sporedne misije, ili ne skupljaš loot sa ubijenih pirata i iz sanduka, ili pak ne aktiviraš tornjeve koji čime neko oružje dobivaš besplatno.

Još nisam došao do dijela o kojem pričaš a već mi je neko vrijeme novčanik pun do vrha (10000 $).

BTW, hvala što si mi spojlao za Rileya {#}

14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Meni bi bilo glupo da polovicu igre tražim prijatelje i sad ih na kraju ubijem..tako da sam njih oslobodio

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jastreb kaže...

Onda nešto radiš krivo, ili ne radiš sporedne misije, ili ne skupljaš loot sa ubijenih pirata i iz sanduka, ili pak ne aktiviraš tornjeve koji čime neko oružje dobivaš besplatno.

Još nisam došao do dijela o kojem pričaš a već mi je neko vrijeme novčanik pun do vrha (10000 $).

BTW, hvala što si mi spojlao za Rileya {#}

Iman sve tornjeve, pola sporednih sam obavio, valjda sam ja jedini koji minja oruzja i radi upgradeove..

LoL acc THCJoshi
16 godina
odjavljen
Far Cry 3

sve side misije presao, kvragu čak sam i sve relice pokupio a i na čak 2 trial of rykat sam 1. :D. ostalo mi samo ove glavne preć i onda co-op. problema sa parama nikad nisam imao. večinu toga sam dobio besplatno.

igra je jako zabavna ali po meni nije goty.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Zna li netko kako povećati draw distance (tako da nema puno pop upova vegetacije i terena kad se voziš)?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice