Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 906.410
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
17 godina
Re: Far Cry 3
Omerta23 kaže...
doktor1 kaže...

Mod - uklanja ikone neprijatelja na karti - preporučam to staviti; da se ne vide neprijatelji na minimapi; ipak daje malo akcije, a ne onako, znaš di je i ubiješ ga bez problema, jer one tvrdnje ne gledam minimpau ne prolaze kada zauzima pola ekrana... - KLIK (1)

Ovdje se ukljanjaju sve ikone sa minimape dok su na velikoj mapi vidljive - KLIK (2)

Uklanjanje ikona iznad neprijatelja nakon korištenja kamere te svega spometuog u linku iznad  - KLIK (3)

Zanima me eventualno ovaj pod broj (3).. Spomenuo si da uklanja ikone iznad neprijatelja (nadam se i životinja) ali si pored toga spomenuo "te svega spomenutog u linku iznad".. Što točno misliš pod tim? Mene prvenstveno zanima micanje ikona. 

Druga stvar, kamo sa tim mod-om, nabaci neki kratki tutorijal step by step. Nisam toliko u tome a želim riješiti navedene "besmislice" prije početka igranja.

Živio

3 - uklanja ikone iznad neprijatelja nakon tagiranja sa kamerom te sve ikone sa minimape.

A instalacija: napraviš backup patch i patch.fat datoteka u data_win32 folderu te ovo iz rara prebaciš u taj folder i zamjeniš kada pita....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 10:31 (doktor1).
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Svaka ti čast.. Jedva čekam ovo čudo počet..

EDIT: Znači na taj način se dodavaju i ostali modovi koje si naveo?

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 10:33 (Omerta23).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Omerta23 kaže...

Svaka ti čast.. Jedva čekam ovo čudo počet..

Nisam to ja modao....... {#}

Ima i verzija sa onemogućavanjem fast travela.......

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Zna li netko kakva je zaštita od cheatera u MP-u? Mislim da PB nije.

2.pitanjce. Hoće li mi stavljanje tih modova na bilo koji način sj*bati igru?Pitam jer vidim da je zaštita PB a on provjerava svakakve fileove.

(Vjerujem da neće ali opet pitam)

Kako je igrati s tim modovima?Kakva su iskustva?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 11:21 (NFSPredator0010).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Nebi trebalo biti problema, jer to su stvarno sitni modovi, micanje raznih oznaka sa mapa, neprijatelja i slično..

A i doktor je potvrdio da dobro rade, jer očito to on koristi i isprobava ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 11:10 (Omerta23).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NFSPredator0010 kaže...

Kako je igrati s tim modovima?Kakva su iskustva?

Koristim onaj da se ne prikazuju neprijatelji na minimapi i radi bez ikakvih problema; i save i performanse.....

To je must have za sve!! Makar da nema crvenih točkica, a već ovo za micanje svih ikona po želji.

Ono, makljaža u outpostu oni se sakriju iza kuće i ti samo pogledaš minimap i vidiš di je!? Ovako toga nema, nemaš GPS u mozgu za neprijatelje. Definitivno preporuka.

ššššš - možda su u šumi
16 godina
Far Cry 3

Kakve postavke preporucujete za HD7850+OC @ full hd? bome sa high pada sa 60 na 20fpsa što nije ugodno

Ima gdje review/turtorial za video postavke ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bik kaže...

Kakve postavke preporucujete za HD7850+OC @ full hd? bome sa high pada sa 60 na 20fpsa što nije ugodno

Koliki imas average fps sa svim postavkama na max - Ultra, HDAO, 4xmsaa ?

15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Dvije dodatne misije koje su samo za PS3 (??) - postoji šansa da dođu i na PC, ili već postoje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 3

meni fps pao nakon sto sam instalirao update :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

A na poping ja mislim utječe Geometry opcija; meni je na Ultra i nemam popinga, a nisam ga primjetio niti na Very high

ni meni na high

kradem mine iz minskog polja
16 godina
Almin94 kaže...
bik kaže...

Koliki imas average fps sa svim postavkama na max - Ultra, HDAO, 4xmsaa ?

Fraps kaže: Avarge 53,max93,min6. (minutu šetanja gore po brdu oko kuce kod onog gljivara, fps pada cim bac pogled na more i otoke..)

Postavke: fullHd,dx11,vsinc off, gpu buffer:1frame,msaa-off,alpha-standard,ssao. 

kako taj gpu buffer djeluje?

jel ima razlike na dx9?

15 godina
Far Cry 3

Evo jedan benchmark za Far Cry 3 sa najnovijim driverima od Nvidie i AMD-a. Po testu moja GTX 660Ti je bolja od HD 7950 {#}

Tko bi rekao,a igra bi trebala biti maksimalno optimizirana za AMD.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 13:03 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
bik kaže...

Fraps kaže: Avarge 53,max93,min6. (minutu šetanja gore po brdu oko kuce kod onog gljivara, fps pada cim bac pogled na more i otoke..)

Postavke: fullHd,dx11,vsinc off, gpu buffer:1frame,msaa-off,alpha-standard,ssao. 

jel ima razlike na dx9?

smanji na very high ili high nečeš vidit razliku u kvaliteti prikaza,stavi ssao,msaa vidi kako ti paše

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 13:05 (dery).
15 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Evo jedan benchmark za Far Cry 3 sa najnovijim driverima od Nvidie i AMD-a. Po testu moja GTX 660Ti je bolja od HD 7950 {#}

Iz nekog razloga u FC3 losije rade AMD kartice.

I possess a skill to google.
17 godina
Minoza kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Ma nemoguće. Ma to nije istina.... Jesmo li to i prije susretali u igrama? {#}{#}

ššššš - možda su u šumi
15 godina
Far Cry 3

Kao i kod 80% drugih igara. Sljedeća kartica mi je definitivno nVidia. Makar bila i slabija od slične AMD-ove.

Ne znam je li ovo nekakav bug, ali flare gun je bolesno učinkovit protiv životinja. Jedan hitac i pada medvjed/leopard/tigar i slične živine.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
3 1 hvala 1
15 godina

Očigledno, a programeri su zajedno surađivali sa AMD-om na igrinoj optimizaciji i na kraju igra bolje radi na Nvidiji, zato sam prije par mjeseci i prešao na Nvidiu. Žao mi je AMD-a, al ih baš ne ide.

16 godina
dery kaže...
bik kaže...

jel ima razlike na dx9?

smanji na very high ili high nečeš vidit razliku u kvaliteti prikaza,stavi ssao,msaa vidi kako ti paše

Sad sam malo isprobavao sve na medium,gpu buffer2, ssao,msaa2x i vsinc on1 i uredno locka 60fpsa, baš se fluidno krece i ugodnije je za igrat nego da fps skače ko blesav

MasterOfDisaster kaže...

Evo jedan benchmark za Far Cry 3 sa najnovijim driverima od Nvidie i AMD-a. Po testu moja GTX 660Ti je bolja od HD 7950 {#}

Gdje kažu da je optimizirana za AMD? po tom testu je jaca stock ali ju 7950 OC-om dobiva

15 godina
bik kaže...
dery kaže...
bik kaže...

jel ima razlike na dx9?

Sad sam malo isprobavao sve na medium,gpu buffer2, ssao,msaa2x i vsinc on1 i uredno locka 60fpsa, baš se fluidno krece i ugodnije je za igrat nego da fps skače ko blesav

MasterOfDisaster kaže...

Evo jedan benchmark za Far Cry 3 sa najnovijim driverima od Nvidie i AMD-a. Po testu moja GTX 660Ti je bolja od HD 7950 {#}

Gdje kažu da je optimizirana za AMD? po tom testu je jaca stock ali ju 7950 OC-om dobiva

Još nisam instalirao igru, a po komentarima na forumu ima na ulasku u igru AMD-ov logo što znači da je igra rađena u suradnji sa AMD-om. Pa ako ja clockam svoju GTX 660Ti onda bi očito dobio clockanu HD 7950, što je u ovoj priči manje važno. Žalosno je da su opet Nvidia driveri bolji od AMD-ovih.

Ne želim izazvati nikakav flame wars, nego samo ističem činjenice po ovom benchu.

LP

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 13:34 (MasterOfDisaster).
16 godina
bik kaže...

rađe isključi msaa i stavi na high,nemaš potrebe za msaa na toj rezoluciji

13 godina
neaktivan

Oduvijek je i bilo tako, da ATI kaska za NVIDIOM sta se tice drivera i software podrske...S druge strane...ATI je presao NVIDIU sta se tice graficka..jest da je NVIDIA povratila malo sa 6xx al nije to jos to...Da vidimo sta ce napravit sa HD8xxx

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
16 godina
MasterOfDisaster kaže...

Još nisam instalirao igru, a po komentarima na forumu ima na ulasku u igru AMD-ov logo što znači da je igra rađena u suradnji sa AMD-om. Pa ako ja clockam svoju GTX 660Ti onda bi očito dobio clockanu HD 7950, što je u ovoj priči manje važno. Žalosno je da su opet Nvidia driveri bolji od AMD-ovih.

Ne želim izazvati nikakav flame wars, nego samo ističem činjenice po ovom benchu.

LP

660ti ima 15% oc potencijal a HD7950 +30%, ugl tu su negdje da ne raspravljamo.

Što se drivera tice to je dvosjekli mač, u BF3 recimo Amd driveri daju bolji boost od nvidie.

dery kaže...
bik kaže...

rađe isključi msaa i stavi na high,nemaš potrebe za msaa na toj rezoluciji

Probao sam, high i medium nema bas neke velike razlike ali sa 2x msaa je baš ugodnija slika i mekaniji rubovi, pogotovo trave ,drveca.. što najviše upada u oko, ugl isprobavat cemo još, medium zasad zadovoljava

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 13:50 (bik).
15 godina
TheDarkSide kaže...

Oduvijek je i bilo tako, da ATI kaska za NVIDIOM sta se tice drivera i software podrske...S druge strane...ATI je presao NVIDIU sta se tice graficka..jest da je NVIDIA povratila malo sa 6xx al nije to jos to...Da vidimo sta ce napravit sa HD8xxx

To je istina, jer sam 10 godina bio na ATI-ju (AMD ne priznam, po meni su oni krivi za stagnaciju ATI-ja) i tek sam sad prije 2 mjeseca prešao na GTX 660Ti jer su me driveri od ATI-ja jednostavno izludili, jedni valjaju, idući pokvare nešto, treći vajaju, ali nešto ne radi i tako u nedogled, što me je totalno izludilo i odlučio sam se nakon desetljeća vjernosti ATI-ju prijeći na Nvidiu i ne žalim.

15 godina
bik kaže...
MasterOfDisaster kaže...

LP

660ti ima 15% oc potencijal a HD7950 +30%, ugl tu su negdje da ne raspravljamo.

Što se drivera tice to je dvosjekli mač, u BF3 recimo Amd driveri daju bolji boost od nvidie.

Gle, nije bitno, GTX 660 Ti svojom specifikacijom i 192 bitnom sabirnicom i sa 1Gb manje rama bi trebala biti puno slabija od HD 7950, ali nije nego je u njezinom rangu iako je HD 7950 hardwerski nadmoćnija u svakom pogledu, Nvidia pomoću svojih odličnih drivera dominira grafičkim tržištem. ATI-ju (AMD-u) su driveri jednostavno loši, gdje bi ATI bio da ima Nvidijine programere drivera, samo nebo zna.

Ali sad smo otišli {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 14:00 (MasterOfDisaster).
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Minoza kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Ma nemoguće. Ma to nije istina.... Jesmo li to i prije susretali u igrama? {#}{#}

Ali HD6950 ima 4fps vise nego GTX560Ti koja joj je u rangu.

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Netko za COOP preko Tunngla ? Po mogućnosti s micom.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

napredak je senzacionalan...breaking news

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
infeqt0r kaže...

Igra predjena nakon 3 puna dana igranja :) Sta reci, nisam ovako uzivao u jednoj igri u zadnjih 3-4 godine sigurno. Igra ce sigurno pokupiti hrpu nagrada.

rakija,brzo ti to nesto pređe,je li to uz preminger ide brze :)

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice