- Improved matchmaking for both Multiplayer and Co-op modes.
Ovo je bitno, matchmaking je katastrofa. Za pokretanje meča treba mu pun kufer vremena, čak i kad je lobby pun. Stalno baca igrače van i onda te iste vraća unutra.
Ovo je bitno, matchmaking je katastrofa. Za pokretanje meča treba mu pun kufer vremena, čak i kad je lobby pun. Stalno baca igrače van i onda te iste vraća unutra.
Zavisi kako ulazis u mec :D Ako ides na quick postoji bug ali ako ides na playlist i odaberes mod ulazi jako brzo i nema problema sa nedostatkom igraca. Co-Op nisam probao.
P.S. Koji ti je nick na Uplay-u da te dodam :D
Zavisi kako ulazis u mec :D Ako ides na quick postoji bug ali ako ides na playlist i odaberes mod ulazi jako brzo i nema problema sa nedostatkom igraca. Co-Op nisam probao.
P.S. Koji ti je nick na Uplay-u da te dodam :D
Meni je obrnuto. Kad odem na playlist obično me loopa cijelo vrijeme i neće mi pokrenuti rundu. A ako odem na quick obično nađe kroz par minuta. Samo je to zajeb kad rokaš s partyjem.
DannyHR ili Danny_HR nisam zicer.
Instaliro nove drivere i dobio sam 4fps više
I ovaj update drivera je za 7000 seriju. Ja na svojoj konfi nisam dobio ni jedan fps vise... :S
EDIT: Zaboravio sam instalirati CAP2. Sada se itekako osjeti poboljsanje.
Ako netko hoće igrati multiplayer ili Co op neka me doda na Uplay.
Uplay:
Ivan-Vugi
Kakav Blax box skini reloaded !!!!!
Ma to je Reloaded, sam RIP...
kampanja mi je odlična, e sad da li se isplati uzeti oriđiđi za MP?
kampanja mi je odlična, e sad da li se isplati uzeti oriđiđi za MP?
MP je pozitivno iznenadjenje ali ima dosta djecijih bolesti koje treba prelezati.
ja ću uzeti original vrlo vjerojatno na božićnoj steamovoj rasprodaji..neka ga snize 10-15 % i ja sretan....
SP - Kako vam se igra ponaša sa novim patchom 1.02? Primjetite kakva poboljšanja u smislu nema više nestajanja auta (neki su to spomenuli), težina/lakoća ubijanja živina i neprijatelja i slično? Thx
Imam jedno pitanje.Kupio sam sniper ali igra je cudna pa nema inventory.
Pa nemam pojma kako da zamjenim oruzije.Ako netko zna pls.
Side quest - ono, ako ne želite otkrti šta ne gledat sliku......
U ruci imam nešto što smo koristili u Far Cry 2 samo u malo gorem stanju...
13 | Pogledao sam |
---|---|
12 | Nisam |
Imam jedno pitanje.Kupio sam sniper ali igra je cudna pa nema inventory.
Pa nemam pojma kako da zamjenim oruzije.Ako netko zna pls.
u onim kučama koje služe ko fast travel stoji ormar u kojemu mjenjaš inventory, možeš imati do 4 oružja za streljanje kad upgejdaš belt, a jako lako se može s lovom na životinje
Ja sam nakon 2 sata igre već imao 4 weapon slota
Dok sam koristio Phenoma II 955BE usage sa 5850 BE 950/1200 mi se kretao od 90-99%, vecinom od 95-99%.
Sa Phenomom II 1100T BE X6 na istom taktu usage je na 99% konstantno.
Dobili smo next gen igru, i FCIII i Hitman Absolution koriste sve jezgre, dakle hexa core optimized igre a mozda koriste i cijeloga FX-a.
Tocnije i7 sa HT-om i FX sa 8 logickih jezgri.
- slika
Ja sam još na sjevernom otoku(tek sam prvu misiju kod citre prešao) i još mi je pola mape neotvoreno.Sad da mi bude zabavnije odlučio sam ići u istraživanje otoka bez osvajanja towera i uništavanja piratskih baza.Ovako imam više za ubijati i i sprobavati arsenal.Kad budem imao osjećaj da sam područje istražio onda ću se baciti na to.Osjećaj istraživanja bez mape je još bolji.
Vrijeme je da isprobam svoju novu igračku.
Zamislite reklamu za RPG "RPG-Blowing shit up since 1961."
Nazivam ovu sliku:"Shit is about to hit the fan"ili"Bježite svinje bit' će kolinje"
pozz,evo jedno malo glupo pitanje ali kako se povecava health bar,imam samo svije crtice a kod nekih vidim da imaju 4.Treba bas nesto kupiti ili?
pozz,evo jedno malo glupo pitanje ali kako se povecava health bar,imam samo svije crtice a kod nekih vidim da imaju 4.Treba bas nesto kupiti ili?
Ja ih imam 6 xd...to preko skilova trebas otkljucat :)
i nakon nekih story misija
Maloprije cujem neku buku oko sebe, kad ono 2 divlje svinje ganjaju leoparda
Evo ako nekog zanimaju signature oružja.
Ja baš sad otključao ovaj AMR sniper i odličan je. Jedini minus je što nema prigušivač, ali zato ima vrhunsku preciznost i odbaci neprijatelja u zrak kada ga se pogodi.
Nikako nemogu lijepo sastaviti kombinaciju oružja. Jeva čekam da otključam ovo Bushman čudu.
Nego, koje je po vama najbolje short-range oružje? Trenutno koristim shotgun koji je ubojit na maloj blizini, ali reload predugo traje i ima jako mali domet.
0 | Pištolj |
---|---|
6 | Shotgun |
1 | SMG |
0 | LMG |
Tek sam sad skužio da su tipke F1, F2, F3 shortcuti za crafting, skills i ostalo..
Kako nemogu da imam vise oruzja odjednom npr.imam pistolj i kupim skorpion ili bilo sta drugo zamjeni mi za pistolj :S Daj neka neko objasni...
Kako nemogu da imam vise oruzja odjednom npr.imam pistolj i kupim skorpion ili bilo sta drugo zamjeni mi za pistolj :S Daj neka neko objasni...
Moraš napraviti weapon holstere. A to riješavaš u craftingu gdje vidiš koje životinje su ti potrebne za to. I onda u lov na tu vrstu životinja..
pa daj igraj kako spada citaj tutoriale.. sve pise? toliko je jednostavno..
Ovo je moja kombinacija
1 - VECTOR .45ACP, (ili MP5) sa prigušivačem ako me iznenadi kakav dvojac pa da ih lako, brzo i bezčujno eliminiram da drugi ne čuju)
2 - LMG - U100 - kada postane gusto John Rambo i Commandos style stupa na scenu - extended magazine must have
3 - R700 snajper - Z93 nema prigušivač te mi njegova jačina i doseg ne igraju ulogu; tu je R700 sa prigušivačem i scopeom za eliminiranje neprijateljskih snajpera i alarm boxova
4 - M133 shotgun - najviše radi iznenadnih napada životinja; brza i efikasna eliminacija
_________
Dugo sam nosio crossbow, ali sada je u penziji.....
ma nikako pronaci svinje za novcanik... samo na veprove nailazim... gdje da nadjem te nesretne svinje?
I sta je ovo sad nemogu da udjem u igru,uradilo mi update ovaj novi i sad kad idem da otvorim igru otvara mi nesto Uplay da se registrujem ili sta vec,jel to obavezno???