Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 907.549
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Da, mp5ica je zakon, jedina joj je mana što prebrzo troši municiju, ali, takvi su i pravi smgovi predpostavljam tako da neznam mogu li to uopće nazvati manom.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Far Cry 3
thuglife kaže...

Da, mp5ica je zakon, jedina joj je mana što prebrzo troši municiju, ali, takvi su i pravi smgovi predpostavljam tako da neznam mogu li to uopće nazvati manom.

Neka NPCevi budu sretni da brzo troši metke jer uz mene je i LMG - U100 sa povećanim spremnikom za municiju.... {#}

Inače čitam na forumima pljuvanje kako igra "nema" lean, a želi imati i stealth pristup. Igra ima lean i radi kao u Crysisu; znači pri kraju zaklona, pogled prema njemu, desna tipka miša i bleji do mile volje; isto tako i iznad zaklona ako je nizak....

Ako je NPC blizu će te vidjet, (popunjavat će se stalth bar) ako nije neće..

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 0:04 (doktor1).
17 godina
doktor1 kaže...

Igra je prepuna takvih sitacija. Jednostavno neznaš šta će biti, gdje, kada, kako i koliko...

Mene je goruća bačva nakon šta je eksplodirala i odletila u zrak pogodila i ubila, a koliko toga još.......

Npr. pregazim morskog psa Jet Ski-em, vidim čamac sa strojnicom, krenem prema njemu jer mora se strojnica isprobat {#}, stisnem E da skočim sa skutera u vodu, u tom trenutku skužim drugog morskog psa, userem se jer će me grist kad ono, još uvijek u istom trenutku, skuter s kojeg sam skočio pregazi i tog drugog morskog psa dok sam ja u vodi. {#}

Ovako nešto mi je trebalo još od zlatnih dana GTA...

BTW, kad je tigar u Outpostu u kavezu... malo je OP. Pukneš u kavez i tigar ih redovno sve pobije. S brda jednim metkom oslobodiš Outpost.

Welcome my son...
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 0:02 (zv'jer2).
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Stealth igranjem prelagano osvajam outpostove(sniper + silencer=overkill)na najtežoj težini igre,pa sad razmišljam promjeniti pristup i krenuti Rambo style sa LMG i eksplozivima.

Ta težina(lakoća) je po meni jedina mana SP-a

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
zv'jer2 kaže...

Npr. pregazim morskog psa Jet Ski-em, vidim čamac sa strojnicom, krenem prema njemu jer mora se strojnica isprobat {#}, stisnem E da skočim sa skutera u vodu, u tom trenutku skužim drugog morskog psa, userem se jer će me grist kad ono, još uvijek u istom trenutku, skuter s kojeg sam skočio pregazi i tog drugog morskog psa dok sam ja u vodi. {#}

Ovako nešto mi je trebalo još od zlatnih dana GTA...

BTW, kad je tigar u Outpostu u kavezu... malo je OP. Pukneš u kavez i tigar ih redovno sve pobije. S brda jednim metkom oslobodiš Outpost.

Nije mi još nijednom beštija očistila cijeli outpost, ali...

Oslobodim medvjeda iz kavez u outpostu, sa brdašca gledam kako radi nered sa ovakvom facom {#} kada čujem riktanje drugog medvjeda, okrenem se ovaj iza mene na dvije noge da će me napast, prođe smrdljiva svinja između nas i ovaj počne trčat za miss piggy...

medvjed gori medvjed gori
medvjed trči za svinjom medvjed trči za svinjom
ššššš - možda su u šumi
17 godina
NFSPredator0010 kaže...

Stealth igranjem prelagano osvajam outpostove(sniper + silencer=overkill)na najtežoj težini igre,pa sad razmišljam promjeniti pristup i krenuti Rambo style sa LMG i eksplozivima.

Uleti s Flamethrowerom pa vidi oćeš i sam sebe ubit ili samo pirate.

EDIT: @doktor1:

meni već 2 puta tigar {#}

Welcome my son...
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 0:11 (zv'jer2).
17 godina
NFSPredator0010 kaže...

U kojem si djelu igre. Posle outpostovi postaju teži! Luđaci sa noževima, molotolijevim koktelima.........

Ali i bolje tako nego da su napravili da jazavci mogu popit sanžer metaka. Pa to bi tek bilo sranje teško kao u dvojci

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan

I ja igram stealth, na Warrior tezini ( najteze) nisam nijednom umro...osim jednom svojom greskom kad sam sa grebena htio skocit u vodu, krivo procijenio i poljubio stijene dole.

Sta se tice stealth je lak sa outpostima, jos ako je kakav tigar, medvjed ili psi, jos i lakse...

Oni sa munjom, oni luđaci, kad krenu sa onim molotov koktelima, zapale bazu i sve oko nje, hahaha...Koliko puta mi se desilo da naletim na njih, i naraku ja moram ne bjezat od neprijatelja, nego od vatre koja se siri oko baze jer luđaci krenu rafalno bacat molotove...

Ai njih je lako sredit...pucat u boce koje drze na prsima zavezane...i nek gori..:D

A ony heavy gunneri, njih ostavim za kraj, naravno prije toga rascistim sve, i iskljucim alarm, a onda se zabavljam sanjima...zabijem mu zapaljivivu strijelu, pa onda explozivnu i tako:D

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

zao mi je sto nisu iz Far Cry 2 vratili napade na konvoje

kako sam volio postavljat zamke sa IED u dvojci

meni je nekako krivo sto nisu to vratili

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ja sam sinoc uzeo pive i vise od 6 sati u komadu odigrao. Jel neko spomenuo CoD, ili BF3 mozda? Hm....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Evo nako dugosatnog maratona završio igru, mislim da je ovo najbolja igra u zadnje vrijeme koju sam odigrao, a vjerujte mi svašta sam igrao :)
***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ovo ne da je igra godine, ovo je igra zadnje 3-4 godine mogu to slobodno reci.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
6.2 GB, a zapravo je OGROMNA! Mapa cijele džungle, sitni detalja milion, lica i kretanje vojnika, puške super! Stvarno se divim UBISOFTU na ovom REMEKDJELU!
***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
15 godina
Far Cry 3

Mjuza sa pocetka...........

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 13:08 (lmutak).
Moj PC  
2 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Intel Core i3 2100 takta 3.1, 4GB ram, AMD Radeon HD 6570 2GB, HDD 500GB

Nezz dali jos nesto treba navesti al eto nadam se da cete mi pomoci...

Dali bi mi pokrenulo igru? :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rodić kaže...

Bi!

Zadar živi vječno!
14 godina

čitam postove i nisu mi jasni ovi koji vele da su prešli. ja sam odigrao nekih 4-5 sati igre i tek dva outposta riješio plus meduza misiju, ovim tempom neću do proljeća prijeći a vi u nekih 10 sati završavate? 

žao mi je samo kaj nemogu full uživati u grafici {#} ali dobro je da se uopće i vrti {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Pozz,

Evo i ja neki dan poceo igrati igru da vidim na sta lici,imam par pitanja cisto da malo lakse krenem. Skuzio sam da kad stisnem f9 ja mislim da je to neki quick save,ali kad poginem ili me ubiju igru new nastavljam tamo gje sam stisnuo quick save nego me baci u najblizu kucicu koju sam valda osvojio. Drugo je kako svakog neprijatelja pretrazujem i berem one gluposti rksak mi se napunio,kako se rijesiti tih stvari iz ruksaka i kako i gdje i dali se mogu prodati jer vidim da i vrijede neke novce,i jos jedna stvar nakon sta sam par tornjeva otkljucao onda mi javvi i da sam otkljucaoi neka nova oruzja,ali kad stisnem 1 samo onaj gornji mi je otkljucan odnosno mogu koristit samo jednu pusku/snajper/pistolj... drugi slotovi(ljevo/desno dole su i dalje pod kljucemm).. Ajde malo  savjeta nije na odmet,nov sam u ovakvom nacinu igranja pa pitam!!

0 0 hvala 0
14 godina
juno kaže...

Pozz,

Evo i ja neki dan poceo igrati igru da vidim na sta lici,imam par pitanja cisto da malo lakse krenem. Skuzio sam da kad stisnem f9 ja mislim da je to neki quick save,ali kad poginem ili me ubiju igru new nastavljam tamo gje sam stisnuo quick save nego me baci u najblizu kucicu koju sam valda osvojio. Drugo je kako svakog neprijatelja pretrazujem i berem one gluposti rksak mi se napunio,kako se rijesiti tih stvari iz ruksaka i kako i gdje i dali se mogu prodati jer vidim da i vrijede neke novce,i jos jedna stvar nakon sta sam par tornjeva otkljucao onda mi javvi i da sam otkljucaoi neka nova oruzja,ali kad stisnem 1 samo onaj gornji mi je otkljucan odnosno mogu koristit samo jednu pusku/snajper/pistolj... drugi slotovi(ljevo/desno dole su i dalje pod kljucemm).. Ajde malo  savjeta nije na odmet,nov sam u ovakvom nacinu igranja pa pitam!!

- ruksak prazniš tako da stisneš escape, odeš u njega i discardaš kaj ti netreba

- prodaješ u selu u dućanu (znak dolara) ili u nekom outpostu koji si oslobodio na onom vending machine-u (gore desno je opcija sell/buy)

- nova oružja equipaš na istom mjestu koje sam naveo gore. moraš skupljati kožu životinja da bih mogao raditi veće/jače weapon holstere da možeš nositi više oružja

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
Far Cry 3

Intervju sa "pravim" Vaasom - Michael Mando

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 9:05 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
juno kaže...

Pozz,

Da bi mogao equipati više komada naoružanja ideš na crafting, sad neznam točno, jedan od ona 4 taba u sebi ima weapon holster craft recept, odi tu i vidi što traži da ga možeš napraviti ( kožu neke životinje, samo je pitanje koje ), kad pročitaš, lijepo otvori mapu i vidi područja na kojima ta beštija obitava, i onda u lov.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
quickr kaže...

čitam postove i nisu mi jasni ovi koji vele da su prešli. ja sam odigrao nekih 4-5 sati igre i tek dva outposta riješio plus meduza misiju, ovim tempom neću do proljeća prijeći a vi u nekih 10 sati završavate? 

15 sati, 45% igre; napravio sam 5/14 story misija, a sve skupa 13/38 misija..... jednostavno igra je ogromna i tako ju igram.

Još na prvom otoku imam četiri outposta za oslobodit.....

A sa time mi i igrina imerzivnost raste. Znači nakon toliko vremena još nemam mnoge skillove razvijene i moj Jason još nije super duper vojničina kojem bi i Rambo zavidio...

_______

Odlična stvar mi je šta metke za oružja koja nosimo nemamo na svakom kutku. Ja ne koristim fast travel, (kao niti u Skyrimu) i tada znam biti u sitaciji da moram prigrlit kakav kalaš od pirata da preživim. Takođe sreća da nema auto regeneracije healtha!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 9:34 (doktor1).
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Izašli su novi beta driveri (ili bolje rečeno updateani beta driveri) za ATI kartice:

http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_12_11_beta_download.html

Probajte pa javite dali poboljšavaju performanse.

Meni igra ide prilično dobro ali ima dosta čudnih stutteringa i framerate varira kod vožnje a komp je više nego solidan: QuadCore Q9650, ATI Radeon HD6950, 6 GB RAM...

Nadam se da bi ovi driveri mogli dati malo stabilnosti na framerate.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 10:11 (Crowolf0801).

2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Crowolf0801 kaže...

Izašli su novi beta driveri (ili bolje rečeno updateani beta driveri) za ATI kartice:

http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_12_11_beta_download.html

Probajte pa javite dali poboljšavaju performanse.

Meni igra ide prilično dobro ali ima dosta čudnih stutteringa i framerate varira kod vožnje a komp je više nego solidan: QuadCore Q9650, ATI Radeon HD6950, 6 GB RAM...

Nadam se da bi ovi driveri mogli dati malo stabilnosti na framerate.

Skidam drivere, javim rezultate.

13 godina
neaktivan
Rodić kaže...

imam isti procesor i isto rama samo mi je graficka daleko jaca (6870ka)

i imam bottleneck sa ovim procesorom

FPS je sve u svemu dobar ali me zivcira sto mi na vecini mjesta iskoristi 70% grafe

preporucujem ti da igras na DX9 jer ja ne mogu igrat na DX9 a da nastavim gdje sam stigao pa igram na DX11

uglavnom stavi sve na low i DX9 i picit ce

14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Pozdrav ,ljudi, imam problem velik.

Prvo disklejmer:molim nemojte me osuđivat, dobio sam pedalu tako da trenutno nemam love te sam prisiljen igrat jogurt verziju, kad budem pri pari kupit cu original.

A sad problem, skinuo sam BlackBox verziju, to je Reloaded-ov RIP, sve je isto, samo su izbacili sve druge jezike sem ENG.

Najme kad pokrenem igru, stane na onom prvom loading ekranu, onaj plavi gdje se vrte puške i ispod vrti riječi(Loading,Brother,Cry,Weapon etc),odem u Task Manager, javlja No Responding

te javlja AppHangXProcB1.

Nije problem sto je jogurt verzija jel ljudi igraju tu bez problema, probao sam ono s -offline u targetu, skinuo sam Patch 1.01, zadnje Nvidia Beta i official Drivere, updateao DX..

Jel ima još tko taj problem, kako ga riješit, guglao sam, vidio da još neki ljudi imaju taj problem, no nitko im nije respondao.

Fakat mi se igra, vidim da ljudi hvale igru i cini mi se da je riječ o jako dobroj igri i od sveg sta sam nabavio za igrat, baš ta koju ocu igrat ne radi...

-inb4 kupi orginal(budem kad cu imat novaca)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Instaliro nove drivere i dobio sam 4fps više

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kakav Blax box skini reloaded !!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Izašao novi patch?Pokrenuo sam igru preko Uplaya i počeo je skidati.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 11:28 (NFSPredator0010).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

----------------------------------------------

Release note – Patch 1.02

Multiplayer fixes for the patch:

PVP: 

- Fixed some issues with user created maps when more than 8 players were playing them. 

- Improved matchmaking for both Multiplayer and Co-op modes.

- Improved team balancing when playing in party.

- Fixed issues with Live balancing patch system.

Map Editor:

- Fix for the Map Editor crash at launch when the PC user contains language-specific characters. 

Single Player fixes for the patch:

- Fixed issue where players fall through the world when not connected to the Ubisoft servers.

- Fixed the "View Leaderboard" and "Start Trial" buttons in the World Map.

- Improved stability when quitting to desktop.

- Fixed issue with leaderboards.

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice