A jesi ti čuo za opciju spoiler. Totalni si da ne kažem šta.... Ajde prepričaj igru.... cccccc
pa šta ga ti onda nisi stavio na citat
a vidi ovog ispod...ajd sad vucite taj citat kroz deset stranica
A jesi ti čuo za opciju spoiler. Totalni si da ne kažem šta.... Ajde prepričaj igru.... cccccc
Have i ever told you the definition of insanity? kako je lud taj Vaas,jedan od najboljih likova u igrama uopce,Hoyt mi je daleko losiji od njega,nije tako lud i zanimljiv kao on
Kakvi likovi, an*akingbilivibl..
Onaj ko je pročitao, pročitao je prije..
Neka moderatori editiraju njegov post jer će i drugima uništit priču u igri!
Ljudi nisam znao da ce vam to toliko zasmetati , uostalom novi sam na forumu i izvinjavam se ,
Alaj ste na covjeka napali i sta mu mamu psujes zbog spoilera bi trebao popiti jedan ban. ( mislim da avatar dovoljno govori o kakvoj se osobi radi + psovka )
Covjek se ispricao i sta sada jebiga,ionako igra ima 2 zavrsetka pa sve ovisi
A nerazumjem cemu toliko vrijedjanje , vi kao ne znate da se u igri sve svodi na osvetu i kao vi nemate pojma da ce se igra zavrsiti na taj fazon...
Mozda jesam pogrijesio sto sam napisao uopce to , al nisam zasluzio ovakve uvrede , covjek sam grijesim i pitam se dali se vi ikad ucinili gresku ?
I da se nadjete na moje mjesto dali bi vam prijalo brdo uvreda ???
Srami te se...
ALi možeš sad ići editirat post da i drugim ne spoilaš igru. onima koji nisu to pročitali. kao i svi koji su citirali taj post!!
A nerazumjem cemu toliko vrijedjanje , vi kao ne znate da se u igri sve svodi na osvetu i kao vi nemate pojma da ce se igra zavrsiti na taj fazon...
Mozda jesam pogrijesio sto sam napisao uopce to , al nisam zasluzio ovakve uvrede , covjek sam grijesim i pitam se dali se vi ikad ucinili gresku ?
I da se nadjete na moje mjesto dali bi vam prijalo brdo uvreda ???
Srami te se...
NE momče, NE.
Ja NE ZNAM kako će igra završiti. Nije bitno što ja pretpostavljam, ja NE ZNAM što će biti na kraju.
To je draž priče, što u filmovima, igrama, knjigama itd...
Odjednom dođeš ti, nepozvan, svima nam kolektivno uvališ zaheb.
Ne razumiješ čemu vrijeđanje?
Ti vrijeđaš nas jer si samo došao u temu i napravio $ranje svima.
Dumbledore dies, Willis is dead the whole time, Jesus dies in the end...
NITKO NE ŽELI ČUTI, VIDITI ILI PROČITATI SPOILER.
Sram tebe bilo.
IQ test se s razlogom kao šala spominje sve češće i češće kao upis na forum.
Molim moderatora da ostavi ovaj post jer je u potpunosti u skladu s pravilima foruma
mada naoko izgleda ad hominem.
OT:
Igram skroz polako, nakon 10H sam kod Badtowna.
Želim da mi igra potraje, pogotovo nakon što sam od razočaranja odustao od Hitmana.
NITKO NE ŽELI ČUTI, VIDITI ILI PROČITATI SPOILER.
čekaj, Dumbledore umre? e hvala ti što si mi pokvario sve
Super mi je trojka, najbolji nastavak do sada (ako i zanemarimo bolju grafiku, čisto u smislu igrivosti).
Po meni, otklonili su sve nedistatke prethodna 2 dijela. Nema više da neprijatelji u znojnim košuljama mogu 'popiti' čitav šaržer metaka prije nego padnu na tlo. Headshot je headshot.
Luk i strijele su fenomenalna stvar za stealth način igranja, zanimljiv je storyline, super su dijelovi gdje prolaziš kroz halucinacije i noćne more i još hrpa detalja koji daju igri posebnu draž.
OK mi je i skupljanje koža i bilja za craftati sve bolje iteme.
Na nekim dijelovima su toliko fenomenalno umiksali glazbu s akcijom da su me prošli žmarci
IGRA ZAVRSAVA NA SLIJEDECI NACIN:
samo se salim, ne znam kako zavrsava i drago mi je zbog toga...
Super mi je trojka, najbolji nastavak do sada (ako i zanemarimo bolju grafiku, čisto u smislu igrivosti).
Po meni, otklonili su sve nedistatke prethodna 2 dijela. Nema više da neprijatelji u znojnim košuljama mogu 'popiti' čitav šaržer metaka prije nego padnu na tlo. Headshot je headshot.
Luk i strijele su fenomenalna stvar za stealth način igranja, zanimljiv je storyline, super su dijelovi gdje prolaziš kroz halucinacije i noćne more i još hrpa detalja koji daju igri posebnu draž.
OK mi je i skupljanje koža i bilja za craftati sve bolje iteme.
Na nekim dijelovima su toliko fenomenalno umiksali glazbu s akcijom da su me prošli žmarci
Ova cini mi se :D
Perverzija od igre, nisam očekivao nešto ovako dobro nakon fc2, vaas je jedan od najzanimljivijih negativaca u igrama uopće.
Šećem šumom neočišćenim teritorijem, vidim kamion za drva raspadnut uz cestu, čujem da ide neki auto, brzo se sakrijem iza kamiona i u ruku uzmem BULL (Signature Shotgun), auto prolazi, bočno jednom patronom - oba mrtva ispadaju iz auta, auto se prevrnuo, zapalio i eksplodirao. Osmijeh od uha do uha.
Tebalo bi staviti u naslov teme ili na neko vidljivo mjesto da se ne stavljaju spoileri,jer ovakvi tipovi svima pokvare igru.Što sad ja imam od te isprike?
Tako je jedan tip na temi o RDR rekao da će Marstona ubiti i da će se nastaviti igrati sa njegovim sinom Jackom.
Nisi mislio da će nam zasmetati?Uključi mozak j*bote. To je sasvim logično da se o kraju igre/filma/knjige ne raspravlja bez stavljanja spoilera.Si čuo za spoilere?
A ništa sad ti mogu jedino oprostiti i zamoliti te da to više ne radiš na nijednom forumu iako bih te trenutno najradije udario šakom.
Sad mi je palo na pamet, igra ima neke elemente gotovo isto odrađene kao u ac3ci, lov, skinanje ( koje je i zanimljivije ovdje ), ono osvajanje "utvrda", sinkronizacija kada se otkrije toranj, tj. makne ometalo signala.
Šećem šumom neočišćenim teritorijem, vidim kamion za drva raspadnut uz cestu, čujem da ide neki auto, brzo se sakrijem iza kamiona i u ruku uzmem BULL (Signature Shotgun), auto prolazi, bočno jednom patronom - oba mrtva ispadaju iz auta, auto se prevrnuo, zapalio i eksplodirao. Osmijeh od uha do uha.
Igra je prepuna takvih sitacija. Jednostavno neznaš šta će biti, gdje, kada, kako i koliko...
Mene je goruća bačva nakon šta je eksplodirala i odletila u zrak pogodila i ubila, a koliko toga još.......
Igra je prepuna takvih sitacija. Jednostavno neznaš šta će biti, gdje, kada, kako i koliko...
Mene je goruća bačva nakon šta je eksplodirala i odletila u zrak pogodila i ubila, a koliko toga još.......
Sad mi je palo na pamet, igra ima neke elemente gotovo isto odrađene kao u ac3ci, lov, skinanje ( koje je i zanimljivije ovdje ), ono osvajanje "utvrda", sinkronizacija kada se otkrije toranj, tj. makne ometalo signala.
Igra je mix Assasins Creeda, Far Crya, Far Crya 2, Skyrima....
haha ti kao i ja ali sad kad citam decko je stavio spoiler i probam ono vass,reko nejdem dalje
haha ti kao i ja ali sad kad citam decko je stavio spoiler i probam ono vass,reko nejdem dalje
Nije on stavio spoiler iako mu se reklo već pirat....
@dex, bilo na prošloj strani...
Igra je stvarno odlična, al ima jednu ogrmonu manu.
Neznam, možda je do mog računala, al izgleda da je igra stvarno užasno optimizirana. Ima neki patch ili catalyst driver koji to popravlja?
kako doci do tog dobrog odnosno jakog snipera?
ja mislim da je igra odlično optimizirana, ja je sa laganim overclockom grafe vrtim na 1920x1080 na DX 11 i sve detalji na max, bez AA i nikad mi nije niti malo zaštekalo, sve ide lijepo glatko
ja mislim da je igra odlično optimizirana, ja je sa laganim overclockom grafe vrtim na 1920x1080 na DX 11 i sve detalji na max, bez AA i nikad mi nije niti malo zaštekalo, sve ide lijepo glatko
Isto kao i ja sa HD 5850 SOC, MSAA ingame previse udara na perfomanse.
Ja sa 2XAA i svime na max imam oko 30-35 frejmova.
kako doci do tog dobrog odnosno jakog snipera?
To su ti signature oružja koja dobivaš kada oslobodiš određeni broj outposta, nađeš određeni broj relicsa, lost letters itd..