Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 908.032
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
15 godina
Re: Far Cry 3
doktor1 kaže...

A jesi ti čuo za opciju spoiler. Totalni si da ne kažem šta.... Ajde prepričaj igru.... cccccc {#}

pa šta ga ti onda nisi stavio na citat {#}

a vidi ovog ispod...ajd sad vucite taj citat kroz deset stranica{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 22:12 (Kill Frenzy).
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Have i ever told you the definition of insanity? kako je lud taj Vaas,jedan od najboljih likova u igrama uopce,Hoyt mi je daleko losiji od njega,nije tako lud i zanimljiv kao on

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kakvi likovi, an*akingbilivibl.. 

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...
doktor1 kaže...

A jesi ti čuo za opciju spoiler. Totalni si da ne kažem šta.... Ajde prepričaj igru.... cccccc {#}

pa šta ga ti onda nisi stavio na citat {#}

a vidi ovog ispod...ajd sad vucite taj citat kroz deset stranica{#}

Onaj ko je pročitao, pročitao je prije..

Neka moderatori editiraju njegov post jer će i drugima uništit priču u igri!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 22:28 (doktor1).
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ljudi nisam znao da ce vam to toliko zasmetati , uostalom novi sam na forumu i izvinjavam se ,

iskoo
Moj PC  
5 6 hvala 0
16 godina
Far Cry 3

Alaj ste na covjeka napali i sta mu mamu psujes zbog spoilera bi trebao popiti jedan ban. ( mislim da avatar dovoljno govori o kakvoj se osobi radi + psovka )
Covjek se ispricao i sta sada jebiga,ionako igra ima 2 zavrsetka pa sve ovisi {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 22:22 (doky01akablava).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

A nerazumjem cemu toliko vrijedjanje , vi kao ne znate da se u igri sve svodi na osvetu i kao vi nemate pojma da ce se igra zavrsiti na taj fazon...
Mozda jesam pogrijesio sto sam napisao uopce to , al nisam zasluzio ovakve uvrede , covjek sam grijesim i pitam se dali se vi ikad ucinili gresku ?
I da se nadjete na moje mjesto dali bi vam prijalo brdo uvreda ???

Srami te se...

iskoo
Moj PC  
3 6 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

ALi možeš sad ići editirat post da i drugim ne spoilaš igru. onima koji nisu to pročitali. kao i svi koji su citirali taj post!!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iskoo19 kaže...

A nerazumjem cemu toliko vrijedjanje , vi kao ne znate da se u igri sve svodi na osvetu i kao vi nemate pojma da ce se igra zavrsiti na taj fazon...
Mozda jesam pogrijesio sto sam napisao uopce to , al nisam zasluzio ovakve uvrede , covjek sam grijesim i pitam se dali se vi ikad ucinili gresku ?
I da se nadjete na moje mjesto dali bi vam prijalo brdo uvreda ???

Srami te se...

NE momče, NE.

Ja NE ZNAM kako će igra završiti. Nije bitno što ja pretpostavljam, ja NE ZNAM što će biti na kraju.

To je draž priče, što u filmovima, igrama, knjigama itd...

Odjednom dođeš ti, nepozvan, svima nam kolektivno uvališ zaheb.

Ne razumiješ čemu vrijeđanje?

Ti vrijeđaš nas jer si samo došao u temu i napravio $ranje svima.

Dumbledore dies, Willis is dead the whole time, Jesus dies in the end...

NITKO NE ŽELI ČUTI, VIDITI ILI PROČITATI SPOILER.

Sram tebe bilo.

IQ test se s razlogom kao šala spominje sve češće i češće kao upis na forum.

Molim moderatora da ostavi ovaj post jer je u potpunosti u skladu s pravilima foruma

mada naoko izgleda ad hominem.

OT:

Igram skroz polako, nakon 10H sam kod Badtowna.

Želim da mi igra potraje, pogotovo nakon što sam od razočaranja odustao od Hitmana.

Out of the blue and into the black.
17 godina
Far Cry 3
Na svu sreću nisam ništa pročitao čim sam vidio "Vaas". Neću ulaziti u temu dok ne pređem igru. Isto neznam ako ste znali ali u onoj špilji di ste spasili svoje prijatelje imate neke tablete koje popijete pa imate flashbackove, svakako probajte.
Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
forzzuk kaže...
Dumbledore dies, Willis is dead the whole time, Jesus dies in the end...

NITKO NE ŽELI ČUTI, VIDITI ILI PROČITATI SPOILER.

čekaj, Dumbledore umre? e hvala ti što si mi pokvario sve {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 22:35 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

Super mi je trojka, najbolji nastavak do sada (ako i zanemarimo bolju grafiku, čisto u smislu igrivosti).

Po meni, otklonili su sve nedistatke prethodna 2 dijela. Nema više da neprijatelji u znojnim košuljama mogu 'popiti' čitav šaržer metaka prije nego padnu na tlo. Headshot je headshot.

Luk i strijele su fenomenalna stvar za stealth način igranja, zanimljiv je storyline, super su dijelovi gdje prolaziš kroz halucinacije i noćne more i još hrpa detalja koji daju igri posebnu draž.

OK mi je i skupljanje koža i bilja za craftati sve bolje iteme.

Na nekim dijelovima su toliko fenomenalno umiksali glazbu s akcijom da su me prošli žmarci {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

IGRA ZAVRSAVA NA SLIJEDECI NACIN:

samo se salim, ne znam kako zavrsava i drago mi je zbog toga...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 22:41 (rebelsy).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Super mi je trojka, najbolji nastavak do sada (ako i zanemarimo bolju grafiku, čisto u smislu igrivosti).

Po meni, otklonili su sve nedistatke prethodna 2 dijela. Nema više da neprijatelji u znojnim košuljama mogu 'popiti' čitav šaržer metaka prije nego padnu na tlo. Headshot je headshot.

Luk i strijele su fenomenalna stvar za stealth način igranja, zanimljiv je storyline, super su dijelovi gdje prolaziš kroz halucinacije i noćne more i još hrpa detalja koji daju igri posebnu draž.

OK mi je i skupljanje koža i bilja za craftati sve bolje iteme.

Na nekim dijelovima su toliko fenomenalno umiksali glazbu s akcijom da su me prošli žmarci {#}

Ova cini mi se :D

Dečo mešalica je v morju.
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Perverzija od igre, nisam očekivao nešto ovako dobro nakon fc2, vaas je jedan od najzanimljivijih negativaca u igrama uopće.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

Šećem šumom neočišćenim teritorijem, vidim kamion za drva raspadnut uz cestu, čujem da ide neki auto, brzo se sakrijem iza kamiona i u ruku uzmem BULL (Signature Shotgun), auto prolazi, bočno jednom patronom - oba mrtva ispadaju iz auta, auto se prevrnuo, zapalio i eksplodirao. Osmijeh od uha do uha. {#}

Welcome my son...
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Tebalo bi staviti u naslov teme ili na neko vidljivo mjesto da se ne stavljaju spoileri,jer ovakvi tipovi svima pokvare igru.Što sad ja imam od te isprike?

Tako je jedan tip na temi o RDR rekao da će Marstona ubiti i da će se nastaviti igrati sa njegovim sinom Jackom.

Nisi mislio da će nam zasmetati?Uključi mozak j*bote. To je sasvim logično da se o kraju igre/filma/knjige ne raspravlja bez stavljanja spoilera.Si čuo za spoilere?

A ništa sad ti mogu jedino oprostiti i zamoliti te da to više ne radiš na nijednom forumu iako bih te trenutno najradije udario šakom.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Sad mi je palo na pamet, igra ima neke elemente gotovo isto odrađene kao u ac3ci, lov, skinanje ( koje je i zanimljivije ovdje ), ono osvajanje "utvrda", sinkronizacija kada se otkrije toranj, tj. makne ometalo signala.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
zv'jer2 kaže...

Šećem šumom neočišćenim teritorijem, vidim kamion za drva raspadnut uz cestu, čujem da ide neki auto, brzo se sakrijem iza kamiona i u ruku uzmem BULL (Signature Shotgun), auto prolazi, bočno jednom patronom - oba mrtva ispadaju iz auta, auto se prevrnuo, zapalio i eksplodirao. Osmijeh od uha do uha. {#}

Igra je prepuna takvih sitacija. Jednostavno neznaš šta će biti, gdje, kada, kako i koliko...

Mene je goruća bačva nakon šta je eksplodirala i odletila u zrak pogodila i ubila, a koliko toga još.......

ššššš - možda su u šumi
17 godina
doktor1 kaže...
zv'jer2 kaže...

Igra je prepuna takvih sitacija. Jednostavno neznaš šta će biti, gdje, kada, kako i koliko...

Mene je goruća bačva nakon šta je eksplodirala i odletila u zrak pogodila i ubila, a koliko toga još.......

{#}

17 godina
thuglife kaže...

Sad mi je palo na pamet, igra ima neke elemente gotovo isto odrađene kao u ac3ci, lov, skinanje ( koje je i zanimljivije ovdje ), ono osvajanje "utvrda", sinkronizacija kada se otkrije toranj, tj. makne ometalo signala.

Igra je mix Assasins Creeda, Far Crya, Far Crya 2, Skyrima.... {#}

ššššš - možda su u šumi
16 godina
Far Cry 3

zanimljivo je gađat neprijatelja dok voze,pogodiš vozača auto se prevrne,svakakve nepredvidljive situacije su moguče i to je dodatna draž ovde

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
Na svu sreću nisam ništa pročitao čim sam vidio "Vaas". Neću ulaziti u temu dok ne pređem igru. Isto neznam ako ste znali ali u onoj špilji di ste spasili svoje prijatelje imate neke tablete koje popijete pa imate flashbackove, svakako probajte.

haha ti kao i ja ali sad kad citam decko je stavio spoiler i probam ono vass,reko nejdem dalje

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Blade Runner31 kaže...
Dodinho kaže...

haha ti kao i ja ali sad kad citam decko je stavio spoiler i probam ono vass,reko nejdem dalje

Nije on stavio spoiler iako mu se reklo već pirat....

@dex, bilo na prošloj strani...

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Igra je stvarno odlična, al ima jednu ogrmonu manu.

Neznam, možda je do mog računala, al izgleda da je igra stvarno užasno optimizirana. Ima neki patch ili catalyst driver koji to popravlja?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Far Cry 3

kako doci do tog dobrog odnosno jakog snipera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Far Cry 3

ja mislim da je igra odlično optimizirana, ja je sa laganim overclockom grafe vrtim na 1920x1080 na DX 11 i sve detalji na max, bez AA i nikad mi nije niti malo zaštekalo, sve ide lijepo glatko

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Xboxn00b kaže...

ja mislim da je igra odlično optimizirana, ja je sa laganim overclockom grafe vrtim na 1920x1080 na DX 11 i sve detalji na max, bez AA i nikad mi nije niti malo zaštekalo, sve ide lijepo glatko

Isto kao i ja sa HD 5850 SOC, MSAA ingame previse udara na perfomanse.

Ja sa 2XAA i svime na max imam oko 30-35 frejmova.

iclock2much
17 godina
DangerousB kaže...

kako doci do tog dobrog odnosno jakog snipera?

To su ti signature oružja koja dobivaš kada oslobodiš određeni broj outposta, nađeš određeni broj relicsa, lost letters itd..

Inače, obožavam MP5 puškicu, totalno mi je jaka, brza, pokretna; stavio sam i joj i prigušivač jer sam nakon petnaest sati igre bez crossbowa... {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 23:42 (doktor1).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice