- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel bih Nvidia geforce 9600M GT TurboCache uopće mogla pokrenut tu igru Far Cry3?
neces moci jer ce igra biti zahtjevna graficki a ta je grafika slaba a i stara
Ljudi de se malo aktivirajte :D Napisite barem hvala da en budu samo moji postovi u temi :D
Hvala dex, evo ti pratiš zbivanja za sve nas i ljepo nas informiraš a mi slinimo i čekamo taj dan...
Jel bih Nvidia geforce 9600M GT TurboCache uopće mogla pokrenut tu igru Far Cry3?
neces moci jer ce igra biti zahtjevna graficki a ta je grafika slaba a i stara
Moć če ja sam igro dvojku na integriranoj kartici a ovo je isti engine tako da...
Samo zbog ove igre ću kupovati novi GPU, jedva čekam.
Ovo izgleda stvarno fantasticno, izgleda da ce bit bliže nastavku crysisa 1 nego sto je crysis2 bio. Sve je fantastićno i radnja se odvija na otoku! A to obožavam. Koji je release date i jel se zna preporućena konfa? Hoce li se oc-ana gtx470 nosit s ovim na 1920x1200 maxed out?
Ovo izgleda stvarno fantasticno, izgleda da ce bit bliže nastavku crysisa 1 nego sto je crysis2 bio. Sve je fantastićno i radnja se odvija na otoku! A to obožavam. Koji je release date i jel se zna preporućena konfa? Hoce li se oc-ana gtx470 nosit s ovim na 1920x1200 maxed out?
Pa trebalo bi radit dosta dobro, GTX 470 OC je u rangu GTX 560 Ti ako se ne varam, a ostale komponente su ti uredu, tako da bi trebalo ići dosta visoko što se tiče grafike, nitko još to ne može potvrdit jer još ništa nisu rekli uz zahtjeve ali nadajmo se da će optimizacija biti po uzoru na prva dva nastavka.
Ove droge svaki put sve zaninljivije izgledaju. :D
A kad dolazi ovo? Ma vjerojatno cu se za bozic pocastit jednom 660ti kad bude polovnih po dobrim cijenama :)
Ohhh izlazi igraaaa November(STUDENI-11mjesec--).30.2012
30.11.2012
Ako nekog zanima FC3 se na GMG-u moze kupiti za 37,5 $ do 17. uz popust kod GMG25-1BW0K-K1A3G . Ako imate onih free igara sto su djelili mozete jos spustiti cijenu.
Meni paše ^^ Ionako mislim da će biti dobra optimizacija. Far Cry 2 izgleda odlično, a nije ima neke SF zahtjeve za grafiku koju je nudio.
što mislite, hoće li far cry 3 biti dostupan kao preorder na steamu?
što mislite, hoće li far cry 3 biti dostupan kao preorder na steamu?
Trebao bi. Da je EA izdavač onda bi bilo upitno.
Buy Far Cry 3 = Done!
FC3 specifikacije
MINIMUM SPECS
Processor: 2.66 GHz Intel Core 2 Duo E6700 or 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ or better
RAM: 4 GB
Video Card: 512 MB DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)
RECOMMENDED SPECS
Processor: Intel Core i3-530 or AMD Phenom II X2 565 or better
RAM: 6 GB
Video Card: 1024 MB DirectX 11-compliant card with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)
HI-PERFORMANCE SPECS
Processor: Intel Core i7-2600K or AMD FX-4150 or better
RAM: 8 GB
Video Card: 1024 MB DirectX 11-compliant card with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)
Nadam se da ču moči na ultra
Nadam se da ču moči na ultra
Ako imaš 680 ili 7970, nema problema...
Izgleda da nista od DX9
I saw your posts on the forum thread. It was likely a mistake about the DX version since XP did not make the cut
Ali ce jos jednom provjeriti sa devovima :D Ovo vazi za FC3 i za AC3 valjda.
Izgleda je Far Cry 3 još jedan port u nizu sa konzola koji koristi CPU za grafiku. LOL
Pazi igru rade u Dunia engine-u koji je bio fenomenalan u FC2 stoga nemoj da se brines i citas sta pisu svakakvi blogovi aka sajtovi. Zahtjevi jesu poveci ali sa razlogom. Igra izgleda fenomenalno.
Koliko vidim igra guta puno rama.
Nadam se da to znači da neće biti svakog časa innoing loading u igri, več da bude fino optimizirano.
U tom slučaju već žalim konzole -> svaki čas LOADING