Fallout: New Vegas

poruka: 1.020
|
čitano: 361.125
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Fallout: New Vegas
skank666 kaže...
thuglife kaže...
Tvoj je izbor hočeš li je igrati ili ne, štoviše, zaboli nas za to, al' nije u redu od tebe što dolaziš ovdje i pljuješ po igri koju većina ljudi u ovoj temi voli.

gle ako je netko osjetljiv na to kakvo ja imam misljenje o igri pa se onda jos i uvrijedi zbog neke igrice, ajoj! imao sam neka pitanja koja s mi bila bitna i pitao sam ih ovdje. na odgovorima sam se zahvalio ali sam i zakljucio da se u biti malo toga ili nimalo nije promijenilo od trojke (dodana 3-4 oruzja. wow!). u biti su samo jos i dublje pokopali bit fallouta. i zbog toga smatram da imam apsolutno pravo izrazit, na koji god nacin ja zelim a da pravila foruma to dopustaju, svoje misljenje a znate kakvo je.

Gledaj, to što ti izražavaš svoje mišljenje je ok, tome forumi i služe, ali bezpotrebno pljuvanje po igri u procesu mi nije jasno, samim time što je gadiš u njenoj temi znaš da će se netko "zakačiti" i eto bezpotrebne svađe.

Što se tiče ovoga da se malo toga promjenilo u odnosu na trojku, što je tu čudno, zašto mijenjati dobitnu formulu ( a i Dok je naveo par dosta dobrih razloga poviše ).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan
I ja evo nakon pređene igre, kao vjerni igrač i vlasnik svih originala i kupljenih DLC-ova (za koje sam se pokajao) mogu reći da je ovo... totalno prosjecno...

Nazalost i nakon toliko godina fallout 2 je majka...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan

Meni bi fallout 2 bio "majka" da je u prvom ili 3. licu, nikad se nisam mogao uživjeti igrajući u isometric viewu.

Meni je NV bolji od dvojke jedino iz tog razloga :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav svima ! I onima kojima se sviđa i onima kojima

se ne sviđa novi Fallout.

Neznam poradi čega se određeni ljudi nerviraju glede igre.

Ako se nekome ne sviđa neka jednostavno napravi shift + del

i zaboravi igru.

Osobno sam stariji igrač i sve što mogu zaključiti jest da u posljednjih

10 godina nije bilo igre koja me doista toliko zakačila...poput naprimjer

THief serijala 1-3....

Ovaj Fallout nije loš -uzmeš puškicu ili pištoljčić i bez nervoze i prevelike

mudrosti trčkaraš okolo naokolo tamaneći gamad .....

jedino sam toliko nakrcan oružjima da mi polako

gubi čar ... trenutno sam na 16. levelu....

Ajde živjeli !!Cool

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je igra odlična, i Fallout 3 sa svim DLCeovima sam prešao 2 puta, i nije mi bilo dosadno ko nekima.Igra je fenomenalna.

Pitanjce, pa gdje se nalazi onaj korijen iz prvog questa, lutam oko markera ali ga ne mogu naći nikako.

Mala preporuka, za one koje ne znaju, kada dođete u grad Prim (onaj što su zaposjeli zatvorenici) pronađite Nelsonovu kuću (barem mislim da se tako tip zove) uglavnom, taj tip leži krepan naslonjen na zid sa lijeve strane ulaza u zgradu.Eh, kada uđete, ispred sebe će te vidjeti šank, a na lijevoj strani onog malog okruglog letećeg robota iz trailera, uglavnom, popravite ga sa nađenim djelovima, mislim da treba dva konduktora, tri metal scrapa, i jedan science electrical scrap (ili tako nešto).

Uglavnom taj robot je kompanjon koji vas prati u igri, a može služiti kao mazga, bodyguard, itd.Ko cucak u prvom djelu, ali po meni čak i bolji.

Preporuka broj dva, najlakše je igru početi sa nabrijavanjem samo četri skilla, guns, lockpicking, repair i medine, sa time da najviše nabrijavate guns i repair.Nakon 5 do šest sati odvojite nešto pointa i za science, jer ako to zanemarite neće te moči hakirati terminale, a to nije dobro.I nemojte zaboraviti na početku nabriajti agility, jer je direktno povezan sa brzinom kretanja i skillom guns.

Uglavnom nemojte nabrijavati previše skillova odjednom jer će vam biti teže prelaziti igru.Odluče se več od početka što preferirate od tri grupacije oružja u igri, small guns, heavy weapons ili energy weapons.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 10:20 (Baotica).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Taj mali robot ti odmah i daje jedan dodatan perk, neznam kako se zove. Taj perk vam povečava udaljenos na kojoj ćete uočiti  neprijatelja. Uglavno puno mi je korisniji od peseka i mutanta u F3 jer stvarno uočite neprijatelja na veču udaljenost, pa ga možete ubiti sa snake killom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 10:27 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Baotica kaže...

Pitanjce, pa gdje se nalazi onaj korijen iz prvog questa, lutam oko markera ali ga ne mogu naći nikako.

U zemlji je kraj drveta. Samo pogledaj dolje.

16 godina
odjavljen
Father_Dougal kaže...

Bogami nisu, po meni je tek ovo pravi nastavak Fallouta 2. Svi elementi, uključujući i crni humor, su prisutni. Ne znam što si očekivao da se promijeni od trojke jer koriste isti engine, no radnja je puno, puno bolja i mračnija. Naspram Vegasa, F3 je cheerful. Jest, ne možeš ubijati djecu i uvaljivati im bombe, drogu i oružje u džepove. Ali to nije niti nikad bio smisao Fallout serijala. Smisao je bio čim realnije prikazati život u wastelandu, bez happy endinga. F3 je skrenuo sa puta poput novog Star Trek* filma. Dobar je, ali nije to ono što se traži od Fallout svijeta. Ne znači time da nije dobra igra.

Na kraju, imaš pravo izraziti svoje mišljenje, no ne i trollati bez ikakve veze. Obiđi igru ako želiš, samo ne znam što si htio postići s objavom u javnosti, da ne želiš možda da te potapšemo po glavici zbog toga jer si eto, donio odluku?

Na kraju, imam osjećaj da tebe ne privlači mogućnost lutanja po wastelandu, nego samo nekakav "elitizam" koji nabijaš s time što si, eto, igrao F2, pa sada to treba utrljavati na nos mlađoj generaciji. Who cares, anyway.

*meni osobno je novi ST film bio odličan.

kao prvo: ne patroniziraj mi..  nisam ni dosao u topic da trolam nego da saznam malo vise o igri... i onda mi se to sam saznao nije svidjelo i reagirao sam tako kako jesam... nista se u igri nije promijenilo. ocekivao sam bar bogatiji arsenal oruzja, iako sam se pomirio s time da nema je8ene sanse da bude izometrijski pogled ocekivao sam da se bar udostojit i barem 3. lice uciniti koliko - toliko igrivim. nadalje, fora sa popravljanjem oruzja - totalna debilana. u nedostatku bogatijeg arsenala (ovaj dio mi nikako ne ide u glavu) developeri ili ko vec su odlucili jednostavno da oruzje ne mozes odmah popraviti do njegovog punog kapaciteta nego lagano kako se dizu leveli tako se i dize nivo na koji mozes popraviti oruzje i s time su zamaskirali nedostatak istog. u biti imas uvijek istu puskicu koju kroz igru mozes "bolje popraviti"....  

vats je sranje. koliko sam bio shvatio tu perception stat nema apsolutno nikavog ucinka, uzimajuci u obzir da igras bez vatsa jer headshot onda samo zavisi o tvom skilu i nicem vise... 

fora ga je za vidjet ali je u biti govno..

a kada vec pricamo o biti fallouta, nije sve u prici... ruku na srce, ni prijasnje price nisu bile neka remek djela ali su bile zadovoljavajuce.. najvise sam "razocaran" tim stilom igre... sve se svelo na bjesomucno napucavanje.. bez imalo mozga i taktiziranja* (je, mozes birati s koje strane ces ih napasti) sto jos s AI-om koji se samo zaletava prema tebi sijuci metke cini, za mene, ovu igru totalnim...

to taktiziranje je bio najbolji dio cijelog tog, tadasnjeg, serijala... nisi tek tako uletavao u fajtove a i morao si biti puno oprezniji inace pa pa...

i sad na "elitizam" ... ajoj, jako sam ponosan na sebe jer sam gubio vrijeme na jednoj igri. uostalom tko tebe sprecava, ili bilo kojeg pripadnika mladje generacije da proba igru tj takav nacin igranja i vidi koliko se to drasticno promijenilo... na gore

star trek film mi je bio previse nabijen... puno toga se desava u jako malo vremena, ne znam kakve to veze ima ali ok. ne zakljucuj ne brzaka

doktor1 kaže...

Mogu se kladit da mnogi šta bi htjeli "božiji pogled" u ovoj igri, da to dobiju bi kukali kako je to zastarjelo, pa pogledajte ME, ME2, DA, Witcher.. bla bla... Fallout 2 je bio remek djelo, Baldurs Gate: Shadows Of The Amn je bio remek djelo i to je to. Idemo dalje. Znam mnoge šta su htjeli "božanstvo" u Dragon Ageu i na kraju su igrali iz trećeg lica jer je odlično napravljeno.... (kao i Withcer...sto puta je zanimljivije igrat iz trećeg lica nego "sa neba"!!).

me1 i me2 se jedino i moze igrati iz 3. lica a witchera je puno lakse igrati iz treceg lica jer se samo tada koristi kombinacija mis+tipkovnica koja ipak malo brza nego koristenjem samo misa..

sumnjam da bi se itko zalio na bozji pogled i jos s mogucnoscu zuma WIN... ne vidim razlog zasto. pa takve su i strategije pa se nitko ne zali... ovakav pogled na igru daje neke odredjene prednosti em pri pregledu bojsita em pri odabiru strategije koju ces koristit (tu pricam o falloutu ali tactics).. 

thuglife kaže..
Gledaj, to što ti izražavaš svoje mišljenje je ok, tome forumi i služe, ali bezpotrebno pljuvanje po igri u procesu mi nije jasno, samim time što je gadiš u njenoj temi znaš da će se netko "zakačiti" i eto bezpotrebne svađe.
Što se tiče ovoga da se malo toga promjenilo u odnosu na trojku, što je tu čudno, zašto mijenjati dobitnu formulu ( a i Dok je naveo par dosta dobrih razloga poviše ).

ali ja stvarno nisam pljuvao, bar ne konstantno kao sto se da iz tvog posta zakljuciti...  samo sam je za sebe, proglasio govnom. 

DžavoŠepard kaže...

Meni bi fallout 2 bio "majka" da je u prvom ili 3. licu, nikad se nisam mogao uživjeti igrajući u isometric viewu.

Meni je NV bolji od dvojke jedino iz tog razloga :D

nesto sam mislio napisati ali kad sam opet ovo procitao sam zaboravio sto sam htjeo napisati... ali samo cu ti ovo reci : to onda nikako nebi bila ta igra. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan

Skank, arsenal oružja JESTE bogatiji, neznam gdje si ti saznao da su sva oružja ista.

I sve se može popravit do kraja i na prvom levelu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 11:41 (DžavoŠepard).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
DžavoŠepard kaže...

6. Možeš na početku odmah popravit do kraja, ali ti treba više. Kako raste repair to je bolje, a kad ti je 90 možeš uzet jury rigging perk koji ti omogućava lakše popravljanje (primjerice, hunting rifle popravit s BB gunom, vault jumpsuit s merc outfit, power armor s heavy armor etc. etc.)

Pa iz ovog tvog posta....

nisam mislio da su sva oruzja ista nego na to da imas 1-2 modela mitraljeza, tako i pistolja a i ostalih oruzjai da im "perfomanse" poboljsavas proporcionalno sa svojim ili tudjim repair skillom

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 11:46 (skank666).
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

me1 i me2 se jedino i moze igrati iz 3. lica a witchera je puno lakse igrati iz treceg lica jer se samo tada koristi kombinacija mis+tipkovnica koja ipak malo brza nego koristenjem samo misa..

sumnjam da bi se itko zalio na bozji pogled i jos s mogucnoscu zuma WIN... ne vidim razlog zasto. pa takve su i strategije pa se nitko ne zali... ovakav pogled na igru daje neke odredjene prednosti em pri pregledu bojsita em pri odabiru strategije koju ces koristit (tu pricam o falloutu ali tactics)..

Božji pogled je za strategije, po meni je u RPGu jedan od glavnih faktora imersivnost, a toga u izometriji nema.

15 godina
neaktivan
skank666 kaže...
DžavoŠepard kaže...

6. Možeš na početku odmah popravit do kraja, ali ti treba više. Kako raste repair to je bolje, a kad ti je 90 možeš uzet jury rigging perk koji ti omogućava lakše popravljanje (primjerice, hunting rifle popravit s BB gunom, vault jumpsuit s merc outfit, power armor s heavy armor etc. etc.)

Pa iz ovog tvog posta....

Ti možeš popravit odmah DO KRAJA, ali ti npr. sa repair 20 treba 5 laser gunova da jedan dovedeš na 100 %, a na 100 skill ti treba 2.

15 godina
DžavoŠepard kaže...
skank666 kaže...

Božji pogled je za strategije, po meni je u RPGu jedan od glavnih faktora imersivnost, a toga u izometriji nema.

Najkvalitetniji rpg-ovi su oni u izometriji!!!

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
neaktivan

Od prvog pa do Vegasa sam uz Fallout (uključujuči i Brotherhood of steel izlet), i moram priznati da sam se prvo šokirao prošlom igrom i načinom igranja, ali kako sam je igrao i navikavao se, postajala je sve bolja i bolja. No i dalje sam smatrao da je dvojka neponovljiva, ali me je sad ovaj Vegas potpuno oduševio i iznimno sam zadovoljan od veličine svijeta pa do dužine igre, a i sama atmosfera je bolja nego prošli i sviđa mi se što ne moram toliko gmizati po subwayu i tamaniti one ferale jer me od toga počela klaustrofobija pucati, skoro.

Ali da ne bude sve tako super i bajno dogodila mi se i jedna žešča pi.darija i na misiji kad spašavam predsjednika, tojest, kad uspješno to riješim i dobijem misiju da skršim čelično bratstvo, nakon što to i uradim i vratim se nazad te kažem nadležnoj da sam to i učinio, ona mi ponovno da misiju predsjednika i tu nastane problem, jer niti mogu ponovno kontaktirati brku niti predsjednik dolazi opet, jednostavno sve tu zapne. Pa ako se nekome to isto dogodilo i ako zna riješenje neka se oglasi?

Moj Fallout je partis, dakle slovenac ;)

btw, nije mi jasno kako netko može zamjerati stari i loš engine, a s druge strane mu ne smeta kako izgleda dvojka koja mu je najbolja??? U Falloutu je grafika uvijek bila u drugom planu i meni osobno manje važna. 

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!

3 0 hvala 0
15 godina
shimano kaže...

Od prvog pa do Vegasa sam uz Fallout (uključujuči i Brotherhood of steel izlet), i moram priznati da sam se prvo šokirao prošlom igrom i načinom igranja, ali kako sam je igrao i navikavao se, postajala je sve bolja i bolja. No i dalje sam smatrao da je dvojka neponovljiva, ali me je sad ovaj Vegas potpuno oduševio i iznimno sam zadovoljan od veličine svijeta pa do dužine igre, a i sama atmosfera je bolja nego prošli i sviđa mi se što ne moram toliko gmizati po subwayu i tamaniti one ferale jer me od toga počela klaustrofobija pucati, skoro.

Ali da ne bude sve tako super i bajno dogodila mi se i jedna žešča pi.darija i na misiji kad spašavam predsjednika, tojest, kad uspješno to riješim i dobijem misiju da skršim čelično bratstvo, nakon što to i uradim i vratim se nazad te kažem nadležnoj da sam to i učinio, ona mi ponovno da misiju predsjednika i tu nastane problem, jer niti mogu ponovno kontaktirati brku niti predsjednik dolazi opet, jednostavno sve tu zapne. Pa ako se nekome to isto dogodilo i ako zna riješenje neka se oglasi?

Moj Fallout je partis, dakle slovenac ;)

btw, nije mi jasno kako netko može zamjerati stari i loš engine, a s druge strane mu ne smeta kako izgleda dvojka koja mu je najbolja??? U Falloutu je grafika uvijek bila u drugom planu i meni osobno manje važna. 

Ja opcenito zamjeram sto su opce isli raditi fallout kao fps. SAMO mi je to zamjerka.

http://tridizajn.com/index.php
17 godina
neaktivan
Ja jos zamjeram ako su se isli igrati s zapadnom obalom... DI SU BRAHMINE...
15 godina
shimano kaže...

jer me od toga počela klaustrofobija pucati, skoro.

Ja bježim od zatvorenih mračnih prostora ko vrag od tamjana.

If you can understand the me, than I can understand the you.
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
shimano kaže...

heh to ti je ono nebojim se bit u mraku ali samo ako je jos neko sa mnom!

Prodajem SE V640i pogledajte u oglasima! pp kupci!
15 godina
Luxy2501 kaže...
The Unforgiven kaže...
shimano kaže...

heh to ti je ono nebojim se bit u mraku ali samo ako je jos neko sa mnom!

Ma niti nije strah, koliko nelagoda. Pogotovo dok ne znam di je izlaz (orjentacija mi slabija točka :D). Bio u onom podzemnom dijelu Launch Facillitiya, 15 minuta mi trebalo da van izađem Smijeh. Još si uzeo onog Boonea sa sobom, pa se derpe znao stvoriti negdje ispred mene iznenada, a one sam se zasro Smijeh

If you can understand the me, than I can understand the you.
15 godina
Riker kaže...

Prešao sam igru...solidna je, priča i radnja se mogu otegnuti na dane i tjedne...Samo mi je žao kakve sam poteze i odluke donosio...Poubijao sve ljude, dao prednost robotima. Loše, lošeBelji se Sada idem opet, samo ovaj put drugačije...

Isto završio, isto mogu reć da je solidan uradak, ali ništa više od toga, na trenutke mi je čak ona mračnija 3. bolja... Idem joj dat još jednu šansu, jer neke stvari nisam riješio - lutanje po pustopoljini, tj. idem neke stvari riješavat na drugi način... Valjda će Witcher bit na nivou...

15 godina
neaktivan

Gotovo! Meni je odličan bio i samo dvije stvari sam zamjerio, jednu sebi drugu igri. prvo je što nisam na najteže igrao negsamo na hard, pa mi je dosta lagano išlo i krače je nego da sam igrao onako, vjerojatno.

A drugo je ona greška koju sam ranije spomenio koja me je odvela da idem na drugačiji kraj nego sam htio i zbog toga sam i ubrzao pa nisam baš sve lokacije obišao, ali svejedno m i je expirience level bio na 30 pa i nije toliko zlo.

Odlično i bolje od prošle, potpuno sam zadovoljan.

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam šta više ova ekipa dosađuje sa nedostatkom izometrijskog pogleda u igri.Kao da je to ikad bila superiorna perspektiva u akcijskim igrama, jer Fallout je to uvijek i bio, akcija sa elementima rpgea i taktiziranja, doduše taktiziranje je u trojci svedeno na VATS, što je moglo biti bolje izvedeno ali eto, taktiziranje je takvo kakvo.Nikada nisam volio igrati akcijske igre gdje su objekti i bića veličine pola centimetra.Znam da je nekad bilo zbog hardwarea bilo nemoguće staviti određenu igru u FPS perspektivu, moglo se ali bi rezultati bili katastrofalni.Ili se jednostavno nije moglo.Danas je ta situacija drugačija.

Što se tiće umjetne inteligencije, i beštimanja na račun iste, tj. pojave da zombiji i ostala žgadija bezglavo juriša na vas a ne taktizira, stoji.No to ima svoje razloge, prvi je da je realno da zombiji, gekosi, mravi i ostala niža bića nemaju inteligencije za taktiku.A drugi je razlog zbog kojeg ljudi u igri bezglavo jurišaju na vas je činjenica da je ovo FPS gdje vi uglavnom solirate, tako da se moralo pribječi ovakvoj umjetnoj inteligenciji, kao i u svim FPS igrama gdje ste vi Rambo, one man army.

Jer u stvarnosti, vrijede pravila borbene taktike malih jedinica, što se uglavnom, ponavljam uglavnom, ne uvijek, svodi na taktiku kada imamo troje ili više vojnika,   protiv jednog na drugoj strani, a taktika je slijedeća.Jedan dio grupe skloni se u zaklon, ili zaklone, i otvara paljbu na usamljenog Ramba koji se mora ili sakriti iza nečega ili poginuti, eh onda se drugi dio grupe prikrade Rambu sa boka dok uvaj čući iza nečega, jer Rambo zbog pokrivajuće paljbe prve grupice ne može efektivno uzvratiti paljbom, a sa druge strane ne može niti vidjeti sa koje strane dolazi ona druga prikradajuća grupica, a rezultat je naravno poginuće Ramba.Tako to funkcionira u pravom svijetu.Zato ekipa u FPSovima više manje bezglavo juriša.

Naravno u nekim FPSovima je to ipak napravljeno bolje nego u Falloutu 3, gdje sva ekipa uglavnom juriša na vas kao četnici koji su pili brlju od šest ujutro do dvanaest popodne, pa u jedan krenuli u juriš.Moglo se to i bolje, ali nije, a po meni igra je i dalje zabavna, unatoč tome.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina

jel mi može netko objasnit kako se snać na onom kompasu? na prvoj misiji sam još uvijek,trebam onaj cvijet nać,a neam pojma kako ga nać,mapa je ogromna

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

jel mi može netko objasnit kako se snać na onom kompasu? na prvoj misiji sam još uvijek,trebam onaj cvijet nać,a neam pojma kako ga nać,mapa je ogromna

jesi se ti uopce potrudio poslusati to ti je bilo receno di se cvijet nalazi?

15 godina
Genie kaže...
john_ryder kaže...

jesi se ti uopce potrudio poslusati to ti je bilo receno di se cvijet nalazi?

nisam ni stigao pričat s ženskom nakom što sam ubio one gekose,odmah je otišla

16 godina
john_ryder kaže...

Pa kompas je bar jednostavan za koristit, ili klikni u Pipboyu na World Map ako ti je lakše pa gledaj kud dalje.

Prvi cvijet ti je na onome brdu kod osa, a drugi kod one napuštene kuće točno ispred panja.

Onda onoj ženi odneseš te cvijetove i gotov quest !

15 godina
neaktivan

Epski pohvat uspješan! Zaklao sam 2 deathclawa s combat knifeom!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DžavoŠepard kaže...

Epski pohvat uspješan! Zaklao sam 2 deathclawa s combat knifeom!

koja tezina?

◂◂  ►  ▐ ▌  ◼  ▸▸
16 godina
odjavljen
Baotica kaže...

al nisi igrao stalkera () ili far cry. u tim igrama je gust gledat njihove pokusaje kako da te sye8u.... upravo rade ono sto si ti gore opisao

17 godina
neaktivan
Baotica kaže...

Što se tiće umjetne inteligencije, i beštimanja na račun iste, tj. pojave da zombiji i ostala žgadija bezglavo juriša na vas a ne taktizira, stoji.No to ima svoje razloge, prvi je da je realno da zombiji, gekosi, mravi i ostala niža bića nemaju inteligencije za taktiku.

Totalna glupost... sto volim kad ljudi to govore misleci da su niza bica...

pogledaj malo taktike pčela, bumbara, crvenih mrava, stršljena... Ako nisi dovoljno brz da pobjegnes od istih ili ne nadjes neki zaklon nemaš  šanse protiv njih...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice