Fallout 4

poruka: 2.031
|
čitano: 272.262
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Fallout 4
doktor1 kaže...

Prva recenzija....

*neka žnj stranica koja nema veze sa igrama

I iskreno, ovo nije recenzija... Ovo je pizdarija...

Čekaj da napišem jednu pozitivnu stvar, dvije negativne i to je to...

Više su rekla ona dva tipa kroz neke natuknice koje sam stavio tu na froum nego ova "recenzija"..

Trenutno na temelju ove "recenzije" ljudi divljaju i odlučuju da je igra sranje... 

"Whats the name of the phenomenon where only one opinion comes from an unconventional source and everyone starts associating this opinion as the only one that matters despite no other opinion?"

One natuknice što si prije stavio su ljudi samo komentirali tehničke aspekte igre.

Ovaj uklonjeni review govori kako je glavna priča spora i side-questovi dosadni. To mu i mogu povjerovati jer je meni i NV tako djelovao (za razliku od trojke).

Ali to je Bethesda, to je Fallout, to je sandbox RPG i takve stvari su za očekivati. Ne sviđa se to svakome.

PSN - DeniZg80
11 godina
protjeran
Fallout 4

Ko uopce obraca paznju na te recenzije kojima je ionako svrha izkritizirat neki proizvod. Jos pogotovo ako je neka znj stranica u pitanju.

BATTLELOG: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/GreenArrow1986/stats/842558983/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 4

Nije uklonjena, link radi...

Ali recenzija ovolike igre u dva The Good i The Bad poglavlja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Doubts that Witcher 3 can beat FO4. FO4 feels... whole. Witcher 3, while incredible in a lot of ways, loses in some areas to FO4. Are they areas they'll use to judge GOTY? Maybe not. They're pretty niche, but stuck out badly to me. Here's an example:

Open World: Witcher 3 vs FO4 - Right now FO4 is winning big time for me. Witcher 3 spoon fed me tons of icons right on my map. I knew where to go, all the time. It was never really so much "exploring" as it was just running to certain waypoints I knew about for specific things. FO4 is exciting and terrifying in it's exploration. They don't hold your hand, you legitimately explore in every sense of the word and you discover areas stuffed with loot that reward said exploration. It's just the best you can ask for. FO4 definitely wins there.

Story? Witcher 3 is winning here, no contest. I mean, Witcher 3 felt like playing a movie. Every side quest was genuinely interesting and captivating. A lot of FO4 side quests are by-the-numbers, but some do have intriguing twists and turns. But, quest for quest, Witcher 3 wins for sure.

Characters and writing? Again, Witcher 3 by a landslide so far. I genuinely felt at home when surrounded by certain characters in that game, and truly cared about their outcomes. Some of my ... poorer decisions that let to some of their fates legitimately made me both upset and regretful. It was a really weird, but satisfying and rewarding way to play a game. FO4... well, some characters are okay, but these people I'm dealing with don't compare to Yen or Tris or Lambert etc, it's not close. Witcher 3 wins here, no contest.

Combat - I think FO4 wins here. Witcher 3, towards the end, was very boring from a combat perspective. You realize that you really don't have many moves, and you mostly go through the same routine in every. Single. Fight. Cast shield, use buffs, swing swing igni, re-cast shield, rinse repeat, chop chop everything's dead. Snooze. Even Death March was a joke. The story was so good that this didn't ruin the game, but FO4's combat is INSANE. It's so fun. the VATS system, and the AI of the enemies, and the varied weapons, plus companions, and Power Armor, or big enemies like Death Claws jumping up out of the ground, I mean the list goes on... and I feel like I'm trying new things and treating each fight like it's own based on the terrain around me and other factors, etc. FO4 has had a more rewarding combat gameplay experience for me thus far.

Itemization - Again, Witcher 3 failed me here. I HATED it's loot system. It was incredibly boring, very easy to abuse and once I had my not-so-hard-to-make baller set, I literally never changed armor. There was never a need to, nothing came close. Itemization from loot was super sloppy - if I killed an enemy ten levels ahead of me, I still looted loot exactly tied to my level. Snooze. If I risk something crazy, getting a great reward is the best feeling. FO4 loot is off the chain. Legendary enemies, when found, are really exciting because if you die, they're gone. They're random spawns. Random enemies come and go; it won't be there when you get up. It's do or die. The crafting, and the discovery of items around houses and in chests, and the varied combat based on the weapons you're using, is great. FO4 wins, easy.

I could go on but these points really show the divide I'm unsure about. Witcher 3 was an incredible game with an awesome story and characters, but a lackluster combat system and poor itemization. Fallout 4 is also an incredible game with an awesome combat system, great loot itemization, but medium-quality character dialogue and more by the numbers questing.

So which game wins in the eyes of GOTY? The problem I see is that a game can have a mediocre story/characters, but if the gameplay is top notch I usually can overlook it because I'm having a blast PLAYING it. If the gameplay lets me down, sure the story can keep me on the edge of my seat and I'll love playing it, but as soon as I'm done with the story I usually put it down and walk right away. With FO4... I could see myself doing EVERYTHING this game has to offer, and continuing to just play it for fun to progress and build on my settlements and exploring, well after the main story is done. I had no interest in doing that with Witcher after a while. I just shrugged and went to the next game, even loving it as much as I did. I felt "done" after beating the story.

Mišljenje osobe s reddita. Nema spoilera. U reddit threadu ima ali su sa spoiler markerom.

https://www.reddit.com/r/fo4/comments/3ruodn/my_biggest_mistakeregret_so_far_2030_hours_in/

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2015 21:56 (mislav_01).
17 godina
Fallout 4

Taman sam to čito i htjeo copy/paste

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fallout 4

"and the AI of the enemies, and the varied weapons, plus companions"

WOW, igra ce imati dobar AI i dobar companion sistem, tko zna mozda me pozitivno iznenadi.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2015 22:37 (Mquany).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

SPOILER

Intro video

Najezio sam se. O zasto je morao relese bit na utorak, kak bi ja trebo radit na poslu išta dok me ovo ceka kod kuce :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2015 22:47 (mislav_01).
13 godina
odjavljen
mislav_01 kaže...

Doubts that Witcher 3 can beat FO4. FO4 feels... whole. Witcher 3, while incredible in a lot of ways, loses in some areas to FO4. Are they areas they'll use to judge GOTY? Maybe not. They're pretty niche, but stuck out badly to me. Here's an example:

Open World: Witcher 3 vs FO4 - Right now FO4 is winning big time for me. Witcher 3 spoon fed me tons of icons right on my map. I knew where to go, all the time. It was never really so much "exploring" as it was just running to certain waypoints I knew about for specific things. FO4 is exciting and terrifying in it's exploration. They don't hold your hand, you legitimately explore in every sense of the word and you discover areas stuffed with loot that reward said exploration. It's just the best you can ask for. FO4 definitely wins there.

Story? Witcher 3 is winning here, no contest. I mean, Witcher 3 felt like playing a movie. Every side quest was genuinely interesting and captivating. A lot of FO4 side quests are by-the-numbers, but some do have intriguing twists and turns. But, quest for quest, Witcher 3 wins for sure.

Characters and writing? Again, Witcher 3 by a landslide so far. I genuinely felt at home when surrounded by certain characters in that game, and truly cared about their outcomes. Some of my ... poorer decisions that let to some of their fates legitimately made me both upset and regretful. It was a really weird, but satisfying and rewarding way to play a game. FO4... well, some characters are okay, but these people I'm dealing with don't compare to Yen or Tris or Lambert etc, it's not close. Witcher 3 wins here, no contest.

Combat - I think FO4 wins here. Witcher 3, towards the end, was very boring from a combat perspective. You realize that you really don't have many moves, and you mostly go through the same routine in every. Single. Fight. Cast shield, use buffs, swing swing igni, re-cast shield, rinse repeat, chop chop everything's dead. Snooze. Even Death March was a joke. The story was so good that this didn't ruin the game, but FO4's combat is INSANE. It's so fun. the VATS system, and the AI of the enemies, and the varied weapons, plus companions, and Power Armor, or big enemies like Death Claws jumping up out of the ground, I mean the list goes on... and I feel like I'm trying new things and treating each fight like it's own based on the terrain around me and other factors, etc. FO4 has had a more rewarding combat gameplay experience for me thus far.

Itemization - Again, Witcher 3 failed me here. I HATED it's loot system. It was incredibly boring, very easy to abuse and once I had my not-so-hard-to-make baller set, I literally never changed armor. There was never a need to, nothing came close. Itemization from loot was super sloppy - if I killed an enemy ten levels ahead of me, I still looted loot exactly tied to my level. Snooze. If I risk something crazy, getting a great reward is the best feeling. FO4 loot is off the chain. Legendary enemies, when found, are really exciting because if you die, they're gone. They're random spawns. Random enemies come and go; it won't be there when you get up. It's do or die. The crafting, and the discovery of items around houses and in chests, and the varied combat based on the weapons you're using, is great. FO4 wins, easy.

I could go on but these points really show the divide I'm unsure about. Witcher 3 was an incredible game with an awesome story and characters, but a lackluster combat system and poor itemization. Fallout 4 is also an incredible game with an awesome combat system, great loot itemization, but medium-quality character dialogue and more by the numbers questing.

So which game wins in the eyes of GOTY? The problem I see is that a game can have a mediocre story/characters, but if the gameplay is top notch I usually can overlook it because I'm having a blast PLAYING it. If the gameplay lets me down, sure the story can keep me on the edge of my seat and I'll love playing it, but as soon as I'm done with the story I usually put it down and walk right away. With FO4... I could see myself doing EVERYTHING this game has to offer, and continuing to just play it for fun to progress and build on my settlements and exploring, well after the main story is done. I had no interest in doing that with Witcher after a while. I just shrugged and went to the next game, even loving it as much as I did. I felt "done" after beating the story.

Mišljenje osobe s reddita. Nema spoilera. U reddit threadu ima ali su sa spoiler markerom.

https://www.reddit.com/r/fo4/comments/3ruodn/my_biggest_mistakeregret_so_far_2030_hours_in/

Iz istog razloga sam rekao da mi je bolji Skyrim od Withcera, bas kao sto je i taj lik rekao za FO4 i dobijem hiljadu minusa. U witchera samo letis quest za questom kroz sume koje su prakticki svugdje iste. U skyrima se udubis u svijet, zivis u tom svijetu, pored questova imas jos milion stvari za raditi.  Na slican ce fazon biti i FO4, samo ja nisam igrao FO4 pa bi bilo glupo da poredim sa drugim igrama. Skyrim nije savrsena igra, ali ima gameplay sa kojim nijedna igra ne moze parirati, toliko dobar gameplay da grafiku i ostalo jednostavno ignoriras. Koliko bi vas igralo witcher da ima slabiju grafiku ? Za mene elder scrolls i fallout serijali su najbolje GTA igre, bar ja tako kazem. 

Darko
17 godina
DarkoKwon kaže...

Za mene elder scrolls i fallout serijali su najbolje GTA igre, bar ja tako kazem. 

17 godina
neaktivan

Vjerojatno misli na open world.

11 godina
protjeran
DarkoKwon kaže...
    Koliko bi vas igralo witcher da ima slabiju grafiku ?

Uvjeren sam da puno manje.

BATTLELOG: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/GreenArrow1986/stats/842558983/pc/
13 godina
odjavljen
Fallout 4

Zaboravio sam reci, u witchera obicni seljanin koji nije napustio selo ima bogat vokabular kao profesor na kembridzu u Britaniji, da ja, neko ko aktivno koristi engleski, pisani i govorni 20% recenice ne razumijem, jer pojedine rijeci kada bi preveo na svoj jezik opet ne bi znao sta znace. Prespavam pola konverzacije i jos pojedem nokte. 

Darko

3 6 hvala 0
17 godina

sine mili u sta se ova tema pretvorila...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Fallout 4

Evo livestream na YouTube-u, neki lik igra. Gledam već pola sata, igra izgleda odlično.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Lol Skyrim.

LOL

17 godina
Fallout 4

Po ovome što vidim od ekipe na twitchu igra je grafički zastarjela...... e sada koliko će to ekipu odbiti od igranja vidjeti ćemo..

Uglavnom ako će biti na pcu ko i na konzoli, ne hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 4

Vidim da je grafika i dalje glavni modus operandi teme. Ponukan hypom i činjenicom da sam igrao fallout 3 koji mi je bio odličan, a da nikada nisam odigrao New Vegas, odlučio sam ga odigrati prije izlaska četvorke. I ono što mogu reći da se ne sjećam kada me zadnji put igra tako uzela, možda prije 5 godina kada sam igrao trojku. E sad ono što želim reći da me grafika na prvi pogled odbijala, ipak je to već 5 godina stara igra koja ni onda nije bila eye candy, ali sam gameplay toliko nadmašuje sve ostalo da se na grafiku više ne obazirem.

Sam osjećaj kada završiš misiju koja uključuje više strana, a da ne potrošiš jedan metak već samo tvoj speech skill je nenadhebiv. To je način na koji većinom igram i pokušavam sve riješiti bez borbe, ali kad ne ide izvadim svoj trusty mini gun i rokam. Znači sam taj aspekt gdje imaš praktički bezbroj opcija kako nešto proći će za mene biti dovoljan ako u potpunosti bude prisutan i u četvrtom dijelu, a sad nazad u Vegas :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Fallout 4

Svakom svoje ali fakat ne kužim hayp oko ovve igre. Kao apokalitični RPG/FPS je miljama iza jednog naslova koji je izašao prije deset godina a dere ga i dalje po svemu. Zanimljiviji je, ima daleko ali daleko bolju pucačku mehaniku i AI, grafički dere i ovaj novi dio, atmosfera je kilometrima bolja itd.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 4

Grafika mi je sasvim ok da se uzivim. Jel moze bolje, svkako i to daleko bolje. Ali dan danas igram F3 i ne znam heroes of might and magic 3 npr. i grafika mi uopce ne smeta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
XXX kaže...

Svakom svoje ali fakat ne kužim hayp oko ovve igre. Kao apokalitični RPG/FPS je miljama iza jednog naslova koji je izašao prije deset godina a dere ga i dalje po svemu. Zanimljiviji je, ima daleko ali daleko bolju pucačku mehaniku i AI, grafički dere i ovaj novi dio, atmosfera je kilometrima bolja itd.

Možda zato što ljudima više paše Fallout? Možda ljudi ne vole realizam, a možda su i igrali već ovu igru?

Ajde da si stavio novu igru, ali pa ovo su neki prošli i više puta. :D

11 godina
neaktivan
Fallout 4

Lik na streamu je zavrsio igru, dao je igri 5-6/10, kaze da je prica katastrofa, a dobar dio main questa bespotrebni grind fest. Kraj je predvidljiv skroz, ima veze s institutom, ali necu raditi spoilere.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
XXX kaže...

Možda zato što ljudima više paše Fallout? Možda ljudi ne vole realizam, a možda su i igrali već ovu igru?

Ajde da si stavio novu igru, ali pa ovo su neki prošli i više puta. :D

Naravno ali ako ovakav naslov, lošiji po svemu od deset godina satare igre pobuđuje ovoliki hype, onda nam je gaming na jako niskim granama kada je ovaj žanr ili podžanr u pitanju.

17 godina
neaktivan

Igra je uzas prica je loša, animacije su katastrofa, mapa je mala, grafika je smece. To što nitko nije zaigrao igru još neg ovak napamet lupa po nekim "strmovima" i sl. Slazem se de je definitivno gaming pao na niske grane kraj ovoliko derišta i gotovana.

15 godina
neaktivan
Fallout 4

Uskoro cete svi igrati, samo nemojte zaboraviti uvijek postavljajte si pitanje "sta oni jedu?"  

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /http://i.imgur.com/TTQ0qCq.jpg
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
mislav_01 kaže...

Igra je uzas prica je loša, animacije su katastrofa, mapa je mala, grafika je smece. To što nitko nije zaigrao igru još neg ovak napamet lupa po nekim "strmovima" i sl. Slazem se de je definitivno gaming pao na niske grane kraj ovoliko derišta i gotovana.

Mislim da si ti forum zamijenio sa grupom uzajamne podrške ili zbornim pjevanje. Opusti se, ako je tebi igra odlična ničije mišljenje to neće promjeniti.

17 godina
neaktivan
XXX kaže...
mislav_01 kaže...

Mislim da si ti forum zamijenio sa grupom uzajamne podrške ili zbornim pjevanje. Opusti se, ako je tebi igra odlična ničije mišljenje to neće promjeniti.

Meni je igra nikakva trenutno jer je nisam igro. Jesi ti igrao?

17 godina
odjavljen
mislav_01 kaže...
XXX kaže...
mislav_01 kaže...

Meni je igra nikakva trenutno jer je nisam igro. Jesi ti igrao?

Ne ali nakon trideset godina gaming iskustva vidim da je ovo ekspazija na 3. dio što u 2015. ne prolazi u mojoj knjizi pod novu igru.

16 godina
odjavljen

Imamo gore i jednog "pametnjakovića" koji bi to sve napravio bolje, brzo, lijepo, maleno i najbolje ikad.  - Moguće da je igra podbacila kako XXX kaže, sve je to moguće, ali preliminarni zaključci na neviđeno su ipak samo to.

16 godina
XXX kaže...

Naravno ali ako ovakav naslov, lošiji po svemu od deset godina satare igre pobuđuje ovoliki hype, onda nam je gaming na jako niskim granama kada je ovaj žanr ili podžanr u pitanju.

Zašto bi bio lošiji? LOL

Zato što nije simulacija i realistični FPS nego RPG? Pa igra ni ne želi biti to, nego nešto sasvim drugo. A taj STALKER je isto imao loš i bagovit AI, kao što i igra sama imala pregrš bugova.

A to da je lošiji još treba vidjeti, ustvari sasvim dva različita žanra igri uspoređuješ. Osim toga radi se o ukusu, a meni STALKER onda bio dobar, ali ništa pretjerano, dok mi je F3 i NV pružao puno više i bio mi daleko zabavniji.

13 godina

Al dobro kaze covjek. Iskustvo znači nešto.
Kak znaš da je tava vruća kad pećeš nešto? Jer si se opeko i imas iskustvo sad i znaš.

Tak s igrama,pa nemoram igrat igru da informacije koje već znamo (a iskreno znamo sve jer ljudi su vec i zavrsili igru) analiziramo.

Ovo više djeluje kao graficki upgrade i MOD na F3 i NW. Ne kao standalone release.

Mada,sve bethesda igre su takve...Zadnja u kojoj sam uzivao bila je...Oblivion. Ha čuj,još 2 dana,vidicemo

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice