Fallout 4 - super cijena

poruka: 18
|
čitano: 1.712
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Fallout 4 - super cijena

Pozdrav ekipa, tražim slične teme, ali sve su vezane ili za servis ili za igru, možda krivo tražim, u slučaju čega molim moderatora da zaključa temu, al barem čete dobit poruku.

Fallout 4 za samo 14€

Uživajte!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Fallout 4 - super cijena
Rhodin kaže...

Pozdrav ekipa, tražim slične teme, ali sve su vezane ili za servis ili za igru, možda krivo tražim, u slučaju čega molim moderatora da zaključa temu, al barem čete dobit poruku.

Fallout 4 za samo 14€

Uživajte!

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/popusti-akcije-dobre-ponude-igre/38491.aspx?page=571&jumpto=5272719&sort=asc&view=flat

8 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Fallout 4 za samo 14€

Uživajte!

Igra vjedi mozda 2-3€...

...
15 godina
Evil Access kaže...
Rhodin kaže...

Fallout 4 za samo 14€

Uživajte!

Igra vjedi mozda 2-3€...

Vidi 2 tjedna na forumu, a već naveliko sere. Napravi ti visoko budžetnu igru pa ju djeli za 2-3€. Nemaš pojma o životu.

17 godina
protjeran
MasterOfDisaster kaže...

Vidi 2 tjedna na forumu, a već naveliko sere. Napravi ti visoko budžetnu igru pa ju djeli za 2-3€. Nemaš pojma o životu.

Očito ne kužiš sarkazam. Fallout 4 je igra s istim engineom, mehanikom, gameplayem i manama kao i zadnje 3 Bethesdine RPG igre. Ukratko Fallout 4 je reskin Skyrima/Fallouta 3/Obliviona.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 10:09 (Prince-Artas).
15 godina
Prince-Artas kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Očito ne kužiš sarkazam. Fallout 4 je igra s istim engineom, mehanikom, gameplayem i manama kao i zadnje 3 Bethesdine RPG igre. Ukratko Fallout 4 je reskin Skyrima/Fallouta 3/Obliviona.

Kužim ja dobro šta je sarkazam, ali ovdje ga nema. Od kada se samo u igrama plaća engine odnosno grafika, meni osobno je najbitnija priča, pa onda grafika naravno, a fallout ima priču i to se plaća. Ne zagovaram da igra treba koštati 60€, ali reći da Fallout 4 vrijedi 2-3€ je sramota i uvreda za developere.

8 godina
protjeran
MasterOfDisaster kaže...
Prince-Artas kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Kužim ja dobro šta je sarkazam, ali ovdje ga nema. Od kada se samo u igrama plaća engine odnosno grafika, meni osobno je najbitnija priča, pa onda grafika naravno, a fallout ima priču i to se plaća. Ne zagovaram da igra treba koštati 60€, ali reći da Fallout 4 vrijedi 2-3€ je sramota i uvreda za developere.

Iskreno, ne da igra vrijedi 2-3€, vec bi ti netko trebao platiti da je giras. Igra je tehnicki smece, od prastarog engina koji je neoptimiziran(indie studio level) i price koja je proljev, likova koji su plitki, nezanimljivi i dosadni... Moj savjet svima je da ima puno boljih nacina da se potrosi 14€.

...
12 godina
odjavljen
Fallout 4 - super cijena

Ja imam 100h igranja FO4, nemogu zamisliti tek koliko sam ja onda plitak dosadan proljev  ajmo možeš ti to i bolje.

SkorvY
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
skorvy kaže...

Ja imam 100h igranja FO4, nemogu zamisliti tek koliko sam ja onda plitak dosadan proljev  ajmo možeš ti to i bolje.

Lako moguće da imaš. Netko to je odigrao gore navedene prethodnike kao ja možda neće imati volje za još malo istog.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
15 godina
protjeran
Evil Access kaže...

Iskreno, ne da igra vrijedi 2-3€, vec bi ti netko trebao platiti da je giras. Igra je tehnicki smece, od prastarog engina koji je neoptimiziran(indie studio level) i price koja je proljev, likova koji su plitki, nezanimljivi i dosadni... Moj savjet svima je da ima puno boljih nacina da se potrosi 14€.

Ako ti je to tako u Falloutu, u kojem novijem rpg-u su ti te stvari puno bolje?

15 godina
protjeran
Prince-Artas kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Onda mozes rec i da je Fallout 2 reskin Fallout-a...

17 godina
protjeran
ansha kaže...
Prince-Artas kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Onda mozes rec i da je Fallout 2 reskin Fallout-a...

Nisam igrao pa neću. Navedeno sam igrao a F4 intezivno gledao, a ne treba biti pametan za primjetiti da su razlike između Fallouta 3 i 4 kao one između Call of Dutyja 16 i 21. Nije mi jasno kako nekom nije puna kapa linearnog main questa prožetog plitkim, beskičmenim i zaboravljivim likovima a sve upakirano u zastarjeli GameBryo engine.

12 godina
odjavljen

Zaboravio si napomenuti i konverzaciju, yes-no-maybe-fuckoff. Istina da igra ima puno mana, isto kao i FO3, s time da je engine malo banana, u nekim djelovima FPS je 90-100 pogledam lijevo na cesti u auto i dropa na 30..tko mi je kriv što gledam.. Uglavnom meni je bilo super u igri taj svijet, istraživanje itd..i dosta sporednih questova koji su čak bolji od maina( hello i am fathers father )

SkorvY
16 godina
Fallout 4 - super cijena

Meni nekad pada fps na 40 pa cak i manje na gtx 1070. A gpu zauzece 40%. To mi je ne pojmljivo. Jako lose optimizirano.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
acarnoje kaže...

Meni nekad pada fps na 40 pa cak i manje na gtx 1070. A gpu zauzece 40%. To mi je ne pojmljivo. Jako lose optimizirano.

To mi se nikada nije dešavalo, a imam slabiju grafu od tebe, možda je problem od drivera grafičke. Ne kažem da je igra optimizirana, ali ja imam više fps-a na slabijoj grafi bez takvih frame dropova. Tu je nešto čudno.

13 godina

Eh,nemogu reci da bi igra trebala vrijediti 2-3 eur,ali kolega nije puno fulao.
Opcento nevidim zaludjenost sa ovim ''novijim'' bethesda igrama. Sve su iste,i generalno..dost loše.

Bethesda uviek uspije napraviti ogroman svijet,koji ruku na srce dobro izgleda. Al tu priča prestaje. A.I je stvarno užasno glup i vrijedja inteligenciju prosjecnog 8mogodišnjaka,svijet skoro pa i ne reagira na vanjske podrazaje (pucanje po NPCu ne računam).

Mehanike iz svake prethodne igre jednostavno ispare i svaki novi prozvod je jos vise casual od prosloga. Pogle samo skok Morrowind-Oblivion. Pa tek onda ono smeće od Skyrima naspram Obliviona. Iduca igra u serijalu bi trebala imati bolje mehanike od prethodnika,zar ne?

Isto vrijedi za Fallout 4. Igra ima još manje nego prethodnik. Generalno,RPG elementi su light da nemogu više light bit. Neznam kak vama,men to nije u redu nit mi štima.

16 godina
MasterOfDisaster kaže...
acarnoje kaže...

To mi se nikada nije dešavalo, a imam slabiju grafu od tebe, možda je problem od drivera grafičke. Ne kažem da je igra optimizirana, ali ja imam više fps-a na slabijoj grafi bez takvih frame dropova. Tu je nešto čudno.

Zaboravio sam napomenuti da je sve na ultra. 

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
16 godina
blowfish_cro kaže...
Rhodin kaže...

Fallout 4 za samo 14€

Uživajte!

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/popusti-akcije-dobre-ponude-igre/38491.aspx?page=571&jumpto=5272719&sort=asc&view=flat

E, da... sorry, al gledam smao PC igre ovdje, možda bolje da sam tamo stavio, ali sa druge strane imam osjećaj da je dosta ljudi ko ja - PC igre.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice