nadao sam se da cu ga moci pokrenuti nekako dok ne kupim novi komp
cuo sam da je odlicna igra i bas sam se nabrijao :(
Evala malo razuma.Dojmovi su se slegli, proljev je postao tvrda stolica.
Ne razumijem kako netko ko je igrao fallout 1 i 2 te oblivion može trojku zvati remekdjelom. Ako niste nešto od ovog dvoje, pogotovo prijašnje falloute tada razumijem entuzijazam.
Ja ne vidim ništa novo, zapravo vidim čak manje nego što je moglo i trebalo biti.
Bethesda je mrtvorođenče gaming industrije. mogwaihaha
Evala malo razuma.Dojmovi su se slegli, proljev je postao tvrda stolica.
Ne razumijem kako netko ko je igrao fallout 1 i 2 te oblivion može trojku zvati remekdjelom. Ako niste nešto od ovog dvoje, pogotovo prijašnje falloute tada razumijem entuzijazam.
Ja ne vidim ništa novo, zapravo vidim čak manje nego što je moglo i trebalo biti.
Bethesda je mrtvorođenče gaming industrije. mogwaihaha
evo ja sam nedavno preso Fallout 3 te mogu reci svoje dojmove....
igra je kao prvo i prvo po meni osvjezenje sto se tice rpg-ova jer se ne sjecam koji me rpg toliko zainteresiro za pricu i za likove
skoro dode da zaplacem tokom nekih dijelova......
samo igranje je dost dobro napravljeno po meni je glavno sto su zadrazall vats i AP super pogotovo kad raznes glave....jea
igra je po meni stvarno najbolja igra godine.... bolje i od GTA IV
Ovak. Stari sam fan fallouta. 1 i 2 su bile jedine orginalne igre koje sam kupio. Igrao sam ih prije 10god i ponesto u medjuvremenu. Zelio bi probati trojku ali mi za to treba novi komp pa gledam sto da uzmem od komponenti. Ak mi mozete pomoc, samo dajte.
Ideja je da igram na rezoluciji 1400x900wide na maksimalnim detaljima tj. ultra high a da mi je fps bar 30-40 prosjecno. Koja mi graficka,proc,memorija trebaju? Vidio sam minimalne zahtjeve, ali mi trebaju vasa iskustva.
Fala unaprijed.
Je ste li i Vi jedan od onih kojima nije jasno zašto Fallout 3 je igra godina? I kako je moguće da je Fallout skupio toliko nagrada - a vama igra predstavlja malo bolji mod obliviona, isto što je cod5 prema cod4? Znajte da niste sami:
Znam da će bit malo smiješno, ali zgubio sam psa. Ja sam mu reko da je preopasno i reko mu da me čeka kod vaulta, nije valjda da je on ušo? U svakom slučaju, zna netko di bi trebo bit?
Je ste li i Vi jedan od onih kojima nije jasno zašto Fallout 3 je igra godina? I kako je moguće da je Fallout skupio toliko nagrada - a vama igra predstavlja malo bolji mod obliviona, isto što je cod5 prema cod4? Znajte da niste sami:
Procitao sam clanak ni meni se igra nikako nije svidila, ali isto se ne slazem u potpunosti sa likom sto je taj clanak napisao.
Ma autor onog clanka samo se.e.
Pa kaj ste ljudi ocekivali?
I ja sam fan prva dva, stim da je drugi puno bolji, ali ja sam znao da ce to ovak ispast
Ajd zamislite F3 da su ga napravili u istom stilu ko prva dva
Izometricki pogled?
Pa na kaj bi to licilo?
Zapravo je bilo i vrijeme da se neki serijal bitno promijeni
Ne kazem da je f3 naj naj od svih igara, ima nekih propusta, puno malih propusta i jako malo velikih.
Ali meni osobno je igra odlicna.
Nije igra godine istina, ali ima ono nesto jer samim time sta je Fallout serijal pa to vuce ljude na igru.
Na vise mjesta je proglasena za igrom godine, makar osobno mislim da je bilo boljih igara prosle godine, al eto ocito PR i sve ostalo dobro rade...
Ma autor onog clanka samo se.e.
Pa kaj ste ljudi ocekivali?
I ja sam fan prva dva, stim da je drugi puno bolji, ali ja sam znao da ce to ovak ispast
Ajd zamislite F3 da su ga napravili u istom stilu ko prva dva
Izometricki pogled?
Pa na kaj bi to licilo?
Zapravo je bilo i vrijeme da se neki serijal bitno promijeni
Ne kazem da je f3 naj naj od svih igara, ima nekih propusta, puno malih propusta i jako malo velikih.
Ali meni osobno je igra odlicna.
Nisam ja protiv izometrickog, zapravo sam ocekivao da ce bit izometricki
Ali dok sam vidio ta bethesda uzima igru, zamislite kak bi to ispalo
Bethesda+izometricni pogled - tek onda bi bila bljuzga
Al svako ima pravo na svoje misljenje
Meni je igra ok
Vidim da to nisi mislia ali tvoj me komentar posjetia na nešto sličnu misao: obožavam kad ljudi crne izometrični pogled jer je kao zastario... Pa je sasvim logično da danas RPG bude u prvom ili trećem licu, i naravno da Fallout 3 mora pratiti taj "trend"...
S druge strane ti isti ljudi svršavaju po Diablu 3 koji je ostao u izometričnom pogledu...
Jedna pravila za jednu, druga pravila za drugu igru...
Evo još jedan članak o Falloutu 3; autor uspoređuje igranje Fallouta 3 sa "velikom depresijom" iz 33'... - i smatra to odličnom osobinom Fallouta 3...
http://www.wired.com/gaming/gamingreviews/commentary/games/2009/01/gamesfrontiers_0126
Ja ne smatram..., nijedna igra me nije toliko deprimirala kao Fallout 3 - sami onaj slow monition non-stop, osjeća sam se više kao ubojica nego kao "osloboditelj wastelanda"... A da ne spominjem koliko su sama mjesta wastelandu prazna...., strašno..., a to se najviše primjeti u washingtonu... Tragedija...
Ali dobro neću se ponavljati..., o tome sam već bia priča na samom početku teme...
I'm getting too old for this shit...
Ocjena koju fallout zaslužuje ovisi o navici igranja nekog igrača. Netko stariji, tko je igro i prijašnje nastavke i koji se naviko na izometrični pogled, "nešto" će mu nedostajat kod trojke, dok će nekome ko nije bas igro RPG-ove igra bit odlična. I to je to.
povijest fallouta:
http://retro.ign.com/articles/948/948937p1.html
i još jedna recenzija Fallouta 3 - tip je pogodia bit:
Evo prešo igru, sad idem još jednom
kuzim da se nekima igra ne svidja ili svidja - ali kao igra godine je bit samo usporedbe s ostilm igrama koje su tada izasle .. i ukratko iako mi nije nesto savrseno i odlicno, ali definitivno je daleko ispred sveg ostalog SRANJA koje je izaslo 2008 ... stvarno nije bilo neke super kvalitetne igre koja bi postala klasik
isto tako Fallout 3 nije ni dokoljena po prici igrivosti ni u biti icemu prema Falloutu 1 i naravno 2....
ovo je ista prica ko sa ovom kravetinom od Nives Drpić i njenom knjigom na Kiklopu - kriteriji nagrade se znaju i zato sto je ta stvar dobila nagradu ne znaci da je najbolja nego da odgovara kriterijima ...
u 2008 nije bilo bolje igre od ove - zalosno, ali isto tako istinito....
Ocjena koju fallout zaslužuje ovisi o navici igranja nekog igrača. Netko stariji, tko je igro i prijašnje nastavke i koji se naviko na izometrični pogled, "nešto" će mu nedostajat kod trojke, dok će nekome ko nije bas igro RPG-ove igra bit odlična. I to je to.
mnogi su imali pravo na mišljenje pa su ostali bez glave
Evo u zadnjih mjesec dana, malo po malo sam završio F3, i moram reć da mi se sviđa. Jako.
Grafika je odlič,a priča je OK, ali najbolji dio su side-questovi, kojih ima poprilično.
A šta mi se posebno sviđa je FPS pogled... igrao sam i Mass Effect prošle godine i tamo bi mi bilo fenomenalno da ima takav pogled. Nekako mi oni pogledi izvana jednostavno ne pašu.