Fallout 3

poruka: 852
|
čitano: 186.122
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Fallout 3 BIG problem

nadao sam se da cu ga moci pokrenuti nekako dok ne kupim novi komp

cuo sam da je odlicna igra i bas sam se nabrijao :(

16 godina
neaktivan
RE: Fallout 3
Faerdhur kaže...
Paolo2612 kaže...

Znam da je nešto pričao kako su išli okrasti vojno skladište pa da je bio pošprican nečim i da mu je postupno umijesto kose raslo granje i da se pretvarao u drvo ili tako neš. I mislim da nije bio ghoul.

Onda jeste taj lik od prije. Super, nisam ga vidio u F3, jer sam zbrzao glavnu priču. I jeste, to je bio ghoul, samo je bio ljepši u mladosti Osmijeh

A što se tiče Outcasta, ako si već išao ubiti Harolda (Herberta) onda se zaleti minigunom i među te konjine pa ih uspavaj. Meni je osobno više žao toga ghoula nego njih.

Harold u biti nije ghoul, već "propali" mutant Namigiva

Fallout 3 Bugo-va igra godine Belji se

17 godina
danny-xt kaže...

nadao sam se da cu ga moci pokrenuti nekako dok ne kupim novi komp

cuo sam da je odlicna igra i bas sam se nabrijao :(

Nemoj se sekirat, igra je sranje.
Bas ju pokusavam opet igrat i ne vjerujem kako je dosadna.
Back to GTA IV!
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan

Evala malo razuma.Dojmovi su se slegli, proljev je postao tvrda stolica.

Ne razumijem kako netko ko je igrao fallout 1 i 2 te oblivion može trojku zvati remekdjelom. Ako niste nešto od ovog dvoje, pogotovo prijašnje falloute tada razumijem entuzijazam.

Ja ne vidim ništa novo, zapravo vidim čak manje nego što je moglo i trebalo biti.

Bethesda je mrtvorođenče gaming industrije. mogwaihaha

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
Ormuz kaže...

Evala malo razuma.Dojmovi su se slegli, proljev je postao tvrda stolica.

Ne razumijem kako netko ko je igrao fallout 1 i 2 te oblivion može trojku zvati remekdjelom. Ako niste nešto od ovog dvoje, pogotovo prijašnje falloute tada razumijem entuzijazam.

Ja ne vidim ništa novo, zapravo vidim čak manje nego što je moglo i trebalo biti.

Bethesda je mrtvorođenče gaming industrije. mogwaihaha

Nisam igrao nijednu od 3 navedene igrice, i ne znam da li je Fallout 3 bolji, losiji ili puno losiji od njih. Ali cak i ako je puno losiji od njih, svjetlosnim godinama je ispred sranja kakvih danas ima napretek, poput Far Crya 2 i definitivno je najbolja igra ove godine, i proslih nekoliko godina
16 godina
neaktivan
Fallout 3

evo ja sam nedavno preso Fallout 3 te mogu reci svoje dojmove....

igra je kao prvo i prvo po meni osvjezenje sto se tice rpg-ova jer se ne sjecam koji me rpg toliko zainteresiro za pricu i za likove

skoro dode da zaplacem tokom nekih dijelova......

samo igranje je dost dobro napravljeno po meni je glavno sto su zadrazall vats i AP super pogotovo kad raznes glave....jea

igra je po meni stvarno najbolja igra godine.... bolje i od GTA IV

devil may cry.... znaci ipak mogu plakat

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Ovak. Stari sam fan fallouta. 1 i 2 su bile jedine orginalne igre koje sam kupio. Igrao sam ih prije 10god i ponesto u medjuvremenu. Zelio bi probati trojku ali mi za to treba novi komp pa gledam sto da uzmem od komponenti. Ak mi mozete pomoc, samo dajte.

Ideja je da igram na rezoluciji 1400x900wide na maksimalnim detaljima tj. ultra high a da mi je fps bar 30-40 prosjecno. Koja mi graficka,proc,memorija trebaju? Vidio sam minimalne zahtjeve, ali mi trebaju vasa iskustva.

Fala unaprijed.

0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 3

Je ste li i Vi jedan od onih kojima nije jasno zašto Fallout 3 je igra godina? I kako je moguće da je Fallout skupio toliko nagrada - a vama igra predstavlja malo bolji mod obliviona, isto što je cod5 prema cod4? Znajte da niste sami:

http://www.crispygamer.com/features/2009-01-06/critic-in-exile-is-it-ok-to-finally-admit-that-i-didnt-really-like-fallout-3-all-that-much.aspx

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Znam da će bit malo smiješno, ali zgubio sam psa. Ja sam mu reko da je preopasno i reko mu da me čeka kod vaulta, nije valjda da je on ušo? U svakom slučaju, zna netko di bi trebo bit?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
 Zabavan clanak :p  Al hebes takvo ocjenjivanje, kolektivna svijest cini cuda...
16 godina
J-man kaže...

Je ste li i Vi jedan od onih kojima nije jasno zašto Fallout 3 je igra godina? I kako je moguće da je Fallout skupio toliko nagrada - a vama igra predstavlja malo bolji mod obliviona, isto što je cod5 prema cod4? Znajte da niste sami:

http://www.crispygamer.com/features/2009-01-06/critic-in-exile-is-it-ok-to-finally-admit-that-i-didnt-really-like-fallout-3-all-that-much.aspx

tu sam nije mi se svidila ni malo
17 godina
Fallout 3

Procitao sam clanak ni meni se igra nikako nije svidila, ali isto se ne slazem u potpunosti sa likom sto je taj clanak napisao.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Ma autor onog clanka samo se.e.

Pa kaj ste ljudi ocekivali?

I ja sam fan prva dva, stim da je drugi puno bolji, ali ja sam znao da ce to ovak ispast

Ajd zamislite F3 da su ga napravili u istom stilu ko prva dva

Izometricki pogled?

Pa na kaj bi to licilo?

Zapravo je bilo i vrijeme da se neki serijal bitno promijeni

Ne kazem da je f3 naj naj od svih igara, ima nekih propusta, puno malih propusta i jako malo velikih.

Ali meni osobno je igra odlicna.

Zašto je Aladin ostavio svoju princezu? Pročitaj njegovo ime unatrag

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Nije igra godine istina, ali ima ono nesto jer samim time sta je Fallout serijal pa to vuce ljude na igru.

Na vise mjesta je proglasena za igrom godine, makar osobno mislim da je bilo boljih igara prosle godine, al eto ocito PR i sve ostalo dobro rade...

0 0 hvala 0
17 godina
powerslave kaže...

Ma autor onog clanka samo se.e.

Pa kaj ste ljudi ocekivali?

I ja sam fan prva dva, stim da je drugi puno bolji, ali ja sam znao da ce to ovak ispast

Ajd zamislite F3 da su ga napravili u istom stilu ko prva dva

Izometricki pogled?

Pa na kaj bi to licilo?

Zapravo je bilo i vrijeme da se neki serijal bitno promijeni

Ne kazem da je f3 naj naj od svih igara, ima nekih propusta, puno malih propusta i jako malo velikih.

Ali meni osobno je igra odlicna.

Nis ne fali izometricnom pogledu, svi najbolji RPGovi su radjeni tako...
Al uopce nije u tome stvar. Fallout 3 je mlaka igra u svakom pogledu. Igra je bljuzga.
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Nisam ja protiv izometrickog, zapravo sam ocekivao da ce bit izometricki

Ali dok sam vidio ta bethesda uzima igru, zamislite kak bi to ispalo

Bethesda+izometricni pogled - tek onda bi bila bljuzga

Al svako ima pravo na svoje misljenje

Meni je igra ok

Zašto je Aladin ostavio svoju princezu? Pročitaj njegovo ime unatrag

0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 3

Vidim da to nisi mislia ali tvoj me komentar posjetia na nešto sličnu misao: obožavam kad ljudi crne izometrični pogled jer je kao zastario... Pa je sasvim logično da danas RPG bude u prvom ili trećem licu, i naravno da Fallout 3 mora pratiti taj "trend"...

S druge strane ti isti ljudi svršavaju po Diablu 3 koji je ostao u izometričnom pogledu...

Jedna pravila za jednu, druga pravila za drugu igru...

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 3

Evo još jedan članak o Falloutu 3; autor uspoređuje igranje Fallouta 3 sa "velikom depresijom" iz 33'... - i smatra to odličnom osobinom Fallouta 3...

http://www.wired.com/gaming/gamingreviews/commentary/games/2009/01/gamesfrontiers_0126

Ja ne smatram..., nijedna igra me nije toliko deprimirala kao Fallout 3 - sami onaj slow monition non-stop, osjeća sam se više kao ubojica nego kao "osloboditelj wastelanda"... A da ne spominjem koliko su sama mjesta wastelandu prazna...., strašno..., a to se najviše primjeti u washingtonu... Tragedija...

Ali dobro neću se ponavljati..., o tome sam već bia priča na samom početku teme...

I'm getting too old for this shit...

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2009 9:46 (J-man).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Ocjena koju fallout zaslužuje ovisi o navici igranja nekog igrača. Netko stariji, tko je igro i prijašnje nastavke i koji se naviko na izometrični pogled, "nešto" će mu nedostajat kod trojke, dok će nekome ko nije bas igro RPG-ove igra bit odlična. I to je to.

Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
J-man kaže...

pa lik sam kaže da je igra odlična (The critic in me says, "Huzzah! Here's an old-school hardcore RPG! It's huge! It's epic! It comes in an awesome Collector's Edition which includes a lunch box! And it's a big thumb in the eye for casual games! Suck my V.A.T.S., Nintendo!"), ali da njemu jednostavno nije sjela (But from a personal standpoint, from the lifelong gamer in me, Fallout 3 isn't much fun. Or intriguing. Or moving.), Jbga, ukusi...

isto je bilo s HALO-om koji spominje u članku, igra je bila totalno sranje, ali neki ljudi su ju svejedno dizali u nebesa Smijeh
I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
17 godina
Fallout 3

povijest fallouta:

http://retro.ign.com/articles/948/948937p1.html

i još jedna recenzija Fallouta 3 - tip je pogodia bit:

http://www.nma-fallout.com/article.php?id=47347

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 15:01 (J-man).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Evo prešo igru, sad idem još jednom Smijeh

Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fallout 3

kuzim da se nekima igra ne svidja ili svidja - ali kao igra godine je bit samo usporedbe s ostilm igrama koje su tada izasle .. i ukratko iako mi nije nesto savrseno i odlicno, ali definitivno je daleko ispred sveg ostalog SRANJA koje je izaslo 2008 ... stvarno nije bilo neke super kvalitetne igre koja bi postala klasik

isto tako Fallout 3 nije ni dokoljena po prici igrivosti ni u biti icemu prema Falloutu 1 i naravno 2....

ovo je ista prica ko sa ovom kravetinom od Nives Drpić i njenom knjigom na Kiklopu - kriteriji nagrade se znaju i zato sto je ta stvar dobila nagradu ne znaci da je najbolja nego da odgovara kriterijima ...

u 2008 nije bilo bolje igre od ove - zalosno, ali isto tako istinito....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ige kaže...

Ocjena koju fallout zaslužuje ovisi o navici igranja nekog igrača. Netko stariji, tko je igro i prijašnje nastavke i koji se naviko na izometrični pogled, "nešto" će mu nedostajat kod trojke, dok će nekome ko nije bas igro RPG-ove igra bit odlična. I to je to.

samo s druge strane onda majmuni koji su ju radili govore kako je nastavak... kako moze biti nastavak necega ako se toliko razlikuje? --- ko da snime Alien 6 sa Judy Dench i Jackom Nicholsonom i dramskom radnjom koja prpopitkuje zivot na svemirskim kolonijama --- samo zato što je smješteno u isto okružje nije ista stvar

s takticke RPG igre s odlicnom pricom presli smo na najobicniju razvodnjenu pucacinu s razbacanim fragmentima sapunice kojoj bi se i najzagriženiji obožavatelji domaćih uradaka smijali do besvjesti ...

kako se to uopce moze nazvati Fallout 3 meni nije jasno ...

prije je trebalo biti Fallout: Project Purity ili tako nesto jer se ne zasluzuje zvati nastavkom cisto jer se toliko odmakla od originala...
17 godina
neaktivan
Latz kaže...

samo s druge strane onda majmuni koji su ju radili govore kako je nastavak... kako moze biti nastavak necega ako se toliko razlikuje? --- ko da snime Alien 6 sa Judy Dench i Jackom Nicholsonom i dramskom radnjom koja prpopitkuje zivot na svemirskim kolonijama --- samo zato što je smješteno u isto okružje nije ista stvar

s takticke RPG igre s odlicnom pricom presli smo na najobicniju razvodnjenu pucacinu s razbacanim fragmentima sapunice kojoj bi se i najzagriženiji obožavatelji domaćih uradaka smijali do besvjesti ...

prije je trebalo biti Fallout: Project Purity ili tako nesto jer se ne zasluzuje zvati nastavkom cisto jer se toliko odmakla od originala...

Ok, uvjerio si nas sve, svi smo postali zadrti mrzitelji Bethesde i Fallouta3, a sad odjebi odavde. Vrati se kad shvatiš da postoje mišljenja različita od tvoga, a bar jednako ispravna.
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
17 godina
paintb0x kaže...
Latz kaže...

Ok, uvjerio si nas sve, svi smo postali zadrti mrzitelji Bethesde i Fallouta3, a sad odjebi odavde. Vrati se kad shvatiš da postoje mišljenja različita od tvoga, a bar jednako ispravna.
 Nemoras tako burno odgovarati jer postoji mnogo ljudi koji se slazu sa Latzovim argumentima, pocevsi od mene.
Svako ima pravo na misljenje, pa zasto ne i on?
16 godina

mnogi su imali pravo na mišljenje pa su ostali bez glave

doktor za grafe i ludosti
17 godina
paintb0x kaže...
Vrati se kad shvatiš da postoje mišljenja različita od tvoga, a bar jednako ispravna.
 Eh, skocio si sam sebi u usta... I to na poprilicno bezobrazan nacin.
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Evo u zadnjih mjesec dana, malo po malo sam završio F3, i moram reć da mi se sviđa. Jako.

Grafika je odlič,a priča je OK, ali najbolji dio su side-questovi, kojih ima poprilično.

A šta mi se posebno sviđa je FPS pogled... igrao sam i Mass Effect prošle godine i tamo bi mi bilo fenomenalno da ima takav pogled. Nekako mi oni pogledi izvana jednostavno ne pašu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Latz kaže...

Stari, kako ne shvaćaš da je prošlo naše vrijeme i da trebamo od*ebati odavde s našom ljubavi prema Falloutu? Fallout 3 nije onakav Fallout u kakvome smo živjeli prije deset godina, ali je to današnji Fallout i dečki iz Bethesde su pogodili trenutak i način da zarade još malo udarajući po mrtvom konju, svaka čast.

Ja sam munjevito projurio kroz Fallout 3 i sad se "liječim" da što prije zaboravim to. Ali ti i ja nismo mjerilo. Danas su naraštaji dobili Fallout u novom izdanju i pusti neka se raduju, to je najbitnije. A nije baš ni toliko loša igra da se toliko pljuje. Znam da bi bilo bolje da je to bio Project Purity ili kako želiš, ali se pomiri da je ipak to Fallout današnjice, i točka, bolji nećemo dobiti.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice