Fallout 3 problem sa prelaskom

poruka: 11
|
čitano: 1.840
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Bok!imam problema igrom fallout 3.dosos sam do onog one okrugle zgrade(milsim da je to jefferson memorial)i na onom sam questu oko projecta purity kada znanstvenici i tata dodu pred tu zgradu.cekam pola sata i nista se ne dogada.one zene samo stoje.a tata i jos jedan sjede i ne micu se.tako sam cekao 15 minuta i niko ni trepnuo nije.sto da radim??igrica je epska pa bi je volio barem jedanput proci!HVALA!!

AMD Athlon 64 x2 4000+,3 GB DDR2 RAM-a,XFX GeForce 9800GTX+,HDD 320 GB
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Mislim da su ti u blizini vrata koja trebaš otvoriti. Samo malo bolje pogledaj, znam da sam i ja na kratko tu zapel.

http://symxblog.com/Fallout%203/Door.jpg mislim da je to to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 20:05 (Shai Hulud).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Fallout 3 problem sa prelaskom

ako se dobro sjećam moraš poubijati sve mutante u zgradi onda će oni ući.

16 godina
dejo6 kaže...

ako se dobro sjećam moraš poubijati sve mutante u zgradi onda će oni ući.

mislis tocno u zgradi ili okolo nje?
AMD Athlon 64 x2 4000+,3 GB DDR2 RAM-a,XFX GeForce 9800GTX+,HDD 320 GB
17 godina

u zgradi. i u podrum moraš otić i počistit

17 godina
neaktivan

Dakle, koristim ovu temu kako bi i ja objasnio svoj problem s prelaskom jednog levela, točnije 8. Oni koji su igrali igru, znaju za Garza 'situation'. Neki su taj problem riješili, neki nisu. Meni se dogodilo da su Garzu ubili, i sada on lijepo stoji u komadima koji su razasuti po podu, a draga doktorica Li stoji nad tim komadima i pita me stalno da li sam donio potrebnu 'medicinu'. I ja sada stvarno ne znam što da učinim. Ona se ne želi maknuti od njega, a ja ga ne mogu izliječiti zato što je prilično raskomadan. Stoga, postoji li neki način da se vratim u prethodni level jer među saved games imam samo dakle spremljen izlazak iz 101, i sve ostalo je spremljeno jedno preko drugog. Postoji li neka šifra za povratak. Probao sam preskočiti level s šiframa ali nije išlo, pa me zanima način za povratak. Hvala unaprijed...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Riker kaže...

Dakle, koristim ovu temu kako bi i ja objasnio svoj problem s prelaskom jednog levela, točnije 8. Oni koji su igrali igru, znaju za Garza 'situation'. Neki su taj problem riješili, neki nisu. Meni se dogodilo da su Garzu ubili, i sada on lijepo stoji u komadima koji su razasuti po podu, a draga doktorica Li stoji nad tim komadima i pita me stalno da li sam donio potrebnu 'medicinu'. I ja sada stvarno ne znam što da učinim. Ona se ne želi maknuti od njega, a ja ga ne mogu izliječiti zato što je prilično raskomadan. Stoga, postoji li neki način da se vratim u prethodni level jer među saved games imam samo dakle spremljen izlazak iz 101, i sve ostalo je spremljeno jedno preko drugog. Postoji li neka šifra za povratak. Probao sam preskočiti level s šiframa ali nije išlo, pa me zanima način za povratak. Hvala unaprijed...

ma samo lutaj malo okolo i kilaj sve sto se krece,obavi sta si trebo i pricaj sa svima par puta i donesi taj lijek doktorici ona bi ti trebala reci nesto u stilu da si zakasnio i da mu nema spasa i trebali bi nastaviti dalje,bar je tako kod mene bilo......

Imam problema sa snom. Ne da mi se ustati iz kreveta.
17 godina
neaktivan

Ne, ne ide tako. Ja mogu njoj donesti stotinu tih blesavih stimpaka, i ona me još pita da li sam našao nešto. Smisao cijelog levela jest njega ostaviti iza . Ali nakon što on umre prije nego što se dogovorim s doktoricom,ona stalno govori da ga se ne smije ostaviti. Zna li tko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zato sam i rekao da lutash okolo dok ne prodje vrijeme i dok on ne rikne,to je igra za strpljive a ne za preči u sat vremena,zato strpljenja...

Imam problema sa snom. Ne da mi se ustati iz kreveta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo...prošao sam...malo sam surfao po googleu i otkrio sam da joj treba donesti pet stimpaka. Za njih sam morao otići skoro do valuta 101...izludio sam...Ali sam se vratio i 'predao' stimpake. Ali najsmiješnije je to što je ona cijelo vrijeme stajala nad Garzom, a on je kompletno bio u komadima...Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

E ljudi zafrknuo sam misiju mole rats umjesto da ih pobijem sa onim stapom ja sam ih sve sa sacmom

sredio pa sad me zanima gdje ih jos ima da mogu rijesit taj quest?HVALA

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice