Fallout 3 pred ulaz u igru error

poruka: 17
|
čitano: 5.407
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

kada god želim ući u igru taman poslje onog hinta da sa 16god. postajem neznam sta...izbaci me i pokaze error i pise da su stvari na kojima sam radio mozda izgubljene,nista vise....eo ja ga reinstaliram pa ce mo vidit..jeli imao iko ikad ista slicno....igra je sa to*enta...

3200+2.01 1024 DDR1 ATI Radeon x1950GT

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a i moj Fallout 3 je sa torrenta i sve radi , trebas gledati malo i komentare koje ljudi ostavljaju jer neki znaju biti lazni ili nepotpuni ili zbog necega ne rade

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fallout 3 pred ulaz u igru error
autorov komentar

ovo je reloadedov.....sada sam uspio uci u igru ali moram biti offline,ali opet nakon pola sata ili se pc. restarta ili izbaci error...

17 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

a i moj Fallout 3 je sa torrenta i sve radi , trebas gledati malo i komentare koje ljudi ostavljaju jer neki znaju biti lazni ili nepotpuni ili zbog necega ne rade

Kod torrenta je najveca caka da citas komentare. Jednom sam skinuo los i nikad vise, zahvaljujuci uglavnom komentarima. Eto sad za u buduce znas i to.
16 godina
neaktivan

Ja imam problem.Kada zelim uci u igru kaze mi d podatak xlive.dll nije mogao da pronadje.Onda sam skinuo sa interneta ali opet nije htela igre da radi i ovako je pisalo "The application or DLL xlive.dll is not valid Windows image.Please check tis against yourinstallation diskette."

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igra ti želi provjeriti licencu! Moraš ima instaliran neki firewall i prilikom instalacije igre i kasnije blokirat izlaz na internet. Prije toga je deinstaliraj i očisti registar od nje. Preporuka CCleaner za čišćenje registra, zone alarm free za blokadu. Ak imaš zone alarm provjeri u programima da li je igri dozvoljen izlaz (i njezinom setupu) i obriši je s popisa.

16 godina
neaktivan
problemi sa GTA IV! TREBA MI POMOČ!!

instalirao sam GTA IV, prebacio crack, instalirao RGSCLauncher, i pokrenuo igru, ali mi je došo eror da mi nemože nači xlive.dll. skinuo sam ga sa interneta, prebacio u windows/system32, i pokrenuo igru, ali mi jue ovaj put došo eror: xlive.dll is not a valid windows image. potražio sam na internetu komentare, ali nisam se bas snašao. Jel netko zna u čemu je problem, i ako zna, jel moze pomoč ili preporuka!!!!???

davor

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: problemi sa GTA IV! TREBA MI POMOČ!!
autorov komentar

Rješio sam problem,ulazim u igru offline...

16 godina
neaktivan

molim pomoć

dal netko od vas zna gje nabavit orginalni tomb rider uneversety  za kupit?

U algoritmu nema i ushoposlabu samo za px3 dali znate gje se još igra može nabavit u zagrebu a da nije piratska imam sve tomb rider igre osim te  plz help

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
problemi sa driverom za Nvidiu

instaliro sam GTA IV, i šljaka mi, ali mi malo šteka. Imam grafičku Nvidia ge force 8600GT, ali mi sve jedno šteka. skinuo sam nekoliko drivera za tu grafičku, ali mi priliukom instalacije pođe upozorenje da taj driver nije proso test, pa se bojim da mi nebi sjebo komp. DALI NETKO ZNA DI SKINUTI DRIVER KOJI VALJA? HITNO JE!!

davor

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i ja 8imam problem svaki put kad u setigsima uđem u hlep baca me u vindovs imortam pokrenut igru is početka ima li netko sličan problem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni izbaci ovu poruku

Fallout3

Appname:Fallout3.exe  AppVer:1.00.12  ModName:Fallout3.exe

ModVer:1.00.12Offset:007fdc

zna li netko o čemu se tu radi svaki put kad uđem na see help  baca mi tu poruku i zbaci me u vindows

0 0 hvala 0
17 godina

meni se smrzava bez nekog specijalnog razloga, ali što duže igram, to je igra stabilnija :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blupita kaže...

molim pomoć

dal netko od vas zna gje nabavit orginalni tomb rider uneversety  za kupit?

U algoritmu nema i ushoposlabu samo za px3 dali znate gje se još igra može nabavit u zagrebu a da nije piratska imam sve tomb rider igre osim te  plz help

1. stvar: spell checker... Iznenađen  
2. stvar: off-topic

pogledaj www.crovortex.com  (ako mislis na Tomb Raider Anniversary, jedva sam razumio ovaj post)...
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2008 7:59 (veridian).
16 godina
RE: problemi sa GTA IV! TREBA MI POMOČ!!

Trebaš instalirati games for windows live

16 godina
neaktivan

sory na lošem postu malo sam prebrzo tipkala pa mi ispala neka slovaOsmijeh

16 godina
neaktivan

gje pronaći onog psa koji prati glavnog lika  kroz cjelu igru

1
Nova poruka
E-mail: