igra nije original nazalost.
Onda nemožeš igrati mp.
igra nije original nazalost.
Onda nemožeš igrati mp.
uh bas mi je zao a jebiga onda. i mislio sam si da je to problem. znaci trebao bi kupiti original cd key.
dal itko igra preko tunngle-a?
pozz, zanima me zasto npr. kad je kisna trka i startam s intermedijima ili wet, a u međuvremenu se vrijeme poboljsa zasto mi oni debili u boksu promijene gume na iste s kojima sam krenio(wet ili intermediate)
pozz, zanima me zasto npr. kad je kisna trka i startam s intermedijima ili wet, a u međuvremenu se vrijeme poboljsa zasto mi oni debili u boksu promijene gume na iste s kojima sam krenio(wet ili intermediate)
Poštelaj si ove "quick menu" tipke,i onda si s tim odabereš koje gume želiš da ti stave kad uđeš u boks.
Mozete li mi pomoci kako da namjestim directx 10 a ne 11?
pa ta tvoja graficka ni nema dx11, pa ne znam kako bi ga i imao u igri
pa ta tvoja graficka ni nema dx11, pa ne znam kako bi ga i imao u igri
kada upalim igru, a stavim msi afterburner da mi mjeri, onda mi gore pise d3d11 ili tako nesto...
Ljudi, kako da promjenim strategiju u boxu...znači, sad mi je stavljeno da mi u 7 krugu stave zelene inter. gume a ja oću slickove. Mogu jedino promjenit da startam na slickovima, ali to mi ne igra pošto na početku utrke pada lagana kiša a poslije je suho.
Zna itko kako da mi pomogone :S
Ljudi, kako da promjenim strategiju u boxu...znači, sad mi je stavljeno da mi u 7 krugu stave zelene inter. gume a ja oću slickove. Mogu jedino promjenit da startam na slickovima, ali to mi ne igra pošto na početku utrke pada lagana kiša a poslije je suho.
Zna itko kako da mi pomogone :S
ako se ne varam, to je odgovoreno par poruka iznad tvoje
Hvala ti, nisam niti gleda, jer mi je utrka upaljena pa da ne gubim "ruku" :D
normalmo udem u F1,i onda nemogu proci test dan 1,motor mi blokirta i nemogu postici ubbrzanje u cemu je problem??'
Bog ljudi može li pomoć skinuo sam f1 2012 i uredno instalirao i idem je pokrenuti treba čekati par minuta i nakon toga kad dođe meni najednom izađe skroz bez ikakvog erora možete mi ikako pomoći ?
Bog ljudi može li pomoć skinuo sam f1 2012 i uredno instalirao i idem je pokrenuti treba čekati par minuta i nakon toga kad dođe meni najednom izađe skroz bez ikakvog erora možete mi ikako pomoći ?
Da li se to događa na laptopu?
Evo jucer kupio igru po akcijskoj cijeni na steamu nadam se da ce me odusevit...
Eto javit cu ovdje prve dojmove ili ako budem imao kakvih problema posto vidim da vas ima vec dosta iskusnih...
oprosti
Ljudi dali mi netko može pomoći ili je imao isti problem...prije par mjeseci kada sam igao sa frendom na CO-OPS onda nam se deslio da čim je utrka počela frendu je pokazala se poruka da sam ja odustao od igre a meni je došla poruka da je on odustao od igre a obojca smo bili u igri i vozili smoali se nismo vidjeli...sada peije koji dan smo probali ponovo i možemo voziti bez problema i odvezli smo cijelu sezonu na 25% bez problema...
...sada kako je primiče sezona 2013 onda smo željeli ponovo voziti ali svaku stazu na 100% i krenuli smo voziti te tamo negdje oko 30-32 kruga nam se ponovo ponovi ista poruka...mislili smo da se nekome ruter resitirao i krenemo ponovo i dođemo do 28 kruga i isto sranje...
...dali netko zna zašto se to događa i kako riješiti taj proble!?
može kakav link za sezonu 2013(mislim da budu novi vozači i to)
postoje li hd skinovi bolida i ima li neki mod di se ljepo vidi degradacija guma..??
ako ima moze neki link i uputa kak se instalira jel nisam bas neki strucnjak za to..:D
instaliral sam mod od mr pibbs to je mod za sezonu 2013
i prebaci sam sve mape i sad kad pokrenem igru mi ju neće otovrit zna ko možda u čemu je problem?
Jel ima tko raspoložen za kakav lan? :P
Jel ima tko raspoložen za kakav lan? :P
Ja bih :)
Jel treba za to org igrica ili je ista stvar kao i kod recimo Counter strike-a
Ima li negdje kupit ovo za male novce ? Trka mi se a pirat ne valja nakon 1. patcha.
Ma pukneš u sobu preko tunnglea,i miran si,tako sam s frendom Coh igrao,ali nije bio kupljen,s moje strane,hihih. :D
A možda ima da se netko hoće mijenjati,probaj u steam trade temu ovdje na forumu što ima.
Akcija na codemaster igre. I to veeeeeelika akcija. :D
Da imam karticu sad bih si odmah kupio par. :(
Fuck, ne primaju maestro kartice -.-
Ahahaha koji peh. :D