F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 307.330
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: F1 2011 (Codemasters)
IvanKovacic kaže...

Dal ima takav mod za ovaj poredak kaj dole piše i onu "vuricu" di je brzina kers i to

nemoze se f1 2011 modati tako

Dirt 3 -> Dino Bzik
17 godina
F1 2011 (Codemasters)

Evo preporuka HD paketa - HD texture pack for F1 2011

*auti, staze, kacige, odjela, garaže, volani, gume.....

Ali, kada krene instalacija sve instalirati na desktop i maknuti cars i frontend folder, (ako nećete osvjetljenje i tracks) te ostalo selektirati i prebaciti u F1 2011 folder!

*meni je osvjetljenje izazivalo veliki stuttering pa sam ga makao

Zatim skinuti ovaj paket HD skinova za aute i ovaj paket za HD volane. Ovdje možete naći najbolje custom kacige za svog vozača de snimite jednu koju želite jer šiše koja je koja

Evo kako izgleda kod mene, bez osvjetljenja

SLIKA1 SLIKA2 SLIKA3 

HD volan usporedba

Imitiram Petrova....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 12:02 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Evo jedan odličan mod po uzoru na pravi helmet cam...Meni se sviđa jedino mi je teško vozit Monte Carlo.

0 0 hvala 0
16 godina
F1 2011 (Codemasters)

Po meni je ovo katastrofa, na ravnim dijelovima kada je glava ravno zajedno sa volanom slika je iz desnog kuta ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Po meni je ovo katastrofa, na ravnim dijelovima kada je glava ravno zajedno sa volanom slika je iz desnog kuta ?

To su tri različite vrste kamera. Prva, druga i T-CAM verzija pogleda. Meni je kamera odlična pogotovo na Red Bullovom bolidu.

14 godina
Taj helmet cam bi nešto bio na kinectu i na 3d (ovo možda i ne) tvu. Ovako je problem voziti jer kamera nije u našoj, nego u AIevoj kontroli.

BTW:Ovo je po mojemu nabolji helcam do sada :) http://m.youtube.com/watch?v=_I9enG-4a4A
du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
14 godina
neaktivan
speedy56 kaže...
Taj helmet cam bi nešto bio na kinectu i na 3d (ovo možda i ne) tvu. Ovako je problem voziti jer kamera nije u našoj, nego u AIevoj kontroli.

BTW:Ovo je po mojemu nabolji helcam do sada :) http://m.youtube.com/watch?v=_I9enG-4a4A

Pa glava AI-a se pomiče usporedno sa zavojima. I ja više volim static kameru, ali ovo mi daje dodatnu dozu realizma. Malo je time igra teža što je dobro barem meni.

btw. vremena krugova su malo sporija.. no nakon laganog privikavanja bude otprilike isto.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 18:08 (Đapa club).
17 godina
F1 2011 (Codemasters)

.........

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 14:23 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1 2011 (Codemasters)

@doktor1,na ovom linku kojeg si stavio,piše da ima i nekakav patch,treba i to skinuti?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
emerik kaže...

@doktor1,na ovom linku kojeg si stavio,piše da ima i nekakav patch,treba i to skinuti?

di, kamo, tko, kako...??

Vjerovatno treba imati patch 1.2...

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
emerik kaže...

di, kamo, tko, kako...??

To je već problem s khm. verzijama igre.

17 godina
Praetorian1 kaže...
doktor1 kaže...
emerik kaže...

di, kamo, tko, kako...??

Nije.... Sve se može kad se hoće....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
F1 2011 (Codemasters)

Ne, to je problem s originalima koji nemaju kutije ;)

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Praetorian1 kaže...
doktor1 kaže...
emerik kaže...

di, kamo, tko, kako...??

Nije.... Sve se može kad se hoće....

Yep ima riješenje. 

14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Od izlaska igre sam muku mučio sa čudim laggom, trzajima itd(VOLANA). To me navelo da je prekinem par puta okrivljujuči volan, codmasters, pc, itd. Danas sam odlučio malo prekopat svoj Logitech driving force EX. Uglavnom otvorio sam kutiju i pošpricao malo sa WD-om 40. Uštekao ga natrag nakon pola sata.. i GLE čuda sve radi odlično. I dalje sam pod dojmom i smatram se budalom što prije nisam to napravio. Igra sada ima jedan punoooo bolji osječaj i naravno vrlo je igriva. Očigledno sam zaboravio kako je bio dobar osjećaj kada sam ga kupio.

Napisao sam ovo ako netko slučajno ima sličan problem da ga zna riješit.

0 0 hvala 0
14 godina

Šta si pošpricao ??

14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Šta si pošpricao ??

Onaj mehanizam koji okreče volan. Uglavnom mehanizam je plastičan i po njemu sam nanio sprej. Izgleda da se dosta osušilo jer je kupljen prije 3 godine.

13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Pozdrav svima! 

Ispričavam se ako je ovaj problem već bio spomenut, ali ne mogu naći rješenje..

Instalirao sam igru na PC i podesio upravljanje joystickom i to štima. Međutim, ne mogu nikako podesiti da u multiplayeru igram s dva joysticka. Kod podešavanja multiplayera potrebno je na drugom joysticku pritisnuti Start, ali meni ne prepoznaje niti jedan gumb

Dok podešavam komande za igranje, normalno mi sve prepoznaje, a isto je i u igri.

Isto tako, kroz menije se mogu kretati samo tipkovnicom, može li se i to nekako podesiti da se upravlja joystickom? (Možda u tome i leži odgovor na moje gornje pitanje...)

Hvala unaprijed!

1 0 hvala 0
15 godina
Alleen86 kaže...

Pozdrav svima! 

Instalirao sam igru na PC i podesio upravljanje joystickom i to štima. Međutim, ne mogu nikako podesiti da u multiplayeru igram s dva joysticka. Kod podešavanja multiplayera potrebno je na drugom joysticku pritisnuti Start, ali meni ne prepoznaje niti jedan gumb

Dok podešavam komande za igranje, normalno mi sve prepoznaje, a isto je i u igri.

Isto tako, kroz menije se mogu kretati samo tipkovnicom, može li se i to nekako podesiti da se upravlja joystickom? (Možda u tome i leži odgovor na moje gornje pitanje...)

Hvala unaprijed!

kakav kontroler imaš ??
jer sa xboxovim nema nikakvih problema za kretanje po izborniku, kontrole kao da igraš na xboxu po defaultu
ovo za mp je meni  tako bilo i u dirtu 3, a imam original

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
13 godina
neaktivan
Alleen86 kaže...

Pozdrav svima! 

Hvala unaprijed!

Raspakiraj ovo u folder od igre http://rghost.net/2465190.I kad ulazis u igru koristi  gamepad ,a ne tipkovnicu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 18:20 (sepa).
13 godina
neaktivan
matija656 kaže...
Alleen86 kaže...

Pozdrav svima! 

Hvala unaprijed!

kakav kontroler imaš ??
jer sa xboxovim nema nikakvih problema za kretanje po izborniku, kontrole kao da igraš na xboxu po defaultu
ovo za mp je meni  tako bilo i u dirtu 3, a imam original

Kontroler je Speed Link Strike. Probam prilikom pokretanja igrice pritisnuti Start na njemu, ali ne prima (pročitao sam da tako igrica prepoznaje glavni ulazni uređaj). Prepoznaje joystick samo u igri, a nemam pojma kako dobiti da u Muliplayeru prepozna oba joysticka..

13 godina
neaktivan

Kad otpakiras ovo http://rghost.net/2465190 u folder od igre,on ce ti pripoznat tvoj kontroler kao xbox360 gamepad.

13 godina
neaktivan
sepa kaže...

Kad otpakiras ovo http://rghost.net/2465190 u folder od igre,on ce ti pripoznat tvoj kontroler kao xbox360 gamepad.

Napravio sam ovo i sad kontrolerom mogu upravljati menijima! Hvala ti!

Sad još ostaje podesiti da prihvaća drugi kontroler u Multiplayeru... Znaš li možda kako to riješiti?

13 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
sepa kaže...

Ma niti to mi ne prima, kad podesim drugi joystick, u igri ga opet ne prepoznaje, već prvim joystickom podešavam neke komande za drugog vozača.. {#}

Ništa, mislim da odustajem.. :)

13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)
Thrustmaster F1 Steering Wheel

Dali ko zna dal mu e je cijena snizilila ili je još ista

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...
Thrustmaster F1 Steering Wheel

Dali ko zna dal mu e je cijena snizilila ili je još ista

Pa imaš google, možeš i sam vidjet kako se kreču cijene.. btw. i mene zanima..{#}

14 godina
Samo sanjajte.
Obični T500 RS vam se kreče oko 3500kn, a ovaj s replikom Ferrarijevog je 4500kn.
Može se kupiti i obični, pa kupiti samo ovaj Ferrarijev volan, pa se on samo zašarafi - 1000kn, ali onda imate dva volana.
du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
13 godina
neaktivan
speedy56 kaže...
Samo sanjajte.
Obični T500 RS vam se kreče oko 3500kn, a ovaj s replikom Ferrarijevog je 4500kn.
Može se kupiti i obični, pa kupiti samo ovaj Ferrarijev volan, pa se on samo zašarafi - 1000kn, ali onda imate dva volana.

pa ne ja si baš mislim kupit ovaj ferrarijevu repliku

ali valjda će sesmanjit cijena do 9 mjeseca

17 godina
IvanKovacic kaže...
speedy56 kaže...
Samo sanjajte.

pa ne ja si baš mislim kupit ovaj ferrarijevu repliku

ali valjda će sesmanjit cijena do 9 mjeseca

Zašto bi se smanjila cijena oko 9 mjeseca. Pa nije to grafička kartica pa da izlazi nova serija, a stara pojeftini. Neće ti to pojeftinit. Nema šamse!

ššššš - možda su u šumi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice