- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo preporuka HD paketa - HD texture pack for F1 2011
*auti, staze, kacige, odjela, garaže, volani, gume.....
Ali, kada krene instalacija sve instalirati na desktop i maknuti cars i frontend folder, (ako nećete osvjetljenje i tracks) te ostalo selektirati i prebaciti u F1 2011 folder!
*meni je osvjetljenje izazivalo veliki stuttering pa sam ga makao
Zatim skinuti ovaj paket HD skinova za aute i ovaj paket za HD volane. Ovdje možete naći najbolje custom kacige za svog vozača de snimite jednu koju želite jer šiše koja je koja
Evo kako izgleda kod mene, bez osvjetljenja
Po meni je ovo katastrofa, na ravnim dijelovima kada je glava ravno zajedno sa volanom slika je iz desnog kuta ?
Po meni je ovo katastrofa, na ravnim dijelovima kada je glava ravno zajedno sa volanom slika je iz desnog kuta ?
To su tri različite vrste kamera. Prva, druga i T-CAM verzija pogleda. Meni je kamera odlična pogotovo na Red Bullovom bolidu.
BTW:Ovo je po mojemu nabolji helcam do sada :) http://m.youtube.com/watch?v=_I9enG-4a4A

BTW:Ovo je po mojemu nabolji helcam do sada :) http://m.youtube.com/watch?v=_I9enG-4a4A
Pa glava AI-a se pomiče usporedno sa zavojima. I ja više volim static kameru, ali ovo mi daje dodatnu dozu realizma. Malo je time igra teža što je dobro barem meni.
btw. vremena krugova su malo sporija.. no nakon laganog privikavanja bude otprilike isto.
.........
@doktor1,na ovom linku kojeg si stavio,piše da ima i nekakav patch,treba i to skinuti?
@doktor1,na ovom linku kojeg si stavio,piše da ima i nekakav patch,treba i to skinuti?
di, kamo, tko, kako...??
Vjerovatno treba imati patch 1.2...
di, kamo, tko, kako...??
To je već problem s khm. verzijama igre.
di, kamo, tko, kako...??
Nije.... Sve se može kad se hoće....
Ne, to je problem s originalima koji nemaju kutije ;)
di, kamo, tko, kako...??
Nije.... Sve se može kad se hoće....
Yep ima riješenje.
Od izlaska igre sam muku mučio sa čudim laggom, trzajima itd(VOLANA). To me navelo da je prekinem par puta okrivljujuči volan, codmasters, pc, itd. Danas sam odlučio malo prekopat svoj Logitech driving force EX. Uglavnom otvorio sam kutiju i pošpricao malo sa WD-om 40. Uštekao ga natrag nakon pola sata.. i GLE čuda sve radi odlično. I dalje sam pod dojmom i smatram se budalom što prije nisam to napravio. Igra sada ima jedan punoooo bolji osječaj i naravno vrlo je igriva. Očigledno sam zaboravio kako je bio dobar osjećaj kada sam ga kupio.
Napisao sam ovo ako netko slučajno ima sličan problem da ga zna riješit.
Šta si pošpricao ??
Šta si pošpricao ??
Onaj mehanizam koji okreče volan. Uglavnom mehanizam je plastičan i po njemu sam nanio sprej. Izgleda da se dosta osušilo jer je kupljen prije 3 godine.
Pozdrav svima!
Ispričavam se ako je ovaj problem već bio spomenut, ali ne mogu naći rješenje..
Instalirao sam igru na PC i podesio upravljanje joystickom i to štima. Međutim, ne mogu nikako podesiti da u multiplayeru igram s dva joysticka. Kod podešavanja multiplayera potrebno je na drugom joysticku pritisnuti Start, ali meni ne prepoznaje niti jedan gumb.
Dok podešavam komande za igranje, normalno mi sve prepoznaje, a isto je i u igri.
Isto tako, kroz menije se mogu kretati samo tipkovnicom, može li se i to nekako podesiti da se upravlja joystickom? (Možda u tome i leži odgovor na moje gornje pitanje...)
Hvala unaprijed!
Pozdrav svima!
Instalirao sam igru na PC i podesio upravljanje joystickom i to štima. Međutim, ne mogu nikako podesiti da u multiplayeru igram s dva joysticka. Kod podešavanja multiplayera potrebno je na drugom joysticku pritisnuti Start, ali meni ne prepoznaje niti jedan gumb.
Dok podešavam komande za igranje, normalno mi sve prepoznaje, a isto je i u igri.
Isto tako, kroz menije se mogu kretati samo tipkovnicom, može li se i to nekako podesiti da se upravlja joystickom? (Možda u tome i leži odgovor na moje gornje pitanje...)
Hvala unaprijed!
kakav kontroler imaš ??
jer sa xboxovim nema nikakvih problema za kretanje po izborniku, kontrole kao da igraš na xboxu po defaultu
ovo za mp je meni tako bilo i u dirtu 3, a imam original
Pozdrav svima!
Hvala unaprijed!
Raspakiraj ovo u folder od igre http://rghost.net/2465190.I kad ulazis u igru koristi gamepad ,a ne tipkovnicu.
Pozdrav svima!
Hvala unaprijed!
kakav kontroler imaš ??
jer sa xboxovim nema nikakvih problema za kretanje po izborniku, kontrole kao da igraš na xboxu po defaultu
ovo za mp je meni tako bilo i u dirtu 3, a imam original
Kontroler je Speed Link Strike. Probam prilikom pokretanja igrice pritisnuti Start na njemu, ali ne prima (pročitao sam da tako igrica prepoznaje glavni ulazni uređaj). Prepoznaje joystick samo u igri, a nemam pojma kako dobiti da u Muliplayeru prepozna oba joysticka..
Kad otpakiras ovo http://rghost.net/2465190 u folder od igre,on ce ti pripoznat tvoj kontroler kao xbox360 gamepad.
Kad otpakiras ovo http://rghost.net/2465190 u folder od igre,on ce ti pripoznat tvoj kontroler kao xbox360 gamepad.
Napravio sam ovo i sad kontrolerom mogu upravljati menijima! Hvala ti!
Sad još ostaje podesiti da prihvaća drugi kontroler u Multiplayeru... Znaš li možda kako to riješiti?
I ja sam ima problema s tim.Malo glup nacin,ali meni je jedino ovako uspilo http://community.codemasters.com/forum/f1-2011-general-discussion-1403/473781-split-screen-player-2-press-start-button.html
I ja sam ima problema s tim.Malo glup nacin,ali meni je jedino ovako uspilo http://community.codemasters.com/forum/f1-2011-general-discussion-1403/473781-split-screen-player-2-press-start-button.html
Ma niti to mi ne prima, kad podesim drugi joystick, u igri ga opet ne prepoznaje, već prvim joystickom podešavam neke komande za drugog vozača..
Ništa, mislim da odustajem.. :)
Dali ko zna dal mu e je cijena snizilila ili je još ista
Dali ko zna dal mu e je cijena snizilila ili je još ista
Pa imaš google, možeš i sam vidjet kako se kreču cijene.. btw. i mene zanima..
Obični T500 RS vam se kreče oko 3500kn, a ovaj s replikom Ferrarijevog je 4500kn.
Može se kupiti i obični, pa kupiti samo ovaj Ferrarijev volan, pa se on samo zašarafi - 1000kn, ali onda imate dva volana.

Obični T500 RS vam se kreče oko 3500kn, a ovaj s replikom Ferrarijevog je 4500kn.
Može se kupiti i obični, pa kupiti samo ovaj Ferrarijev volan, pa se on samo zašarafi - 1000kn, ali onda imate dva volana.
pa ne ja si baš mislim kupit ovaj ferrarijevu repliku
ali valjda će sesmanjit cijena do 9 mjeseca
pa ne ja si baš mislim kupit ovaj ferrarijevu repliku
ali valjda će sesmanjit cijena do 9 mjeseca
Zašto bi se smanjila cijena oko 9 mjeseca. Pa nije to grafička kartica pa da izlazi nova serija, a stara pojeftini. Neće ti to pojeftinit. Nema šamse!