F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 307.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: F1 2011 (Codemasters)
crack kaže...

e ovako ja sam sad u kvalifikacijama ok ostvario sam poziciju i jos je preostalo 10 min dokraja i ja sma u boxu i di sad ja mogu namjestit kad da idem u box

Pa napisao sam ti ovdje.Šta ti nije jasno?!

pilemile kaže...

jel znaš pirat kak da igram na singlecore procesoru

Neznam.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Igrica je cudo..stvarno su puno toga popravili od prosle godine ali me muci igram na high 1680x1050 na 4870 grafickoj 1gb i win 7 x64 i benchmark average mi je bio 28 fps cini mi se nekako malo(catalyst 11.8)

0 0 hvala 0
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

Ja sam naletio na nekakv bug u igri. Perez je prvi na kvalifikacijama. Reinstalirao sam igru i opet ista stvar.

Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
F1 2011 (Codemasters)

I u čemu je problem? Kaj on nesmije biti prvi, samo RBR smije?

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

ja sam naletio na bug u igri, kad se susi staza moram obavezno prec na slikace, a ja bi se vozio na fensi plavim gumama sa V utorima...jel ima koja sifra za ispraviti to?

...

stvarno perez 1. pa kaj? -.-"

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
F1 2011 (Codemasters)

Ovdje će se pojavit setupovi za staze.... - KLIK. Do tada možete podesit bolid za prošlogodišnjim setupovima - KLIK

Jedna usporedba....

#!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 14:56 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

meni je u prvoj utrci pvi maldonado bio ja gledam ono isto neki bug sigurno,al poslje nikad nije bio u prvih 15 :)

pirat skuzio sma kako,treba istec vrijeme kvala pa onda se to moze,u maleziji sam ih podero ko miseve, u kini sad lovim 5 krugova webera i neuspijem nakarju budem 2nd :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayMaker10 kaže...

Igrica je cudo..stvarno su puno toga popravili od prosle godine ali me muci igram na high 1680x1050 na 4870 grafickoj 1gb i win 7 x64 i benchmark average mi je bio 28 fps cini mi se nekako malo(catalyst 11.8)

..trebao bi imati malo više,kod mene je isto 4870 ali sa 512,stim da ja igram na manjoj rezoluciji(19" mon.) a postavke su skoro sve pa ultra... a average je 48 FPS-ova.....a sad ne znam da li rezolucija utiče na toliki broj FPS-ova kod tebe?????

Postavke 1 Postavke 1
Postavke 2 Postavke 2
Test Test
15 godina
doktor1 kaže...

Ovdje će se pojavit setupovi za staze.... - KLIK. Do tada možete podesit bolid za prošlogodišnjim setupovima - KLIK

Jedna usporedba....

#!

koliko je bolja 2011, pogotovo u zvuku, prije mi bilo fora ovo kod downshiftinga na 2010, sad mi debilno, puno ljepse se cuje na 2011...ovo u 2010 je isto kao sta indy car ima zvuk kad downshifta...

a da ne pricamo o grafici i normlanom tonu boje...a tu su jos u kers i drs

17 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Iako me nitko nije pitao za mišljenje, evo ga:

Isprobao igru i definitvno kupujem.

• Za početak me oduševio intro sa scenama iz ovogodišnjih utrka, super jednostavno i efektno (is't just me ili na intru od 10-ke onaj vozač na trenutak izgleda -zbog onih šara na rukavicama- kao da pokazuje srednji prst, kad ne gledaš direkt u ekran, već zujiš okolo dok se igra učitava :-))
  • meniji su ok, vizualno "zreliji" nego prošle godine
  • filing vožnje puno bolji, bolidi su agilniji, osjeti se jače ubrzanje, brže usporava, DRS i KERS daju super osjećaj šuta, konačno mogu zajahat rubnike, onako divlje, bez da se izvrtim, može se puno agresivnije voziti
  • kamera iz kokpita je puno bolje pozicionirana nego lani, jedino što ljulja, trese... kad se tome doda okretanje volana, ajme... došlo mi malo slabo dok sam radio benchmark
  • one točkice - strelice idealne putanje i mjesta kočenja su dramatično iritantne, sva sreća da ih ne koristim u utrkama, samo sam probao i s tim 3D efektom strelica, izgledalo mi je kao da igram FPS pacmana

Kad odvozim još par utrka, dopunit ću dojmove, za sada jako jako dobra nadogranja prošlogodišnje igre.

iddqd

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lion002 kaže...
PlayMaker10 kaže...

..trebao bi imati malo više,kod mene je isto 4870 ali sa 512,stim da ja igram na manjoj rezoluciji(19" mon.) a postavke su skoro sve pa ultra... a average je 48 FPS-ova.....a sad ne znam da li rezolucija utiče na toliki broj FPS-ova kod tebe?????

neznam da li je do windowsa..a neda mi se bas instaliravat nove

17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
doktor1 kaže...

Jedna usporedba....

#!

koliko je bolja 2011, pogotovo u zvuku, prije mi bilo fora ovo kod downshiftinga na 2010, sad mi debilno, puno ljepse se cuje na 2011...ovo u 2010 je isto kao sta indy car ima zvuk kad downshifta...

a da ne pricamo o grafici i normlanom tonu boje...a tu su jos u kers i drs

na 2011 se strujanje zraka cuje u obliku suma koji mi uzasno smeta...

ali je puno bolja overall

potpis :D
14 godina
F1 2011 (Codemasters)

nitko ne komentira sječenje zavoja. prosle godine ste sa prednjim kotacem samo malo dosli na travu i vec je sljedila kazna. ove godine sa cijeim autom mozete presjeci po travi i nikom nista, a bolid se ni ne uspori, samo juri preko trave ko da je najbolji asfalt...

jedino u utrci kad se prestigne nekog, pa i slucajno "precicom" odma sljedi kazna...a bas neki dan gledam intervju sa ovim glavnim i veli da ako se odma vrati pozicija da nece biti kazne..ocito nisu na dovoljno poradili na tome. evo steta za tih par "sitnica", bil bi igra jos bolja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Meni je malo čudno bilo što su mi konkurenti na P1i P2 u Austaliji Button i Ham, vozili 1 sec brže u utrci nego nego u kvalama, ja sam imao Pole sa 1:25:900, dok su oni vozili 1:27:100, da bi u utrci FF Buttona bio 1:26:200, moj FF 1:27:000... Još ako vodimo računa da u kvalama se može korisiti DRS plus friške gume, djeluje mi malo nerealno... Jedini logično mi je pošto je u P1,P2 padala kiša pa je staza bila zelena za kvale, tako da se možda gumirala za utrku, al opet mi djeluje malo nerealno... 

P.S. Jedva čekam tursku da otvorim DRS u 7i8 zavojima... :){#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Igor666 kaže...

nitko ne komentira sječenje zavoja. prosle godine ste sa prednjim kotacem samo malo dosli na travu i vec je sljedila kazna. ove godine sa cijeim autom mozete presjeci po travi i nikom nista, a bolid se ni ne uspori, samo juri preko trave ko da je najbolji asfalt...

jedino u utrci kad se prestigne nekog, pa i slucajno "precicom" odma sljedi kazna...a bas neki dan gledam intervju sa ovim glavnim i veli da ako se odma vrati pozicija da nece biti kazne..ocito nisu na dovoljno poradili na tome. evo steta za tih par "sitnica", bil bi igra jos bolja.

Ma meni je to bolje, onako bi prije imao odličan krug čim malkice izletim na travu odma poništava krug. Ovako se dopuštaju male greške, a onaj ko će u utrci kratit preko trave neka izbriše igru....

14 godina
blekii kaže...
Igor666 kaže...

Ma meni je to bolje, onako bi prije imao odličan krug čim malkice izletim na travu odma poništava krug. Ovako se dopuštaju male greške, a onaj ko će u utrci kratit preko trave neka izbriše igru....

a bolje je nego prosle godine, ali dosta nerealno. u kanadi onaj "S" na pocetku mozes kratit samo tako bez ikakve kazne...i zadnju šikanu također.

15 godina
F1 2011 (Codemasters)

Evo po drugi put sam ostal bez benzina krug prije kraja. Ne stignem u žaru borbe gledat lampicu od benzina. Bacim pogled pet kruga prije kraja i vidim da se lampica pali i gasi. Prebacim fuel mixture na lean i u zadnjem krugu mi bolid pocne krepavat. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fre3man69 kaže...

Evo po drugi put sam ostal bez benzina krug prije kraja. Ne stignem u žaru borbe gledat lampicu od benzina. Bacim pogled pet kruga prije kraja i vidim da se lampica pali i gasi. Prebacim fuel mixture na lean i u zadnjem krugu mi bolid pocne krepavat. {#}

Ma ok je to, ali kažem ako težiš realnosti ne želiš kratit stazu to želim reć....

14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Ima li safecar u igri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
H4X0R_Bug kaže...

Ima li safecar u igri?

Ima

15 godina
blekii kaže...

neces nista postic, izvrtit ces se ako pokusas pun gas, jedino ako ne pustis dobrano gas, onda se mozda i da...DRS nije nikako za zavoje...istestirat cu i ja pomalo...

14 godina
neaktivan
blekii kaže...

Meni je malo čudno bilo što su mi konkurenti na P1i P2 u Austaliji Button i Ham, vozili 1 sec brže u utrci nego nego u kvalama, ja sam imao Pole sa 1:25:900, dok su oni vozili 1:27:100, da bi u utrci FF Buttona bio 1:26:200, moj FF 1:27:000... Još ako vodimo računa da u kvalama se može korisiti DRS plus friške gume, djeluje mi malo nerealno... Jedini logično mi je pošto je u P1,P2 padala kiša pa je staza bila zelena za kvale, tako da se možda gumirala za utrku, al opet mi djeluje malo nerealno... 

Ja igram na legendary sa Lotusom sve off i u Australiji je Vettel bio prvi sa nekih 1.23.9, a moje vrijeme je bilo 1.28.2 kolko se sjećam bio sam 18. U utrci sam napredovao dva mjesta pa ostao bez goriva i pao na 20. Sada su utrke odlične borba do samog kraja jednostavno predobro.

15 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
blekii kaže...

Ja igram na legendary sa Lotusom sve off i u Australiji je Vettel bio prvi sa nekih 1.23.9, a moje vrijeme je bilo 1.28.2 kolko se sjećam bio sam 18. U utrci sam napredovao dva mjesta pa ostao bez goriva i pao na 20. Sada su utrke odlične borba do samog kraja jednostavno predobro.

23.9 wau :O ja mislim da je na 2010 na legend da su radili 1:29 LOL

Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Đapa club kaže...
blekii kaže...

23.9 wau :O ja mislim da je na 2010 na legend da su radili 1:29 LOL

I mene je to začudilo u pozitivnom smislu u 2010 su bili daleko sporiji. Recimo s Lotusom na legendary je preteško biti bolji od 18 jer nema KERS. Willimas mi je recimo u Australiji bježao 2-3(u kvalifikacijama) sekunde jer ga ima. Dok su ovi najbolji daleko ispred. Možda da sam započeo karijeru sa Force Indijom bi bio među prvih 8, ali sa Lotusom nema šanse.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 16:26 (Đapa club).
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

krenuo sam karijeru i igram s volanom...stavio sam postavke koje mi odgovaraju(slične onima koje su postane par stranica prije)...znači prva utrka: Australija... i na treningu odvozim prvo par krugova da se gume zagriju i poslje nikako nisam mogo spustit krug ispod 1:35 bez obzira na način vožnje :S bio sam daleko najsporiji...igram s wiliamsom...barichello(momčadski kolega :D) je bio brži od mene za 4 sekunde...neznam u čemu je stvar...setup bolida nisam dirao jer neznam koje stavke bi promjenio...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gta4freak2 kaže...

krenuo sam karijeru i igram s volanom...stavio sam postavke koje mi odgovaraju(slične onima koje su postane par stranica prije)...znači prva utrka: Australija... i na treningu odvozim prvo par krugova da se gume zagriju i poslje nikako nisam mogo spustit krug ispod 1:35 bez obzira na način vožnje :S bio sam daleko najsporiji...igram s wiliamsom...barichello(momčadski kolega :D) je bio brži od mene za 4 sekunde...neznam u čemu je stvar...setup bolida nisam dirao jer neznam koje stavke bi promjenio...

nesto radis krivo, ja radim 1:26 s volanom a srot je, al meni valja, pa niti nemoj setup mijenjat samo quick setup stavi na dry najbolje i deri, pogledaj assiste mozda te koci auto braking ili nesto

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

assisti su off...i ja imam šrot od volana...genius twinwheel...al neznam jednostavno nejde krug ispod :D vozim ko lud full gas po šikanama al na kraju zaostajem....1 i 2 sektor sam bolji za oko 1 sekundu a na kraju niš od rezultata :/ 

EDIT: moguće zato jer imam quick setup na average...a nisam htio stavit na dry jer sam mislil da bu mi preteško skretat jer nisam dugo vozil niš...al dobro budem to probal..

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 16:37 (gta4freak2).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gta4freak2 kaže...

Na kojoj težini igraš? Da nemaš možda problem ko i ja da ti papučica kočnice gasi DRS jer joj je deadzone 0%(pa on registrira kočenje) i onda gubiš puno. Staviš brake deadzone na 20% i sve je uredu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 16:42 (Đapa club).
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

sve off osim traction na medium...ai difficulty na razini iznad amateur(neznam kak se zove)..simulacija guma i goriva on...oštećenja on..

breake deadzone mi je na 5%...moram onda to probati..

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 16:43 (gta4freak2).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gta4freak2 kaže...

sve off osim traction na medium...ai difficulty na razini iznad amateur(neznam kak se zove)..simulacija guma i goriva on...oštećenja on..

Jako ti je bitno također dobro koristiti KERS I DRS bez toga si u banani, a treba vremena da se sve pohvata. No pročitaj ono kaj sam gore napisao u zadnjem postu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice