F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.005.952
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
15 godina
F1 2010 - rasprava

btw ja vise ni ne igram igru...kad sam vidio da mi igra ista i nakon patchiranja, dovidenja...igram nfs 3 4 5 i zadnji...f1 ce me vidjeti kad rijese SVE sta trebaju...

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ja neznam di vi vidite bugove nakon patcha??

Do sada nisam primjetio nijedan big,imam patch,Stvarno mi igra predobra

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: F1 2010 - rasprava
debs kaže...

dakle ovako imam zeznut problem..do utrke u valenciji sve je bilo u redu i sad kada odigram tu utrku i zatim silverstone  bilo koliko utrka poslje,sejvam ali kad ponovo uđem u igru uvjek me vraća na utrku u valenciji :s..kao da mi save game ne radi :(  (to mi se počelo dešavat odkad sam stavio neke modove i patch) ..ima li pomoći i dali je itko imao sličan problem???

stavio si AI slow corner fix a nesmijes jer nece sejvat, moras negdje skinut original file flow.bin i zamjeniti ga i onda ce sejvat

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan

skini save fix

16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

momci hvala puno :D

"you hit me we hit you"-mafia
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DuMe kaže...

I kod mene je nakon patcha nestala vecina bugova, cak je igra optimiziranja u sto nisam mogao vjerovati.

Medutim, ipak, ostao je jedan bug. A to je kad ides u boks kad ide vecina, onda me ne pustaju iz boksa dok svi ostali ne izadu iz boksa, nema veze ako su usli poslije mene. To me uzasno frustrira. No, to barem rijesim da idem u boks kad ne ide nitko, ili kad ih ide 1-2.

Kad ja budem medu prvim utrci, pa hajde ti sad znaj koliko ce ih jos u boks poslije tebe.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
14 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...
DuMe kaže...

I kod mene je nakon patcha nestala vecina bugova, cak je igra optimiziranja u sto nisam mogao vjerovati.

Medutim, ipak, ostao je jedan bug. A to je kad ides u boks kad ide vecina, onda me ne pustaju iz boksa dok svi ostali ne izadu iz boksa, nema veze ako su usli poslije mene. To me uzasno frustrira. No, to barem rijesim da idem u boks kad ne ide nitko, ili kad ih ide 1-2.

Kad ja budem medu prvim utrci, pa hajde ti sad znaj koliko ce ih jos u boks poslije tebe.

Za to neznam...jos nisam primjetio..

16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ja taj problem nemam nakon patcha

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igor18 kaže...

Vozim u mađarskoj, kiša pada, startamo na intermedijima, u 6 krugu odm u box, promijenim na soft a vani još kiša pada, staza mokra i šta se dogodi... izjurim ko iz topa ispaljen, gripa više nego ovih dana u abu dhabiju, vozim najbolja vremena iz kruga u krug a iza mene sprej od vode ko u auto praonicu.. nevjerovatno

To je istina, ponasanje bolida na soft gumama je u najboljem (odnosno najgorem) slucaju isto kao na full wet gumama po najvecoj kisi.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Moze se namjestit da kad igram na Hard, da ne mjenjam ja brzine,vec on automatski???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Pozdrav

Moj PC je sledece konfiguracije:

AMD Athlon II X4 630 2,81 GHz

GeForce 1 GB DDR3 GT 220

2 GB RAMM 800 MHz

i na rezoluciji 1680x1050, pri postavljenim detaljima na medium, imam 45 fps. Koristim Windows XP-32bit. Da li bi prelaskom na Windows 7-64bit bilo nekih poboljsanja u pogledu performansi? Da li neko sa slicnom konfiguracijom ima bolje performanse nego sto sam naveo?

Primijetio sam drasticno poboljsanje nakon instaliranja patcha.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 19:58 (ARMINX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ova igra je ludnica. Potpuna!

Samo me muče one gradske utrke, ne mogu se toliko koncentrirati, ide mi prebrzo.

Za Monaco sam se pripremao dva tjedna (manje-više), pa nakon 5 krugova parkirao sa strane i otišao na pivo dok utrka ne završi.

S druge strane, Turska 12. , Imola 9.! , sad ona grozota od Singapura na redu. Katastrofa kako mi ne leži staza.

Izludio sam, mislim da ću ovu isto "preskočiti" pa da nastavim normalno živit.

A možda i skinem vraga sa kompa, pa onda nastavim normalno živit.

F1 2010 je jedno ludo iskustvo, divim se vozačima.

Ah da, Sauber Ferrari ;)

Ako pronađete pravopisne pogreške, slobodno ih zadržite ;)

0 0 hvala 0
15 godina
DuMe kaže...

a bo, zasto meni komande sporo reagiraju (samo u toj igri, drugdje-savrsene), zasto mi STALNO pise invalidni krug kad izadem 2cm sa staze, dalje nisam ni gledao, jer cim sam vidio ove dve stvari sam ugasio igru...

Kraljperja kaže...

1- Za Monaco sam se pripremao dva tjedna (manje-više), pa nakon 5 krugova parkirao sa strane i otišao na pivo dok utrka ne završi.

2- Imola 9.!

3- Izludio sam, mislim da ću ovu isto "preskočiti" pa da nastavim normalno živit. A možda i skinem vraga sa kompa, pa onda nastavim normalno živit.

1- grijeh ne voziti monaco

2- kakva imola? hvala bogu nema je vec par godina u f1

3- mozda bi i mogao da, pustiti koji tjedan da prode, pa ce te opet uhvatiti gust i mozda ti se staze koje ne volis pocnu svidati...nikad nesmije se pretjerati...

14 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Moze se namjestit da kad igram na Hard, da ne mjenjam ja brzine,vec on automatski???

16 godina
moderator
DuMe kaže...

Da,može se{#}

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
DuMe kaže...

Da,može se{#}

A mozes mi rec di se namjesti...ako imas vremena... :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 9:47 (DuMe).
16 godina
moderator
DuMe kaže...

Pogledaj,ideš istim putem...

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 10:11 (pirat).
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
DuMe kaže...

Pogledaj,ideš istim putem...

Evo ti jedno Hvala :D

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava
jos uvijek ljudi ne kuze ako stavis difficulty na hard da nije AI na hard

treba gledati custom ima puno toga i sve se moze mijenjat
Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dmanz kaže...
jos uvijek ljudi ne kuze ako stavis difficulty na hard da nije AI na hard

treba gledati custom ima puno toga i sve se moze mijenjat

Ja sam stavio AL na hard... uu sad je prezanimljivo

15 godina
neaktivan
Igor18 kaže...

Vozim u mađarskoj, kiša pada, startamo na intermedijima, u 6 krugu odm u box, promijenim na soft a vani još kiša pada, staza mokra i šta se dogodi... izjurim ko iz topa ispaljen, gripa više nego ovih dana u abu dhabiju, vozim najbolja vremena iz kruga u krug a iza mene sprej od vode ko u auto praonicu.. nevjerovatno

upravo sada probao to sto si i ti, light rain u kini, startam na intermedijama sa 22 mjesta. Zahvaljujuci webberovom sudaru i odlicnom startu nalazim se na 11. mjestu kada odem u boks na option gume. Izadjem van ode na prvom zavoju, nemogu brzinu nabrat, jedva presalta jer nema gripa dovoljno da ostane stabilan, u svaki zavoj maximum sa 50 km/h inace letim van. uber realno sto se mene tice

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

dal postoji neki nacin da se prijavim na windows live i igram multi a da nemoram kupit cd key?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kraljperja kaže...

1- Za Monaco sam se pripremao dva tjedna (manje-više), pa nakon 5 krugova parkirao sa strane i otišao na pivo dok utrka ne završi.

2- Imola 9.!

3- Izludio sam, mislim da ću ovu isto "preskočiti" pa da nastavim normalno živit. A možda i skinem vraga sa kompa, pa onda nastavim normalno živit.

1- grijeh ne voziti monaco

2- kakva imola? hvala bogu nema je vec par godina u f1

3- mozda bi i mogao da, pustiti koji tjedan da prode, pa ce te opet uhvatiti gust i mozda ti se staze koje ne volis pocnu svidati...nikad nesmije se pretjerati...

Moji živci, moj grijeh, Ipak ja to ne radim za lovu.

hehee, koji FAIL. Mislio sam na Monzu, naravno.

Ajde, bar nisam jedan od papaka koji koriste voze formulu sa automatikom, klimom i expresso aparatom :)

Ako pronađete pravopisne pogreške, slobodno ih zadržite ;)
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ljudi pokusavam da promjenim broj lapova al nis mozete mi pomoc kako to da uradim.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Ljudi pokusavam da promjenim broj lapova al nis mozete mi pomoc kako to da uradim.

Odes tamo unutra na Career,imas po postocima, 20,50 %,....

EDIT: jbo te namjestio AL na hard... nikako da ih predjem jbo te.. Dobro,vozim Virgin ali ni sa zadnjeg mjesta nemogu nikog prec hebote...

btw. Dogadja se vama da vas posalje u boks,i opet nakon toga kruga vas opet posalju...

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 8:49 (DuMe).
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

ja ih derem sa virginom na legends a one idiote u boksu ignoriram,

tak sam u australiji iso u boks 2 kruga prije kraja i zavrsio 4.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
deathCLAW kaže...

Nemozes ih ignorirat jer ti dodje upozorenje da moras ic

15 godina
neaktivan
DuMe kaže...
deathCLAW kaže...

Nemozes ih ignorirat jer ti dodje upozorenje da moras ic

ignoriraj upozorenje lol mores si ti prije utrke slozit strategiju ali je nemoras postovat odi u boks kad oces, kad su gume pri kraju jer ces bit spor umanjit ce se grip itd

17 godina
F1 2010 - rasprava

jeli itko probao taj "slow corner fix" staviti?

meni je glupo kad ih sve u virginu derem jer su spori na 30% zavoja na svakoj stazi skoro

dali trebam to sam konfigurirati ili je već riješeno?

BC2: NoobsMcKenzie_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sir Vidara the XVII kaže...

jeli itko probao taj "slow corner fix" staviti?

meni je glupo kad ih sve u virginu derem jer su spori na 30% zavoja na svakoj stazi skoro

dali trebam to sam konfigurirati ili je već riješeno?

Stavi  AL na Hard 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice