meni igra nije fullscreen nego radi u windowed modu na 1920x1080 rezoluciji, kako namjestiti da bude na fullscreenu?
ALT+ENTER
meni igra nije fullscreen nego radi u windowed modu na 1920x1080 rezoluciji, kako namjestiti da bude na fullscreenu?
ALT+ENTER
Kako stavit Crash damage On?????
Probaj klasiku, Alt + Enter, meni je upalila.
Edit: Damn, stvarno dugo nisam refreshao, visim u Bircu tako da sam skroz zaboravio...
@renoboXX, provjeri PP.
Kako stavit Crash damage On?????
izaberi expert težinu
Imate ovdje nove skinse svih formula.http://www.nogripracing.com/files.php?subcat=105
ja sam stavio i super su.
sad sam odvezao super zanimljiv utrku (6 krugova,bez ulaska u boks,zato i jest bila zanimljiva a ne frustrirajuća)
startao sam sa 4.mjesta,probio se na prvo i izmjenjivao se u vodstvu sa alonsom i hamiltonom.
već u prvom zavoju otpalo mi je prednje krilo pa sam cijelu utrku vozio bez njega
u zadnji krug sam ušao sa strašno istrošenim gumama (option) te sam se izvrtio
pao sam na 3.mjesto da bih se nakon još jedne manje pogreške našao na 4.mjestu
u zadnjem zavoju prestižem sutila ali ulazimo u cilj "rame uz rame"
na kraju sam bio 3.,pokazalo se da su nam vremena ista
dok nisam vidio rezultat nisam znao jesam li 3. ili 4.
ovu utrku je stvarno bilo gušt voziti
Ja sam skinuo onaj 25 % more damage patch i probao ga na Grand Prix.
Stavio sam damage na full i ajde da probamo 100 % damage.
I zabijem se ja u vettela sa 340 kmh u Šangaju i frajer odleti preko mene skoro, postigao sam 92 % damage, zato sto sam namjerno trosio samo zadnje kocnice i gume.
Vrijeme je bilo heavy rain.
Ja sam skinuo onaj 25 % more damage patch i probao ga na Grand Prix.
Stavio sam damage na full i ajde da probamo 100 % damage.
I zabijem se ja u vettela sa 340 kmh u Šangaju i frajer odleti preko mene skoro, postigao sam 92 % damage, zato sto sam namjerno trosio samo zadnje kocnice i gume.
Vrijeme je bilo heavy rain.
kako si uspio trošit samo zadnje kočnice??? daj inama otkrij tajnu....
kako si uspio trošit samo zadnje kočnice??? daj inama otkrij tajnu....
Podesio je da mu više koći na zadnje diskove.
Baš sam ja isprobao igricu i mogu reći da je igrica izvrsna,ako izostavimo neke glupe bugove i AI u nekim situacijama.
hahaha prejako...
Ljudi moja prva pobjeda u F1 2011!!!! Istanbul 1st place!!! I to na kiši! Inače vozim stoput bolje na kiši neg na suhom, neznam zašto. Evo sad na kvalifikacijama bio 3 sunce prži i na kraju u utrci kiša ljeva završim prvi!!! yeaaaah, toliko sam uzbuđen jer sam baš zaslužio pobjedu. (treba uzeti u obzir da sam dosad imao rezultate 20, 12, 6, 14 itd.).
Oprostite sto smetam, ali volio bih znati dali vi to igrate s volanom ili...?
Ljudi moja prva pobjeda u F1 2011!!!! Istanbul 1st place!!! I to na kiši! Inače vozim stoput bolje na kiši neg na suhom, neznam zašto. Evo sad na kvalifikacijama bio 3 sunce prži i na kraju u utrci kiša ljeva završim prvi!!! yeaaaah, toliko sam uzbuđen jer sam baš zaslužio pobjedu. (treba uzeti u obzir da sam dosad imao rezultate 20, 12, 6, 14 itd.).
2011? Napredan si, nema što. Btw. Čestitam na pobjedi.
Oprostite sto smetam, ali volio bih znati dali vi to igrate s volanom ili...?
Kako tko, oni koji imaju vjerojatno jesu, oni koji nemaju, igraju il na tipkovnici ili gamepadu.
Ja recimo igram s ovim...
Ajde, napokon da sam završio onu blesavu kišnu trku u Australiji...Krenuo sam s prve pozicije i došao na kraju 12.
Kako tko, oni koji imaju vjerojatno jesu, oni koji nemaju, igraju il na tipkovnici ili gamepadu.
Jel to taj gamepad ima analogne gljive? I spaja se na PC?
Jel to taj gamepad ima analogne gljive? I spaja se na PC?
Ima, spaja se na PC i bezicni je
Ajde, napokon da sam završio onu blesavu kišnu trku u Australiji...Krenuo sam s prve pozicije i došao na kraju 12.
ajde sta fali kisi? predobro mi je i aktraktivnija je utrka...ja sam krenuo 18ti zavrsio 6ti (bio neko vrijeme 4ti ali je vettel bio prejak za mog lotusa i jos poslije sam izletio jednom i prestigao me jos button ja mislim)
iduca sepang, 35% sanse kisa, jos vise nego u australiji...jes!!!!
Jel moguće spremiti igru usred trke?
Jel moguće spremiti igru usred trke?
Ne.
Jel može netko pojasnit ova vremena gore.ja kasnim za čandokom 12 sec a glok zamnom 7 ??? ili???
Nemam igru, ali koliko čitam ne prate se vremena između bolida.
Mislim da to znači da si ti odvozio krug 12 sekundi sporije, a Glock 7 sekundi sporije od Masse koji je odvozio taj krug najbrže.
Jel može netko pojasnit ova vremena gore.ja kasnim za čandokom 12 sec a glok zamnom 7 ??? ili???
Nemam igru, ali koliko čitam ne prate se vremena između bolida.
Mislim da to znači da si ti odvozio krug 12 sekundi sporije, a Glock 7 sekundi sporije od Masse koji je odvozio taj krug najbrže.
tako je..jos gore pise da je vozio 2.14.... a massa 2.01... znaci + 12.nesto
Kakve gluposti. Pa puno je bolje pratit vremena između bolida i pratit koliko skidaš ili gubiš u odnosu na bolid ispred.
ustvari ova igra je trenutno samo za time trial dobra.
Vozim sa lotusom i ispred mene moj timski kolega a iza buemi. buemi je podosta daleko jer ga niti nevidim na maloj mapi cijeli krug i pogledam ja nema ga,kad nakon tri četiri zavoja (isto sam vozio,nisam izletio niti prikočio) čujem ja zvuk još jednog motora kad ono buemi meni na guzici.projuri frajer i za pol kruga ga nema više...WTF?? warp 9
hebem ti ovaku igru u 2010 godini
dobar mod za bolje sunce http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=29369
Samo da te pitam, jel igrivo sa gamepadu ?
Kako ne, ja pomoću gljive igram, najjače
jedna gljiva gas i kočnica a druga skretanje.jedino tako ide dobro
jedna gljiva gas i kočnica a druga skretanje.jedino tako ide dobro
HHmm što će ti kočnica? Meni sam usporava kod zavoja. Nije valjda da ti je cijelo upravljanje sve manual?