F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.009.524
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
15 godina
protjeran
F1 2010

A pogledajte ove likove na koje sam ja naletio, oni se sjebu i mene usput. Stao i ne miče se kreten, dok ja kupim tu negativno i gubim utrku

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 0:12 (Kora).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: F1 201o
nixass kaže...

btw, jesi znao da je RBR-ov simulator na bazi rFactora? Osmijeh

kolko je sve to show i biznis ne znam, no ipak nešto govori..

rezime bi trebao biti, ko što je rekao i klitoris, licenca je došla u krive ruke. što se znalo od prvoga dana kad se to saznalo..

Ma ne, pa ja pricam gluposti sta ti je! Sta ti ja znam, nadobudan so-called znalac i expert. Nisam ni jedno ni drugo, ali 20 godina pracenja F! idu svakako u prilog rasudjivanju i percepciji...

Pa pogledaj samo koliko je lista bugova duga, a tri godine razvoja!! LOL

U rFactoru su vremena uvijek tu negdje sa stvarnim vremenima, ako su vec toliko bitna ta vrazja vremena.

Rezime je da je igra graficki dosta dobro napravljena, zvuk je isto ok, ajde i ta karijera je ono, napredujes, ides dalje, ali ni to nije neka novotarija, kad je to TOCA Race Driver imao...da se ne vozikas samo, napredujes, zovu te drugi timovi, sponzori, otvaras nove mogusnosti i napradujes na nekoj njihovoj "drustvenoj ljestvici".

Nego najvise izgleda u cijeloj toj prici muku muci AI, koje je tako nes(p)retno implementiran da boli glava. Mozda je njihovo ciljanje bilo na MP, tko zna...

Igra je zanimljiva, drzi te uz stolicu i volan do prvog pistopa... :((

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
17 godina
neaktivan
RE: F1 201o
nixass kaže...
naxeem kaže...

Inače, da biste dobili fizikalno savršenu igru..

....

...

..

.

lijepo rečeno, i sve stoji.. no, zar bi se zbog toga morali ograničavati na poluproizvode koji se serviraju mainstream publici? ne.

ako se 1998. mogao napraviti onako brutalni GPL, ne vidim razloga zašto se i danas, barem kao opcija, ne bi ubacila takva stvar u neku igru iza koje stoji ozbiljan kapital i koja bi se dosta lako implementirala u samu igru..

btw, jesi znao da je RBR-ov simulator na bazi rFactora? Osmijeh

kolko je sve to show i biznis ne znam, no ipak nešto govori..

rezime bi trebao biti, ko što je rekao i klitoris, licenca je došla u krive ruke. što se znalo od prvoga dana kad se to saznalo..

Da, isto kao što je NASA-in simulator na bazi Flight Sima ili što je USMC simulator na bazi FSW-a.

Sve to stoji, do onog dijela o "poluproizvodima". - Totalna glupost.

Igra odlično radi ono čemu je namijenjena: igriva je, zabavna i pruža osjećaj blizak vožnji F1 bolida u relativno kompletnom ambijentu. - F1 2010 NIKADA nije reklamiran niti najavljen kao "super-realni simulator Formule 1", već ga svugdje možeš pronaći pod "video game".

Iskreno, simulator poput rFactora (koji i pretjeruje s neupravljivošću, što je potvrdio Alan Prost u jednom intervjuu) nema publiku. rFactor ozbiljno može igrati samo nezaposlena ekipa koja ne ide u školu ili ide, ali jedva gura, jer ne stigne učiti.

Za voziti rFactor trebaš volan, pedale (kvalitetne), trebaš sate i sate vježbe, sate i sate pokušaja sa stotinama različitih setupa.

Fizikalni model je donekle realniji, da. Možda. Možda je fizika 10-15% preciznija, ali trebaš 400-800% više vremena za učenje.

Igrao sam WoW i znam kakvi ljudi mogu igrati takve igre. Koliko ljudi spada u pacijente poput mene kojima je Lock-On nerealan? Kojima AH-52 Apache ima manu jer mu nedostaje simulacija prozora na kokpitu?

5? 10? 20? 30?

Garantiram da helikoptere u simulatorima vole letjeti jedino Drago Galić i ja. A mislim i da je on rekao da su s posljednjim simulatorom pretjerali u realnosti (startup helija traje 15 minuta).

Igra. FIA je dala licencu za igru. Ne za simulator.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
RE: F1 2010 za naxa
naxeem kaže...

Neki su napisali da je to kao sarkazam, ja ni trunke sarkazma ne vidim ovdje, a prilično dobro ga raspoznajem, dok ovdje ne vidim ni riječi sarkazma :))))))))

Citiram naxeemov post i samo želim reći da je Tommy Lee Jones sa ovom faceom sve rekao........ kome se ne sviđa neka ne igra F1 2010, tko hoće rFactor neka vozi rFactor i čiča miča gotova je priča.

Jer ovo je debilizam; ja se sjećam kada je izašao Just Cause (kako već), meni se ta igra nije uopće svidjela, ali nisam dolazio u temu pametovat ljudima da nije realno pogodit sa sajlom helikopter i ući u kabinu pilotu......

DAMN, pustite ljude koji uživaju u igri neka igraju, a to kako se ponaša F1 bolid pustite da nam kaže jedan Hamilton, Alonso, Kimi, Massa.... jer nitko na ovom vražijem forumu NIJE vozio bolid Formule 1 i gotovo......

"Ja sam vozio karting"... VAU!!!!!! A ja sam vozio BMW M5 koji je 150x jači od kartinga i šta sad.

Idemo dalje, ako se Tebi ne sviđa F1 2010 nema smisla tu pljuvat po igri jer "tako pišu po forumima"!!!!! ---- Po forumima piši da su Schumacher/Alonso/Hamilton papci i šta već ne (ali osvojili su naslove svjetskih prvaka u F1) i koga briga za to...

Tko želi neka uživa u ovom naslovu Codemastersa, tko ne želi neka vozi CTDP/RFT..... i gotovo. Igra nije sranje zbog bug-a u boksu (je da im se to nije smjelo baš uvuć u finalni proizvof, ali kud koji mili moji)

Tommy Lee Jones sve kaže pogledom....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 0:56 (doktor1).
16 godina
neaktivan
F1 2010

Najveci problem predstavlja to sto je ovo prva arkadna izvedba Formule 1 na PC otkad ja znam. Uvijek se znalo i zna se da je igra s tematikom voznje Formule 1 usmjerena prema posebnom segmentu trzista, od GP-a pa na ovamo. Uvijek je tu bilo cackanja po setupu, promjenjivih vremenskih uvjeta i svega toga. Uvijek si znao da ako zeznes u jednom zavoju u utrci da se izvlacis tri kruga. Mislim da je granica igrivosti i lakoce kojom prelazis postavljene zadatke spustena na najnizi nivo, kao nikada do sada.

Mozda je problem u nama....

Ja sam ocekivao nesto slicno rFactoru samo upakirano u ljepsi graficki engine i dovedeno do savrsenstva sto se tehnicke strane tice i sto se same regulative u F1 tice. No, failali su u oba ta zadatka. Izmisljaju kazne koje ne postoje...

Jos jedna stvar koja ide tome u prilog je da jedino oni imaju licencu tako da ili ces igrati to, ili neces uopce. Vidi samo sto PES radi Fifi, rastura ih iz godine u godinu... E sada da recimo EA ili netko slican (Microprose!!!) ima licencu, vidjeli bi da bi bilo "belaja" :)

Neznam zaista u sto je tri godine truda utroseno. Znamo da se jedan bolid moze izmodelirati za relativno kratko vrijeme, teksture da ne govorim. Ostaju staze, od kojih neke "vriste" detaljima i tocnoscu, a neke su "prazne" i totalno netocne (Silverstone)...valjda su Davidsona godinu i pol trazili :)))

I da, sta je ovo sa setupima, pa zar ne postoji fora da skines file, ubacis ga u neki local folder igre i loadas ga u igri?? Nego ono, printaj na papir i "stelaj" :)))

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
RE: F1 2010 a
Mike Litoris kaže...

Neznam zaista u sto je tri godine truda utroseno. Znamo da se jedan bolid moze izmodelirati za relativno kratko vrijeme,teksture da ne govorim. Ostaju staze, od kojih neke "vriste" detaljima i tocnoscu, a neke su "prazne" i totalno netocne (Silverstone)...valjda su Davidsona godinu i pol trazili :)))

Sa ovim se definitivno slažem!!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 1:10 (doktor1).
17 godina
neaktivan
RE: F1 2010 gg
Klito, a što čekaš? Izmodeliraj i napravi. Stavi lažna imena i nazovi to Fjumula 2. Otvori sistem da ljudi mogu moddati i za 24 sata ćeš imati Formulu 1 i prave boje i imena.
Tržište za simulatore ne postoji. Postoje pojedinci koji bi za hobi uzeli neki simulator.
14 godina
neaktivan
re: f1 2010

@Werino

Hmmmm... naravno kad ti je igra nelegalna. Moraš izdvojit novce i sve će ti radit' kako treba.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 1:26 (morfoos).
15 godina
protjeran
F1 2010

Uh upravo odvezao Bahrein 25 krugova,bemti vozim lijepo sve ide i u 20 krugu se zavrtim u krivini i padnem na 21 mjesto i sav trud ode u qurac al uspio sam se popeti do 18-og kasnije. Ali previše je i 25 krugova, skoro sam zaspao, između 10 i tamo negdje 20 kruga je sve monotono bilo ništ se nije događalo.....

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: f1 2010
Kora kaže...

Uh upravo odvezao Bahrein 25 krugova,bemti vozim lijepo sve ide i u 20 krugu se zavrtim u krivini i padnem na 21 mjesto i sav trud ode u qurac al uspio sam se popeti do 18-og kasnije. Ali previše je i 25 krugova, skoro sam zaspao, između 10 i tamo negdje 20 kruga je sve monotono bilo ništ se nije događalo.....

Ja u takvim situacijama na brzinu alt-f4 ili u task menager pa ubijem proces, prije neg razbijem i monitor i gamepad i cijeli komp, i odma' se ustanem od kompa i odem popit nešto i ne sjedam sat vremena.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
neaktivan
F1 2010

Eto i ja maloprije zaigrao igru (nakon 2 dana natjeravanja da proradi Osmijeh).

Zabavna je igra, lijepo se uživiš, igraš, sutra sve pada u drugi plan dok ne odvozim Bahrain :))

Odmah sam isključio sve pomoći, samo sam ostavio automatsko mijenjanje brzina jer mi se to neda, i moram priznat da nije bilo toliko jednostavno koliko sam mislio s obzirom da se ljudi zale da je prearkadno, medutim, nakon 2-3-4 odvozena kruga stvarno postaje lakse, dok upoznas igru, bolid, stazu, tako da ipak mislim da ce mi do kraja sezone bit jednostavno, ali nema veze, dokle god je zabavno, dobro je.

Ja se pak ne zalim sto ovo nije simulacija nego vuce na arakadu, nego bi mi draze bilo da su pored ovoga jos ubacili simulacijski mod, tako da svi budu zadovoljeni, no sto je tu je, uvijek se moze napraviti nastavak, treba nesto i za njega ostavit.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: F1 2010 gg
naxeem kaže...
Klito, a što čekaš? Izmodeliraj i napravi. Stavi lažna imena i nazovi to Fjumula 2. Otvori sistem da ljudi mogu moddati i za 24 sata ćeš imati Formulu 1 i prave boje i imena.
Tržište za simulatore ne postoji. Postoje pojedinci koji bi za hobi uzeli neki simulator.

Prepametan si. Neznam samo zasto ti nebi tako nesto napravio. Mlad si, pametan, a opet naivan, izvanredno sarkastican. Trziste simulatora ne postoji, nitko ni ne trazi simulator niti neku do kraja realnu simualciju. Hardcore igraci traze pravi materijal. Vidis da ovaj naslov igraju i ljudi koji nikada nisu culi za practice, sektor 1 i slicne pojmove.

Potaknut tvojim rijecima iskreno se nadam da ce "arKKKada" biti otvorena za moddanje (jer rFactor je, Challenge je, GP serija je bila) pa cemo uspjeti i nesto kvalitetno odigrati...sa stazama koje lice na staze kakve jesu...s bolidima koji podsjecaju na one prave...

16 godina
neaktivan
F1 2010

Pitanje za iskusnjare koje voze na Expert/Legend bez bilo kakvih Driving assisteva i tvrde da je igra (pre)lagana: Koliko do sada imate iskustva s vožnjom simulacije F1 i u kojim igrama? Svo to iskustvo dolazi samo iz rFactora ili i nekih drugih igara?

Jer igram karijeru na Expert, ABS off, ali TC na Medium ili koja je već srednja opcija, i svejedno ne dolazim niti blizu vrha poretka sa svojim Lotusom. I - uživam, jer za mene (očito dosta manje zahtjevnog) je igra odlična, dovoljno teška da bude izazov, daleko od lagane vožnjice (dobro, je lagana, ali na nižim težinama), a opet uz dobru grafiku...

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: f1 2010
FlyBoy kaže...
Kora kaže...

Ja u takvim situacijama na brzinu alt-f4 ili u task menager pa ubijem proces, prije neg razbijem i monitor i gamepad i cijeli komp, i odma' se ustanem od kompa i odem popit nešto i ne sjedam sat vremena.

Lol izvrsna strategija, meni je bilo lako dok sam imao stari CRT, mogao sam ga mlatiti koliko sam htio, ove nove monitore ne možeš ni taknuti raspadnu se, pi*kice. Smijeh

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan
RE: F1 2010 mala slova da nisu samo velika
Mike Litoris kaže...
Neznam zaista u sto je tri godine truda utroseno. Znamo da se jedan bolid moze izmodelirati za relativno kratko vrijeme, teksture da ne govorim. Ostaju staze, od kojih neke "vriste" detaljima i tocnoscu, a neke su "prazne" i totalno netocne (Silverstone)...valjda su Davidsona godinu i pol trazili :)))
Mike Litoris kaže...
naxeem kaže...

Prepametan si. Neznam samo zasto ti nebi tako nesto napravio. Mlad si, pametan, a opet naivan, izvanredno sarkastican. Trziste simulatora ne postoji, nitko ni ne trazi simulator niti neku do kraja realnu simualciju. Hardcore igraci traze pravi materijal. Vidis da ovaj naslov igraju i ljudi koji nikada nisu culi za practice, sektor 1 i slicne pojmove.

Potaknut tvojim rijecima iskreno se nadam da ce "arKKKada" biti otvorena za moddanje (jer rFactor je, Challenge je, GP serija je bila) pa cemo uspjeti i nesto kvalitetno odigrati...sa stazama koje lice na staze kakve jesu...s bolidima koji podsjecaju na one prave...

Zato jer ja ne mislim da je to baš tako lako napraviti.

Da, tržište simulatora ne postoji. To je šteta. Kao što ti voliš simulacije F1 (i ja volim simulaciju više od arkade), ja volim simulacije helikoptera, a tu nije izašla pristojna igra ohoho.

Ali čekaj... što fali rFactoru? Izgleda dobro. A imaš i Ferrari Academy - i to izgleda super.

Zašto to ne voziš? Zašto nakon 3 dana još uvijek pokušavaš voziti F1 2010?

Ja nisam niti pomislio kupiti HAWKX. Znao sam što će biti i nije me interesiralo, zato što želim s i m u l a c i j u borbenih aviona, a ne arkadu, bez obzira koliko je zabavna.

Istina, HAWKX je izrazito arkadan bez imalo realne fizike (a F1 2010 je na korak do simulacije), ali svejedno je to nakon dugo godina jedina "zračna igra".

Izlazi HAWKX 2. Patim za simulatorom. Ali znam da HAWK 2 to neće biti i ignoriram ga. Nećeš me naći da kradem igru (skidam piratsku) i onda 3 dana serem po forumu zašto je HAWKX arkadčina, a ja sam (i još 8 ljudi) očekivao turbo-realan simulator nakon kojeg mogu sjesti u F-22 i misliti da ću preživjeti slijetanje.

17 godina
RE: F1 2010 mala slova da nisu samo velika

došli smo do zaključka da smo npr ja i klitoris autosim freakovi, ti si helisim frek.. mogli bi se svrstat u kategoriju hi-fi zvuk freakova, jer su posebna vrsta ljudi i malo toga priznaju pod - odlično Belji se

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan
F1 2010

danas mi se dogodila jedna glupost

vozim utrku,3.sam i pukne mi guma

u 3.krugu uđem u boks kako bih promijenio gumu (umjesto u 4. kako je planirano)

izađem iz boksa i oni me zovu u 4.krugu da promijenim set guma sa option na prime

mislim stvarno glupo,zar to nisu mogli napraviti u 3.krugu 

ovako sam sa 3.mjesta pao na 22.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
F1 2010

Kao šta sam rekao da će biti modova za igru.. e pa evo prvi... F1 Camera Mod

Ovaj iz samog kokpita je fenomenalan!!!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 10:36 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
re:f1 2010

Najjače mi je kad ekipa prigovara realnosti, tj. nedostatku iste, a par strana kasnije umiru kad trebaju vozit više od 5-6 krugova..

Get over yourself..

Ipak, slažem se da su neke greške nedopustive..

Kao npr. razlika između guma..

To je kao da igraš fps pa ti sva municija, svi kalibri, sve podvrste rade isti dmg..

Jel igra bez obzira na to zabavna? Možda i je.. 

Jel se tako rade igre?! Naravno da ne!

Posebno ne u 2010..

Zaključak je da F1 2010 ima nekoliko mana koje se nisu trebale (smjele) dogoditi..

Zaključak je da je F1 2010 uskprkos tim manama zabavna igra većini ljudi..

Ukoliko vama nije zabavna igra, nemojte igrati.

Čekajte patch ili neku novu mitsku verziju koa će vas zadovoljiti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 10:57 (NightShadow).
16 godina
neaktivan
RgresE: F1 2010

razlika u kamerama

prije prije
poslje poslje
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 10:57 (Suvre).
17 godina
F1 2010

Vozio sam drugi trening i pogodio onu reklamu od stiropora pa mi se komad zakačio za prednje krilo i bolid je izgubio na stabilnosti. Da bi nakon jednog kruga otpo i sve se vratilo u normalu. I odlično je šta komadići krila, i ostalih gluposti ostaju po stazi pa treba pazit da ih ne pogodiš pa probušiš gumu/izvrtiš se. E te male sitnice mene oduševljavaju i to mi nemože pružit nit jedna igra na tržištu.

Inače vozim na expert, sve pomoći off, volan i 100% duljina utrke kao i race weekend. Prvi practice setup i vježba za kvalifikacije, drugi testiranje tvrđih guma i težine bolida za utrku, tada odlične kvalifikacije i utrka....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 11:14 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
aa
doktor1 kaže...

Vozio sam drugi trening i pogodio onu reklamu od stiropora pa mi se komad zakačio za prednje krilo i bolid je izgubio na stabilnosti. Da bi nakon jednog kruga otpo i sve se vratilo u normalu. I odlično je šta komadići krila, i ostalih gluposti ostaju po stazi pa treba pazit da ih ne pogodiš pa probušiš gumu/izvrtiš se. E te male sitnice mene oduševljavaju i to mi nemože pružit nit jedna igra na tržištu.

Inače vozim na expert, sve pomoći off, volan i 100% duljina utrke kao i race weekend. Prvi practice setup i vježba za kvalifikacije, drugi testiranje tvrđih guma i težine bolida za utrku, tada odlične kvalifikacije i utrka....

ajd mi reci jel ozbiljno da pocne u pola trke kisa padati?inace nisam jos krenio sezonu jel cekam patch.

15 godina
odjavljen
F1 2010

Ima informacija o prvom sluzbenom Patchu za igru koji bi trebao ispraviti uočene bugove i očajne perfoamnse na nekim računalima?

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: aa
razer1911 kaže...

ajd mi reci jel ozbiljno da pocne u pola trke kisa padati?inace nisam jos krenio sezonu jel cekam patch.

jep.počne pa prestane pa pisdarije,ili nastavi padati cijelu utrku

14 godina
neaktivan
F1 2010

Odvozio sam kod frenda desetak krugova i prve impresije su solidne. Grafika je dobra, zvuk odličan, sama vožnja je solidna. Sve u svemu zabavna igrica a to je ono što i treba biti. Ipak je to VIDEO IGRICA i svrha video igrica je da se ljudi zabave igrajući je. Ne znam zašto se ljudi tolko žale i zašto su "razočarani". Pa ne može se preko kompijutera ili PS3 prenjeti prava simulacija uvijeta vožnje i ponašanja bolida formule 1. Pokušali su napravit što realniju igricu a opet dovoljno pristupačnu da je mogu igrati klinci od 12 godina pa sve do starijih-ozbiljnijih ljudi.

Sad, oni koji govore " pa ovo je smeće, nije niti blizu realnosti i bla bla" pitam ih ja, od kud vi znate kako to izgleda u realnosti? Kako to izgleda kada vozite pravu formulu 1? Dali ste ikada vozili pa govoriti iz iskustva ili samo seruckate bezveze?!

Oni koji žele realnu simulaciju neka izdvoje nekoliko milijuna pa nek probaju nabavit nrp. Red Bullov simulator, stave ga u dnevni boravak i nek uživaju u realnoj simulaciji.

Kada Codemasters izda patch da zakrpa ove nedostatke F1 2010 biti će vrlo dobra igrica, zabavna prije svega koja će fanove formule 1 držati sve do izlaska sljedeće f1 2011.

Pogotovo će se igrati i kratiti vrijeme u predsezoni, kada se s nestrpljenjem čeka sredina 3.mjeseca i početak nove sezone formule 1.

1-2 patcha i sve će biti super.

Godinama igram Football Manager i svake godine s nestrpljenjem se čeka izlazak novog nastavka, kada izađe svi su nezadovoljni  jer su očekivali super stvar a ono sve puno bugova, izađe 1.patch i većina promijeni mišljenje i kaže ovo je vrlo dobro, izađe 2. patch svi sretni, kažu ovo je odlično, SI izbaci 3. patch i svi su oduševljeni kako je ovaj nastavak najbolji Football Manager ikada. Očekujem i uvjeren sam da će slična stvar biti i sa F1 2010. Kad izbace patch, puno sada mrzovoljnih i ne zadovoljnih ce promijeniti mišljenje.

Pozdrav!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
aa
Weky kaže...

Ima informacija o prvom sluzbenom Patchu za igru koji bi trebao ispraviti uočene bugove i očajne perfoamnse na nekim računalima?

nazalost nemam al kako sam cuo ocekuje se ovaj vikend.

16 godina
neaktivan
Suvre kaže...
razer1911 kaže...

mozes li mi reci.kako u opcijama nariktati da kad se sudarim dijelovi lete ak me kuzis,jel skuzio sam kad se sudarim uvjek drugi nahebe a ja ne

14 godina
neaktivan
F1 2010

Odvozio sam kod frenda desetak krugova i prve impresije su solidne. Grafika je dobra, zvuk odličan, sama vožnja je solidna. Sve u svemu zabavna igrica a to je ono što i treba biti. Ipak je to VIDEO IGRICA i svrha video igrica je da se ljudi zabave igrajući je. Ne znam zašto se ljudi tolko žale i zašto su "razočarani". Pa ne može se preko kompijutera ili PS3 prenjeti prava simulacija uvijeta vožnje i ponašanja bolida formule 1. Pokušali su napravit što realniju igricu a opet dovoljno pristupačnu da je mogu igrati klinci od 12 godina pa sve do starijih-ozbiljnijih ljudi.

Sad, oni koji govore " pa ovo je smeće, nije niti blizu realnosti i bla bla" pitam ih ja, od kud vi znate kako to izgleda u realnosti? Kako to izgleda kada vozite pravu formulu 1? Dali ste ikada vozili pa govoriti iz iskustva ili samo seruckate bezveze?!

Oni koji žele realnu simulaciju neka izdvoje nekoliko milijuna pa nek probaju nabavit nrp. Red Bullov simulator, stave ga u dnevni boravak i nek uživaju u realnoj simulaciji.

Kada Codemasters izda patch da zakrpa ove nedostatke F1 2010 biti će vrlo dobra igrica, zabavna prije svega koja će fanove formule 1 držati sve do izlaska sljedeće f1 2011.

Pogotovo će se igrati i kratiti vrijeme u predsezoni, kada se s nestrpljenjem čeka sredina 3.mjeseca i početak nove sezone formule 1.

1-2 patcha i sve će biti super.

Godinama igram Football Manager i svake godine s nestrpljenjem se čeka izlazak novog nastavka, kada izađe svi su nezadovoljni  jer su očekivali super stvar a ono sve puno bugova, izađe 1.patch i većina promijeni mišljenje i kaže ovo je vrlo dobro, izađe 2. patch svi sretni, kažu ovo je odlično, SI izbaci 3. patch i svi su oduševljeni kako je ovaj nastavak najbolji Football Manager ikada. Očekujem i uvjeren sam da će slična stvar biti i sa F1 2010. Kad izbace patch, puno sada mrzovoljnih i ne zadovoljnih ce promijeniti mišljenje.

Pozdrav!

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...
Suvre kaže...
razer1911 kaže...

mozes li mi reci.kako u opcijama nariktati da kad se sudarim dijelovi lete ak me kuzis,jel skuzio sam kad se sudarim uvjek drugi nahebe a ja ne

u opcijama narihtaš damage full ali to što se nekad sudariš pa to nebude niš a trebalo bi a nekad se okrzneš i ode sve u k to je do igre.

15 godina
protjeran
F1 2010

Hoće li ti preko radija uvijek govoriti: This lap u have to go to pitstop ili se to može isključiti? Mislim meni je to odlično, jer ja čim skrenem imalo pogled sa bolida, odo u qurac lol

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice