F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.009.507
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
17 godina
neaktivan
Re: F1 2010
dejo6 kaže...

Šta ima novog u F1 2010 u odnosu na ostale F1 igre?

Koje ostale F1 igre?

16 godina
neaktivan
RE: F1 2010 za naxa
naxeem kaže...
Weky kaže...
naxeem kaže...

Evo malo plesa na kiši od sinoć. Formula prokliže kad to i očekujem, a ne prokliže kad ne očekujem.

Igraš sa Traction Controlom, zar ne?

Jer ovo se nebi smjelo događati sa TC (naravno osim ako namjerno neuletiš u zavoj) - A i dosta rano dodaješ gas s obzirom na kišu ;)

Da, ovo je s TC-om. To je odgovor na izjavu da je u igri nemoguće proklizati niti sa svime isključenim.

ne nije jer je bilo govora o suhoj stazi a ne mokroj kao što je ovdje.LOL

17 godina
neaktivan
F1 2010

Danas sam htio malo zaigrati F1, ali moj Gizmo se neda od kompa :)  To znaci da je igra odlicna!!

Gizmo za kompom Gizmo za kompom
Moj PC  
30 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010
Sova kaže...

Danas sam htio malo zaigrati F1, ali moj Gizmo se neda od kompa :)  To znaci da je igra odlicna!!

hehe, ova je dobra xD

inače budem također isprobao F1 do kraja tjedna...

Dompa
15 godina
protjeran
RE: f1 2010
razer1911 kaže...

ljudi ajd molim vas da mi kazete kako da nariktam u opcijama kad se stumbam da dijelovi lete?po trecu puta ajd molim vas

LOL, ne fermaju oni tebe pola posto hehe

Dinamo živi vječno
14 godina
protjeran
F1 2010

jao koi brijači!!!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
a
Sova kaže...

hhh, ja bi mu dao crveni karton!

17 godina
neaktivan
Suvre kaže...
naxeem kaže...
Weky kaže...
naxeem kaže...

Evo malo plesa na kiši od sinoć. Formula prokliže kad to i očekujem, a ne prokliže kad ne očekujem.

Jer ovo se nebi smjelo događati sa TC (naravno osim ako namjerno neuletiš u zavoj) - A i dosta rano dodaješ gas s obzirom na kišu ;)

Da, ovo je s TC-om. To je odgovor na izjavu da je u igri nemoguće proklizati niti sa svime isključenim.

Rečeno je "da je nemoguće proklizati", a moguće je i na suhom. Ja sam upravo.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
protjeran
naxeem kaže...
Suvre kaže...
naxeem kaže...
Weky kaže...
naxeem kaže...

Rečeno je "da je nemoguće proklizati", a moguće je i na suhom. Ja sam upravo.

Zar nisi napisao da je igra: sranje, govno i jo svašta? Ne kužim zašto ju još uvijek igraš..........fail......al totalni

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
F1 2010

Zamolio bi nekoga ako mi može objasniti kako da pređem prvu stazu u modu carrer.Dok sam u boxu stisnem go to race i biram -DRIVE OUT,SECTOR 1,2,3 u šta od toga trebam ući i kada uđem koliko trebam voziti krugova.I sa kime je najlakše igrati.Početnik sam u igri sa formulama a ova igra mi se sviđa pa molim nekoga da mi pomogne.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: a
NIKO BELIĆ kaže...
Sova kaže...

hhh, ja bi mu dao crveni karton!

-.- al mu nebreš dati jer nisi moderator -.- iss prvi dan i več filozofira :S , da nebudem off , nisam još isprobo igru, al jedva čekam dok mi dođe,,,   Smijeh , jel ona hard simulacija ili je onako prilagođena i ostalim igračima? (nešt kao nfs shift simulacija ili teža?)

http://www.youtube.com/watch?v=p139xZEqVUQ dj darac rmx 2010
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 19:47 (crni pauk).
16 godina
F1 2010
Mike Litoris kaže...

Hajde da ne bi ispalo "jedna lasta cini proljece" idem ja odigrati fino koju utrkicu u sezoni pa da vidimo sta je i kako je. (samo zapravo u nekom parallel uviverse-kvazi-matrix svijetu, jer sudeci prema kolegi ZDS-u koji je ovdje citavih 6 tjedana, ja igru nisam ni osjetio :)

Vozim Lotus i objective mi je kvalificirati se 20th ili bolje, a u utrci zavrsiti 18th ili bolje. Ajd dobro. Bahrain, idemo, postelam si setup, i mazi. Na free practice-u zavrsim 9., kvalificiram se 8. Zanimljivo je taj dio napravljen, kvali i to sve.

Krene utrka. Startao sam (osmi) na optionu i probijam se kroz grid lagano. Dodjem do 2. mjesta (ovo je sve podeseno na customu bez ijednog driving aid-a, a AI je na Legends, na najjace - ovo samo pokazuje koliko je igra nerealna i prelagana - u Lotusu ja razaram covjece!!) i idem u box na prime, buduci da se utrke od 20% i vise moraju oba compounda voziti, sto i treba biti. U boxu mi zamijene gume i zadrze me 23 sekunde (ukupni pit time neznam jer sam psovao sve po spisku dok sam izlazio) - znaci u samom boxu su me zadrzali 23 sekunde!!! Gume su promijenili za 4-5 sekundi. Kao cekali su da me ubace u prazno mjesto, valjda nisu mogli drugacije rijesiti taj problem ako si predobar u poretku ili neznam. Padnem na 24. mjesto i probijem se na kraju do 16. Nista od bodova, totalno jadno. Da ne govorim kako sam lakse prosao pokraj Alonsa i Buttona nego npr. pokraj Senne i di Grassija. Ili da sam od 5-10 kruga vozio bez front winga, a da nisam ni osjetio. I sve one price "dirty ili turbulent air" su sranye, samo ti se grije motor iza nekoga, nista vise. Da ne pocinjem uopce o penalty-ima zbog gluposti (ajde, valjda bu to patch pokril). I da, dijele 10 seconds koji se dodaje na kraju na race time - LOL, ta kazna uopce ne postoji. Moze biti samo 25 sekudni ili normalne kazne kao drive-thru, stop and go od 10 sekudni. Zasto se ono vrijeme na kraju sessiona odbrojava, cini mi se 2:50?? Ja cu zavrsiti kad ja hocu. Bezveze.

Totalno jadno, i zvuk i sve ostale stvari asda padaju u vodu kad je AI tako lose isprogramiran. Gdje su marshals s plavim ili zutim zastavicama pokraj staze? Pa to je GP4 imao, prije desetak godina!!

Ali ajde, valjda se to sve nekima od vas i svidja.

Pozz

P.S. Vrhunac svega je bio kad sam na kraju race weekenda dobio level up i promijenio level s 1 na 3. Jos mi nedostaje samo Potion of Mana :))))))

Ja rasturam i sa OC Zetorom kad upalim trainer.

Facepalm

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
16 godina
protjeran

Zar nisi napisao da je igra: sranje, govno i jo svašta? Ne kužim zašto ju još uvijek igraš..........fail......al totalni

gdje je on to napisao ?

Dragon Slayer
15 godina
odjavljen

nax kako to da ti igraš F1 a na Steamu piše da ce biti dostupna tek za par sati?

Jer rekao si da si preorderao na Steamu.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
15 godina
protjeran
RE: F1 2010 mala slova da nisu samo velika
naxeem kaže...

Zapravo, ti si bog F1 i vjerojatno si bolji od Schumachera i A. Senne zajedno. Neshvaćen si kao Prost i zapravo, ne mlatiš milijune u GP-u jer ti nikada nije pružena prilika, ali da jest, vidjeli bi oni boga svoga - doslovno.

Šalu na stranu, ali igra je zapravo teško smeće. Zašto?

• Kakva je to glupa igra u kojoj su ovako loše simulirani udarci kroz nekakav usrani ForceFeedbak umjesto pravi volan?
  • Gdje je temperatura u debelom odijelu i uskom kokpitu na 50°C arapske pustinje?
  • Zašto se ne znojimo k'o svinje prkoseći 3-4G centrifugalnih i centripetalnih sila?
  • Gdje je tunelski vid kod naglog usporavanja i 3-5G udarne sile?
  • Gdje je teško disanje zbog napora prsnih mišića?
  • Gdje je zamor kostiju i zglobova?
  • Gdje su unutarnje ozljede kod udara u zid?
  • Pregriženi jezici?
  • Polomljene noge?
  • Gdje je panika kad ti se piša zbog popijene vode, a usred kruga si?
  • Gdje je dehidracija ako vodu nisi pio?
  • Gdje je pregrijavanje motora?
  • Gdje je zamjena dijelova motora?
  • Gdje su opekline ak... ček.. zašto ne možemo izaći iz bolida kod sudara?
  • Kakva je to glupa igra u kojoj ne moramo pješice šetati do boxa?
  • Gdje je šampanjac na postolju?
  • Kažu da igra pruža osjećaj karijere F1 vozača, ali gdje su luksuzni stanovi? Motori? Auti?
  • Gdje su sve te zgodne manekenke i bogatašice koje se lijepe na oktane i novac?
  • Gdje je seks s tim ženama na razuzdanim partijima u vilama Azurne obale?

Ma igra je sranje. Ništa nije stvarno. Koje govno. Odoh ja spavati, jer ujutro moram raditi nešto totalno realno, za totalno realan projekt koji totalno realno kasni, ako ne želim totalno realno dobit' otkaz od skroz realnih investitora (koji su puni love i imaju razuzdane orgije u vilama na Jadranu) i totalno realno zbog toga ne vidjet seksa XY mjeseci.

Vrhunac svega je što sam full realno umoran, od sobnih vozača kojima ništa to, na tim malim monitorčićima ili plazmičicama, nije dovoljno realno.

Eto.............tu je napisao

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 19:52 (Kora).
16 godina
Kora kaže...
naxeem kaže...

Zapravo, ti si bog F1 i vjerojatno si bolji od Schumachera i A. Senne zajedno. Neshvaćen si kao Prost i zapravo, ne mlatiš milijune u GP-u jer ti nikada nije pružena prilika, ali da jest, vidjeli bi oni boga svoga - doslovno.

• Kakva je to glupa igra u kojoj su ovako loše simulirani udarci kroz nekakav usrani ForceFeedbak umjesto pravi volan?
  • Gdje je temperatura u debelom odijelu i uskom kokpitu na 50°C arapske pustinje?
  • Zašto se ne znojimo k'o svinje prkoseći 3-4G centrifugalnih i centripetalnih sila?
  • Pregriženi jezici?
  • Polomljene noge?
  • Kažu da igra pruža osjećaj karijere F1 vozača, ali gdje su luksuzni stanovi? Motori? Auti?
  • Gdje su sve te zgodne manekenke i bogatašice koje se lijepe na oktane i novac?

Ma igra je sranje. Ništa nije stvarno. Koje govno. Odoh ja spavati, jer ujutro moram raditi nešto totalno realno, za totalno realan projekt koji totalno realno kasni, ako ne želim totalno realno dobit' otkaz od skroz realnih investitora (koji su puni love i imaju razuzdane orgije u vilama na Jadranu) i totalno realno zbog toga ne vidjet seksa XY mjeseci.

Vrhunac svega je što sam full realno umoran, od sobnih vozača kojima ništa to, na tim malim monitorčićima ili plazmičicama, nije dovoljno realno.

Malo puno si krivo shvatio. LOL

15 godina
odjavljen
Kora kaže...

Ja nemogu vjerovati kakvi specijalci postoje i da nekuze sarkazam. Ponovi osnove logike ili skraceno get a life.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
15 godina
protjeran
F1 2010

Neki su napisali da je to kao sarkazam, ja ni trunke sarkazma ne vidim ovdje, a prilično dobro ga raspoznajem, dok ovdje ne vidim ni riječi sarkazma :))))))))

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 19:55 (Kora).

0 13 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: F1a2010
Kora kaže...

Neki su napisali da je to kao sarkazam, ja ni trunke sarkazma ne vidim ovdje, a prilično dobro ga raspoznajem, dok ovdje ne vidim ni riječi sarkazma

A ja sam ga skuzio nakon prve recenice 

Dragon Slayer
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 19:56 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
odjavljen
F1 2010

To znači da imaš nizak IQ ako neraspoznaješ.

Fizičke napore, znojenja, te posljedice rada ruku i konstantnog naprezanja mišića kroz sat i pol utrke  i napora začudo nije moguće prenjeti virtualno.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: F1 2010 ddd
XXL Gamer kaže...

Zamolio bi nekoga ako mi može objasniti kako da pređem prvu stazu u modu carrer.Dok sam u boxu stisnem go to race i biram -DRIVE OUT,SECTOR 1,2,3 u šta od toga trebam ući i kada uđem koliko trebam voziti krugova.I sa kime je najlakše igrati.Početnik sam u igri sa formulama a ova igra mi se sviđa pa molim nekoga da mi pomogne.

Od teamova koje dobijes na odabir najbolji bolid ima Lotus, pa Virgin, pa HRT.

Svaki race weekend ti sadrzi practice, qualifying i race. Practice ti sluzi da malo oprobas bolid, namjestis setup (tebi neka inzinjer podesi bolid) odaber gume i ajde na stazu.

Cetiri su ti opcije ponudjene, drive out, sector 1, sector 2 i sector 3. Ako odaberes drive out onda vozis takozvani out lap. Kada predjes start-finish line tvoj krug se mjeri.

Ako odaberes sektor 1 oni te automatski stavljaju pred sektor 1 itd. Dobra opcija ako gubis vrijeme u odredjenom sektoru pa zelis samo njega poboljsati...naravno, to se ne zbraja u tvoj flying lap. Flying lap je onaj koji ti je mjeren od pocetka do kraja bez prekida.

Qualiyfying je nesto sto je jako zanimljivo, kako i u pravoj F1 (zanimljivije od utrke, ukoliko RBR nije u formi :)) pa tako i u igri. Cilj ti je sto bolje se kvalificirati da sa sto boljeg mjesta startas utrku. U prvom segmentu - Q1 - otpada ih 7, tako da se je tebi cilj plasirati u prvih 17. Drugi otpada 7, trebas biti u prvih deset. U trecem dijelu - Q3 vozi se deset minuta i cilj je postaviti sto bolje vrijeme. Vodi racuna da ces utrku morati startati s gumama na kojima si odvezao zadnji segment kvalifikacija  - tocnije gume na kojima si postavio najbolje vrijeme (prvih deset ne smiu mijenjati gume prije utrke).

To je vise manje to! Izbjegavaj box :)

Sretno!

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 20:22 (Mike Litoris).
15 godina
protjeran
Kora kaže...
naxeem kaže...

• Pregriženi jezici?
  • Polomljene noge?

Koliko ti godina imaš i sve će mi biti jasnije..

BAZINGA
15 godina
F1 2010

pozdrav ljudi

imam uzasan problem...

-brisano-

nema veze

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 20:27 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
F1 2010

Može mi netko predložiti koji je najbolji način da se izbjegne velik broj gubljenja mjesta pri ulasku u box ondnosno koja je najbolja strategija.

BAZINGA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
F1 2010

imas gump "prijavi" ovak nece doc nista brze 

Dragon Slayer
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ZDS kaže...

Može mi netko predložiti koji je najbolji način da se izbjegne velik broj gubljenja mjesta pri ulasku u box ondnosno koja je najbolja strategija.

može meni pomoć...

BAZINGA
15 godina
F1 2010

ajde objasnite mi sta ne valja u mom upitu????

sta nitko nesmije imati probleme nekakve?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

Objasnio sam ti prek poruke napravi ono što sam ti reko, a na forumu se nesmije pričati o krakovima i piratizaciji.

BAZINGA
15 godina
ZDS kaže...
RuskeGTT kaže...

Objasnio sam ti prek poruke napravi ono što sam ti reko, a na forumu se nesmije pričati o krakovima i piratizaciji.

to nisam znao ispricavam se

a ti mi plz odg na PM

17 godina
neaktivan
ZDS kaže...
Kora kaže...
naxeem kaže...

• Pregriženi jezici?
  • Polomljene noge?

Koliko ti godina imaš i sve će mi biti jasnije..

Čekaj,prvo recite molim vas koliko vi svi koji pljujete po naxeemu imate godina.Očito vam mozgovi nisu dovoljno razvijeni da biste shvatili sarkazam.

Naxeem je na svoj osebujan način htio komentirati,tj. uzvratiti svima koji pljuju da f1 nije simulacija,i u tome je uspio.Pa mislim,molim vas zar vi ovo sa g silama i seksom doživljavate osobno.Ps onda nijedna igra nije simulator jer nema toga.

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 20:34 (tandara).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice