Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.962.097
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
macgyver 53 kaže...

Kad upalis sve te lampe napravis globalno zatpoljenje

Tiho, još ćeš ga potaknuti da stavi još i neki ludi bumper sa 25 lampi

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nova kolica 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Mirko935 kaže...

Tiho, još ćeš ga potaknuti da stavi još i neki ludi bumper sa 25 lampi

a da vidite koji "dodatak" imam od iza, kao da imam borbeno vozilo slobodno mogu u pustinju sa zalihama

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Trenutno imam 1.23 i igram Hungary mapu al zvuk kamiona u kabini je pretih, jedva ga čujem. Dali postoji neki (bilo koji) mod da pojača zvuk kamiona iz kabine prvenstveno, nemam vlastiti kamion nego radim brze poslove pa ak može link...

Hvala!

U Hrvatskoj je ne može kupiti pa neće ići na ništa. Netko mu je mora donijeti iz neke razvijene zemlje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zekat kaže...

Trenutno imam 1.23 i igram Hungary mapu al zvuk kamiona u kabini je pretih, jedva ga čujem. Dali postoji neki (bilo koji) mod da pojača zvuk kamiona iz kabine prvenstveno, nemam vlastiti kamion nego radim brze poslove pa ak može link...

Hvala!

koliko zna ne može,tek možeš kada budeš imao svoje kamione, onda putem modova možeš poboljšati zvuk, za svaki pojedini model

12 godina
Zekat kaže...

Hvala!

Nema ti tu moda, samo otvoris consolu i utipkas ili copy-paste:  uset s_interior_volume "1.0" ( meni je stavljen na 6.0 ).

Battleog - 191silvinjo
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
Zekat kaže...

Hvala!

koliko zna ne može,tek možeš kada budeš imao svoje kamione, onda putem modova možeš poboljšati zvuk, za svaki pojedini model

Zapravo može za svaki pojedini model i bez da ima svoje kamione.

Glasnoća zvukova motora u kabini je određena u def/vehicle/truck/(ime kamiona)/sound/interior.sii u ovakvim definicijama, ne ovisi o tome je li tvoj kamion ili nije:

sound_engine_data: .el1
{
   name: "/sound/truck/man_tgx/int/1500rpm-int-exhaust.ogg"

looped: true

pitch_reference: 1400

min_rpm: 760.0
   max_rpm: 1999.0
   volume: 0.65
}

Možeš i sam promijeniti ako znaš kako, a dalo bi se vjerojatno naći i modova koji to rade za sve kamione.

hahhaajaads kaže...

Nema ti tu moda, samo otvoris consolu i utipkas ili copy-paste:  uset s_interior_volume "1.0" ( meni je stavljen na 6.0 ).

Jedini je problemčić što se tako pojačaju i zvukovi npr. brisača i žmigavaca. Ako se ne varam, trebali bi.

15 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...
Zekat kaže...

Hvala!

Kako u igri otvorim consolu? (koja tipka)

Ovo jel: 

U Hrvatskoj je ne može kupiti pa neće ići na ništa. Netko mu je mora donijeti iz neke razvijene zemlje.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 13:10 (Zekat).
15 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Kako u igri otvorim consolu? (koja tipka)

Ovo jel: 

SCS Software • View topic - [Guide] How to enable and use the developer console.

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Vjerovatno nemas ''bindanu'' konzolu u igri.

Odi na folder ''My Documents'' i nadji folder Euro Truck Simulator 2.

Kada ga otvoris, dole imas nesto nazvano config.cfg ( ili samo Config ) i otvori ga pomocu notepada.

Kada ga otvoris stisni CTRL+F da otvoris onaj kao ''Find'', nakon toga, unutra u tom findu napisi ''console'' (naravno bez ovih '' ).

Naci ce ti ovo: uset g_console "0", a ti samo trebas tu gdje pise ''0'' staviti ''1''. 

Poslije toga samo sejvas sta si napravio.

Kada udjes u igru, stisni prvu brojku s lijeve strane pokraj 1 ( znaci ide ti, console, 1, 2, 3 )

Kad to napravis samo otvori konsolu i prekopiraj uset s_interior_volume "1.0" ( naravno, umjesto 1 stavih broj od 1-10, 6 je po meni najbolje ).

EDIT#1: Dap, zaboravio sam ti reci, kad udjes u taj config i promijenis console u ''1'', opet CTRL+F i u find napisi : developer, i opet to stavi na brojku ''1''.

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 13:37 (hahhaajaads).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...

Vjerovatno nemas ''bindanu'' konzolu u igri.

Odi na folder ''My Documents'' i nadji folder Euro Truck Simulator 2.

Kada ga otvoris, dole imas nesto nazvano config.cfg ( ili samo Config ) i otvori ga pomocu notepada.

Kada ga otvoris stisni CTRL+F da otvoris onaj kao ''Find'', nakon toga, unutra u tom findu napisi ''console'' (naravno bez ovih '' ).

Naci ce ti ovo: uset g_console "0", a ti samo trebas tu gdje pise ''0'' staviti ''1''. 

Poslije toga samo sejvas sta si napravio.

Kada udjes u igru, stisni prvu brojku s lijeve strane pokraj 1 ( znaci ide ti, console, 1, 2, 3 )

Kad to napravis samo otvori konsolu i prekopiraj uset s_interior_volume "1.0" ( naravno, umjesto 1 stavih broj od 1-10, 6 je po meni najbolje ).

EDIT#1: Dap, zaboravio sam ti reci, kad udjes u taj config i promijenis console u ''1'', opet CTRL+F i u find napisi : developer, i opet to stavi na brojku ''1''.

Sve kak si napiso i radi..

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Dal je netko od vas ikada malo "potražio" Hrvatske radio postaje ili radio postaje u regiji pa da ih je postavio u samu igricu.....

0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Imas na internetu gotovu datoteku sa hrvatskim postajama.

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
Euro Truck Simulator 2

kako se izvući....

3 0 hvala 0
14 godina

Ako netko naleti na dobru ponudu za East i North DLC-ove neka posta link .

14 godina
itomic009 kaže...

Ako netko naleti na dobru ponudu za East i North DLC-ove neka posta link .

mislim da je ova ponuda sasvim prihvatljiva 

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Tata kupi mi auto, bicikl i The Iron Knight...

Prijenosni je sustav kod ovog kamiona, dakle, serijski I-Shift s dvostrukom spojkom (koja je nova), a s polica gotovih proizvoda uzet je i D13 turbodizelski motor obujma 13 litara, doduše modificiran tako da u svjetskom rekorderu daje čak 2400 KS i 6000 Nm okretnog momenta.

Od mirujućeg položaja do 500 metara za 13,71 sekundu, prelazak jednog kilometra za 21,29 sekundi i maksimalnu postignutu brzinu od 276 km/h.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2016 13:34 (Zekat).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Ahhh ... 

EDIT:

Vive la France! DLC map expansion ...

http://blog.scssoft.com/2016/08/french-bridges.html

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 11:10 (suMaper).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

na nagovor prijatelja napokon skinem mađaricu i probam..

trenutno sam level 16, s ~30% istraženog, i došlo vrijeme za mali review..

oduševljenje preobrazbom igre iz standardne u mađaricu (map rescale, hard economy..)  ne prestaje i nastavit će vozit još dugo..

oduševljen sam cestama, kontrolama brzine, položajima za istovar i utovar, simulacijom prometnih nezgoda, pružnim prijelazima, divljači na cesti, biciklistima....

ogromna razlika u odnosu na suhoparnu klasiku i dobar smjer za eventualni razvoj DLC mapa zasebnih država (npr. GTS)

ideja tvorca je odlična i nakon "peglanja" mapa će biti apsolutni must have

uz svo oduševljenje mora doći i malo negativnosti..

valjda iz želje za razbijanjem monotonije auto cesta predaleko je otišla uporaba S zavoja, jer ni AI ne može neke svladati bez kontakta sa suprotnom stranom ali vjerujem da se to još može popeglati..

namjerni zastoji na raskrižjima i semaforima..

ulazim na čisto zeleno i svejedno se zabijaju u mene!

vozim cestom s prvenstvom prolaza i ekipa ispred mene koje će lijevo "pušta" ove sa strane da ulaze ispred mene i usporavaju me a ne žele skrenuti!

suprotna strana, čekam na sporednoj cesti uključenje i narafski nitko ne želi "ulijetat" na glavnu cestu..

na semaforu auta i kamioni ispred mene kilave do idućeg ciklusa crvenog a kad su pored mene katapultiraju se..

čudni zastoji na auto cesti i usporavanje na ~40!

neznam tko i kako je programirao algoritam ali vjerujem da ima mjesta izmjenama..

odavno sam prešao milijunček i stvari koje su pravilo u simulatoru su u životu teški izuzetci

uposlio sam dva vozača i trenutno je rezultat -289, -400...a rijetko 88, 142..

nastavljam s mađaricom i ocjenjujem ju sa 9/10 uz tople preporuke za one koji nisu probali, usudite se jer je užitak ture od 140km fenomenalan

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

Jedna stvar koju bi trebao spomenuti je da tvorac mape nikako nije kriv za ove probleme vezane za promet. Sve to je krivica relativno lošeg AI enginea, a to modderi ne mogu nikako promijeniti osim par parametara vezanih za agresivnost, spawn rates i slično. Pamet im nažalost ne mogu popraviti, a toga im fali.

Ne znam koristiš li ga sa Realistic Traffic Modom od Suprica koji je na prvoj stranici. Taj mod zadnji put kad sam ga isprobao dodaje previše prometa pa si probaj sam napraviti modić za to jer s njim definitivno ima previše gužvi.

Jedan kratki dio autoceste ima ograničenje na 40, to je istina i to je kriv tvorac mape. Malo je fulao gospon, jbg. :D

14 godina

Ja nekidan nabavio G27 i sad tek uživam u kamionima . Ogromna je razlika sada te između prethodnog volana, ovo je sada super.

15 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Ja nekidan nabavio G27 i sad tek uživam u kamionima . Ogromna je razlika sada te između prethodnog volana, ovo je sada super.

Rekoh ti ja da je bolje kad možeš motati k'o čovjek

14 godina
odjavljen

Se zna kad će izaći taj DLC s Francuskom?

17 godina
6 mjeseci do godinu dana
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Ma gdje to samo nestadose realisti ...  

Speed Limiter : Disabled > 3425 vozaca
Speed Limiter : Enabled  >  899 vozaca

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 20:46 (suMaper).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ne razumijem uzitak voznje k'o sa bolidom, iako me ponekad smeta kad mi udari "city limit" na auto cesti..

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

He, pa to je MP ...

a tamo je prioritet sljedeci:

1. druzenje i zayebancija ... 
...
16. lanjski snijeg
...
56. voznja kamiona ... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
suMaper kaže...

Ma gdje to samo nestadose realisti ...  

Speed Limiter : Disabled > 3425 vozaca
Speed Limiter : Enabled  >  899 vozaca

Iskreno na ovom prvom, kad vozim dugacke relacije i to u kasnim satima zaspim dok igram....ovako dok je brza voznja bar znas da moras kociti u zavojima, tamo samo lupim retarder i lijevo desno odrzavam, a jos kad je upaljena muzika dodatno me uspava

battletag:MasnaKrvavic#2275
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Ma koje spavanje i brza voznja ... 
Vozim danju, vozim nocu ... vozim, kad god hocu ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Jenda stvar koja me baš turbo živcira je ta što(pričam za singleplayer) ako sam na sjeveru europe, svi skupo plaćeni tereti su na jugu, i obratno.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice