Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.237.503
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Skull1989cro kaže...

need for speed tuning na kamionima hehe. predivan je. http://ets2.lt/en/?s=scania+r1000 

ne mijenja niti 1 kamion, dostupan je od levela 12 za cca 200k eura. makar ne znam kad ću dići lv12 na mađarskoj mapi sa slow levelanjem. al imat ću taj kamion uf

edit: a moram pitati čemu thumb down? jel ovdje ima takvih fanatika koji smatraju da su modovi s novim kamionima djelo sotone i njihove korisnike treba spaliti na lomači?

Brate ovo je Simulacija vožnje kamiona, a ne ku*ac palac need for speed tuning {#}

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ljudi ima kakvo rješenje da si prebacim level i novce sa jednog na drugi profil. Insatlirao sam si Madžarsku pa mi se ne da sve igrati ispočetka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
VOLKSWAGEN kaže...

Ljudi ima kakvo rješenje da si prebacim level i novce sa jednog na drugi profil. Insatlirao sam si Madžarsku pa mi se ne da sve igrati ispočetka.

Cheat engine jedino

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
12 godina
protjeran
Strumf123 kaže...
Skull1989cro kaže...

need for speed tuning na kamionima hehe. predivan je. http://ets2.lt/en/?s=scania+r1000 

ne mijenja niti 1 kamion, dostupan je od levela 12 za cca 200k eura. makar ne znam kad ću dići lv12 na mađarskoj mapi sa slow levelanjem. al imat ću taj kamion uf

edit: a moram pitati čemu thumb down? jel ovdje ima takvih fanatika koji smatraju da su modovi s novim kamionima djelo sotone i njihove korisnike treba spaliti na lomači?

Brate ovo je Simulacija vožnje kamiona, a ne ku*ac palac need for speed tuning {#}

i gdje piše da se ne smije koristiti lijepi kamion? 

p.s. lijep ti kamion na profilnoj, jel to custom made nfs boja?

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 19:34 (Skull1989cro).
14 godina
neaktivan
Skull1989cro kaže...
Strumf123 kaže...
Skull1989cro kaže...

Lijep kamion, alo na cemu si ti, ovo zapravo ni ne postoji, ovo je izmisljen kamion, a pogotovo te gluposti sa 1000HP, hell yeah, go ahead...

13 godina
neaktivan
Skull1989cro kaže...
Strumf123 kaže...
Skull1989cro kaže...

Pa nitko ti ne brani da koristis "lijepi" kamion,nego ti samo kazem da je ovo simulacija,a ne need for speed

kamion sa profilne

12 godina
protjeran
Kiki287 kaže...
Skull1989cro kaže...
Strumf123 kaže...
Skull1989cro kaže...

Lijep kamion, alo na cemu si ti, ovo zapravo ni ne postoji, ovo je izmisljen kamion, a pogotovo te gluposti sa 1000HP, hell yeah, go ahead...

negdje piše da se ne smiju stavljati nove virtualne stvari u igru u kojoj voziš virtualne kamione? na čemu si ti lol... e a simpa ti je onaj kamion na slici par postova ranije. dali one lampice imitiraju neonke iz nfs?

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 19:42 (Skull1989cro).
13 godina
neaktivan
Skull1989cro kaže...
Kiki287 kaže...
Skull1989cro kaže...
Strumf123 kaže...
Skull1989cro kaže...

negdje piše da se ne smiju stavljati nove virtualne stvari u igru u kojoj voziš virtualne kamione? na čemu si ti lol... e a simpa ti je onaj kamion na slici par postova ranije. dali one lampice imitiraju neonke iz nfs?

Meni se cini da si ti NFS padobranac i da ti nije mjesto u ovoj temi...

12 godina
protjeran
Euro Truck Simulator 2

ti odlučuješ tko ima pravo pisati u ovaj topic? spusti se na zemlju molim te

4 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Slazem se... Ionak ovi koji jurcaju 100km/h zavrse na prvom zavoju na boku, tak da vjerujem da dosadi jurcat is vremenom... Ja si sad odredil da svaki dan odradim samo jednu turu da mi igrica ne dosadi brzo, i furam samo po engleskoj :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 19:47 (Lettel).
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skull1989cro kaže...

Ono sto sam stavio slike sam otisa u igru samo da pokazem kako neki znaju pretjerati u stavljanju svjetala na kamion...ja ga onakvog sigurno necu voziti !!!
Nebrini se ti, imam ja puno bolje od onog kamiona (a ne kako ti kazes NFS tunirane)

12 godina
protjeran
Kiki287 kaže...
Skull1989cro kaže...

Ono sto sam stavio slike sam otisa u igru samo da pokazem kako neki znaju pretjerati u stavljanju svjetala na kamion...ja ga onakvog sigurno necu voziti !!!
Nebrini se ti, imam ja puno bolje od onog kamiona (a ne kako ti kazes NFS tunirane)

pod 1. moja rečenica je bila za malog štrumfića.

pod 2. ma naravno da ne bi vozio takav kamion, ti si fin dečko. no ne shvaćam zašto si uopće ubacivao taj mod u svoju igru ako ti se to ne sviđa.... da nama pokažeš kako je to ružno? jako lijepo od tebe

pod 3. koga uopće boli reproduktivni organ kakav kamion netko stavi u igru i odluči voziti? zato i postoje modovi, da svatko nađe nešto što mu se sviđa i to koristi. a ne da čita prodike i prigovaranja osoba koje to smatraju odvratnim. to što se tebi i štrumfiću nešto kao taj scania kamion jednostavno gadi, ne znači da je tako sa apsolutno svakom drugom osobom

14 godina
neaktivan
Skull1989cro kaže...
Kiki287 kaže...
Skull1989cro kaže...

pod 2. ma naravno da ne bi vozio takav kamion, ti si fin dečko. no ne shvaćam zašto si uopće ubacivao taj mod u svoju igru ako ti se to ne sviđa.... da nama pokažeš kako je to ružno? jako lijepo od tebe

pod 3. koga uopće boli reproduktivni organ kakav kamion netko stavi u igru i odluči voziti? zato i postoje modovi, da svatko nađe nešto što mu se sviđa i to koristi. a ne da čita prodike i prigovaranja osoba koje to smatraju odvratnim. to što se tebi i štrumfiću nešto kao taj scania kamion jednostavno gadi, ne znači da je tako sa apsolutno svakom drugom osobom

Pa neznam, ako se je naziv Euro Truck Simulator, onda bi se bar (po nekoj logici) trebala simulirati voznja i stvarni kamione, a ne neke izmisljene gluposti, barem je to moje misljenje

Ako ti volis tu Scania R1000, samo izvoli, nitko ti ne brani i brige mene oces li je voziti

Cilje pokazivanja Scania R730 sa prosle strane je kako kamion , koji je dobar 3D model, sa skoro milijun poligona , moze izgledati sranje ako se na njega strpa svasta !!

17 godina
Skull1989cro kaže...

Pa TU TD sluzi da izrazis slaganje ili ne slaganje s necim, tebi niko nije zabranio da pises tu niti postas ove *izdarije al se onda nemoj cudit kad ti vecina da TD jel im se to ne svida.

You got to lose to know how to win
12 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...
Skull1989cro kaže...

Pa TU TD sluzi da izrazis slaganje ili ne slaganje s necim, tebi niko nije zabranio da pises tu niti postas ove *izdarije al se onda nemoj cudit kad ti vecina da TD jel im se to ne svida.

on meni govori da mi nije mjesto u ovoj temi... oprosti ali meni to pomalo izgleda da mi pokušava zabraniti komentiranje ovdje

12 godina
protjeran
Kiki287 kaže...
Skull1989cro kaže...
Kiki287 kaže...
Skull1989cro kaže...

Pa neznam, ako se je naziv Euro Truck Simulator, onda bi se bar (po nekoj logici) trebala simulirati voznja i stvarni kamione, a ne neke izmisljene gluposti, barem je to moje misljenje

Ako ti volis tu Scania R1000, samo izvoli, nitko ti ne brani i brige mene oces li je voziti

Cilje pokazivanja Scania R730 sa prosle strane je kako kamion , koji je dobar 3D model, sa skoro milijun poligona , moze izgledati sranje ako se na njega strpa svasta !!

ali to je čar pc igara, postoji masa modova koji ulijevaju novu osobnost u igre. a ova igra i nije baš simulacija u punom smislu riječi. jer bi inače nakon frontalnog sudara dvaju kamiona ili gaženja automobila nastao urnebes a ne bi stigla samo kazna za sudar i kamion ne bi bio popravljen jednim klikom miša. zar ne?

14 godina
neaktivan
Skull1989cro kaže...
Kiki287 kaže...
Skull1989cro kaže...
Kiki287 kaže...
Skull1989cro kaže...

ali to je čar pc igara, postoji masa modova koji ulijevaju novu osobnost u igre. a ova igra i nije baš simulacija u punom smislu riječi. jer bi inače nakon frontalnog sudara dvaju kamiona ili gaženja automobila nastao urnebes a ne bi stigla samo kazna za sudar i kamion ne bi bio popravljen jednim klikom miša. zar ne?

Znam, u pravu si, ali mozda ja koji vozim kamion zapravo imam drugacije misljenje o tome, nezz..

12 godina
protjeran
Euro Truck Simulator 2

meni je i u stvarnom životu uvijek predivno za vidjeti lijepo uređeni automobil, izvana i unutra. a u ovome slučaju i kamion. izgleda prekrasno makar i nije stvaran model koji se može naći na cestama. unutrašnjost isto izgleda zgodno a to ću uglavnom i gledati jer stalno vozim iz tog pogleda kamere. to je i najvažnije, da se čovjek osjeća ugodno dok igra i uživa u pogledu na svoj fino tunirani kamionček {#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

TD-ovi znače ne slaganje a ne zabranu komentiranja. Znači da se neki ne slažu s idejom da je kamion jurilica. Ovdje u temi ima igrača od 15 godina ali ima nas koji smo s tridestom u dupetu a većini je zajedničko da ne jurcamo, ne stavljamo alu felge i motore od 1000 konja. 

Oni koji su to radili već su otišli iz teme. Osim toga TD-ovi i TU-ovi neće poremetiti juzerov status na forumu, iliti ranglistu najboljih korisnika. Na toj listi se napreduje s "hvala" i aktivnošću. Pa ako mi netko stisne TD neće mi srce pući, to je samo znak da se netko ne slaže ;) Naravno u duhu foruma uredu je napisati zašto se netko ne slaže s nečime. 

I ja volim vidjeti lijep kamion, ali ne kičast, a igru igram tako da bude što relanija - uključna je simulacija zraka, potrošnje goriva, spavanja itd. + hard economy mod. Mađarsku mapu vozim s motorom od 500 konja, iako sam TSM vozio, tj. vozim s R620, jer je R500 nešto što je još bliže realnosti. U Lijepoj našoj još nisam vidio Scaniu jaču od R560. 

Konkretno volim tuniranje koje primjerice preferiraju u Nizozemskoj a to je malo spušten kamion, ali samo malo, malo veći i istaknuti ispuh i bull bar u boji kamiona. Tako da na mojoj Scaniji sve to postoji u stvarnosti, osim tamnih stakala, ali ok toleriram si to jer su mi i na autu zatamnjena stakla i to volim ;) 

Kako god, igra služi za zabavu i opuštanje, barem meni, pa je tako dopušteno i dati si oduška. ETS je poseban po tome jer želi biti simualcija iako je uglavnom arkada. Znači vožnja 150 na sat i motor od tisuću i više konja teško prolaze ovdje u temi. 

Edit

Primjer tuniranja koje nije prenapadno i koje mi se sviđa je grčki Sarantos 

http://www.facebook.com/pages/Sarantos/218235011660269

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 20:43 (robisierra92).

4 0 hvala 1
12 godina
protjeran

može kamion letjeti i 200 na sat ali nema poante u tome jer ćeš se samo brže zabiti negdje i razbiti kamion + teret. mađarska mapa i brzina ne idu ruku pod ruku dok bi za normalnu mapu i mogla proć jer ima puno autoputa na kojima se može pritisnuti gas i ne slupati se nakon nekoliko stotina metara kad naleti oštriji zavoj. scaniu r1000 ne planiram voziti radi motora nego radi izgleda {#}

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Smiješno mi je bilo napisano, u RL kad se zabiješ u auto nečeš popraviti kamion jednim klikom mišem! Pa da nečeš ali bit simulacije je da izbjegavaš sudare, znači da se ponašaš ko u RL, prometna kultura i te stvari... Kolega mi je isto vozio nakratko ETS, po 200kmh, preko crvenog, nije spavao, cheat engine je radio sve u 16 :D Meni jednostavno nije čar igrati simulaciju ako ne igram po nekim pravilima! Btw. "kičenje" kamiona je stvar ukusa, npr ove Alu felge što neki natiravaju meni izgledaju ogavno, koga zanima tuning kamiona ima na Youtube-u, neka pogleda Sarantos,Schubert,Notellman,Ni-Ma, Ristima, Vogel, Vedder i još puno drugih poduzetnika koji drže do svojih kamiona! Meni osobno najljepši na svijetu je Scania R999 Sarantos...

Never late in a \8/

1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

I ja volim vidjeti lijep kamion, ali ne kičast, a igru igram tako da bude što relanija - uključna je simulacija zraka, potrošnje goriva, spavanja itd. + hard economy mod. Mađarsku mapu vozim s motorom od 500 konja, iako sam TSM vozio, tj. vozim s R620, jer je R500 nešto što je još bliže realnosti. U Lijepoj našoj još nisam vidio Scaniu jaču od R560. 

Kak ne, postoje 2 u HR(Scania R Facelift), Spedtrans world i neki privatnik iz zagreba {#} Samo kaj si je Spedtrans stavil na Scaniu bedz od R730 {#}

13 godina
robisierra92 kaže...

btw poljoprivrednici u mađi očigledno dobro žive jer svi voze nove petice, čak i ovi koji prodaju lubenice ;) 

Nefali lubenica ni po zimi {#} btw pogledajte ove bisere {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 21:26 (macgyver 53).
13 godina
neaktivan

Iskreno u HR ja isto nisam vidio ništa jače od 560, a bogami bilo kakav V8 kamion je kod nas rijetkost! Dok gore u skandinaviji nemožeš nać ništa ispod 500 :D 

Never late in a \8/
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Kraj mene je prošla V8 Scania ali nisam stigo otvorit prozor na autu da čujem zvuk {#} btw vidio sam i Runkovu Scaniu uživo samo što neznam jel i ona V8.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako nije straith pipe đabe otvaraš prozore :D A što se tiče Runka ovisi koju si vidio ? 

Never late in a \8/
12 godina
protjeran
Scania Fanatic kaže...

Smiješno mi je bilo napisano, u RL kad se zabiješ u auto nečeš popraviti kamion jednim klikom mišem! Pa da nečeš ali bit simulacije je da izbjegavaš sudare, znači da se ponašaš ko u RL, prometna kultura i te stvari... Kolega mi je isto vozio nakratko ETS, po 200kmh, preko crvenog, nije spavao, cheat engine je radio sve u 16 :D Meni jednostavno nije čar igrati simulaciju ako ne igram po nekim pravilima! Btw. "kičenje" kamiona je stvar ukusa, npr ove Alu felge što neki natiravaju meni izgledaju ogavno, koga zanima tuning kamiona ima na Youtube-u, neka pogleda Sarantos,Schubert,Notellman,Ni-Ma, Ristima, Vogel, Vedder i još puno drugih poduzetnika koji drže do svojih kamiona! Meni osobno najljepši na svijetu je Scania R999 Sarantos...

ma korištenje cheat engine je glupost. dodavanje novaca ili exp jer neki žele sve imati od starta. ja sam imao 5 milijuna eura na startu kad sam instalirao tsm mapu i doslovce sam skoro odustao od igre jer nije više bilo zanimljivo igrati. čemu trud kad već imaš novaca. ali sam ovdje dobio link za cheat engine, smanjio novac na 2k eura i uživao. sad igram mađarsku mapu sa low nagradama po odvoženoj relaciji i sporo se zarađuje ali cheat engine ne diram

12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Kraj mene je prošla V8 Scania ali nisam stigo otvorit prozor na autu da čujem zvuk {#} btw vidio sam i Runkovu Scaniu uživo samo što neznam jel i ona V8.

Runkov vozni park, makar mislim da je dosla jedna starija Scania, crvena, mislim da 500ks...

I da, R620 ima iz Varazdina jedan privatnik koji vozi za Biodar i Transporti Galo ;) Evo, znaci 4 su u hrvata 

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 21:59 (Lettel).
13 godina
neaktivan

Plavo bijela kojoj piše iznad vratiju R500 nije V8,  seriski je R420 al je turbina mapirana na 500ks, al i dalje ostaje 6-tak...

Never late in a \8/
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ovu sam vidio :)

Moj PC  
3 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice