Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.241.279
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Posto jos neko vrijeme nebudem mogel nabaviti Scaniu 143M za to vrijeme smo malo kinđali Volva FH16... Normalno kamion je spreman i za ADR teret pa smo ga opremili s rotirkama i 2 aparata za gasenje pozara {#} Kak bi rekla jedna uciteljica iz srednje skole "vozac koji nema polozen ADR nije kompletan vozac" {#} 

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 19:29 (Lettel).
Moj PC  
7 1 hvala 0
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Lettel kaže...

Posto jos neko vrijeme nebudem mogel nabaviti Scaniu 143M za to vrijeme smo malo kinđali Volva FH16... 

Ako je ne vidis u salonu neces ni na netu, neki mod ti pravi problem ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 20:31 (suMaper).
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...
Lettel kaže...

Posto jos neko vrijeme nebudem mogel nabaviti Scaniu 143M za to vrijeme smo malo kinđali Volva FH16... 

Ako je ne vidis u salonu neces ni na netu, neki mod ti pravi problem ... {#}

Ma od modova imam samo onaj unlock accessories i nis vise... a probal sam i bez njega i nece :@ A taman sam si slozil manualni mjenjac, ljeva tipka na misu gear up, desna gear down i kotacic za zmigavce :P budem jos sutra malo prekontroliral u cem je problem, makar ja ga ne vidim kad eto imam samo taj mod :@ (i sad za novog volva skinul tuning mod il tak nes, al to budem maknul)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Dali nekome crasha igra prilikom kupnje mercedesa?Nemam ni jedan mod vezan za mercedesa i crasha mi u quick job i kada ga hocu kupit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Odakle ti Mercedes ako nemas ni jedan mod za njega ??? {#}

Moj PC  
0 8 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moja vozacica konacno dostigla lvl 17 u Madjarskoj (presla skoro 5000Km tamo), i sad vozi Volvo FH16 od 600KS. Apgrejd 540KS--600KS se bas primjeti, na semaforima i donekle na auto-putu.{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Odakle ti Mercedes ako nemas ni jedan mod za njega ??? {#}

{#}

13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
Dali nekome crasha igra prilikom kupnje mercedesa?Nemam ni jedan mod vezan za mercedesa i crasha mi u quick job i kada ga hocu kupit...

Tako je i meni bilo nedavno. Problem je pravila fizika mod. 

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Skinio sam neku najnoviju fiziku,za 1.8 pa na dalje...Bas cu probat vratit staru fiziku da vidim hoce li probleme radit..
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
suMaper kaže...
Gleda Jack prepreku, pa gps, i nikako ne kuzi `el mu gps opet popio nekoliko drugih ...

i normalno ne zapaza da je vec postao sumnjiv nadleznima
pa posto uvidi da nema druge nego use i u svoje kljuse, krece u provjeru terene
da, ali sad to isto treba pokusati sa 25t, sto ce reci uz par krstenja i svih mogucih molitvi i figa
a dok mu crveni Volvo pokazuje da je prepreka za budale, Jack stiska zube moleci se "uf, uf, samo jos malo ..."
i naapokon cvrstlo tlo pod kotacima ... {#}

Možda je ovaj "poljski put" desno bio neka prečica {#}

He, vjerojatno se salis ... ali to je precica (obilaznica), no nije bas ugodna ni za oko a kamoli za voznju ...
To je mapa Rusije a Valera_t i Goba su braca Rusi i sasvim je ocekivano da ima dodataka tipa Gobinih puteva ... {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 14:52 (suMaper).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Idem ja puno više od dozvoljene brzine i kad me zezne kamion koji je usporio i udarim se u njega tak da mu je kabina ušla u prikolicu. Mislio sam da će biti veća šteta za mene, ali je bila manje od 30%. Srećom pa sam vozio unajmljeni kamion i teret. :D

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Za takve mape (Gobina) bi netko trebao napraviti mod-kamione onakve kakvi se utrkuju u Pariz-Dakar utrci. Pa da se izivljavamo malo :)

P.S. nakon bezbroj pokusaja i pogresaka, otkrio sam da mi svi/vecina modova rade na svim Volvoima osim na novom FH16, isto vazi za novu Scaniu Streamline. Na svim ostalim Scaniama rade, na novoj ne. Oh well, sad znam na cemu  sam, misterija rijesena.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 18:01 (BULIGO).

0 0 hvala 0
12 godina
BULIGO kaže...

Za takve mape (Gobina) bi netko trebao napraviti mod-kamione onakve kakvi se utrkuju u Pariz-Dakar utrci. Pa da se izivljavamo malo :)

Nije problem nemanja kamiona, problem je sto nema original mape jos od pachta v1.3.1 tj. Truckers-map-by.goba6372.r26, sve posle su bili samo pokusaji konverzije (za nove verzije) raznih modera ... {#}
http://ets2.lt/en/ural-43202-v-2-5/
http://ets2.lt/en/kamaz-5410-1-5-2/
http://ets2.lt/en/kamaz-54115-2/

16 godina

Euro Truck Simulator 2 na steam-u 4,99 €

12 godina
protjeran
Euro Truck Simulator 2

imam igru na zadnjoj verziji, 1.8.2.5. i kad krenem igrati pokazuje mi stanje računa na 5 milja eura. mogu od starta kupovati što me volja, nadograđivati garaže itd. je ima netko kakav link za cheat engine koji omogućava postavljanje novaca na neku manju količinu jer mi ovako jednostavno nije zanimljivo igrati.... pronašao sam neke cheatove ali na jednoj stranici ga odbija skinuti, na drugoj me traži da platim članstvo pa tek tad mogu skidati itd.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Konačno sam isprobao mađarsku mapu i moram priznati da sam oduševljen. S obzirom na to da sve radi jedan čovjek mapa izgleda jako detaljno. Teksture objekata nisu naročito detaljne ali su zato ceste jako zanimljive. 

Mađarskom sam se vozio uzduž i poprijeko pa  mogu reći da ova mapa stvarno odaje dojam vožnje ruralnom Mađom. Mali ali zanimljivi gradići, drvoredi uz ceste, livade..baš se ugodno za voziti se :) 

Mapa je rađena u omjeru 1:3, za razliku od TSM-a i ostalih mapa koje su 1:19 pa vožnja od 50-ak kilometara može potrajati. To je dobar potez autora mape jer se tako smanjuje mogućnost prelaska mape u kratkom vremenu. A kako sam kaže planira dodati 300 gradova u mapu. 

Stoga ovu mapu toplo preporučujem svim kolegama šoferima koji traže nove izazove u igri i nove ceste.

Mapa se može preuzeti ovdje, za igranje je potrebno napraviti novi profil i a kod pokretanja odabrati modul "hungary" 

P.S. svi modivi mi rade, čak i jazzycat-ov prikolica-pack mod djelomično 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 21:34 (robisierra92).

7 2 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Jednom nisam stigao da uplatim novac na račun, neki dan kada je opet bila -75% akcija kartica me zafrkavala, i onda sam se osigurao poslije toga, čim je proradila kartica prebacio sam nesto novca na Steam wallet :)

Napokon je imam kako treba :)

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
robisierra92 kaže...

Konačno sam isprobao mađarsku mapu i moram priznati da sam oduševljen. S obzirom na to da sve radi jedan čovjek mapa izgleda jako detaljno. 

A jesi se zaljubio, ha {#} Šteta da samo jedan čovjek radi na njoj, to će potrajati dosta dok ju ne završi i ispravi bugove. Svi modovi i meni rade pa i Jazzycatov pack tereta i prikolica, samo što je problem s njima na toj mapi s onim niskim nadvožnjacima o kojima sam pisao pred koju stranicu. 

16 godina
neaktivan
Skull1989cro kaže...

imam igru na zadnjoj verziji, 1.8.2.5. i kad krenem igrati pokazuje mi stanje računa na 5 milja eura. mogu od starta kupovati što me volja, nadograđivati garaže itd. je ima netko kakav link za cheat engine koji omogućava postavljanje novaca na neku manju količinu jer mi ovako jednostavno nije zanimljivo igrati.... pronašao sam neke cheatove ali na jednoj stranici ga odbija skinuti, na drugoj me traži da platim članstvo pa tek tad mogu skidati itd.

ako me pamćenje dobro služi 5 milijuna se dobije sa starijom verzijom tsm mape, ako se dobro sjećam

inače za podizanje i spuštanje love i xp najbolji je cheat engine, besplatan i vrlo jednostavan za korištenje, imaš na youtube tutorijala 

http://www.cheatengine.org/

isto tako puno je zanimljivije voziti s hard economy modom :) 

vrinho kaže...
robisierra92 kaže...

Konačno sam isprobao mađarsku mapu i moram priznati da sam oduševljen. S obzirom na to da sve radi jedan čovjek mapa izgleda jako detaljno. 

A jesi se zaljubio, ha {#} Šteta da samo jedan čovjek radi na njoj, to će potrajati dosta dok ju ne završi i ispravi bugove. Svi modovi i meni rade pa i Jazzycatov pack tereta i prikolica, samo što je problem s njima na toj mapi s onim niskim nadvožnjacima o kojima sam pisao pred koju stranicu. 

mogu ti reći da jesam :) mapa je pravo osvježenje, i teško je povjerovati da je sve to napravio jedan lik, divim mu se, jer za to rtreba jako jako puno vremena :) 

što se tiče jazzycatovog packa vidim da se u igri pojavljuju neke prikolice koje bi trebale biti zamijenjene s njegovima, npr hladnjače od eurogoodies i slično pa pretpostavljam da ne rade baš sve prikolice, al ok, ne smeta mi to 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 21:58 (robisierra92).
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Robi, ja imam onu 0.9 verziju Mađarske, ima šta novo ili? Nisam doma zadnjih par dana baš tak puno ap ono heh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Ništa novog, jedino je složio ekonomiju. U veljači će izbaciti update sa puno dodanih gradova, bar je tako rekao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A imam ekonomiju sam sam napravio..

16 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

vrinho kaže...

Evo i DaSquirrel je izbacio video osvrt na mapu Mađarske

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ljudi, koji mod za teške terete preporučate? ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
robisierra92 kaže...
Skull1989cro kaže...

ako me pamćenje dobro služi 5 milijuna se dobije sa starijom verzijom tsm mape, ako se dobro sjećam

inače za podizanje i spuštanje love i xp najbolji je cheat engine, besplatan i vrlo jednostavan za korištenje, imaš na youtube tutorijala 

http://www.cheatengine.org/

isto tako puno je zanimljivije voziti s hard economy modom :) 

e probavao sam jučer taj link i nije radilo, izbacivalo je neki error. sad radi, sve sam skinuo i namjestio eure na 5000. sasvim dosta za početak
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo dobio sam jučer onaj monitor Acer 24" :) Stavio sam rezoluciju na 1920x1200 i sve se ljepo vidi čak i u renault-u. Imam oko 25fps izvan grada ali ću ipak kupit novu grafu zbog ostalih igara.

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mod za HRK

Download:http://www.sendspace.com/file/46os63

Potrebno uci u postavke igre i namjestit HRK.Ne radi ni na jednoj drugoj mapi osim tsm 4.5.2

Nasao na FB stranici...

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 13:10 (Xperiax1).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja sam sa svojom vozacicom Madjaricom krenuo na toj mapi od nule, bez cheata. Sada ima prijedjenih tamo oko 5000KM :) Jos otplacuje kredit za svoj volvo FH16-600 hehe.Mislim da je obavila oko 60 tura do sada. Nijedna me mapa vise ne zabavlja kao Madjarska. Kad sam opusten i dobro raspolozen, vozim samo prigradskim, dvosmjernim cestama, od semafora do semafora, od radara do radara. Kad mi se 'zuri' isplaniram rutu tako da cim vise koristim postojece autoputeve. Nikad ni na jednoj mapi do ove nisam manje 'slusao' svog advisora. Vjerojatno ce doci vrijeme kad cu potpuno iskljuciti advisora :) E da, i bas zbog low def textura i pomanjkanja dzidza-midza mi se mapa 'vrti' u 60FPS na 1020x1200, na mojoj dinosaur-konfiguraciji  :)

Jos nesto: od pocetka pa do sada je 'markica' (shield) na mom Volvo FH pisalo samo 'FH". To je vazilo do 540KS motora. Sad kad sam ugradio jaci, 600KS (isti kamion), markica odjednom pokazuje 'FH16'. Valjda zato jer, kao sto je ranije navedeno, samo FH16 ima jace motore od 540KS (16000 kubika). Bas cudno, doso mehancar, iscupao staru i nakacio novu plocicu :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 16:44 (BULIGO).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Ja sam sa svojom vozacicom Madjaricom krenuo na toj mapi od nule, bez cheata. Sada ima prijedjenih tamo oko 5000KM :) Jos otplacuje kredit za svoj volvo FH16-600 hehe.Mislim da je obavila oko 60 tura do sada. Nijedna me mapa vise ne zabavlja kao Madjarska. Kad sam opusten i dobro raspolozen, vozim samo prigradskim, dvosmjernim cestama, od semafora do semafora, od radara do radara. Kad mi se 'zuri' isplaniram rutu tako da cim vise koristim postojece autoputeve. Nikad ni na jednoj mapi do ove nisam manje 'slusao' svog advisora. Vjerojatno ce doci vrijeme kad cu potpuno iskljuciti advisora :) E da, i bas zbog low def textura i pomanjkanja dzidza-midza mi se mapa 'vrti' u 60FPS na 1020x1200, na mojoj dinosaur-konfiguraciji  :)

Jos nesto: od pocetka pa do sada je 'markica' (shield) na mom Volvo FH pisalo samo 'FH". To je vazilo do 540KS motora. Sad kad sam ugradio jaci, 600KS (isti kamion), markica odjednom pokazuje 'FH16'. Valjda zato jer, kao sto je ranije navedeno, samo FH16 ima jace motore od 540KS (16000 kubika). Bas cudno, doso mehancar, iscupao staru i nakacio novu plocicu :)

FH16, to ti oznacava 16litarski motor, FH12 oznacava 12 litarski itd. ;)

(Nema veze sa kubikazom)

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 17:11 (Kiki287).
12 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
BULIGO kaže...

FH16, to ti oznacava 16litarski motor, FH12 oznacava 12 litarski itd. ;)

(Nema veze sa kubikazom)

Kolko onda Volvo FH ima litarski motor? {#} 
Istina, al ja te brojke oduvijek pamtim ko radni obujam, posto je u FH12 motor od 12.000 kubika a u FH16 od 16.000 ne? {#} Mislim, meni je svejedno kad je i jedno i drugo tocno {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice