Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.167.687
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pocel sam ispocetka igrat posto mi sve sve shebalo na prijasnjem save gameu od modova {#}
I tak sam za prvu turu izmedju 2 grada odabral novu Streamline-ku 440 konjica... Moral sam stati na prvom parkingu znate ono, potreba za malom nuzdom i usput da nekaj gricnem, kad ono 2 R-ke na parkingu, R560 V8 i R730 V8, nista, odma slikaj, 2 V8-ice i moja malenkost sa rednih 6 cilindri se utrpala medju njih {#} Dzabe njima puno konjica kad je moj model noviji {#}

Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Oni koji traže kvalitetan istinski zvuk V8 motora u kabini molim da pogledaju ovdje

očekujem uskoro izbacivanja moda temeljenog na ovom zvuku 

{#}

Tempus fugit

3 0 hvala 1
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
robisierra92 kaže...

Jedna fotka s puta, ide se u Marocco {#}

Davaj ovaj display, vracam ti za streamline ... {#}

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/euro-truck-simulator-2/3995199.aspx

EDIT: nic ne brini samo drzi fige ... tks ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 17:57 (suMaper).
16 godina
robisierra92 kaže...

Oni koji traže kvalitetan istinski zvuk V8 motora u kabini molim da pogledaju ovdje

{#}

Mislim da ovo nije obična cigareta u ruci {#}

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
16 godina
neaktivan
suMaper kaže...
robisierra92 kaže...

Jedna fotka s puta, ide se u Marocco {#}

Davaj ovaj display, vracam ti za streamline ... {#}

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/euro-truck-simulator-2/3995199.aspx

Koristim ovaj mod oduvijek, nekako mi najbolje odgovara takvo osvjetljenje ali nažalost nije bio nešto kompatibilan od 1.7 verzije. Dobri ljudi to popravili, pa je sad zaključan za editiranje 

http://ets2.lt/en/scania-black-and-orange-interior-lights/

Jel trebaš i mjerač zraka? 

P.P.S. 

s obzirom da sad voziš scaniju evo ovdje malo modificirani zvuk motora 

http://ets2.lt/en/default-sound-edit-for-all-trucks-v2/

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 17:57 (robisierra92).
16 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
robisierra92 kaže...

{#}

Mislim da ovo nije obična cigareta u ruci {#}

Vjerojatno i to ali čini se da je postao jedno biće sa svojim kamionom ;) 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

odakle se ona stvori je*em joj sunce. Zaboravili su isporučit robu jučer :)

3 1 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2
robisierra92 kaže...

Koristim ovaj mod oduvijek, nekako mi najbolje odgovara takvo osvjetljenje ali nažalost nije bio nešto kompatibilan od 1.7 verzije. Dobri ljudi to popravili, pa je sad zaključan za editiranje 

Izgleda si dobro drzao fige ... ja sam za srteamline dodao samo display, ne ceo interijer ...

http://en.file-upload.net/download-8403347/ScaniaBlackOrangeInterior.scs.html

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 18:33 (suMaper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

{#}

haha ja bas to gledam i kontam da postavim ovdje, i usput klikam na tvoj link da vidim sta je kad ono bas to {#}

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
16 godina
neaktivan
suMaper kaže...
robisierra92 kaže...

Izgleda si dobro drzao fige ... ja sam za srteamline dodao samo display, ne ceo interijer ...

http://en.file-upload.net/download-8403347/ScaniaBlackOrangeInterior.scs.html

pojedinačni fajlovi su zaključani, ne cijeli folder, htio sam neke sitnica dodati na dsiplay ali ne ide 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

kako postaviti da kada misem idem gore da je to gas? sada mi je lijevi klik gas

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2
robisierra92 kaže...

pojedinačni fajlovi su zaključani, ne cijeli folder, htio sam neke sitnica dodati na dsiplay ali ne ide 

uvjek mozes vidjeti sadrzaj foldera ali ne mozes niti jedan fajl, sad su ti svi otkljucani pa navali i vici ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 19:10 (suMaper).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
suMaper kaže...
robisierra92 kaže...

uvjek mozes vidjeti sadrzaj foldera ali ne mozes niti jedan fajl, sad su ti svi otkljucani pa navali i vici ...

Nešto sam propustio očigledno jer to je prvi put da nisam mogao otvoriti dds fajl u folderu, čačkao sam već po desecima modova ;) Al nema veze, hvala {#}

Evo malo za promjenu od narančastog plave tipke i brojke s crvenom v8 pozadinom i crvenim kazaljkama 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 19:48 (robisierra92).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Hajde neka mi neko kaze kako da skinem blokadu sa kamiona "vec mi 90km/h ide na onu stvar"

salkic

2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imas u opcijama trazi malo

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ticar kaže...

Hajde neka mi neko kaze kako da skinem blokadu sa kamiona "vec mi 90km/h ide na onu stvar"

Imas u opcijama, al nema nekog smilsla skidat. Eventualno ces vozit 10km/h vise.

You got to lose to know how to win
14 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
ticar kaže...

Imas u opcijama, al nema nekog smilsla skidat. Eventualno ces vozit 10km/h vise.

Vraga 10, moj zna napeglat na 140, vrlo rijetko ali se zna desit, letim skoro :D

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
17 godina

Pa znam da mozes vozit tolko, ali nema bas di ja kad vozim preko 100 na autocesti vec mi kamion proklizuje u zavojima. A o obicnim cestama da ne pricam kolko puta sam razbio kamion zato sta sam vozio 120 i pretico stalno, uglavnom zato kazem da nema nekog smisla, mozda ce par puta naci neku dugu cestu bez prometa di ce moc malo duze potegnut 130-140.

You got to lose to know how to win
12 godina

Imam Logitech F510,nadam se da i on može proći :)

btw:hvala na savjetima,tipkovnica će mi biti zadnji izbor..

13 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Pa znam da mozes vozit tolko, ali nema bas di ja kad vozim preko 100 na autocesti vec mi kamion proklizuje u zavojima. A o obicnim cestama da ne pricam kolko puta sam razbio kamion zato sta sam vozio 120 i pretico stalno, uglavnom zato kazem da nema nekog smisla, mozda ce par puta naci neku dugu cestu bez prometa di ce moc malo duze potegnut 130-140.

Pa da, svatko moze juriti preko 100 po ravnicama osobito s jacim motorima i laksim prikolicama (ili bez nje). Ja imam 'zakljucano' na 110 jednostavno zato jer oduvijek koristim mod koji ubrzava Ai promet, auti jure 130 a kamioni 90, pa ih nikada ne bih mogao niti pokusati prestici. Ovako, uz malo pojacani motor (na 850KS sa730) i tih 20Km/h prednosti nekako se usudim zapoceti pretjecanje na sporednim cestama, ali svejedno je to rijetko, mamlazi pice ko ludi. netko je bio stavio mod da idu jos brze ali je bio urnebes jer su se Ai kamioni redom prevrtali u zavojima, svasta je bilo. Do 90km/h cini se da je OK.

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
evo citam na forumu da ovdje netko ima i maroko i takozvanu "rutu smrti"
ja imam Going East
moze li mi netko poslati link kako vozit u maroko i jel bi mi izbacivalo s dva moda
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Pa da, svatko moze juriti preko 100 po ravnicama osobito s jacim motorima i laksim prikolicama (ili bez nje). Ja imam 'zakljucano' na 110 jednostavno zato jer oduvijek koristim mod koji ubrzava Ai promet, auti jure 130 a kamioni 90, pa ih nikada ne bih mogao niti pokusati prestici. Ovako, uz malo pojacani motor (na 850KS sa730) i tih 20Km/h prednosti nekako se usudim zapoceti pretjecanje na sporednim cestama, ali svejedno je to rijetko, mamlazi pice ko ludi. netko je bio stavio mod da idu jos brze ali je bio urnebes jer su se Ai kamioni redom prevrtali u zavojima, svasta je bilo. Do 90km/h cini se da je OK.

daj mi link za dl tog moda, ja pretječem samo zato što mi često ai napravi čep u prometu, inače otovrena cesta max 110 uz tempomat i to je to 

robert1995 kaže...
evo citam na forumu da ovdje netko ima i maroko i takozvanu "rutu smrti"
ja imam Going East
moze li mi netko poslati link kako vozit u maroko i jel bi mi izbacivalo s dva moda

mislim da je napisano već 100 puta,  u TSM mapi imaš sjevernu Afriku, a tzv. "ruta smrti" je jedna od cesta ondje. Zovemo ju tako jer je teška za vožnju 

TSM može s DLC-om ali ne može s ProMods mapom (Skandinavija) 

TSM downloadaj ovdje http://ets2.lt/en/truck-sim-map-v-4-1-2-a/ nova verzija dolazi krajem mjeseca

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

SVE SAM PREGLEDAO ALI NEMAM NIGDJE TU OPCIJU DA UKLONIM..!

salkic
13 godina
neaktivan
ticar kaže...

Kako nema? Evo SS pa pogledaj.Caps nije potreban...

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
evo prvi put problem s euro trackom
imam going east
odaberem posao rutu vozim neko vrijeme i onda me samo me izbaci u meni s poslovima

jeli se netko susretao s ovim problemom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
ticar kaže...

Kako nema? Evo SS pa pogledaj.Caps nije potreban...

Ako mu je 1.1 verzija te opcije nema, ja dok sam imao 1.1 verziju nisam imao, kada sam nadogradio na 1.7.0 onda se pojavila

http://www.speedtest.net/result/2906188858.png
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ako zaista imas verziju 1.x, lnda jednostavno skini neki mod za skidanje blokade i kvit. Ima ih valjda na stotine do sada.

0 0 hvala 0
12 godina
kicmabrajker kaže...

El sam ja LUD il` mi noge smrde !?! ... al ovo nemerem nikako da skuzim, shvatim a kamoli da prihvatim ... i nema mi druge neg` pravac kod dotora (i ako me puste, vidimo se) ... OMG ... {#} ... {#}

13 godina
neaktivan
suMaper kaže...
kicmabrajker kaže...

El sam ja LUD il` mi noge smrde !?! ... al ovo nemerem nikako da skuzim, shvatim a kamoli da prihvatim ... i nema mi druge neg` pravac kod dotora (i ako me puste, vidimo se) ... OMG ... {#} ... {#}

Hahaha, ne razumijem sto zelis reci :-D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice