Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.959.561
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
macgyver 53 kaže...
DriverOS kaže...
gale007 kaže...

gdje ima ova  mapa

ovo mi se svida ima i lezece policajce

mapa mi se čini odlična.... nadam se da žće netko znati o čemu se radi pa da skinem i ja :)

A niste se sjetili otići na you tube i u opisu videa pogledati link od mape.{#}

Evo vam http://www.mediafire.com/?ssqzr589q51nsto

e drug da sam  znao nebi pito  hebi ga, al hvala tebe sad ga idem drmnuti, valjda bude radio i kod mene {#}

12 godina
neaktivan

Poserem im se na optimizaciju .. sa 4 GB rama ne mogu da igram normalno kad upalim svijetla .. jbt pa svaku noviju igru guram na max bez problema a ovaj poluproizvod ne moze ni na medium .. i jos oce da im platim ? HAHA

14 godina
trucktz kaže...

Poserem im se na optimizaciju .. sa 4 GB rama ne mogu da igram normalno kad upalim svijetla .. jbt pa svaku noviju igru guram na max bez problema a ovaj poluproizvod ne moze ni na medium .. i jos oce da im platim ? HAHA

Pa ne misliš valjda da je ram najvažniji za igranje? Kakav ti je procesor i grafička, to gledaj.

14 godina
neaktivan
trucktz kaže...

Je je, sigurno igras svaku noviju igru na MAX , a cim si napisa da imas 4GB RAM, ostatak je suvisan govorit....

12 godina
neaktivan
vrinho kaže...
trucktz kaže...

Pa ne misliš valjda da je ram najvažniji za igranje? Kakav ti je procesor i grafička, to gledaj.

i3 3.5 ghz 

4 gb ram ddr3

2 gb ati raden 5450 

mafia 2 , bf3 , hitman absolution , max payne 3 .. skoro sve rade bez problema a zahtjevaju mnogo vise nego ets2

13 godina
neaktivan
trucktz kaže...
vrinho kaže...
trucktz kaže...

i3 3.5 ghz 

4 gb ram ddr3

2 gb ati raden 5450 

mafia 2 , bf3 , hitman absolution , max payne 3 .. skoro sve rade bez problema a zahtjevaju mnogo vise nego ets2

bf 3 na max ?moju grafu gtx460 zakuca skoro na 99% sa 30-40 fpsova ..a  ova tvoja grafa je takvo smece da ima pasivno hladenje i stime da na max tjeras? jedino ako je tebi maximala sve na ultra i 1 do 5 fpsova po sekundi ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 0:38 (Damir1908).
12 godina
neaktivan

Nije max ali gura bez problema .. uglavnom nema laga kao na ets2 

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pa ETS 2 je novije od mafije 2,ali ne kuzim sta toliko smetaju upaljena svjetla?

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jest noviji ali nije zahtjevniji.

A ne znam zašto toliko svijetla smetaju , a nisam jedini ima ih još dosta koji imaju isti problem kao ja. Čak sam prešao sa XP na win7 upravo zbog tog laga (iako nije velik , smeta) ali i dalje isti problem. 

17 godina
neaktivan
Virus_sc kaže...

moze li mi pomoc neko stavio sam novi physic mod 1.7 ali opet kad idem u rikverc nemogu stat nikako?? igra mi se igra a to me zivcira.... verzija patcha je 1.3.1

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/euro-truck-simulator-2/3479851.aspx

14 godina
neaktivan
trucktz kaže...

Jest noviji ali nije zahtjevniji.

A ne znam zašto toliko svijetla smetaju , a nisam jedini ima ih još dosta koji imaju isti problem kao ja. Čak sam prešao sa XP na win7 upravo zbog tog laga (iako nije velik , smeta) ali i dalje isti problem. 

Nemam problema sa lagom u nikojoj situaciji, a to sto su oni optimizirali igru za Nvidiju, a ne za ATI to je druga stvar

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 11:22 (Kiki287).
12 godina
neaktivan

Moj prijatelj takodje ima ATI Radeon 5450 1 GB i njemu ne laga kad upali svijetla. Uz to ima 2 gb rama i 3.0 ghz .. Njemu savršeno radi 

15 godina
neaktivan
trucktz kaže...

Moj prijatelj takodje ima ATI Radeon 5450 1 GB i njemu ne laga kad upali svijetla. Uz to ima 2 gb rama i 3.0 ghz .. Njemu savršeno radi 

Gle, za grafu nije toliko botna vram memorija.. bitna je brzina grafe..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan

Jel se može provjerit brzina grafičke ?

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kupio sam novu garažu, kamion i unajmio radnika. Odvezao je dva tereta, ali samo mi oduzima novce, ne zarađujem ništa. Hoće li to s teretima krenuti na bolje ili što da radim?

Evo ga i moj Volvo:

http://www.zaslike.com/files/khhv1wmuq6oiwvpbja0.png

http://www.zaslike.com/files/lsywlhxbrdghb0m0dvp.png

http://www.zaslike.com/files/bsvolq2onhqmesnm0pz.png

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 11:59 (Maky355).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moja je grafa isto Nvidia i ne laga mi   kad upalim svjetla...

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 13:10 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Maky355 kaže...

Kupio sam novu garažu, kamion i unajmio radnika. Odvezao je dva tereta, ali samo mi oduzima novce, ne zarađujem ništa. Hoće li to s teretima krenuti na bolje ili što da radim?

Evo ga i moj Volvo:

http://www.zaslike.com/files/khhv1wmuq6oiwvpbja0.png

http://www.zaslike.com/files/lsywlhxbrdghb0m0dvp.png

http://www.zaslike.com/files/bsvolq2onhqmesnm0pz.png

hoce, samo treba koji dan onda krenezaradivati pomalo, i kakko napreduje zaraduje sve vise

12 godina
Euro Truck Simulator 2

I ja imam Nvidiu i ne laga mi ni kad upalim svjetla ni kad upalim žmigavce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
gale007 kaže...
macgyver 53 kaže...
DriverOS kaže...
gale007 kaže...

gdje ima ova  mapa

ovo mi se svida ima i lezece policajce

mapa mi se čini odlična.... nadam se da žće netko znati o čemu se radi pa da skinem i ja :)

A niste se sjetili otići na you tube i u opisu videa pogledati link od mape.{#}

Evo vam http://www.mediafire.com/?ssqzr589q51nsto

e drug da sam  znao nebi pito  hebi ga, al hvala tebe sad ga idem drmnuti, valjda bude radio i kod mene {#}

meni ne radi mapa ... -.-' :(

--> gas -- gas <---
14 godina
trucktz kaže...

i3 3.5 ghz 

4 gb ram ddr3

2 gb ati raden 5450 

To što ti ova grafička ima 2gb memorije ne znači ništa, slaba je i to da ti nove igre guraš na max s njom lažeš samog sebe ko i onaj Xperiax1 koji kaže da igra na Ultra bez štekanja s Athlonom i GeForce 9500.

I imaš 2-jezgreni procesor, to isto igra ulogu.

13 godina
neaktivan
trucktz kaže...

i3 3.5 ghz 

4 gb ram ddr3

2 gb ati raden 5450 

http://www.hwcompare.com/11942/radeon-hd-5450-vs-radeon-hd-7770/

Usporedba moje i tvoje graficke, a meni na ultra nekad zna zastekat.. A jos imam 8GB rama.. Što dalje reć, il nas zaje il samog sebe zavaravaš

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja imam ati i laga mi kad upalim svijetla, ocito je da je igra optimizirana na nvidiu

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
1 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo malo tandem uređivao...

zašto nitko ne radi tandem prikolice??

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gefufna kaže...

Tebi ta Scania izgleda dobro??? Koji ocajan kamion, neznam uopce kako mozes voziti to...

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sta fali Scaniji? Vozio sam sve kamione tamo i svi su zalost,meni je Scanija najbolja od svih..

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
gefufna kaže...

Tebi ta Scania izgleda dobro??? Koji ocajan kamion, neznam uopce kako mozes voziti to...

Kad nema drugog tandema, osim scanie i volva...volvo mi je već dosadio

14 godina
neaktivan

Nista ne fali Scaniji, dapace, to su najbolji kamioni, ali ovaj tandem je preocajno napravljen, jos nema pravog postenog modela tandema za ETS2

Inace, ako ikad budem kupovao kamion, Scania je na listi br.1

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Za vas koji vozite tandeme, kako sa njima uzimate poslove?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Neko ovdje briše postove :S

ovih dana izlazi 2.0 TCM mapa , proširena afrika , dodana španija i francuska te (nisam siguran) dio mađarske .. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice