Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.955.374
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Eurotruck Simulator 2 aka next

Na zahtjev, 130 Km/h mod

http://www.mediafire.com/?0mafscqggeym2k3

P.S. Ne znam jel se kome dogodilo, no auto ide prema meni i udari me sprijeda ili sa strane i ja dobijem 400€ kazne zbog sudara?!

Inače, digao sam 500.000€ kredita + imao nešto ušteđevine, kupio 3 kamiona, zaposlio troje radnika i ja radim quick jobove, vidjet ćemo kako će lova kapat :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2 aka next

Imam molbu oko love :p Može mi netko srediti 5mil €? Amo se naći preko teamviewera jer ja sam pokušao preko cheat engina i neče, nađe mi umjesto 1 broja 20... a koji promjenit?

15 godina
neaktivan

kako svoj kamion dati nekome drugome a da ja radim quick jobove, ja ih krenem raditi ali i dalje je kamion kod mene..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Trawis kaže...

Inače, digao sam 500.000€ kredita + imao nešto ušteđevine, kupio 3 kamiona, zaposlio troje radnika i ja radim quick jobove, vidjet ćemo kako će lova kapat :D

Na kojem si levelu?? Ja sam digao dva kredita od 100 i od 400 tisuća. imam 5 kamiona i 4 vozača, na 17 sam levelu i otkrio sam 47 posto mape

14 godina
neaktivan
TomoRI kaže...

kako svoj kamion dati nekome drugome a da ja radim quick jobove, ja ih krenem raditi ali i dalje je kamion kod mene..

Trebaš imat garažu gdje ga možeš ostaviti i onda zaposliš vozača za taj kamion.

17 godina
Trawis kaže...

Na zahtjev, 130 Km/h mod

http://www.mediafire.com/?0mafscqggeym2k3

P.S. Ne znam jel se kome dogodilo, no auto ide prema meni i udari me sprijeda ili sa strane i ja dobijem 400€ kazne zbog sudara?!

{#} Hvala

Igram hrvatski. Znači digao kredit 400 000, pa još jedan 100 000. Imam Scaniu R360 i Mercedes onaj ulazni s 320ks. Njih voze dvoje zaposlenih. Sebe sam sad počastio s Volvo-om i nadoplatio za 750ks motor. Čupa kotače kad stisnem gas, čak i s prikolicom.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
15 godina
medjimurac kaže...
Trawis kaže...

Na kojem si levelu?? Ja sam digao dva kredita od 100 i od 400 tisuća. imam 5 kamiona i 4 vozača, na 17 sam levelu i otkrio sam 47 posto mape

Ja sam na 9 levelu sad ću na 10 (još 400 XP), otkrio sam 14.75% mape, al ja sam bezveze upgrade-o kamione umjesto da sam čuvo pare :/

Gdje se nalazi Volvo shop?

Koliki vam je rating?

13 godina
neaktivan

Evo tek počinjem sad pa dali imate kakve savjete za početak? Na šta da novce trošim itd?

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Trawis kaže...
medjimurac kaže...
Trawis kaže...

Gdje se nalazi Volvo shop?

Osnabruck, Njemačka

15 godina

Da li igrate original? Gdje ste kupili? Pošto vidim da nema na steamu,ali sam glasovao na greenlightu za njega. Probao sam krekiranu verziju pa planiram kupiti original.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel ima negdje igru za uzeti do nekih 20€ ??

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

Jel ima negdje igru za uzeti do nekih 20€ ??

http://www.gamekeystore.net/store/euro-truck-similator-2-retail-cdkey?tracking=5023d802eee8d&currency=EUR

Najjeftinije trenutno.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
14 godina
neaktivan

Baš sam i ja to našao. Ovo bi čak i mogao uzeti. To je okej cijena 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Super cijena... 15 eura, samo 120kn. Svakako uzimam. A sad zapravo, tko bude uzimao sa te stranice neka javi da li sve ide bez verifikacija i sličnih gluposti, na cjs-cdkeys sam morao osobnu slikati da bi se verificirao... Javite tu ili na pp.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nikako mi nije jasno toliko vas ima kojima igra laga sa dosta jakim racunarim, kod mene igra ide na ultra postavkama i nikad mi se nije desio ni naj manji lag, vjerovatno lose odrzavanje sistema i milijardu procesa pokrenutih :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel to sigurno,mislim dobijemo ključ koji stvarno nitko nema?I jel ti to odmah sa kartice skida pare?

14 godina
neaktivan

Kupio ja nova dva kamiona i zaposlio jednog radnika i da li ce on sad sam sebi uzimat posao ili cu mu ja zadati posao?

0 0 hvala 0
14 godina

koje druvere koristite na ati grafama, probao 12.8 i 12.9 i isto sranje

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Unknown_Hacker kaže...

Kupio ja nova dva kamiona i zaposlio jednog radnika i da li ce on sad sam sebi uzimat posao ili cu mu ja zadati posao?

Sam će uzet posao. a koliko sam vidio tu na forumu, najbolje je da zaposliš dva vozača, a ti voziš quick poslove.

Ja imam 12.1 drivere i sve radi kako treba

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 20:05 (medjimurac).
14 godina
neaktivan

mozda je igra bolja optimizirana 1 ili 2 jezgre? makar se meni upravo srusila :),jel ima kak oda maknem skretanje misem? zbunjuje me :S

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dali jedan key mogu koristiti na 2 kompa, susjed i ja bi zajedno kupili, previše nam je novaca da svatko sam kupuje. :)

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

danas sam skinuo key preko interneta i sve ljepo radi i prosao sam par livela i odjednom mi sve stane,jedva uspijem izac iz igrice i pise mi nesto da je windows blokirao igricu i moram restartat komp.onda sve radi i nakon pola sata igranja opet isto?zna netko sta bi moglo bit?igricu sam skinuo preko original stranice a key sam nasao na netu.

pOtPiS
Moj PC  
0 4 hvala 0
12 godina
neaktivan

E ljudi novi sam na formumu i napravio sam profil samo zbog teme hehe :) Nego htio sam pitat vidio sam da dečki preporučuju neke stranice za kupnju igre.. Pitanje, jel to 100 % sigurno i jel se key za igru dobije odmah nakon kupnje? Ups dva pitanja hehe! Super ste ekipa, ima dobrih savjeta. Ako nekog zanima ja igram na G27 900° i uživancija čista pogotovo kad iskljucim force feedback. Poz! :D

0 0 hvala 0
15 godina

Vi koji igrate s volanom, jel imate problem da vam volan "trza" tj. da nije precizan?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Trawis kaže...

Vi koji igrate s volanom, jel imate problem da vam volan "trza" tj. da nije precizan?

Da, to i mene zanima.... jer doslovno ne bi smio trzati niti najmanje.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
15 godina
neaktivan

ja nemam probleme sa trzanjem, bilo volanom, bilo fps-om... sve radi super odlicno... samo niko da mi odgovori na bilo koji nacin oko mog problema :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Volan mi ne trza, a igra sve na max radi na 60-70 FPS-a s uključenim frapsom. Ni jednom se nije srušila ili trznula, driveri za gpu 12.8; Loša optimizacija, performanse vjerojatno jako variraju od konfe do konfe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lovac kaže...

Volan mi ne trza, a igra sve na max radi na 60-70 FPS-a s uključenim frapsom. Ni jednom se nije srušila ili trznula, driveri za gpu 12.8; Loša optimizacija, performanse vjerojatno jako variraju od konfe do konfe.

Gle, ali ti imas HD 7000 seriju i to ne low end.... bilo bi cudno da ti ne radi kako treba, igra bi trebala raditi normalno barem na 3 starije serije odnosno hd 4000 - 6000 npr. kao i mnoge druge igre koje izgledaju bolje, imaju bolju fiziku itd.

BTW volan ako mirno drzis u IRL na zaslonu se nebi smio nimalo micati lijevo-desno... imao sam ja prije neki stari volan (davno je to bilo) i "trzao" je kod nekih igara jer kada sam ja mirovao u IRL, na zaslonu je isao lijevo-desno tako da nije bas bilo ok, Zato i pitam jer vec neko vrijeme planiram kupiti volan, a nez koji da uzmem

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 21:35 (lovac82).
12 godina
neaktivan

da se netarete sa ubacivanjem radio stanica jednostavno idite na ovu stranicu ima doslovce tisuce razlicitih stanica http://www.shoutcast.com/

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 21:43 (jokash).

0 0 hvala 0
15 godina

Ja imam neki Genius, jeftilen i ne trza. Možda treba podesiti ono linearity kako treba.

Winter is coming...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice