- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
CQC is coming to #EliteDangerous. Play CQC first on #XboxOne in July, and in 2015 on PC and Mac.
HAHAHA Znao sam!
Pišu ljudi da od 1.3.04 patcha danas hi-RESovi opet funkcioniraju kao prije, tako da - farmers rejoice :)
Elite na steamu sa 25% popusta.
Upravo izgubili sat vremena da slozimo wing od 3 ljudi, nismo uspjeli:)
Ne prolaze tekstualne poruke niti wing invite, svi izlazili po nekoliko puta iz igre.
Upravo izgubili sat vremena da slozimo wing od 3 ljudi, nismo uspjeli:)
Ne prolaze tekstualne poruke niti wing invite, svi izlazili po nekoliko puta iz igre.
Nadam se da su svjesni toga i da rade na peglanju...
Ma svjesni su moj k****! Bitno da su izbacili powerplay a to kaj igra nije ispeglana do kraja, to je manje bitno. Sinoć smo ajde uspjeli složiti wing, ali poruke mi i dalje ne prolaze svim igračima.
14 JUL 3301
Senator Anders Blaine, Chancellor to Emperor Hengist Duval made a surprise statement on the steps of the Imperial Palace today. With obvious joy on his face he declared that the Emperor has awoken from his coma.
“It is with great pleasure I can announce that Emperor Hengist Duval awoke from his coma in the early hours of this morning. His physicians have completed extensive medical tests and declared him well on the way to becoming fit and healthy. They have advised a few days of rest and monitoring before he resumes his state functions.
As can be expected from our Emperor, he has expressed his intention to lead the senate in a few days time.”
The welcome news of the Emperor’s recovery has rapidly spread throughout the Empire and inspired impromptu celebrations in every level of Imperial society .
Amidst the well wishes a small number of the more cynical pundits have muttered that they will believe the good news when they see the Emperor in person. Most commentators though are simply overjoyed to hear of the Emperor’s return and hope that this will herald a new and more united future for the Empire.
As part of the celebrations for this news it was also announced that all independent pilots with an active rank with the Imperial Navy will be able to purchase the Imperial Courier and Imperial Clipper ships.
Dovoljno je jedan rank za kupiti clippera ili couriera
Ja kupujem oba, nek' se nađu. :)
Couriera imam i odličan mi je. Za clippera mi je falio jedan rank, sad ga mogu uzeti. Ali slab sam sa lovom. Mogu ga kupiti pa da mi skuplja prašinu jer nemam dovoljno kredita da ga opremim
Uzeo sam ga na kraju u kamito sustavu za 18.9M i opremio sa C grade modulima. First impresssions: užas Nadam se da će biti bolji kad ga A grejdam
Clipper je zakon. Mobilan i zabavan brod + sexy look :p. Lateralni thrusteri loši, ali roll odličan. Dovoljno struje za sve, ali skup za pošteno opremit. Malo sam ga isprobao (build od 100 milja) na par NPC wingova dok sam kružio oko okolice Rhea sustava i s 4 boostera i top štitovima sasvim se fino drži, a kad hoćeš zbrisat ili se malo odmaknut, nema tko te može stić. Kombinacija gimballa i fixa radi čuda. Odličan za interdiktanje. Zvuk broda je prebolestan, kao i cockpit.
Nemam trenutno plan aktivno ga koristiti, ali nisam htio propustiti priliku dodati najljepđi brodu u igri u svoju flotu uz izbjegavanje grindanja Empire ranka za što sam lijen. :). Sad sam ga, kao i ti, privremeno strippao i mothballao, a planiram ga koristiti za piratsku djelatost (ako ikad opet srede igru da se s tim isplati zezat) i exploration u luksuznom stilu. :)
Ako ima netko dobre volje da mi objasni kako ukrasti canisters
Na brodu moraš imati barem cargo scanner, frame shift interdictor (ako ne želiš ovisiti o USSovima), te po želji hatch breaker limpete.
Odi u sistem gdje te misija upućuje (na galaxy mapi će imat ikonu globusa). Pričekaj u supercruiseu USS i uleti ili nađi NPC tradera i interdictaj ga. Skeniraj ga s cargo scannerom i vidi jel ima teret koji trebaš. Ako nema, vrati se u supercruise i traži drugi USS/tradera.
Ako ima, sad možeš postupiti na par načina.
A) SKini mu štitove i nastavi pucat, kad mu hull padne na oko 30% počet će izbacivat teret, nekoliko kanistera.
B) Odaberi cargo hatch iz popisa njegovih modula (lijevi panel>subsystems) i pucaj dok na skineš hatch na 0%, nakon toga će mu poispadat većina tereta (radi s većim traderima, haulera ćeš prije ubit nego mu skinut hatch). Preporuka gimballed oružje i priđi s donje strane broda.
C) Ako imaš i hatch breaker limpete, nakon što mu skineš štitove ispali limpet i ako se zakači otvorit će mu hatch i teret je tvoj.
Teret pokupi ručno ili s novim dronovima.
D) Non-violent opcija - nađi drugu misiju gdje moraš prevesti isti taj tip tereta kao u prvoj, odustani od misije i ostaje ti cargo samo će bit označen kao "stolen". Isporuči ga.
Cargo Scoop ako je to na sta mislis toga nemam na listi a za frame shift interdictor imam samo frame shift drive interdictor na listi
Cargo scoop ti služi za pokupit teret. Cargo hatch je otvor teretnog prostora. I jedan i drugi su prisutni na svim brodovima, ali scoop nikad nije na popisu modula jer ni nije modul. Moraš odabrati cargo hatch na brodu koji ciljaš i njega svest na 0% ako ideš na opciju B.
Vidi ovaj tutorial video "how to pirate".
Hvala na odgovoru! Jel mi treba frame shift drive interdictor?
Hvala na odgovoru! Jel mi treba frame shift drive interdictor?
Na brodu moraš imati barem cargo scanner, frame shift interdictor (ako ne želiš ovisiti o USSovima), te po želji...
Napisao sam ti već gore u prošlom postu.
https://soundcloud.com/cmdr-arbitration/radio-sidewinder-news-16-july-3301-powerplay-standings-round-7
Intergalakticki terorist....LoL.
https://soundcloud.com/cmdr-arbitration/radio-sidewinder-news-16-july-3301-powerplay-standings-round-7
Intergalakticki terorist....LoL.
LOL :D zakon :D mi možeš potpisati majcu? :D Btw, kakva su to "oružja i štitovi zabranjeni ne samo od federacije, nego od svih frakcija" koje navodno koristiš?
Noobci tvrde da je cheater. :)
Utopio Type9tku, uzeo Anacondu i složio je za trading. Iako stane 10% manje tereta, puuuuuno je ugodnija, brža, bolji jump range - kraće rute i brže mlati pare. Cijena - prava sitnica, 180 milja. :D
Prijedlog ideje za stanicu na Sagittarius A*
https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=170657&p=2609947#post2609947
Reddit rasprava: https://www.reddit.com/r/EliteDangerous/comments/3f2zib/station_at_sagittarius_a_community_goal/
Noobci tvrde da je cheater. :)
Upon a different reported cheating situation with our dear friend, Omega, FDEV stated he was experiencing lag due to P2P instancing issues. Not to say, Omega isn't aware of this, and exploits this mechanic. I was not involved in the fight I'm referring to, and I have yet to personally engage Omega, even with repeated attempts. Instancing is very difficult between most Wolves and the CMDRs of B.I.G. (Omegas group). We need some Mediterranean CMDRs in Winter to really get those guys, unless FDEV decides to be amazing and fix the P2P.
Dakle nisam cheater nego iskoristavam lag