Elite: Dangerous

poruka: 2.518
|
čitano: 369.031
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Elite trailer za xbox

2 0 hvala 2
11 godina
Re: Elite: Dangerous
Moloch kaže...
...Tko zna, možda će u dogledno vrijeme dodati "arena" modul za 1vs1 -  4vs4 borbe koje bi bile combat-log i hack kontrolirane i možda ograničene opremom. Nekakvi Eagle/Viper/Vulture turniri i sl. To bi im također prolazilo i na konzolama, a u igri bi savršeno leglo unutar Galneta kao vijest, možda i s top listom, nekakvim challengima i sl.

CQC is coming to #EliteDangerous. Play CQC first on #XboxOne in July, and in 2015 on PC and Mac.

"The PC is the lead development platform so most content or features would appear there first - CQC is an exception to this simply because it fits the Xbox audience so well. Some content would need to be kept in lockstep so would be released simultaneously.": Michael Brookes

HAHAHA  Znao sam!

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2015 23:00 (Moloch).
11 godina

Novi alat za tradere:

Elite Trade Net

http://etn.io/

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Sad samo moram opljackat nekoga da si mogu kupit brod koji moze nosit teret :)
11 godina

Pišu ljudi da od 1.3.04 patcha danas hi-RESovi opet funkcioniraju kao prije, tako da - farmers rejoice :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Elite na steamu sa 25% popusta. 

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Upravo izgubili sat vremena da slozimo wing od 3 ljudi, nismo uspjeli:)

Ne prolaze tekstualne poruke niti wing invite, svi izlazili po nekoliko puta iz igre.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
brane82 kaže...

Upravo izgubili sat vremena da slozimo wing od 3 ljudi, nismo uspjeli:)

Ne prolaze tekstualne poruke niti wing invite, svi izlazili po nekoliko puta iz igre.

Nadam se da su svjesni toga i da rade na peglanju...

Lijep pozdrav ;)
14 godina

Ma svjesni su moj k****! Bitno da su izbacili powerplay a to kaj igra nije ispeglana do kraja, to je manje bitno. Sinoć smo ajde uspjeli složiti wing, ali poruke mi i dalje ne prolaze svim igračima. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina

Evo, stigli danas dijelovi za ED tracker, pa sam napravio test build:

Za sad radi super, ali ga nisam još stigao isprobati u igri... 

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 18:14 (Berko).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Berko kaže...

Evo, stigli danas dijelovi za ED tracker, pa sam napravio test build:

Za sad radi super, ali ga nisam još stigao isprobati u igri... 

Svaka čast!  :)

Lijep pozdrav ;)
14 godina

da podignem malo temu, fangs 9. nastavak:

https://fangs.ink/09.html

11 godina

Odličan fan video

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo naletio ja na hackera, borim se sa nekim clipperom i skinem mu stit i ostetim mu malo hull a on vrati stitove nazad za par sekundi.Borio sam se i drugi put pa se desilo isto, snimio sam oba puta.

0 0 hvala 0
14 godina

14 JUL 3301

Long Live the Emperor!

Senator Anders Blaine, Chancellor to Emperor Hengist Duval made a surprise statement on the steps of the Imperial Palace today. With obvious joy on his face he declared that the Emperor has awoken from his coma.

“It is with great pleasure I can announce that Emperor Hengist Duval awoke from his coma in the early hours of this morning. His physicians have completed extensive medical tests and declared him well on the way to becoming fit and healthy. They have advised a few days of rest and monitoring before he resumes his state functions.

As can be expected from our Emperor, he has expressed his intention to lead the senate in a few days time.”

The welcome news of the Emperor’s recovery has rapidly spread throughout the Empire and inspired impromptu celebrations in every level of Imperial society .

Amidst the well wishes a small number of the more cynical pundits have muttered that they will believe the good news when they see the Emperor in person. Most commentators though are simply overjoyed to hear of the Emperor’s return and hope that this will herald a new and more united future for the Empire.

As part of the celebrations for this news it was also announced that all independent pilots with an active rank with the Imperial Navy will be able to purchase the Imperial Courier and Imperial Clipper ships.

Dovoljno je jedan rank za kupiti clippera ili couriera 

11 godina

Ja kupujem oba, nek' se nađu. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Couriera imam i odličan mi je. Za clippera mi je falio jedan rank, sad ga mogu uzeti. Ali slab sam sa lovom. Mogu ga kupiti pa da mi skuplja prašinu jer nemam dovoljno kredita da ga opremim 

Uzeo sam ga na kraju u kamito sustavu za 18.9M i opremio sa C grade modulima. First impresssions: užas  Nadam se da će biti bolji kad ga A grejdam 

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 8:54 (quickr).
11 godina

Clipper je zakon. Mobilan i zabavan brod + sexy look :p. Lateralni thrusteri loši, ali roll odličan. Dovoljno struje za sve, ali skup za pošteno opremit. Malo sam ga isprobao (build od 100 milja) na par NPC wingova dok sam kružio oko okolice Rhea sustava i s 4 boostera i top štitovima sasvim se fino drži, a kad hoćeš zbrisat ili se malo odmaknut, nema tko te može stić. Kombinacija gimballa i fixa radi čuda. Odličan za interdiktanje. Zvuk broda je prebolestan, kao i cockpit.

Nemam trenutno plan aktivno ga koristiti, ali nisam htio propustiti priliku dodati najljepđi brodu u igri u svoju flotu uz izbjegavanje grindanja Empire ranka za što sam lijen. :). Sad sam ga, kao i ti, privremeno strippao i mothballao, a planiram ga koristiti za piratsku djelatost (ako ikad opet srede igru da se s tim isplati zezat) i exploration u luksuznom stilu. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 0:57 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako ima netko dobre volje da mi objasni kako ukrasti canisters 

Umjetna inteligencija se ne može suprotstaviti prirodnoj gluposti

0 0 hvala 0
11 godina

Na brodu moraš imati barem cargo scanner, frame shift interdictor (ako ne želiš ovisiti o USSovima), te po želji hatch breaker limpete.

Odi u sistem gdje te misija upućuje (na galaxy mapi će imat ikonu globusa). Pričekaj u supercruiseu USS i uleti ili nađi NPC tradera i interdictaj ga. Skeniraj ga s cargo scannerom i vidi jel ima teret koji trebaš. Ako nema, vrati se u supercruise i traži drugi USS/tradera.

Ako ima, sad možeš postupiti na par načina.

A) SKini mu štitove i nastavi pucat, kad mu hull padne na oko 30% počet će izbacivat teret, nekoliko kanistera.

B) Odaberi cargo hatch iz popisa njegovih modula (lijevi panel>subsystems) i pucaj dok na skineš hatch na 0%, nakon toga će mu poispadat većina tereta (radi s većim traderima, haulera ćeš prije ubit nego mu skinut hatch). Preporuka gimballed oružje i priđi s donje strane broda.

C) Ako imaš i hatch breaker limpete, nakon što mu skineš štitove ispali limpet i ako se zakači otvorit će mu hatch i teret je tvoj.

Teret pokupi ručno ili s novim dronovima.

D) Non-violent opcija - nađi drugu misiju gdje moraš prevesti isti taj tip tereta kao u prvoj,  odustani od misije i ostaje ti cargo samo će bit označen kao "stolen". Isporuči ga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 22:47 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Cargo Scoop ako je to na sta mislis toga nemam na listi a za frame shift interdictor imam samo frame shift drive interdictor na listi

0 0 hvala 0
11 godina

Cargo scoop ti služi za pokupit teret. Cargo hatch je otvor teretnog prostora. I jedan i drugi su prisutni na svim brodovima, ali scoop nikad nije na popisu modula jer ni nije modul. Moraš odabrati cargo hatch na brodu koji ciljaš i njega svest na 0% ako ideš na opciju B.

Vidi ovaj tutorial video "how to pirate".

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 23:00 (Moloch).
13 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru! Jel mi treba frame shift drive interdictor? 

0 0 hvala 0
11 godina
draw kaže...

Hvala na odgovoru! Jel mi treba frame shift drive interdictor? 

Moloch kaže...

Na brodu moraš imati barem cargo scanner, frame shift interdictor (ako ne želiš ovisiti o USSovima), te po želji...

Napisao sam ti već gore u prošlom postu.

12 godina
neaktivan
Dakle spominju me u radio sidewinderu.....

https://soundcloud.com/cmdr-arbitration/radio-sidewinder-news-16-july-3301-powerplay-standings-round-7

Intergalakticki terorist....LoL.

3 0 hvala 0
17 godina
brane82 kaže...
Dakle spominju me u radio sidewinderu.....

https://soundcloud.com/cmdr-arbitration/radio-sidewinder-news-16-july-3301-powerplay-standings-round-7

Intergalakticki terorist....LoL.

LOL :D zakon :D mi možeš potpisati majcu? :D Btw, kakva su to "oružja i štitovi zabranjeni ne samo od federacije, nego od svih frakcija" koje navodno koristiš? 

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2015 19:09 (Berko).
11 godina

Noobci tvrde da je cheater. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Utopio Type9tku, uzeo Anacondu i složio je za trading. Iako stane 10% manje tereta, puuuuuno je ugodnija, brža, bolji jump range - kraće rute i brže mlati pare. Cijena - prava sitnica, 180 milja. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moloch kaže...

Noobci tvrde da je cheater. :)

Upon a different reported cheating situation with our dear friend, Omega, FDEV stated he was experiencing lag due to P2P instancing issues. Not to say, Omega isn't aware of this, and exploits this mechanic. I was not involved in the fight I'm referring to, and I have yet to personally engage Omega, even with repeated attempts. Instancing is very difficult between most Wolves and the CMDRs of B.I.G. (Omegas group). We need some Mediterranean CMDRs in Winter to really get those guys, unless FDEV decides to be amazing and fix the P2P.

Dakle nisam cheater nego iskoristavam lag

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice