- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cudno ni na forumima nemrem nac nešto o tim brodovima...jel ovaj novi peč nije u beti još ili imaju NDA pa nepišu ništa o njima?
mene zanima imp courier :D
Nema ni nikakvog datuma za powerplay, spominje se 5mjesec.
cudno ni na forumima nemrem nac nešto o tim brodovima...jel ovaj novi peč nije u beti još ili imaju NDA pa nepišu ništa o njima?
Nije još u Beti. Jedino kaj ima službeno za te nove brodove je par slika koje su nedavno pustili. Kad bude beta live, onda bude slika i videa isto kak je bilo i za Vulture i Fer de Lance kod zadnjeg update-a.
E ljudi,jel bi mogao ja vrtiti ovu igru barem na low sa ovim kompom? MOJ PC
Nije još u Beti. Jedino kaj ima službeno za te nove brodove je par slika koje su nedavno pustili. Kad bude beta live, onda bude slika i videa isto kak je bilo i za Vulture i Fer de Lance kod zadnjeg update-a.
aham,neznam kako al sam po newsletteru zakljucio da je update blizu pa da je u nekom testiranju već. Sjecam se da je za ferdu i vultura bilo informacija pregršt prije releasa..
Thnx
mogao bi sigurno.
Bez problema.
E ljudi,gdje je najjeftinije za kupiti igru?
Imas sluzbenu stranicu i steam, imas i neke stranice gdje mozes kupit rabljeni account za manju cijenu.
Imas sluzbenu stranicu i steam, imas i neke stranice gdje mozes kupit rabljeni accountza manju cijenu.
Ah,neznam koliko je sigurno da kupujem rabljeni acc...
Sigurno je,imam 2 frenda koji su tako kupili i prodali.
Imas pouzdanih stranica,znali su po 20ak dolara accountovi iči što je jeftinije od igre.
A ovako i onako sa accountom mozes mijenjati sve,od email adrese,imena prezimena,i ingame imena.. prakticki sve mozes promijeniti i prepraviti na svoje.
Nije da ćeš biti stuck s nekim blesavim imenom tipa : plastic_fantasticdoge
Bas cu razmisliti,posto zaista mi se igra cini uber super :)
Bas cu razmisliti,posto zaista mi se igra cini uber super :)
Vec ti se svida, a nisi ni probao:)
Nema se sta tu probati.Dovoljno je da pogledas i kada ti sam izgled govori 1000 rijeci,onda znas koliko je sati.Ako ima negdje gdje mogu probati,zasto ne :)
Poslao sam ti privatnu.
I tebi berko.
Očito se nitko više ne zamara time
Nema se sta tu probati.Dovoljno je da pogledas i kada ti sam izgled govori 1000 rijeci,onda znas koliko je sati.Ako ima negdje gdje mogu probati,zasto ne :)
ova igra vrijedi svoje pune cijene, cak svaka cast onima koji su platili puno vise tijekom razvoja igre vjerujuci u E;D i ekipu koja stoji iza ovog space sima koji ce se igrati dok netko ne napravi X- universe co-op MP ili jos bolje MMO
JA kupujem type9 cim se vratim s mora :)
532 cargo tone ciste ljubavi. Pa onda na anakondu hihi
JA kupujem type9 cim se vratim s mora :)
532 cargo tone ciste ljubavi. Pa onda na anakondu hihi
To je i moj plan ;) Pogotovo sad dok još traje popust na Anakondu; generalno mi ni ne fali puno; sad imam negdje oko 95 milja, a trenutna cijena Anakonde je 125 milja.
125 milja... uhuhu... ne fali mi puno. Ne igram trenutno jer nemam vremena, do kad traje ta akcija?
Pa ta akcija je samo za one koji su sudjelovali u CG-u
I to alliance ja mislim, ako sam u pravu.
Nope. Još uvijek nije bitno za koju frakciju igraš. Ako sudjeluješ u CG-u i ako si u top igračima, dobiješ global rew. a to je u ovom slučaju bio popust na brodove.
To će se vjerojatno promjeniti u 1.3 patchu. Iskreno se nadam da će napokon više težine na igru imati za koju si frakciju.
Nope. Još uvijek nije bitno za koju frakciju igraš. Ako sudjeluješ u CG-u i ako si u top igračima, dobiješ global rew. a to je u ovom slučaju bio popust na brodove.
To će se vjerojatno promjeniti u 1.3 patchu. Iskreno se nadam da će napokon više težine na igru imati za koju si frakciju.
Kolko sam vidio, taj popust vrijedi za sve, ali samo na stanici Ridley Scott u sustavu Zaonce:
Istina, moja greška. Svi su dobili popust.
Što je bezveze, koja je svrha CG-a onda?
Istina, moja greška. Svi su dobili popust.
Što je bezveze, koja je svrha CG-a onda?
Oni koji su sudjelovali su dobili još par milja extra; znači ovaj lik koji je postao screenshot je sakupio 1.3 milijuna bounty-a i dobio je za to još ekstra 3 milijuna CR. Ova globalna nagrada je zapravo samo dodatni bonus na tu zaradu od CG.
Oni koji su sudjelovali su dobili još par milja extra; znači ovaj lik koji je postao screenshot je sakupio 1.3 milijuna bounty-a i dobio je za to još ekstra 3 milijuna CR. Ova globalna nagrada je zapravo samo dodatni bonus na tu zaradu od CG.
Opa, kaj ja onda imam 13 milja dodatnog bonusa