Elden Ring

poruka: 1.697
|
čitano: 543.246
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Elden Ring
Marcek555 kaže...
ansha kaže...
Gogy7 kaže...
Puno trofeja je vezano uz dosta skrivene iteme i bosseve.
Trofej vezan uz Legendary weapons je glitched, neznam jesu li ga popravili

Meni fali 1 leg. weapon, problem je sta ga ne mozes dobit vise ako prodjes odredjeni trenutak u main story-u..

Ne preostaje ti nego NG+

Idem nafarmat 2-3M runa pa u NG+...

12 godina
Elden Ring

Koristim Rivers of blood i hand of Malenia....koji masakar 🤣🤣🤣

Btw +10 je max za oruzja ili ima neki skriveni kovac koji dize iznad?

Najtezi mi je ispao Fire Giant i zadnji boss druga forma ali sam to pokusavao sa drljavim magom,ovaj build koji sad koristim je ono sto ja volim i preferiram,puno rolanja i brzi udarci macem.

Malenia je ispala kamilica pobjedio od drugi put jer sam prvi put stao kao kip pa me samljela...zasto sam stao ne znam 🤣

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2022 11:56 (MEGATAMA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Elden Ring

20 minuta farmanja, ova igra je smijeh 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Elden Ring

Ja farmam na onom bossu prije Malenie

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
MEGATAMA kaže...

Koji, kako? Ovo moje je oko 46k po runu i svaki run je oko 25 sekundi... Mislim da bolje ne moze...

9 godina
Elden Ring

Ja farmam na onoj ptici sta padne dole 17k za par sec

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Elden Ring

Evo NG+, lvl 192, napokon dual Golden halberd :) Al mislim da je to-to od mene...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
ansha kaže...

Koje je to mjesto xd

12 godina
ansha kaže...
MEGATAMA kaže...

Koji, kako? Ovo moje je oko 46k po runu i svaki run je oko 25 sekundi... Mislim da bolje ne moze...

Halgtree promenade bonfire boss,50k treba minutu i pol do dvije da ga se rijesi,pomazem drugim igracima.

14 godina
Elden Ring

Pa koliko vi dnevno igrate kad ste već završili igru? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Marcek555 kaže...
ansha kaže...

Koje je to mjesto xd

Mohgwyn palace, ubijes mobove koji su odmah pokraj Palace approach-ledge site of grace-a. 

11 godina

Kad ste vec kod farmanja,sta ima za nas koji smo tek poceli igru?

jedino sam ubio onog zmaja sto spava da bar malo ojacam...

Origin_Steam: hrka11
10 godina
hrka11 kaže...

Kad ste vec kod farmanja,sta ima za nas koji smo tek poceli igru?

jedino sam ubio onog zmaja sto spava da bar malo ojacam...

ne znam, ja sam napadao ove obične vojnike okolo, i onu kolonu gdje dva diva vuku prikolicu, njih sam znao ubijati, divovi ti daju 1000 runa a prilično ih se jednostavno ubije, trčkaraš oko njih i mlatiš ih mačem po nogama

10 godina
Elden Ring

Mozes doc prakticki na pocetku igre cim konja dobis preko portala u caelid i ubit nepomicnog bezopasnog zmaja i za to dobit 90000 runa, ak jos iskoristite onu zlatnu pilecu nogu da dobijete vise runa.

Al ne preporucam to ak igrate prvi put

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Elden Ring

Mozes isto dosta rano doc u caelid u jednu tvrđavu gdje je npc (samo ga ne oj napasti xd), i onda imas vani one male crne vjestice, samo im se prisuljas s ledja i ubijes ih, ali pazi da te ne skuze jer rade strasan dmg pogotovo kad si mali lvl

A u tu tvrdjavu dodjes preko portala ak se dobro sjecam

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2022 17:24 (Marcek555).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Marcek555 kaže...

Mozes isto dosta rano doc u caelid u jednu tvrđavu gdje je npc (samo ga ne oj napasti xd), i onda imas vani one male crne vjestice, samo im se prisuljas s ledja i ubijes ih, ali pazi da te ne skuze jer rade strasan dmg pogotovo kad si mali lvl

Da da to je isto samo jos malo produzis dalje i dođes do zmaja

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
9 godina

Vidio sam da ljudi rade glitch na tom zmaju, kada pocinje umirat da se despawna brzo otrce do grace-a i odmore i onda opet bude tamo, sad dal to radi nezz

16 godina
Marcek555 kaže...

Bestial Sanctum, sjeveroistok Caelida (vrh). Dođe se preko plavog secret portala pored vode iza Third Church of Marika u Limgraive :)

It is always darkest just before the dawn.
14 godina
Elden Ring

Konačno završio ER. Bio sam LVL cca. 150 na kraju. Sad kad sam ju prevrnuo uzduž i poprijeko i slegnuli su se dojmovi, imam malo realniji dojam o igri. Moja ocjena na kraju balade je 8.5/10.

Najveću pohvalu mogu uputiti u smjeru općenitog gameplaya, osjećaja otkrivanja novih stvari i lokacija u igri kao i o epskim proporcijama same igre. Atmosfera je tipično odlična.

S druge strane, imam i dosta kritika koje mogu svesti u nekoliko natuknica:

- igra vrlo često prelazi iz izazovne u frustirirajuću i vidi se da je From Software dosta često pribjegavao mehanikama otežavanja igre na potpuno krivi način. Rekao bi da je formula "tough but fair" prečesto napuštena u korist "ajmo ih nadrkati" formule. To se pogotovo vidi kod boss fightova gdje isti često koriste napade koje je praktički nemoguće izbjeći (doslovce ovisi o tome da li ste u pravoj desetinki sekunde stisnuli gumb za izbjegavanja makar niti to nekad ne pomaže). Isto tako, pojedince tamnice su dosta frustrirajuće i dosadnjikave za igranje (pogotovo razne grobnice).

- Kod većih boss-ova najveći neprijatelj je kamera i nemogućnost uvida u to što boss uopće radi pošto 9/10 ekrana prekriva tijelo boss-a. Ovo je pogotovo frustrirajuće kod zadnjeg bossa.

- kad smo već kod zadnjeg bossa (ne onog iz njegove prve faze), mogu reći da mi je njegov dizajn potpuni promašaj. Borba je duga, frustrirajuća, lik stalno pobjegne 400 metara i većinu borbe trčiš za njim. Uz to izgleda blago rečeno smiješno. Da ga mogu imenovati, zvao bi ga Dildosaur.

- teksture nekih likova u igri su katastrofalno niske kvalitete, preniske čak i za PS4 igru. Oni koji su rekli da igra nekad ima PS3 teksture nisu niti najmanje pogriješili. Mislim da je vrijeme da FS pređe na potpuno novi engine jer ovaj je odavno dao svoje. 

- framerate nikada nije i vjerojatno nikada neće biti ispravljen. Fluktuacije od 45-60 FPS-a za igru osrednje do niske grafičke kvalitete nisu niti najmanje pohvalne.

- priča je potpuno nerazumljiva i razbacana na sve strane. Čak i uz čitanje item descriptiona, većini će biti potrebno pogledati nekakav lore video na youtube-u da bi razumjeli što se događa. Uvodna animacija mi je postala puno jasnija tek nakon što sam prešao igru. Čemu je točno doprinjeo GRR Martin ne znam, ali rekao bi da je njegovo ime tu čisto radi marketinga. Ovo je čisti Miyazaki svijet.

- i kao finalna stvar, određeni stilovi igranja su očigledno superiorni ostalima i čine igru daleko lakšom. Zadnjeg boss-a nisam nikako mogao satrati dok nisam se vratio na dual katana bleed build. Čak niti Hand of Melania ne radi niti blizu damage kao Rivers of Blood+10 u kombinaciji sa Nagakiba+25. Krenuo sam na kraju u NG+ sa tim buildom i u par sati sam opet bio na zadnjem boss-u. Taj build jednostavno melje boss-ove kao lud. U kombinaciji sa Mimic Tear +10, cijeli NG+ se zgazi u par sati.

Sve u svemu, drago mi je da sam odigrao igru jer je zaista fantastična. Volio bi da FS malo poradi na isporuci svojih priča jer mi je napraviti tako epski lore i tako ga loše isporučiti blesava odluka. Za ubuduće, nadam se da će preći na novi engine jer ovaj zaista izgleda očajno u nekim situacijama (što me čudi jer je igra izgleda odlično na prvim gameplay videima). Tko nije prešao nek uživa, ja se sada nadam remakeu Bloodbornea (ne želim ga igrati u 30 FPS-a jer stalno čekam da Sony najavi Bluepointov remake za koji mi se čini da je sve izvjesnije da se neće niti dogoditi).

1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Elden Ring

Da, ocjene review-era su smijesne, igra je daleko od savrsene u dosta aspekata a u nekim je i fail. Svejedno je ukupan dojam izvrstan, od davno me igra nije tako zalijepila na 100-njak sati.  Od mene isto 85/100.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Elden Ring

Ma dobro to je kod igara tak.  Dobre igre dobivaju 9\10 dok losije igre dobivaju 5-7\10

Dok filmove kritika posere do kraja ovdje toga nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Dok igras u limgrave igra ti je 10/10, kad skuzis da su spilje copy paste i da ima svega par pravis bosseva padne na 8. Mislim da mogu NG+ zavrsiti za manje od sat vremena.
Igrao sam jucer i za tren dosao u Mountaintops. Dual wield katana s mimicom satralo pravog Morgota za minutu 😄
Platim piće ikom tko mi objasni sto je GRR Martin napravio u ovoj priči.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Santana kaže...

Ma dobro to je kod igara tak.  Dobre igre dobivaju 9\10 dok losije igre dobivaju 5-7\10

Kad necemu das 10/10, to oce rec da ne moze bolje, a Elden, kolko god je odlican, moze jos puno bolje..

15 godina
protjeran
Gogy7 kaže...
Dok igras u limgrave igra ti je 10/10, kad skuzis da su spilje copy paste i da ima svega par pravis bosseva padne na 8. Mislim da mogu NG+ zavrsiti za manje od sat vremena.
Igrao sam jucer i za tren dosao u Mountaintops. Dual wield katana s mimicom satralo pravog Morgota za minutu 😄
Platim piće ikom tko mi objasni sto je GRR Martin napravio u ovoj priči.

Prica je besmisleni bullshit/preserans, totalno nebitna.. Sto je manje price, to je zapravo taj groteskni svijet i zanimljiviji...

10 godina
ansha kaže...
Santana kaže...

Kad necemu das 10/10, to oce rec da ne moze bolje, a Elden, kolko god je odlican, moze jos puno bolje..

Ma naravno. Slazem se skroz samo velim da ti gaming "novinari"  malo drugacije rade.

Jako se podilazi industriji. Evo nedavno je hrpa portala branila BF2042 i ljutite kupce su novinarili nazivali toksicnima, a igra je cisti scam

10 godina
Elden Ring

ma dajte ljudi, kao da ne igrate druge igre, bude copy paste sadržaja u igrama  koje imaju puno veći budžet na kojima rade 500+ ljudi. Ovo je igra napravljena u razdoblju od sredine 2017. do početka 2022., na kojoj je radilo manje od 200 ljudi i koja je imala AA budžet, eventualno nešto između AA i AAA.

Meni je igra na nekih 75 sati i dalje savršena ocjena, ne zato što nema mana, uvijek ima mana, nego zato što je developer dosljedan, ima viziju, ima logike sve što rade (naravno greške su uvijek moguće), imaju svoj stil, svoj izražaj. I dalje stalno istražujem, ne znam šta će se dalje dogoditi, ali me zanima. Uvjerljivo najbolja avantura koju sam prošao u nekoj igri dosad.

Također meni osobno jako odgovara ovakav način pripovjedanja, naravno neke stvari su jednostavno stvar ukusa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2022 21:04 (Cansee).
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
Elden Ring

O jebem ti Elphael tu sam valjda do sada umro skoro vise puta nego u cijeloj igri

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Marcek555 kaže...

O jebem ti Elphael tu sam valjda do sada umro skoro vise puta nego u cijeloj igri

Reko sam ti da je ona kombinacija Erdtree avatara i Haligtree knightova daleko najtezi fight u igri...

14 godina
Santana kaže...

Mozes doc prakticki na pocetku igre cim konja dobis preko portala u caelid i ubit nepomicnog bezopasnog zmaja i za to dobit 90000 runa, ak jos iskoristite onu zlatnu pilecu nogu da dobijete vise runa.

Ops ja sam našao nekakvog ofucanog zmaja, ali uopće nije bezopasan.

Možda sam preslab mislim da sam level 34.

U blizini one razrušene crkve sa zmajevima unutra.

Koknuo me bez problema. 

10 godina
hummer0 kaže...
Santana kaže...

Ops ja sam našao nekakvog ofucanog zmaja, ali uopće nije bezopasan.

Možda sam preslab mislim da sam level 34.

U blizini one razrušene crkve sa zmajevima unutra.

Koknuo me bez problema. 

taj zmaj je zajeban. Na 90. lvlu me ubijao jednim udarcem, izudaram i ja njega, spustim ga za trećinu ili polovicu, ali me uvijek negdje zakači i to je to, krepam. Tak da se kasnije vraćam do njega.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice