Downlod

poruka: 7
|
čitano: 2.694
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Downlod

Zna li netko kako skinuti igricu preko interneta bez torrenta? pitam iz znatiželje da isprobam nešto novo.

Domin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Downlod

evo klikni OVDJE

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
17 godina
neaktivan
KoMaaaaaa68 kaže...

Zna li netko kako skinuti igricu preko interneta bez torrenta? pitam iz znatiželje da isprobam nešto novo.

Ok, recimo da želiš skinuti neku besplatnu igru s torrenta, prvo, nabaviš program s kojim češ skidati ( klijent ), zatim, odeš na jedan od trackera ( torrent siteova ) i nađeš torrent te besplatne igre, skineš ga te fajl koji si skinuo pokreneš programom koji si skinuo.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
Downlod

Hmm provjeri pravila foruma i spakuj se dok Ivo nije doso {#}

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Nije napravio ništa "ilegalno", skidanje torrenata nije ilagalno, već skidanje određenih stvari preko torrenta, a ja sam već naglasio da skida besplatnu igru tako da je miran.

Provjeri pravila {#}.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Jonja kaže...

Nije napravio ništa "ilegalno", skidanje torrenata nije ilagalno, već skidanje određenih stvari preko torrenta, a ja sam već naglasio da skida besplatnu igru tako da je miran.

Provjeri pravila {#}.

Bome da si u pravu

LoL acc THCJoshi
16 godina

@thuglife - brijem da je pito kako skidati igru BEZ torrenta ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice