DotA-pomoć

poruka: 13
|
čitano: 3.168
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
DotA

Pozdrav svima

Želio bih,ako je netko voljan,da mi objasni kako igratii DotA-u.

Ne moraju to biti ako nećete neke pro stvari već kako krenuti ju igrati.

P.S. Znate li koliko se skida prometa igrajući DotA-e

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DotA-pomoć

Naucit ces jedino ako odes pa igras, i igraj i igraj i to je to, sad da ti ja objasnjavam kako igrati ili netko treći od toga nema nista, skini si +AI mapu to ti je da mozes ubacivati botove pa igraj s njima polako, pocni s easy, pa napreduj do insane. A sto se prometa tice, ako se nevaram 50mb.a sat vremena W3 na bnetu ide, nek me netko ispravi ako nisam upravu.

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DotA-pomoć

ček jeli 50 mb sat

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: DotA-pomoć

Ma kakvih 50mb, jedna partija dote (oko 1 sat) ti skine (download/upload) maksimalno 15-20Mb. Na battlenetu ti skine oko 10mb.

Odvikao se DotA-e, napokon! ......malo morgen
18 godina
DotA-pomoć

Evo ti LINK pa pocni od toga. I procitaj ostale guidove (lijepa rijec, nema sto), na taj nacin ces shvatit mehaniku igre. Odaberi heroja, procitaj o njemu i onda probaj raditi iteme koji se preporucaju... U svakom te slucaju ceka dugotrajan proces ucenja, ali u tome i je pola zabave :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DotA-pomoć

Evo i ovdje mozes sve detaljno pročitati ( sa desne strane imas INDEX i puno toga za pročitati) LINK

Odvikao se DotA-e, napokon! ......malo morgen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DotA-pomoć

ma instaliras warcraft 3 ft i najnoviji patch trenutno je 1.24e. Skines garenu napravis acc i des u srbske sobe i tamo su ti svi noobovi i tamo polako ucis igrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DotA-pomoć

Moze li mi neko reci koja mi mapa treba da bi mogao igrati DotA-u protiv botova....i koji Patch moram da skinem da bi igrao preko Garene.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DotA-pomoć

http://www.engamers.com/category/dota-allstars/maps-ai/

Tu je mapa i imas 1.24e patch...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chemam kaže...

ma instaliras warcraft 3 ft i najnoviji patch trenutno je 1.24e. Skines garenu napravis acc i des u srbske sobe i tamo su ti svi noobovi i tamo polako ucis igrat

Prije su bili noobovi dok u cro1 nije proradio report i sad svi iz cro1 otišli u srpske sobe :D

A za pokretaća teme, najbolje skini starije AI mape jer u ovim novim su i easy preebeni (ne meni :P)

15 godina
neaktivan
DotA-pomoć

Jel zna tko zasto dota nije na top list games mastera. mislim ima WOW ali to nije to. znam da samo preko garene dnevno prođe miljon ljudi pa neznam zast to nije na top listama.. i ne to nije Warcraft ni WOW. a i na ovom forumu se slabo o doti raspravlja. steta :)

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ivan dragi kaže...

Jel zna tko zasto dota nije na top list games mastera. mislim ima WOW ali to nije to. znam da samo preko garene dnevno prođe miljon ljudi pa neznam zast to nije na top listama.. i ne to nije Warcraft ni WOW. a i na ovom forumu se slabo o doti raspravlja. steta :)

Zato što je dota samo mapa-mod za warcraft III. Ona nije igra već samo mapa kao što su i ostale. Ima par modova i besplatnna.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
16 godina
neaktivan
i zato što miču igre starije od 2 godine sa liste. čini mi se.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice