da citiram Aristotela : "we LoL now"
we LoL now je doslovno najgluplja stvar koja se moze reci za ovaj patch, pogotovo ako mislis na talent tree koja je stvar iz Hots, a ne LoL, HUD i mapa izgledaju samo cudno, moramo se priviknuti i to je to, svi ovi "I'm gonna delete the game" "prodajem igru" i slicno samo seru, kao sto seru nakon svakog patcha, nakon 2 mjeseca ce kao svi ostali se vratiti, naviknuti na promjene i prestat srat, kao i svaki patch
Meni je opet najgluplja stvar kada vidim fanboya kako vatreno brani svako govno koje volvo posere.
Igram dotu od samih pocetaka (od pocetaka dote 1), i ovo sto se dogadja zadnjih par velikih patcheva mi je tuzno.
Jeftini itemi koji povecavaju spell dmg, atk range, double-instant-hit poput echo sabera itd. to je LoL teritorij.
Mapa mi nikad nije bila jadnija sto se tice rasporeda i juking spotova, top i bot lane prilicno uski. 4 bounty rune rofl.
O ovom skill tree-u da ne pricam. kojekakvi urnebesni buffovi od 30% - 50%, to su komotno mogli ostaviti u Dota IMBA modu.
Dota sa svakim velikim patchem sve vise podilazi casual smecu i sve je manje hardcore.
Casual smece je oduvijek imalo LoL i slicne gluposti, promjene su ok, ali dota treba ostati dota.
Ovaj patch mi je ravan dodavanju wallrunninga i double jumpa iz npr titanfalla u battlefield 1.

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

(u poz. smislu)