Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.937.667
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Dota 2
goodye kaže...
Onjegin kaže...
goodye kaže...

ostalo sto mi je jos zanimljivo je da Lifestealer moze uci u accienta i kontrolirati, a zmajevi sada imaju +2 armora

Nemaju zmajevi +2 armoura jer im je snižen armour zbog nove aure tako da imaju isto koliko su imali i prije.

da hvala, malo sam se preracunao, ali se moze stackati, 2 zmaja i 2 golema to je 2 puta po 2 armora + 2 puta po 15% healt...

ne staluje se 15%health od 2 golema koliko znam

17 godina
FarmWithMeee kaže...

ne staluje se 15%health od 2 golema koliko znam

Pise na wiki da jest

Notes:

• Fully stacks with other health increasing effects.

http://dota2.gamepedia.com/Large_Golem_Camp

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 1:08 (goodye).
16 godina
neaktivan
goodye kaže...

Pise na wiki da jest

Notes:

• Fully stacks with other health increasing effects.

http://dota2.gamepedia.com/Large_Golem_Camp

Ne stacka se samo sa sobom, kao niti jedna druga aura u igri.

9 godina
neaktivan
Dota 2

pozz....moze li mi netko objasniti kako se sada mjenja gem nakon ovog svega,htjeo bih izbaciti iz sf gem za wardove i ubaciti njegov al nemogu vise na nacin kako sam prije

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dupelizac kaže...

pozz....moze li mi netko objasniti kako se sada mjenja gem nakon ovog svega,htjeo bih izbaciti iz sf gem za wardove i ubaciti njegov al nemogu vise na nacin kako sam prije

hvala unaprijed

Nemoze se to u rebornu trenutno, cekaj update 

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
16 godina
neaktivan
Dota 2

Nakon visegodisnje pauze vratio sam se starom poroku doti. Ima li neki bug.hr gejm na vidiku?

0 0 hvala 0
17 godina
Arxi kaže...

Nakon visegodisnje pauze vratio sam se starom poroku doti. Ima li neki bug.hr gejm na vidiku?

Bjezi sto te noge nose :)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
Arxi kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/dota-2-steam-nickovi-se-ekipa-lakse-skupi/229914.aspx

Tema za skupljanje, mby bi mogli modovi spojit teme?

14 godina
neaktivan
Dota 2

Eto nam novi Compendium. Dosta je jeftiniji, valjda jer je samo fall season. Znaci compendium je manje od 4€.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Pošto uskoro krećemo s ozbiljnim stream programom i turnirima u više igara, ponovno smo krenuli s novim regrutiranjem!

Za casterska mjesta se posljednji put javilo više od 40 ljudi, od kojih smo izabrali 20.

Pogledajte koga sve sada tražimo: http://www.e-sports.hr/trazimo-nove-suradnike/

0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Jel tko gledao NiP - Alliance game 2?

Koji gejm, koji igrac je bulldog, taj game treba pogledati

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
goodye kaže...

Akke i Loda su strašni, daleko mi najdraži duo, ljudi igraju skupa preko 10 godina dotu, meni izgleda da s4u još fali ono nešto. Neopisivo mi je drago što su i oni i n0tail prošli dalje

17 godina
infernoxcro kaže...
goodye kaže...

Akke i Loda su strašni, daleko mi najdraži duo, ljudi igraju skupa preko 10 godina dotu, meni izgleda da s4u još fali ono nešto. Neopisivo mi je drago što su i oni i n0tail prošli dalje

Da, odlicni su, ali bulldog je odradio savrsen RAT, sto mu je specijalnost, i mislim da im je to dalo dovoljno vremena za lodu. Jer je nip zbog toga morao push top lane.

Ne zelim biti neki specijalist za dotu jer nisam, pogedam s vremena na vrijem mec, iako pokusavam pratiti IG i Alliance sto vise mogu, ali s4 je sinoc ekstra bio, on je drzao igru cijelo vrijeme, barem do zadnjih 5 minuta.

17 godina
Dota 2

Pozz, eo me opet sa bundlovima :D

Trazim Bewitching Flare bundle za Linu, u zamjenu nudim:

Molten Destructor

Blazing Oblivion

Exact Marksman

Relics of the Drowning Trench

Flowering Shade

Balance of the Bladekeeper

imam jos gomilu drugih/starijih bundlova, pa ako je tko zainteresiran, javite se na pp. 
Hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Navi se raspa. Nakon sta se nisu kvalificirali na Major, te loseg plasmana na TI5 raspustili su tim.

http://read.navi-gaming.com/en/team_news/navi_dota2_squad_disband

http://www.pcgamer.com/navis-dota-2-squad-disbands/

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 20:46 (Zajeb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Navi se raspa. Nakon sta se nisu kvalificirali na Major, te loseg plasmana na TI5 raspustili su tim.

"Raspali se", idući tjedan najavljuju novi team..

Već vidim da Dendi ostaje u Naviju, ipak on im je glavni za fanove... 

A vjerovatno i xboct ostaje..

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 0:06 (ToMisLaW).
12 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Zajeb kaže...

Sonneiko jedini zasluzuje ostati, Dondo, xbox i funnik nisu vise sto su nekad bili, trebaju potpuno novi tim (uz iznimku sonneika) jer ako ce oni nastaviti drzati njih dvojicu zbog fanova (a sumnjam) nece vise biti fanova, a ni para ako se ne mogu kvalificirati na vece turnire

btw zasto nitko ne komentira cinjenicu da je ruski milijarder ulozio 100 milijuna dolara u Virtus Pro?

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
13 godina
neaktivan
Ratohnhake:ton kaže...

Sonneiko jedini zasluzuje ostati, Dondo, xbox i funnik nisu vise sto su nekad bili, trebaju potpuno novi tim (uz iznimku sonneika) jer ako ce oni nastaviti drzati njih dvojicu zbog fanova (a sumnjam) nece vise biti fanova, a ni para ako se ne mogu kvalificirati na vece turnire

btw zasto nitko ne komentira cinjenicu da je ruski milijarder ulozio 100 milijuna dolara u Virtus Pro?

Kako se ulaže u dota team?

Mislim, to su djeca koja pucaju igrica po cijeli dan.

Koristimo domaće proizvode za pranje zuba - Kalodont (Saponia Osijek)
12 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Što mi onda radimo ovdje?  Meni je djetinjastije i gluplje gledat farmu i bb, a to gledaju i babe.

grammar btw 

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Nije uložio u dota team, nego u cijelu esport organizaciju, gdje se samo prosle godine provrtilo par milijardi, tako da tko sada ulaze vjerovatno ce dobro zaraditi...

Koliko sam procitao, to je neki mafijaš ruski, tako da nebi me cudilo da malo novac propere...

15 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

LoH na svom streamu potvrdio 3 nova/stara igraca NaVija:

Ditya Ra, Dendi, Sonneiko

14 godina
neaktivan
Dota 2

Aj napokon Hovost dobija nogu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 2:06 (ToMisLaW).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

Trazimo 1 igrača za igrat svaku vecer od cca 8 pa do 11 pozeljan support al nije obavezno mozemo se rotirati, mmr nebitan samo je bitno da osoba nije nadr*ana, jaavite se na pp.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Evo se znaju cijene karata za Dotapit turnir koji ce bi u Splitu, Spladium Arena 19 i 20.3.2016.

Standardne karte su 100 kn, Pit je 150 kn i VIP 1500 kn. Za sada najavljeni Navi, Nip, Alliance, Vega, VP, Empire, Fnatic. Bit ce ih jos.

http://www.dotapit.com/

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 16:09 (Zajeb).
Moj PC  
6 0 hvala 4
15 godina
Zajeb kaže...

Evo se znaju cijene karata za Dotapit turnir koji ce bi u Splitu, Spladium Arena 19 i 20.3.2016.

Standardne karte su 100 kn, Pit je 150 kn i VIP 1500 kn. Za sada najavljeni Navi, Nip, Alliance, Vega, VP, Empire, Fnatic. Bit ce ih jos.

http://www.dotapit.com/

Volim igrat dotu, nisam high skill player (2800 mmr) ali volim je igrat iz zabave, također volim i pogledat dobru partiju dote iako ne pratim aktivno scenu. Kada sam vidio ovu vijest suze su mi navrle na oci od srece... Nisam siguran zasto :D

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
11 godina
neaktivan
Dota 2

Pozdrav,

ne znam jel pitam na pravom mijestu ali imam problem sa dotom. nakon update mi je sve kao u slow motion... poslje svakog klika sve kasni najmanje 3 sec. 

sta sam do sada probao:

systemrestore prije update (nije pomoglo)

graficke drivere reinstall (nije pomoglo)

dota reinstall (nije pomoglo)

jos ostaje rusenje systema :(

konf:

hp omen

• Windows 8.1 (64 bit)
  • 2.5 GHz Intel Core i7 processor
  • 4 GB NVIDIA GeForce GTX 860M
  • 16 GB of RAM

bio bi stvarno zahvalan na svakoj pomoci.

lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vulner kaže...

Pozdrav,

ne znam jel pitam na pravom mijestu ali imam problem sa dotom. nakon update mi je sve kao u slow motion... poslje svakog klika sve kasni najmanje 3 sec. 

sta sam do sada probao:

systemrestore prije update (nije pomoglo)

graficke drivere reinstall (nije pomoglo)

dota reinstall (nije pomoglo)

jos ostaje rusenje systema :(

konf:

hp omen

• Windows 8.1 (64 bit)
  • 2.5 GHz Intel Core i7 processor
  • 4 GB NVIDIA GeForce GTX 860M
  • 16 GB of RAM

bio bi stvarno zahvalan na svakoj pomoci.

lp

Mozda ti laptop koristi integriranu graficku, probaj promijeniti na 860M

Instaliraj oba drivera, i za integriranu i za 860M

11 godina
neaktivan

pa svi su mi drvieri vec installirani ali nisam jos nigdje nasao to gdje mogu da podesim koja ce mi grafika biti za igranje.. damnit :S 

11 godina

Da si tražio odgovarajuću temu, znao bi odgovor. Izvoliš, kopirano od jednog kolege, princip je isti u svim igrama:

Odi u folder gdje si instalirao PES 2016.....desni klik na settings.exe -> Run with graphics processor -> High perfomance Nvidia processor i tamo pogledaj u tabu "Specifications" da li su ti sve stavke na "good"

Isto tako, kad budes palio igricu, odi desni klik na  ikonu PES2016.exe -> Run with graphics processor -> High perfomance Nvidia processor

Stvar je sto bi ti Nvidijna graficka trebala sama raspoznati Dotu, s obzirom da je original igrica. Probaj pa vidi. Ako je to sve u redu, onda na ikonu Dota2.exe klikni desni klik pa "Troubleshoot"

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2015 12:05 (The_Fichek).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice