Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.942.505
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Dota 2

Cdec 3:1 EG

Iako bi rađe da EG pobjedi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Dota 2

CDEC 2:3 EG 

16 godina
neaktivan
Dota 2

^hahahahahahahahahahah^

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Onaj combo na Roshanu. U 2 sekunde su nestali.

bas mi je drago da su dobili. Jedino se ka i njubare nisu veselili nego ruke u gace i stoje ka pokisli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

bas mi je drago da su dobili. Jedino se ka i njubare nisu veselili nego ruke u gace i stoje ka pokisli.

Nisu jedini koji tek vjerojatno sutradan skuže šta im se dogodilo. 

Zasluženo, zadnji gejm je bio baš školski primjer outplayjanja.

14 godina
Dota 2

Onako bez warda ic na roshana, ka ubili smo Summaila pa amo se zaletit. Je vraga. Nestali ste u sekund i to ih je izbacilo iz takta totalno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2015 5:05 (Zajeb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Ti bi se veselio da osvojiš 6,6 mil. $ 

Nebi znao gdje si...

Drago mi je zbog EG-a, realno najstabilnij team tijekom cijele godine.. Uvijek su top3 na svakom turniru...

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2015 4:42 (ToMisLaW).
14 godina

Evo vratio sam se malo igranju, početnik sam, nesto poput toga sam igrao samo lol, znam te neke osnovne pojmove, ali opet kao da učim isponova, heroje magije i to, pa me zanima, evo zadnju sam igrao slarka, stvarno zabavan heroj, samo mi nije potpuno jasna njegova uloga, i trebalo mi je malo duze da shvatim kako onaj w funkcionira haha, eto ako ga je netko igrao ili zna neka slobodno malo napise :), ili ako imate jos neke takve heroje koji su zabavni, a ne teski za preporučit, igrao sam broodmother, ali ona mi je nekakav čisti split push heroj do late gamea, vipera sam igrao, ranged carry, ali je malo dosadan za igrat.

14 godina
neaktivan
Igraj earthshakera vidi video gore
Stunova koliko hoces ;)
...i tako dalje
16 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Isto kad malo promisliš cijela ova dota scena je nenormalno eskalirala zadnjih par godina, ovo su možda ustvari tek početci dote kao esporta, neko ko igra dotu 10 godina u sobi i onda dođe na turnir pred 10.000 ljudi, neznam, ja ih i razumijem u jednu ruku.

Svakako meni je neopisivno drago da su oni pobijedili jer su mi najdraži tim, isto tako cijeli event je bio predobar i vjerujem da će se dota nastavit razvijat i širit i dalje. 

16 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Evo vratio sam se malo igranju, početnik sam, nesto poput toga sam igrao samo lol, znam te neke osnovne pojmove, ali opet kao da učim isponova, heroje magije i to, pa me zanima, evo zadnju sam igrao slarka, stvarno zabavan heroj, samo mi nije potpuno jasna njegova uloga, i trebalo mi je malo duze da shvatim kako onaj w funkcionira haha, eto ako ga je netko igrao ili zna neka slobodno malo napise :), ili ako imate jos neke takve heroje koji su zabavni, a ne teski za preporučit, igrao sam broodmother, ali ona mi je nekakav čisti split push heroj do late gamea, vipera sam igrao, ranged carry, ali je malo dosadan za igrat.

Ovdje u temi imaš puno ljudi koji će ti napisati tekstualno puno, a zapravo u tome svemu reći jako malo. Uputi se ovdje i sve će leći na svoje eventualno:

Purge: Welcome to "Dota, you suck" serijal:

11 godina

Shiki je po meni zesce fejlo, svaki put kad je mid iso, tj. u sva 3 gejma koja su izgubili. Mozda bolje da su mu dali da igra Linu zadnji game. DK je bio ok, ali nekako preslab snowball heroj po meni. U gejmu u kojem je igro Lesha mid je po meni katastrofalno odigrao, previse povlacenja usred fajta.

Prvi game mi se vise ucinio kao da jedni druge testiraju, tako da u drugom gejmu EG nije znao koju poziciju igra Lesh ili mi se to samo ucinilo, Broodmotha je u svakom slucaju bila iznanedjenje i win faktor.

Ono sto mi je u sva 3 gejma precudno bilo je zasto je CDEC tako malo stacko sumu i Ancientse, prakticki 0, nista, dok je EG pullo svako malo. Stackanje uz vrlo dobro citanje igre su po meni bili 2 najveca win faktora za EG. Kontam da je CDEC imao slabe heroje koji ubijaju ancient stackove, ali svejedno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2015 18:15 (The_Fichek).
12 godina
neaktivan
The_Fichek kaže...

Shiki je po meni zesce fejlo, svaki put kad je mid iso, tj. u sva 3 gejma koja su izgubili. Mozda bolje da su mu dali da igra Linu zadnji game. DK je bio ok, ali nekako preslab snowball heroj po meni. U gejmu u kojem je igro Lesha mid je po meni katastrofalno odigrao, previse povlacenja usred fajta.

Prvi game mi se vise ucinio kao da jedni druge testiraju, tako da u drugom gejmu EG nije znao koju poziciju igra Lesh ili mi se to samo ucinilo, Broodmotha je u svakom slucaju bila iznanedjenje i win faktor.

Ono sto mi je u sva 3 gejma precudno bilo je zasto je CDEC tako malo stacko sumu i Ancientse, prakticki 0, nista, dok je EG pullo svako malo. Stackanje uz vrlo dobro citanje igre su po meni bili 2 najveca win faktora za EG. Kontam da je CDEC imao slabe heroje koji ubijaju ancient stackove, ali svejedno.

Ne sjecam se dal sam vidio goru broodmamu u zadnje vrijeme od te CDEC mid broodmame xd

15 godina
neaktivan
Dota 2

al je brood bila iznenadjenje, pogotovo jer je mid i nisu imali pretjeranih countera. zato se cinilo kao da je game 2 klasicni CDEC stil u kojem siluju smoke gankove, a zapravo su cijelo vrijeme koristili brood kao bait i to je upalilo jako. sto se samih brood igara tice na ti5, zai je odigrao najboljeg brooda offlane - ne sjecam se tocno protiv koga, ali znam da je silovao s tim broodom (nekakav radiance/bfury build).

cijeli event je bio odlican, ovo je prvi TI koji sam ikad gledao buduci da sam poceo igrati tek pocetkom 2015., ali ne mogu se oteti dojmu da su kompletnu fulali sadrzaj nakon posljednjeg matcha. sudeci po reddit reakcijama rekao bih da nisam jedini koji je bio 'wtf se sad desava' - i pobjednici ti5 su EG, evo ga DEADMAU5! i laku noc.

btw ima li tu ekipe koja bi rado igrala ranked kao 5 stack? meni je muka igrati ranked solo, pogotovo kao pos 4/5.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...
The_Fichek kaže...

Ne sjecam se dal sam vidio goru broodmamu u zadnje vrijeme od te CDEC mid broodmame xd

Ako se dobro sjecam i Secret je picako mid brood još u group stageu, isto pobijedili.

11 godina
neaktivan

Ako zelis dodaj me na steamu (http://steamcommunity.com/id/DSofficial/), mmr mi je kao da sam glup 1000 jer sam ja kreten cim sam dosao lvl 13 ne imajuci pojma o igri igrao ranked i tako izgubio 7 a dobio 3 gamea pa tako da jebiga :D, ako zelis dodaj me pratim puno dotu, puno eventova interviewova, dosta analiziram matcheve itd. vise nego sto igram. 

I btw zeli li netko napravit team i da zapocnemo sa dota 2 hrvatskim communitijem jer smo do grla u govnima.

Da napravimo steam grupu i onda svi joinamo itd. ? 

DP
16 godina
neaktivan
Dota 2

Sami ste sebi dali odgovor. CDEC imaju takav stil igranja, agresivna efikasnost ili ništa. Nije bilo odgođenih stackova, ali su usputno uz farmanje džungle to radili. Shiki je bio slabija karika i nije uopće bio uticajan na sam tok gejmova, gameplay mu je djelovao bezglavo i mrtvo. Također su u Slark gejmu previše išli na razbacanu raspodjelu heroja pri izlasku iz okršaja iako su definitivno mogli odgađati Slarkov ulti za maksimalno nanešenu štetu kako bi makar nešto ostvarili i eventualno kaznili preveliku agresivnost EG-a.

Sve u svemu, EG je okej i smireno odradio stvar i eto ih, prvi su. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 3:36 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

evo ako hocete mene dodat pa napravimo neki tim ili samo bacimo par rundi http://steamcommunity.com/profiles/76561198014725716/

inace mmr sam podigao u zadnja 2-3 tjedna sa 2.5 na 3.7 (imam slomljenu nogu pa nezz sta bih od dosade)..D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

evo ako hocete mene dodat pa napravimo neki tim ili samo bacimo par rundi http://steamcommunity.com/profiles/76561198014725716/

inace mmr sam podigao u zadnja 2-3 tjedna sa 2.5 na 3.7 (imam slomljenu nogu pa nezz sta bih od dosade)..D

aj dodaj me evo ti link od accounta http://steamcommunity.com/id/DSofficial/

DP
11 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Onako bez warda ic na roshana, ka ubili smo Summaila pa amo se zaletit. Je vraga. Nestali ste u sekund i to ih je izbacilo iz takta totalno.

Da taj fight na roshanu ih je totalno izbacio iz takta (ustvari nisu fightali, ali ipak).

Bez warda su se zaletili jer nije bilo sumaila da im uskoci i pokupi aegis ili da pokrene taj teamfight, pa su tako bez imalo misljenja isli na roshana ni misleci sta se moze dogodit.

Ali da sam ja bio u toj situaciji nebih ni ja ocekivo da ce nas tako raznjet u milisekund.

DP
13 godina
dominik.statebriga kaže...
tomislavivic kaže...

evo dodao sam te..:)

ako si mozemo bacit veceras koju rundu..:)

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 15:08 (tomislavivic).
10 godina
neaktivan
Dota 2

http://steamcommunity.com/profiles/76561198061035355

Evo ako hoce ko mene dodati da igramo UNranked :D

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...
dominik.statebriga kaže...
tomislavivic kaže...

evo dodao sam te..:)

ako si mozemo bacit veceras koju rundu..:)

mozemo danas navecer oko 9 sati tako jer imam trening i onda kad dodem kuci igrat cemo ti ja i jedan moj prijatelj ako zelis 

DP
12 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
FarmWithMeee kaže...
The_Fichek kaže...

Ako se dobro sjecam i Secret je picako mid brood još u group stageu, isto pobijedili.

Pa on je kopirao zaijevu brood, njegova i zaijeva brood su nebo i zemlja.

11 godina

Uopce nije poanta kolko dobro je igro brood nego da oni nisu imali pravog countera za nju posto je bila last pick. 

12 godina
neaktivan
Dota 2

poanta je da je uopce nisu ni trebali kanterat samo je fidala sumailovu wr xd sa spiderima, agresif rijesio game sa qopicom igro je dobro a lesh i brood ne znas tko je gore igro

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 23:10 (FarmWithMeee).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

poanta je da je uopce nisu ni trebali kanterat samo je fidala sumailovu wr xd sa spiderima, agresif rijesio game sa qopicom igro je dobro a lesh i brood ne znas tko je gore igro

Garder kao da nije postojao na Lešu, a Shiki ga je vjerojatno igrao samo protiv botova.

10 godina
neaktivan
4ucker kaže...
FarmWithMeee kaže...

Garder kao da nije postojao na Lešu, a Shiki ga je vjerojatno igrao samo protiv botova.

Hahaha upisao sam se :))))

14 godina

Ima li tko da bi htio odigrat sa mnom koju tu i tamo, relativno pocetnik, 6lvl pa će vjerojatno biti potrebno malo strpljenja :D

10 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Ima li tko da bi htio odigrat sa mnom koju tu i tamo, relativno pocetnik, 6lvl pa će vjerojatno biti potrebno malo strpljenja :D

Zelio bih ja, i ja sam 11 lvl pa nisam nesto bolji ^^

http://steamcommunity.com/profiles/76561198061035355/

Dodaj me pa da igramo ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice