Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.958.261
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Zajeb kaže...

Sta me zivciraju rusi kad igraju.

Znaci Europe West i Europe east je stavljeno. Jezik engleski. I upadnu mi u tim 4 rusa. niko ne govori engleski i samo frcaju hieroglife. Njet i alt+click po mapi frcaju.

Nije valjda da ne znaš ćirilicu...

Stvar je u tome što je opcija traženja po jezicima samo okvirni filter, ništa više.

14 godina
Onjegin kaže...
Zajeb kaže...

Sta me zivciraju rusi kad igraju.

Znaci Europe West i Europe east je stavljeno. Jezik engleski. I upadnu mi u tim 4 rusa. niko ne govori engleski i samo frcaju hieroglife. Njet i alt+click po mapi frcaju.

Nije valjda da ne znaš ćirilicu...

Stvar je u tome što je opcija traženja po jezicima samo okvirni filter, ništa više.

Jel ti znas mandarinski ?

Najgore od svega je, sta odma sljedeca partija opet 3 rusa i ovi govore cili fakin mec.

13 godina
protjeran
Dota 2

http://dota2feed.com/forum/index.php/board,38.0.html?PHPSESSID=25a6cfbd3c6e025b2eb36a56f31d1f48

ajmo prijave ocu da vidim ekipu bug foruma na touru da vas namazem!

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Prijave traju do 4 sata danas tako da napravite prijavu prije 4 tko misli igrat

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Imam jedno pitanje banan san na prvom akauntu jer me isfarmalo na pocetku puno , rekli su mi da nemogu to radit pa san napravio drugi akaunt da ne radim rekli su da ne treba instalirati igru ali 

neznaju kako to ide  prije dok je bila beta ti je triba invite sad je nesto novo?

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

0 0 hvala 0
13 godina

kaipi dobio 6 runda zaredom pratim ih vec dugo ko hoce iskusat srecu nek sljedeci put pukne na kladu na protivnicki tim

16 godina
neaktivan
antimon95 kaže...

kaipi dobio 6 runda zaredom pratim ih vec dugo ko hoce iskusat srecu nek sljedeci put pukne na kladu na protivnicki tim

Ako EE-sama nastavi ovako igrati, kaipi ide na TI4 100%.

16 godina
neaktivan
Arxi kaže...
antimon95 kaže...

Ako EE-sama nastavi ovako igrati, kaipi ide na TI4 100%.

Link za gledati?

13 godina

pa na doti2lounge

16 godina
neaktivan
antimon95 kaže...

pa na doti2lounge

Gdje gledati stream turnira lol...

15 godina
15 godina
4ucker kaže...
antimon95 kaže...

pa na doti2lounge

Gdje gledati stream turnira lol...

meni najdrazi :)

http://www.dotacinema.com/vods

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
12 godina
Dota 2

Ovo tako dobro izgleda.

Steta sto nema negdje da se mozes kladiti na nekog

od njih.Za pare mislim xDDDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Ovo tako dobro izgleda.

Ima i za pare, Solo se kladio protiv svog tima i dobio 322 dolara.

16 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Ovo tako dobro izgleda.

http://www.pinnaclesports.com/

12 godina
protjeran
Dota 2

Koji je najlaksi lik za igrati, nov sam pa mi se jos tesko snaci.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Daska12 kaže...

meppo

trolling

12 godina
protjeran

Igram s njim u Doti 1, al u ovoj ga jedva i nadem. Inace nije meppo nego meepo.

14 godina
neaktivan
Daska12 kaže...

Imaš ih više.

Drow Ranger

Huskar

Slark

Night Stalker

Sve jednostavni heroji. Ima ih još..ovo su sam neki.

16 godina
neaktivan
iAvenger kaže...
Daska12 kaže...

Imaš ih više.

Drow Ranger

Huskar

Slark

Night Stalker

mozes malo vise da ga slazes? slark jednostavan? pocetniku su preporucio (3/4) carry heroje? a nije sposoban napraviti 1 last hit kako spada... ako mu neces pomoci onda je bolje da sutis.  najjednostavniji heroj je huskar od tih koje si naveo, a ni njiga ne preporucam pocetnicima... igraj sa lichom, venge, dazzle, ancient app, bane, keeper of the light... ugl int heroji su vise manje jednostavniji jer su 90% neki supportovi ili slicno, pa ces samo bacati magije i pokusati supportat tim i tjt

13 godina
protjeran
Imsovcanin kaže...
iAvenger kaže...
Daska12 kaže...

Imaš ih više.

Drow Ranger

Huskar

Slark

Night Stalker

mozes malo vise da ga slazes? slark jednostavan? pocetniku su preporucio (3/4) carry heroje? a nije sposoban napraviti 1 last hit kako spada... ako mu neces pomoci onda je bolje da sutis.  najjednostavniji heroj je huskar od tih koje si naveo, a ni njiga ne preporucam pocetnicima... igraj sa lichom, venge, dazzle, ancient app, bane, keeper of the light... ugl int heroji su vise manje jednostavniji jer su 90% neki supportovi ili slicno, pa ces samo bacati magije i pokusati supportat tim i tjt

daj ne pricaj gluposti spajat ce ga sa igracima njegova ranka koji su tek poceli igrat i nemaju veze o igri pa nije vazno uopce sta ce igrat prva 2-3 miseca dok se ne nauci osnove magije heroja i nesto lasthitanja onda kasnije nek igra kerije i suporte

14 godina
neaktivan
Dota 2

nisam igrao dotu od kraja bete ,dali su uveli pri izlasku neki rank sistem odnosno lige kao sto su u starcraftu ili hon-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...
iAvenger kaže...
Daska12 kaže...

Imaš ih više.

Drow Ranger

Huskar

Slark

Night Stalker

Kažem za sve koji su owneri i s kojima se lako nauči. Ne znam šta je sposoban a šta nije, pitao je za lagane i jednostavne heroje i to sam mu napisao. Možda ti misliš drugačije pa mu tako i napiši.

Još neki jednostavni i super heroji

Viper

Lina

Sniper

15 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

nisam igrao dotu od kraja bete ,dali su uveli pri izlasku neki rank sistem odnosno lige kao sto su u starcraftu ili hon-u?

Nema nista konkretno, jedino bracketi za koje ionako 3/4 community-a nezna.

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ipak je Fnatic nesto naucio iz bootcampa u Srbiji :=)

https://twitter.com/PajkattDota/status/377880330780176384

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perceto kaže...
Imsovcanin kaže...
iAvenger kaže...
Daska12 kaže...

Imaš ih više.

Drow Ranger

Huskar

Slark

Night Stalker

daj ne pricaj gluposti spajat ce ga sa igracima njegova ranka koji su tek poceli igrat i nemaju veze o igri pa nije vazno uopce sta ce igrat prva 2-3 miseca dok se ne nauci osnove magije heroja i nesto lasthitanja onda kasnije nek igra kerije i suporte

decko je trazio da mu se preporuci laksi heroji za igranje, a nije ni isto dal ces ti poet ucit igrat dotu sa voidom i mortredom kojima treba svaki lh ili sa nekim support herojima gdje je bitno samo da bacas magije i kupujes support iteme...

13 godina
protjeran
Dota 2

i dalje ti ne kuzis da njemu triba bar 200 gejmova da on nauci magije koje postoje u igri i iteme a o ostalom da ne pricam to mu je za sad najvaznije naucit i nije vazno s kojim ce herojem igrat jer da bi igro dotu mora znat sta tocno svaki heroj radi a to nemoze naucit samo sa citanjem mora ga odigrat bar jednom ....

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perceto kaže...

i dalje ti ne kuzis da njemu triba bar 200 gejmova da on nauci magije koje postoje u igri i iteme a o ostalom da ne pricam to mu je za sad najvaznije naucit i nije vazno s kojim ce herojem igrat jer da bi igro dotu mora znat sta tocno svaki heroj radi a to nemoze naucit samo sa citanjem mora ga odigrat bar jednom ....

pa jbg to se valjda podrazumijeva xD ja mu preporucam heroje sa kojima ce mu biti ajmo reci lakse igrati prvih 20-30 gamova pa onda nek picka sta mu se svida... ako pocne sa nekim hard carry herojima moze mu se ogaditi igra zbog nacina na koji se oni moraju igrati koji je tezak za pocetnike koji nisu igrali dotu 1...

12 godina
neaktivan
Dota 2

Neznam za vas al ja cu odsad igrat sa botovima. Svaku hebenu partiju barem dvoje napuste.{#}

play2much
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 9:32 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Pitanje jedno, u zadnje vrijeme počelo me ubacivati u high skill bracket, ali npr. 2 partije pa me onda poslije vrati na normal nekoliko partija, i tako u krug.

Koji je razlog tome i kako da postignem da stalno budem u high?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice