Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.959.104
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
ton7 kaže...

suka, bljet, idi nahuj, piz*ec...

imaju dečki krasan repertoar.. ona 4 reporta na tjedan su daleko premalo {#}

12 godina
protjeran
Dota 2

Evo ekipa priključite nam se:

https://www.facebook.com/Dota2CroatiaEU

uskoro ide i portal i jedan veći i dobro sponzorirani turnir početkom iduće godine, sve prijave, kvalifikacije i ostali info vodit će se putem ove facebook stranice i budućeg portala/foruma. Turnir će biti samo za državljane RH, a kako to prođe onda ćemo razmišljati i o jednom većem "Balkanskom" :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 13:31 (Gadgeti).

1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Gadgeti kaže...

Evo ekipa priključite nam se:

https://www.facebook.com/Dota2CroatiaEU

uskoro ide i portal i jedan veći i dobro sponzorirani turnir početkom iduće godine, sve prijave, kvalifikacije i ostali info vodit će se putem ove facebook stranice i budućeg portala/foruma. Turnir će biti samo za državljane RH, a kako to prođe onda ćemo razmišljati i o jednom većem "Balkanskom" :D

al ti triba 5 miseci da bi oganiziro jedan obicni tour :S

12 godina
protjeran
Dota 2

Pa za nešto kvalitetno treba vremena a vjeruj mi i novca. A ovo vrijeme je zbog sponzora, koji je rekao da nas je u mogućnosti sponzorirati početkom 2014. godine pa ćemo i tada napraviti turnir, u cilju nam je da turnir preraste u nešto što će biti svake godine na ovom području jer nažalost toga više nema ovdje :S

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gadgeti kaže...

Pa za nešto kvalitetno treba vremena a vjeruj mi i novca. A ovo vrijeme je zbog sponzora, koji je rekao da nas je u mogućnosti sponzorirati početkom 2014. godine pa ćemo i tada napraviti turnir, u cilju nam je da turnir preraste u nešto što će biti svake godine na ovom području jer nažalost toga više nema ovdje :S

pa oko koliko para govoris? jeli mislis napravit lan tour ili online? 

13 godina
neaktivan
Perceto kaže...
Gadgeti kaže...

Snowl za kapetana prvog mjesta, Omni rare za kapetana drugog.

13 godina
protjeran
Dota 2

tog se i bojim xd

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Perceto kaže...
Gadgeti kaže...

LAN za nagrade a kvalifikacije će ići online putem, sve ćemo objaviti na facebook stranici s uputama i detaljima kako sudjelovati, čim se dogovorimo službeno sa sponzorima.

14 godina
neaktivan

Portal http://www.e-sports.hr/ i udruga E-Sports Croatia predstavljaju!

Nakon podužeg razbijanja glava, traženja programera te najavljivanja novih stranica, konačno Vam predstavljamo Dota 2 te LoL dio portala!

Do sada se sve vrtjelo oko Starcrafta no s početkom rujna 2013. godine širom otvaramo vrata Dota 2 te LoL igrama! U narednim će se mjesecima predstaviti i HoN dio portala.

E-Sports.hr će se ponašati kao mreža stranica igara elektroničkog sporta što znači da će stranice biti odvojene - svaka sa svojom zajednicom korisnika!

Početna stranica portala e-sports.hr sadržavati će sve informacije o samom djelovanju udruge te će se s iste direktno moći spojiti na dio portala za određenu igru.

Kako Dota 2 i LoL ne bi bili zakinuti za ligu kakvu ima SC 2 dio portala (CSL - Croatian Starcraft League) odlučili smo pokrenuti i CDL odnosno CLL lige! 

Na site-u mozete pronaci Team Recruitment, listu domacih i stranih streamera, aktivan shoutbox i mnogo drugih sadrzaja.

Više o samim ligama čitajte u nadolazećim newsima na portalu http://www.e-sports.hr/ i FB stranici: https://www.facebook.com/ESportsCroatia

Za podrobnije informacije, kritike ili prijedloge, pišite nam na pisma@e-sports.hr ili napišite ovdje reply pa ćemo probat odgovorit :)

Pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 15:29 (sprEEEzy).
13 godina
protjeran
Dota 2

ajde organizirajte neki tour nisam odavno nesto osvojio!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bit ce bit ce, uskoro :)

Treba nam jos jedan web developer sad za sistem liga i timova...

17 godina
neaktivan
Dota 2

:P

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2

best mag ever!

by joza macokatic

2 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Perceto kaže...

best mag ever!

by joza macokatic

Mene više zabrinjava osim takvih troll retarda činjenica da mi nakon tvog videa dolaze sumnjive preporuke...

13 godina
neaktivan
Dota 2

Pozdrav ekipa evo nakon velike stanke od igranja opcenito igrica na kompjuteru odlucio sam se nakon wowa posvetiti doti 2 , zanima me jel mi tko moze dati kakav link za download i gdje mogu napraviti racun .Zahvaljujem

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Pozdrav ekipa evo nakon velike stanke od igranja opcenito igrica na kompjuteru odlucio sam se nakon wowa posvetiti doti 2 , zanima me jel mi tko moze dati kakav link za download i gdje mogu napraviti racun .Zahvaljujem

Preko Steama si skineš. Moraš account napraviti.

16 godina
neaktivan
Dota 2
Ups... Mobitel
[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 8:18 (Co7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2
Pozdrav svima ;), MC team vec duze igra dotu, na ts-u smo skoro svaki dan od 18h pa do 2h... Ima nas 7 koji svakodnevno igramo dotu, razlicitih skilleva :D. Ako netko zeli, moze nam se slobodno pridruziti, jedini uvijeti su da je stariji i neozbiljan, recimo 18+ godina, u odredjenim uvijetima se mogu napraviti iznimke. Da ne uzimas na range supportu battlefury, refresher na rikiu i da znas kako izgleda ward itd... Zapravo, da nisi rus!!! Vecina nas je 20+ , neki cak i 30+ godina tako da su stari prdonje dobrodosli ;). Ako ima zainteresiranih, svakako se javite. Treba nam vise igraca, raznih sposobnosti, svi koji ispunjavaju gornje uvijete slobodno se javite.
[M|C] ex_Co7
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja sam cu da vasem teamu ima dosta noobova a pogotovo onaj Ex_co7 :) hehehehehehehe
BF3 [M|C] DarthBajo - The Saiga Kid :D http://www.facebook.com/MadCroatsClan
13 godina
neaktivan
DarthBajo kaže...
Ja sam cu da vasem teamu ima dosta noobova a pogotovo onaj Ex_co7 :) hehehehehehehe

huehuehuehuehue

16 godina
neaktivan
DarthBajo kaže...

Ima puno, ali nikad dosta ;)
[M|C] ex_Co7
13 godina
neaktivan
Dota 2

Pozdrav ekipa evo instalirao sam igra je super sve 5 , moze preporuka za pocetnike koji su najbolji heroji za igrat ? ako ima tko iz Splita ili dobre volje za friend listu nek mi slobodno posaljem pm.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Pozdrav ekipa evo instalirao sam igra je super sve 5 , moze preporuka za pocetnike koji su najbolji heroji za igrat ? ako ima tko iz Splita ili dobre volje za friend listu nek mi slobodno posaljem pm.

Samo pritisci random ili igraj modove kao sto su all random, single draft modove. Nemoj se bojat igrat neke "teske" heroje, i nakon nekog vremena ces doci na svoje :)

LoL acc THCJoshi
13 godina
razbijac kaže...

najlaksi su ti limited heroes u picku

14 godina
razbijac kaže...

Kreni s tourtorialom. I u njemu ces igrat 10 meceva s limited hero poolom. Usto ces dobit par itema za snipera.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Hvala na pomoci :) igra je odlicna + jos je besplatna . muka mi je sad od wowa i para koliko sam potrosia.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Jeste vidjeli novi lineup od DK-a? Burning, mushi, iceiceice, lanm,mmy. Individualni skill je strasan, ako se uigraju kao tim, to ce bit strasan tim

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije bilo da burning napušta competitive dotu poslije ti3?

14 godina
Dota 2

Sta me zivciraju rusi kad igraju.

Znaci Europe West i Europe east je stavljeno. Jezik engleski. I upadnu mi u tim 4 rusa. niko ne govori engleski i samo frcaju hieroglife. Njet i alt+click po mapi frcaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Sta me zivciraju rusi kad igraju.

Znaci Europe West i Europe east je stavljeno. Jezik engleski. I upadnu mi u tim 4 rusa. niko ne govori engleski i samo frcaju hieroglife. Njet i alt+click po mapi frcaju.

for the lulz

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice