Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.941.439
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Dota 2

ma kakav crni chen i ekipa... meni licno je to bio jedan od tezih heroja za igranje ^^ ako nemas dobar tim koji ti nece reci ss, ako nece imat wardanu sumu (a sigurno nece ako tek pocinje igrat) nahebat ce kao zuti. meni je noob friendly heroj bio lich... imas jednu magiju koju bacas non stop, deny kripove sa trecom, drugu ne uzimas, ultas kad god mozes na njihove heroje kad vidis da su se samo malo priblizi jedni drugima i gotovo. onda lagan je ogre, ezalor, dazzle... vecinom 90% int heroja vise manje su jdnostavniji za igranje u usporedbi sa str i agi herojima... venge isto nije nesto narocito tezak heroj za igrat xD

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Imsovcanin kaže...

ma kakav crni chen i ekipa... meni licno je to bio jedan od tezih heroja za igranje ^^ ako nemas dobar tim koji ti nece reci ss, ako nece imat wardanu sumu (a sigurno nece ako tek pocinje igrat) nahebat ce kao zuti. 

Ne znam o čemu pričaš. Kad si Chen tvoj posao je da imaš wardove (ako misliš na wardove u campovima tvoj posao je da dewardaš), tvoj posao je da zoveš SS jer praktično ne radiš ništa osim što gledaš šta se dešava u drugim lane-ovima, gledaš na sat i moliš boga da dobiješ Wildkyna ili Wildwinga (ne sjećam se tačno) da stackaš ili Harpy da pomogneš midu ili Ersa/Troll/Centaur da smoke-aš i gankaš mid (Enchantress je bolja gledajući na lvl 1 efektivnost iako su i Chen i Ench super gankeri).

Ezalor kako si ga ti nazvao je zapravo Keeper of the Light (vjerovatno nije još naučio imena heroja) i nije toliko lagan heroj budući da nema stun, ima malo HP-a, ima Blinding Light, Recall i sl.

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Imsovcanin kaže...

ma kakav crni chen i ekipa... meni licno je to bio jedan od tezih heroja za igranje ^^ ako nemas dobar tim koji ti nece reci ss, ako nece imat wardanu sumu (a sigurno nece ako tek pocinje igrat) nahebat ce kao zuti. 

Ne znam o čemu pričaš. Kad si Chen tvoj posao je da imaš wardove (ako misliš na wardove u campovima tvoj posao je da dewardaš), tvoj posao je da zoveš SS jer praktično ne radiš ništa osim što gledaš šta se dešava u drugim lane-ovima, gledaš na sat i moliš boga da dobiješ Wildkyna ili Wildwinga (ne sjećam se tačno) da stackaš ili Harpy da pomogneš midu ili Ersa/Troll/Centaur da smoke-aš i gankaš mid (Enchantress je bolja gledajući na lvl 1 efektivnost iako su i Chen i Ench super gankeri).

Ezalor kako si ga ti nazvao je zapravo Keeper of the Light (vjerovatno nije još naučio imena heroja) i nije toliko lagan heroj budući da nema stun, ima malo HP-a, ima Blinding Light, Recall i sl.

Sigurno novi igrac dote zna što su wardovi i čemu služe, i što je deward i kako se radi, baš novi igrač zna što je SS i kada se kaže ... 

Baš zna gankati, baš novi igrač zna koje creepove treba zarobiti u šumi i baš novi igrač zna kontrolirati heroja i još 3 kripa uz njega.....

Tako da chen definitivno nije heroj za početnike..

Najlakše je uzeti snipera stati na sredinu mape i ubijati sve...

16 godina
ToMisLaW kaže...
Onjegin kaže...
Imsovcanin kaže...

Sigurno novi igrac dote zna što su wardovi i čemu služe, i što je deward i kako se radi, baš novi igrač zna što je SS i kada se kaže ... 

Baš zna gankati, baš novi igrač zna koje creepove treba zarobiti u šumi i baš novi igrač zna kontrolirati heroja i još 3 kripa uz njega.....

Tako da chen definitivno nije heroj za početnike..

Najlakše je uzeti snipera stati na sredinu mape i ubijati sve...

mislim stvarno... bas si djubre... ja sam to htio sve napisat {#} samo zbog tog chena sam se ukljucio u raspravu {#} ....

17 godina
Dota 2

U koje vrijeme su po rasporedu orange vs navi? i onda grand finale.

ne mogu nigdje naci vrijeme u koje se igraju matchevi :(

Keep Calm and Carry On
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Orange vs NaVi 21:00

Finale vjerovatno oko 00:00

12 godina
neaktivan
Dota 2

Znam sta je SS, znam sta su wardovi, znam sta znaci gank itd. Igram LoL pa znam sve to.

0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Sta mushi radi dendiju :) i ovaj pro block ls-a :)

Keep Calm and Carry On
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Viper95 kaže...

Znam sta je SS, znam sta su wardovi, znam sta znaci gank itd. Igram LoL pa znam sve to.

Samo napomeni da si igrač lola kad igraš, onda su ljudi odmah prema tebi malo bolji i pomažu ti.

Znaš li što je deny creepa? {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
Dota 2

GG Furion

Iako se neće svi složit, al jednostavno prevagne taj ekstra push koji imaju. Orange je skidao towere ko da imaju 100HPa

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
toxic kaže...

Sta mushi radi dendiju :) i ovaj pro block ls-a :)

Da , a ovaj drugi game koda su igrali protiv botova ovaj tide 3 put za redom bez veze ravage lol ofc navi odigral odlicno

ali Orange je odigral katastrofalno u odnosu na prvi game jos bolje bare bude i 3. game ^^

twice the pride double the fall
17 godina
neaktivan
Dota 2

Pa nemoš mi tak tidea odigrat

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 23:19 (Pupo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Kakav gejm, 25min ih pokosili, lol :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Još će mi logika naložiti da je Orange suporioran tim, pa možda čak i G[a]ylliance-u.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Svaka cast naviju, stvarno skidam kapu.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Kakav gejmmm!!! ne vjerujem, stvarno kad pogledaš to sve onda shvatiš što je dota i zašto je to defintivno najteža i najljepša igra ikad.

45 minuta su ih držali, i ovi su se okrenuli sa par dobirh akcija i dobili, stvarno, gg.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Al kad pogledas, Na'VI se trudio dobit bilokoji teamfight po ure i svaki su gubili, i upadali sve dublje i dublje, al sva sreca Orange nisu imali pravog kerija (Int heroj nikako ne moze kerijat ko str ili agi) i to ih je dokrajcilo, jer Na'Vi su imali Naixa koji je pojeo sve, nisu ga mogli shut downat, jedino bane. A banea i OD-a bi prve ubili. I engima je igrao veliku ulogu, i bounty jer dodatni gold ih je spasio.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 1 hvala 1
15 godina
Dota 2

Čitam chat, ekipa sere po enigmi kako saka kako ne zna, kako je puber...reko lol, stručnjaci...i napiše jedan inteligentniji, da jedan black hole okreće igru i vidi vraga...jedan drugi treći i bum, gg.

Definitvno najbolji gejm ikad šta sam gledao, i stvarno ne pratim to, ali ove godine me brat navukao, nevjerovatno!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bane je postao beskoristan dok je Enigma uzeo BKB.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Objasnite mi kako je pošteno da Na'Vi ide u petosatni meč nakon trosatnog meča, a Alliance ulazi odmoran?

Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
Onjegin kaže...

Objasnite mi kako je pošteno da Na'Vi ide u petosatni meč nakon trosatnog meča, a Alliance ulazi odmoran?

Najjači su mi stručnjaci na cro kanalu kad netko kaže kako je navi sa umoran, a veli majstor, ma kako bi netko bio umoran od igrica lol. Kakvi moroni, koji ne razmišljaju koliki je to stres i težina na organizam.{#}

14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Zato što [A] nije izgubio niti jedan meč, a Navi je izgubio i dobio šanu iz LB. Meni sasvim pošteno.

15 godina
Ravenclaw92 kaže...
Onjegin kaže...

Zato što [A] nije izgubio niti jedan meč, a Navi je izgubio i dobio šanu iz LB. Meni sasvim pošteno.

Ima smisla, ali opet...natjecanje na toj razini....ne znam svaka im čast svima, ja bi eksplodirao od stresa :)

13 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...
Onjegin kaže...

Nije sasvim pošteno, čuo sam da će ima prebiti prste na rukama pošto su došli iz LB.

14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Ravenclaw92 kaže...
Onjegin kaže...

Nije sasvim pošteno, čuo sam da će ima prebiti prste na rukama pošto su došli iz LB.

Meni osobno se ne sviđa ovakav format natjecanja. Da se mene pita bio bi groupstage i dalje knock out. Gubiš == ispadaš iz turnira. A to što navijaš za navi, pa ti ne "odgovara" situacija je druga stvar.

12 godina
neaktivan
Dota 2

tako je kako je

navijam za navi,al ovo ce alliance uzeti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
medozg366 kaže...

tako je kako je

navijam za navi,al ovo ce alliance uzeti

Dream on. Na'Vi su Illuminati. Sve ovo su pomno smislili njihovi preci koji su DotAminus2 igrali prije nekoliko stoljeća. Znali su koji će muškarac i žena stvoriti dijete koje će spolno općiti sa drugim kako bi bio rođen Dendi. Sve su oni ovo - pomno isplanirali.

14 godina
Dota 2

16 minuta i Navi radi gg ???

Jel oni mene zajebaju, prvo uzmu lose likove, i onda gg nakon 16 minuta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Namjerno.

12 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

probali su risky i nije proslo,nije bilo smila nastaviti... nisu imali pravog carryja uopce

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice