Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.958.255
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dota 2

GG Alliance ide u TOP 3, sada još da NaVi prođe i onda Fnatic iz LB i to je to :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 1:20 (ToMisLaW).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

DK su se umislili nakon drugog meča, i mislili da mogu mile-lale, i pickali Spectre. Ambiciozno, ali ne.

GG welp [A].

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
16 godina
Dota 2

GIF

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Marsel007 kaže...

jos mi bolji onaj gdje se vidi icex3 reakcija na to

16 godina
Ravenclaw92 kaže...
Marsel007 kaže...

jos mi bolji onaj gdje se vidi icex3 reakcija na to

:)

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
15 godina
Dota 2

Dendi pudgee :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Dayumn!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

F[A]NBOY R[A]RES BEST R[A]RES!!!

Prvi tim u povijesti International-a koji je osvojio meč koristeći fountain hook.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 4:26 (Onjegin).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Game 3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

KRISTE!!! KRISTEEEE!!!!

Ja ne mogu vjerovat da su oni ovo dobili :DDD!! Koliko god mrzim hvostove odluke i pozicioniranja nekad skoro sam svršio kad ih je poklao 5 u rijeci tamo. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

ovaj tongfu je jako throwo..... Mogli su jedno 6x zavrsiti game ili makar rax uzeti, ali glupi kinezi oce igrat 100 minuta... WP Dendi

Moj PC  
0 1 hvala 2
16 godina
neaktivan
Dota 2

EZ victory.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Mushi butchera engleski i na chatu uleti komentar: "RIP ENGLISH". Nezzz, pokidao sam se :/

E da, baš si mislim kako bi sa iti jednim drugim midderom i još bolje prošli, ali onda se sjetim fountain kuke koja je gyroa koštala aegisa i života. Da su taj teamfight izgubili, mislim da bi tad pale i jedne barake.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 4:44 (Lopoc).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Di se može pogledati taj gejm navi vs tongfu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 11:34 (sweeth).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ne znam zašto, stvarno ne znam, ali u svakom današnjem game-u je bio Chen i Pudge pick. lel

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ne znam zašto, stvarno ne znam, ali u svakom današnjem game-u je bio Chen i Pudge pick. lel

Nije.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
4ucker kaže...

Nije.

Mislim na game koji sam ja odigrao. Jesam li ja igdje napisao da mislim na TI3? Noob.

15 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Slash 666 kaže...
4ucker kaže...

Nije.

Mislim na game koji sam ja odigrao. Jesam li ja igdje napisao da mislim na TI3? Noob.

Tehnički, nisi ni napisao da misliš na gejm koji si ti odigrao. Noob? Ozbiljno? Ahahah.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
12 godina
neaktivan
Dota 2

Doma sjedim,gledam game i pljescem im. 

Zna neko jeli danas prvo Upper bracket il lower? 

Prvo lower polufinale pa u 1 finale upper,al sumnjam da ce bit u 1,lower sve puno kineza,opet ce rekord past

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 15:26 (medozg366).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Samo se nadam da cemo gledat navi vs [A] prije 2 :/

14 godina
neaktivan
Dota 2

ajd fakat ljudi, ako tražite ekipu javite mi se, popi?dim u pubovima kad pickaju 4 carrya i nitko ne kupi wardove niti monkeye i slično

Ja neznam kako funkcionira matchmaking u Doti 2 ali čini mi se da je u banani, onak 5 gameova za redom dobim soldian team u soloque i super se organiziramo, a onda sljedeče 3 igre dobim noobove gdje kod pickova vidim da je lose i ne kuže niti koncept dote... ono i ako imamo support ne kupe wardove, couriere, autoattackaju niti neznaju koristiti hold position... kamoli kompleksnije stvari

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
alscaul kaže...

ajd fakat ljudi, ako tražite ekipu javite mi se, popi?dim u pubovima kad pickaju 4 carrya i nitko ne kupi wardove niti monkeye i slično

Ja neznam kako funkcionira matchmaking u Doti 2 ali čini mi se da je u banani, onak 5 gameova za redom dobim soldian team u soloque i super se organiziramo, a onda sljedeče 3 igre dobim noobove gdje kod pickova vidim da je lose i ne kuže niti koncept dote... ono i ako imamo support ne kupe wardove, couriere, autoattackaju niti neznaju koristiti hold position... kamoli kompleksnije stvari

Pretpostavljam da si tek poceo s dotom, pa dobivas takvu ekipu u game-ove. Meni su gameovi dobri i nemogu se pozaliti s obzirom na kakve stvari citam po netu. Preporuka da nadjes neki guild i tako rokas. Naci ces uvijek dvoje troje koji ce sa tobom u grupu

14 godina
neaktivan
Dota 2

Guild... što je ovo, world of warkraft?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To su uveli nedugo kao neki community unutar igre. http://www.reddit.com/r/dota2guilds Oglašava ih se dosta tu, pa baci pogled

13 godina
neaktivan
Dota 2

Red Bull je tu, spreman sam za gejm svih gejmova. Još 5-6 sati do gejma, ali svejedno!

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Ili ako ti nedostaje mozak-ruke koordinacije, trom si i retardiran kao ja

zauvijek ćemo ostati u Marijanskoj brazdi Matchmakinga.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Ili ako ti nedostaje mozak-ruke koordinacije, trom si i retardiran kao ja

zauvijek ćemo ostati u Marijanskoj brazdi Matchmakinga.

čuj... ako si ti takav jbg... ajde ja imam samo 50 gamea odigranih i pozitivan win rate, i ne sječam se gamea di bi bio u negativnom kill/deadu npr(igro sam dotu1 od 2006. - 2008.). 

I nisam noob koji picka carrya svaki game, igram i supporte i tanke, mid sve... kužim osnovne koncepte dote.

Jbe me to što si ti samo jedan od 5 faktora u igri a frendovi su mi teški noobovi i početnici u doti i imaju totalan casual pristup i nežele učiti igrati igru kako spada, kad u starcraft2 gdje sam dogurao do high masters(top 2% igraca) sve je ovisilo o meni

14 godina
Dota 2

Gleda sada Orange vs DK.

Satrali su DK ka sta dite satare palacinku. Jednostavno GG i izasli.

P.S. Evo su ih i izbacili s turnira :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 23:01 (Zajeb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice