GG Alliance ide u TOP 3, sada još da NaVi prođe i onda Fnatic iz LB i to je to :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
DK su se umislili nakon drugog meča, i mislili da mogu mile-lale, i pickali Spectre. Ambiciozno, ali ne.
GG welp [A].
In notail we trust! http://thepremierleague.eu/wp-content/uploads/2013/08/MEEPOOO.jpg
jos mi bolji onaj gdje se vidi icex3 reakcija na to
Dendi pudgee :D
Dayumn!
F[A]NBOY R[A]RES BEST R[A]RES!!!
Prvi tim u povijesti International-a koji je osvojio meč koristeći fountain hook.
Game 3.
KRISTE!!! KRISTEEEE!!!!
Ja ne mogu vjerovat da su oni ovo dobili :DDD!! Koliko god mrzim hvostove odluke i pozicioniranja nekad skoro sam svršio kad ih je poklao 5 u rijeci tamo.
ovaj tongfu je jako throwo..... Mogli su jedno 6x zavrsiti game ili makar rax uzeti, ali glupi kinezi oce igrat 100 minuta... WP Dendi
EZ victory.
Mushi butchera engleski i na chatu uleti komentar: "RIP ENGLISH". Nezzz, pokidao sam se :/
E da, baš si mislim kako bi sa iti jednim drugim midderom i još bolje prošli, ali onda se sjetim fountain kuke koja je gyroa koštala aegisa i života. Da su taj teamfight izgubili, mislim da bi tad pale i jedne barake.
Di se može pogledati taj gejm navi vs tongfu?
Ne znam zašto, stvarno ne znam, ali u svakom današnjem game-u je bio Chen i Pudge pick. lel
Ne znam zašto, stvarno ne znam, ali u svakom današnjem game-u je bio Chen i Pudge pick. lel
Nije.
Nije.
Mislim na game koji sam ja odigrao. Jesam li ja igdje napisao da mislim na TI3? Noob.
Nije.
Mislim na game koji sam ja odigrao. Jesam li ja igdje napisao da mislim na TI3? Noob.
Tehnički, nisi ni napisao da misliš na gejm koji si ti odigrao. Noob? Ozbiljno? Ahahah.
Doma sjedim,gledam game i pljescem im.
Zna neko jeli danas prvo Upper bracket il lower?
Prvo lower polufinale pa u 1 finale upper,al sumnjam da ce bit u 1,lower sve puno kineza,opet ce rekord past
Samo se nadam da cemo gledat navi vs [A] prije 2 :/
ajd fakat ljudi, ako tražite ekipu javite mi se, popi?dim u pubovima kad pickaju 4 carrya i nitko ne kupi wardove niti monkeye i slično
Ja neznam kako funkcionira matchmaking u Doti 2 ali čini mi se da je u banani, onak 5 gameova za redom dobim soldian team u soloque i super se organiziramo, a onda sljedeče 3 igre dobim noobove gdje kod pickova vidim da je lose i ne kuže niti koncept dote... ono i ako imamo support ne kupe wardove, couriere, autoattackaju niti neznaju koristiti hold position... kamoli kompleksnije stvari
ajd fakat ljudi, ako tražite ekipu javite mi se, popi?dim u pubovima kad pickaju 4 carrya i nitko ne kupi wardove niti monkeye i slično
Ja neznam kako funkcionira matchmaking u Doti 2 ali čini mi se da je u banani, onak 5 gameova za redom dobim soldian team u soloque i super se organiziramo, a onda sljedeče 3 igre dobim noobove gdje kod pickova vidim da je lose i ne kuže niti koncept dote... ono i ako imamo support ne kupe wardove, couriere, autoattackaju niti neznaju koristiti hold position... kamoli kompleksnije stvari
Pretpostavljam da si tek poceo s dotom, pa dobivas takvu ekipu u game-ove. Meni su gameovi dobri i nemogu se pozaliti s obzirom na kakve stvari citam po netu. Preporuka da nadjes neki guild i tako rokas. Naci ces uvijek dvoje troje koji ce sa tobom u grupu
Guild... što je ovo, world of warkraft?
To su uveli nedugo kao neki community unutar igre. http://www.reddit.com/r/dota2guilds Oglašava ih se dosta tu, pa baci pogled
Red Bull je tu, spreman sam za gejm svih gejmova. Još 5-6 sati do gejma, ali svejedno!
Ili ako ti nedostaje mozak-ruke koordinacije, trom si i retardiran kao ja
zauvijek ćemo ostati u Marijanskoj brazdi Matchmakinga.
Ili ako ti nedostaje mozak-ruke koordinacije, trom si i retardiran kao ja
zauvijek ćemo ostati u Marijanskoj brazdi Matchmakinga.
čuj... ako si ti takav jbg... ajde ja imam samo 50 gamea odigranih i pozitivan win rate, i ne sječam se gamea di bi bio u negativnom kill/deadu npr(igro sam dotu1 od 2006. - 2008.).
I nisam noob koji picka carrya svaki game, igram i supporte i tanke, mid sve... kužim osnovne koncepte dote.
Jbe me to što si ti samo jedan od 5 faktora u igri a frendovi su mi teški noobovi i početnici u doti i imaju totalan casual pristup i nežele učiti igrati igru kako spada, kad u starcraft2 gdje sam dogurao do high masters(top 2% igraca) sve je ovisilo o meni
Gleda sada Orange vs DK.
Satrali su DK ka sta dite satare palacinku. Jednostavno GG i izasli.
P.S. Evo su ih i izbacili s turnira :D