Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.931.533
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

commendi su useless... kao i win rate itd... 

i kakve to veze odakle su? dota je timska igra, i vecinom igras sa prijateljima tako da te zaboli tko je u teamu...

Nema veze odakle su, Rus može živjeti i u Češkoj npr. i opet se ponašati kao Rus.

Ali recimo Rus iz Novosibirska uđe u Q na West Europe i ima taman dovoljno visok ping da na midu ne pogađa deny. Tako da je bitno odakle je netko.

svejedno,  svatko ima pravo igrati na kojem hoće serveru, dok god to valve dopušta..

i jedan rus  u teamu ti nemože uništiti game... dovoljna su 2-3 dobra igraca da pobjedis game ( u nekim slucajevima i jedan dobar igrac moze donijeti pobjedu) ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 18:17 (ToMisLaW).
17 godina
ToMisLaW kaže...
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

i kakve to veze odakle su? dota je timska igra, i vecinom igras sa prijateljima tako da te zaboli tko je u teamu...

Nema veze odakle su, Rus može živjeti i u Češkoj npr. i opet se ponašati kao Rus.

Ali recimo Rus iz Novosibirska uđe u Q na West Europe i ima taman dovoljno visok ping da na midu ne pogađa deny. Tako da je bitno odakle je netko.

svejedno,  svatko ima pravo igrati na kojem hoće serveru, dok god to valve dopušta..

i jedan rus  u teamu ti nemože uništiti game... dovoljna su 2-3 dobra igraca da pobjedis game ( u nekim slucajevima i jedan dobar igrac moze donijeti pobjedu) ...

aha kako da ne.

eto npr danas.. sve super. Rusi samnom u timu ja mislio gotovo je. PA imao strava farm, frajer imao 2 rapiera 4 k krit dmg.. razaramo ih uzmemo mid lane uništimo.. i kad iz cistog mira on ode u fontain i neprijatelji ofc uzmu 2 rapiera i rejpaju nas i izgubimo match..

Mozes se hebat

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 19:04 (toxic).
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
ToMisLaW kaže...
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

aha kako da ne.

eto npr danas.. sve super. Rusi samnom u timu ja mislio gotovo je. PA imao strava farm, frajer imao 2 rapiera 4 k krit dmg.. razaramo ih uzmemo mid lane uništimo.. i kad iz cistog mira on ode u fontain i neprijatelji ofc uzmu 2 rapiera i rejpaju nas i izgubimo match..

Mozes se hebat

Ne znači da je uradio jer je Rus, vidio sam takve mega-greed-kill-catchere (među kojima sam i ja). Možda sam rus.

13 godina
neaktivan
toxic kaže...

Mozes se hebat

Danas sve super, Kunkka umre 17 puta u 30 minuta. GG

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
toxic kaže...

Mozes se hebat

Kako igraš, s takvima igraš! Jednostavno, tak funkcionira mm, i svi koji kažu da nije tako seru. Povremeno se zaleti koji debos il rus, al to je više iznimka koja potvrđuje pravilo.

I ovo za comende, meni to ništa neznači, imam 1000 partija i samo 40komada, al doslovno nist mi neznači, jer one kretene koji mi plaču "comend me" na kraju partije redovito reportam za voice abuse, pogotovo ak igramo protiv neki kretena pa lik misli da je pro ak je nakupio 30 kilova.

@Onjegin

Di si na turniru?

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 20:44 (Pupo).
13 godina
neaktivan
Pupo kaže...

Di si na turniru?

Ispao sam retard i propustio ga totalno.

Nisam ni gledao.

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
toxic kaže...

Mozes se hebat

baš sam te gledo ovaj game, ti si umro samo 10 puta u 39 minuta sa kunkkom... 

http://dotabuff.com/matches/223065050

ljudi vas izbili sa 4 covjeka, + vjerovatno su imali 1 rusa u teamu... 

12 godina
neaktivan

dogodi se u najboljima :)

13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

ljudi vas izbili sa 4 covjeka, + vjerovatno su imali 1 rusa u teamu... 

Dotični gospodin je Kunkku igrao 52 puta, ja 7 (predposljednji je bio prije 3 mjeseca).

Ako pogledaš replay vidjet ćeš da je pola od toga bilo samo zezanje i feedanje da brže završe (preostala 4 igrača su moji prijatelji i Kunkka je bio pick iz zezancije).

Zadnji Balanar game sam umro preko 10 puta, s razlogom. Neki ljudi ne žele da uništavaju bazu kad se kaže ff.

Isto kao da se moram nekom pravdati, loš sam i gotovo. Jedino mi je žao što nisam retard koji uđe u game, auto attacka, feeda i izgubi i bude sretan što je igrao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 23:06 (Onjegin).
12 godina
neaktivan
Dota 2

Dajem Guild Wars 2 za iteme u doti :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zaara kaže...

Šta daješ? Citiraj me, i napiši ponovno.

12 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Zaara kaže...

Šta daješ? Citiraj me, i napiši ponovno.

Ne znam što tocno zelis cut? Mjenjam svoj Guild Wars 2 account za iteme iz dote ako tko želi igru, meni stoji bezveze

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 23:54 (Zaara).
12 godina
neaktivan
Dota 2

ima tko onlajn da udremo gejm? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pupo kaže...
Onjegin kaže...
toxic kaže...

Mozes se hebat

Kako igraš, s takvima igraš! Jednostavno, tak funkcionira mm, i svi koji kažu da nije tako seru. Povremeno se zaleti koji debos il rus, al to je više iznimka koja potvrđuje pravilo.

I ovo za comende, meni to ništa neznači, imam 1000 partija i samo 40komada, al doslovno nist mi neznači, jer one kretene koji mi plaču "comend me" na kraju partije redovito reportam za voice abuse, pogotovo ak igramo protiv neki kretena pa lik misli da je pro ak je nakupio 30 kilova.

@Onjegin

Di si na turniru?

Koji ti je nick na steamu? nvm nasao sam

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 15:30 (FarmWithMeee).
12 godina
neaktivan
Dota 2

Balkanski turnir treci po redu ovog puta pod nazivom

Snowl Cup

prijave su free i traju dok se ne skupi 32 balkanska tima.

Sve informacije na ovom linku

http://dota.ba/liga/turniri/3-snowl-cup

Mozda cak budete imali srece pa zaigrate vs mene ;D

1 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...
Pupo kaže...
Onjegin kaže...
toxic kaže...

Mozes se hebat

@Onjegin

Di si na turniru?

Koji ti je nick na steamu? nvm nasao sam

Čiji? Moj ili od onjegina? :D

PS Kako tamo na balkan doti da dodam frendove? Znam par ljudi a nevidim nigdje opciju da dodam ljude

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 19:23 (Pupo).
12 godina
neaktivan
Dota 2

Odes na njihov steam profil imas opciju. I add friend, prije toga se moras ulogirat.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Dajem Guild Wars 2 delux edition account za ovaj International compendium i neki sweet uz to, ako tko hoce neka javi :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 3:44 (Zaara).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Moram se malo izjadati..

Ne razumijem zašto ljudi pickaju carry heroje kad ne znaju kako ih igrati. Maloprije igrao game gdje je gyro za jedno 25 minuta kupio prvi item, shadow blade. Imao je 13 smrti. Drugi carry nam je bio SK, lik je imao ok farm, ali nijednom nije upalio armlet. Valjda čovjek ne zna čemu služi. I onda ja uletim s enigmom, uhvatim 4 u black hole i nema nikoga da ih ubije. GG

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sweeth kaže...

Moram se malo izjadati..

Ne razumijem zašto ljudi pickaju carry heroje kad ne znaju kako ih igrati. Maloprije igrao game gdje je gyro za jedno 25 minuta kupio prvi item, shadow blade. Imao je 13 smrti. Drugi carry nam je bio SK, lik je imao ok farm, ali nijednom nije upalio armlet. Valjda čovjek ne zna čemu služi. I onda ja uletim s enigmom, uhvatim 4 u black hole i nema nikoga da ih ubije. GG

Welcome to Dota.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
13 godina
neaktivan
Dota 2

Skor u partiji je bio 2-48, ja sam od tiih 48 smrti pokupio 2,  imao sam 4 *ebena rusa i na kraju partije napisem Fucking russians i wopla, 7 dana voice chat ban. *Ebes ovu dotu stvarno vise.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Skor u partiji je bio 2-48, ja sam od tiih 48 smrti pokupio 2,  imao sam 4 *ebena rusa i na kraju partije napisem Fucking russians i wopla, 7 dana voice chat ban. *Ebes ovu dotu stvarno vise.

I ja sam dobio mute na 48.

Sad prijavljujem ljude i kad su mi mrski ili kad rade nešto što mi se ne sviđa. Pogotovo sad kad imam puno report-ova. Zašto ih ne iskoristiti?

12 godina
neaktivan
chaselol kaže...

a i ti si pametna..ideš igrat solo...i naravno da ćeš dobit hebene ruse ;)

15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

haah ja sam imao 25-1 sa ursom, i likovi napisu "Hacker report" i eto 168 sati banna :)

13 godina
neaktivan
Dota 2

ovaj report je smece, to uopste niko ne gleda vec jbeni autobot program te banuje bez ikakvog razmisljanja, jer radi po broju reportova i nista vise {#}

lose lose lose

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

ovaj report je smece, to uopste niko ne gleda vec jbeni autobot program te banuje bez ikakvog razmisljanja, jer radi po broju reportova i nista vise {#}

lose lose lose

Prije par dana napišem u description kad sam reportao Spirit Breakera: Bash is a broken mechanic.

Vratim se za računar 2 sata poslije, upalim DotA: Thank you for making DotA community a better place.

13 godina
neaktivan
Dota 2

koliko si ih prije toga reportao :P ili je mozda lik reportan vise puta ili ne samo od tebe u toj partiji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

koliko si ih prije toga reportao :P ili je mozda lik reportan vise puta ili ne samo od tebe u toj partiji...

Imam oko 320 reportova, ali igrao sam mnooogo mečeva.

15 godina
neaktivan
Dota 2

Roshu je bilo dosta nakon 3 uzastopna hexa. Btw, imam najgori score na mapi, 2. sam po farmu, uzmemo tog rosha,  srušimo bot i mid rax, oni idu push, dok ja slažem Skaadi (svi u teamu su mi prijetili reportovima ak uzmem Rapiera) ovi mi pobiju moje, gg.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Trebao bi mi jedan Dota 2 key pa da probam igru.

Moze na pp.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice