Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.931.780
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dota 2

Novi Patch dolazi iduci tjedan,

Dolaze Guildi u Dotu... 

Gledao sam za sada im je funkcija invite ljude u guild i onda ih pozoves sve u parti... vjerovatno uskoro ce i biti Guild Matchmaking ili nešto...

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 13:35 (ToMisLaW).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Dota 2

Uskoro DOTA 2 izlazi iz bete i postaje f2p igra.

Darko

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
DarkoKwon kaže...

I sad je F2P.

13 godina
odjavljen
Onjegin kaže...
DarkoKwon kaže...

I sad je F2P.

Free je zato sto je beta, mogu oni staviti i da se placa kada izbace full verziju. Mislim, svi znamo da ce biti f2p, ali to je samo figurativno.

After a looong time in closed beta phase it looks like Dota 2 will be fully released this summer as a free-to-play title. At this time you can play Dota 2 by pre-purchasing or taking part via closed beta access, but later this summer the game will finally be available for everyone free of charge. What do you think, do you expect a huge surge of new players?

http://www.gamersbook.com/scene/news/dota-2-getting-a-full-release-this-summer/

Darko
12 godina
neaktivan
Dota 2

Dali će oni uvesti nekakav max level, a ne ovako... 
I baš me zanima dali će nam ostaviti profile i pobjede ili cemo se morati dokazivati ispocetka? 

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Schima kaže...

Dali će oni uvesti nekakav max level, a ne ovako... 
I baš me zanima dali će nam ostaviti profile i pobjede ili cemo se morati dokazivati ispocetka? 

Kako misliš? Kada itemi prestanu dropati tada će uvesti max level.

Svaki level je jedan item i ništa više. Za što si ti mislio da level služi?

Nisam ni ja siguran, ali prilično sam siguran da će beta igrači imati nešto posebno. Sjećam se kad su TF2 igrači dobili aureolu samo zato što nisu koristili one farm servere.

12 godina
neaktivan
Dota 2

Ja sam mislio da leveli služe za prilagođeniji matchmaking, ali eto...
Ja mislim da ćemo dobiti nekakav achievement ili nekakav item(možda nekakav rare courier ili HUD skin) koji će biti dostupan samo za nas koji smo prisustovali u beti.

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Schima kaže...

Ja mislim da ćemo dobiti nekakav achievement ili nekakav item(možda nekakav rare courier ili HUD skin) koji će biti dostupan samo za nas koji smo prisustovali u beti.

ili da si odaberemo nekaj od toga... ja bi samo naj dierstone hud... btw ako ima netko viška dierston hud neka se javi :D :D :D

14 godina
neaktivan
Dota 2

uf ko da nema dosta nooboba i rusa {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Schima kaže...

Matchmaking se ne služi levelima, leveli su samo ukras profilu.

17 godina
neaktivan
matedgo kaže...
Pupo kaže...

Da li će te uspjet sredit neke kastere? Imate li to uopće u planu?

bit će vjerovatno streamer, ja i komentator Zoran .

http://www.twitch.tv/pijanista

http://www.twitch.tv/pijanista/b/416795218

eto kako to izgleda, još pokušavam poboljšati malo, ali ako se netko dobrovoljno javlja, može i on ;).

Vidim da se svi stide, svaka čast na organizaciji, bilo je jako dobro i nadam se da budete uskoro opet nešto organizirali. Sljedeći put može biti samo još bolje i da bude veći odaziv da možemo više odigrat mečeva kroz kvalifikacije i sl.

I svaka čast dečkima koji su nam održali lekciju iz dote u polufinalu.

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
13 godina
neaktivan
Pupo kaže...
matedgo kaže...
Pupo kaže...

eto kako to izgleda, još pokušavam poboljšati malo, ali ako se netko dobrovoljno javlja, može i on ;).

Vidim da se svi stide, svaka čast na organizaciji, bilo je jako dobro i nadam se da budete uskoro opet nešto organizirali. Sljedeći put može biti samo još bolje i da bude veći odaziv da možemo više odigrat mečeva kroz kvalifikacije i sl.

Da li su ostali VOD-ovi na Twitchu?

13 godina
protjeran
Pupo kaže...
matedgo kaže...
Pupo kaže...

svaka cast deckima koji su njima odrzali lekciju iz dote u finalu!!

13 godina
protjeran
Dota 2

evo ss od finala

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 20:16 (Perceto).

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Perceto kaže...

evo ss od finala

Super pick imaju momci. Odlican.

Pogotovo strics

Samo cu reci lolpro 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 20:36 (chaselol).
17 godina
neaktivan
Perceto kaže...
Pupo kaže...
matedgo kaže...
Pupo kaže...

svaka cast deckima koji su njima odrzali lekciju iz dote u finalu!!

I to isto :D Dominirali ste ih, bilo je smjesno gledat kak su nemoćni iako ovako kad se gleda pick izgleda kao da nemate šanse :D

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
13 godina
protjeran
chaselol kaže...
Perceto kaže...

evo ss od finala

Super pick imaju momci. Odlican.

Pogotovo strics

Samo cu reci lolpro 

dobar si ti decko imas li ekipu??? da odigramo jedan gejm nek bude strim pa onda komentiraj pikove 

16 godina
neaktivan
Dota 2

Kad dota2 (oficijalno) izadje iz bete:

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 21:54 (Arxi).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Haha, al samo ak i ti napraviš novi acc, inače se slabo budeš naigrao s nobinama jer te matchmaking uglavnom neće s njima stavljat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

S obzirom da mnogi ovdje već dosta dugo igraju teško da će ih matchmaking spajati s totalnim početnicima. Eventualno ako će se početnici stackati u timove s ljudima vama sličnog ranga. Ali mislim da će oni uglavnom igrati međusobno.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Fora je u tome da se pravi novi acc cim se udje u very high matchmaking.

Sala naravno... ili ne

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Jel ima vas sta igrate jungle ? Jel to dobro ?

Winter is coming !!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pupo kaže...

I to isto :D Dominirali ste ih, bilo je smjesno gledat kak su nemoćni iako ovako kad se gleda pick izgleda kao da nemate šanse :D

Ne mogu sad da vidim lejnove no mogu pretpostaviti: solosafelane DK, agresivni trilane s Lifestealerom i QoP mid je mnogo bolji team od njihovog praktično nalupanog tima (tako izgleda).

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 22:54 (Onjegin).
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

S obzirom da mnogi ovdje već dosta dugo igraju teško da će ih matchmaking spajati s totalnim početnicima. Eventualno ako će se početnici stackati u timove s ljudima vama sličnog ranga. Ali mislim da će oni uglavnom igrati međusobno.

upravo igram i random drow prvi 2 itemi magarac i wardovi.... pa si ti misli....

i da ne zaboravim da ima hedres...

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 23:57 (Bojica).
12 godina
neaktivan
Dota 2

Pozdrav ljudi. Imam drop FPS u raznim team fightovima, prilikom DSove ulte, i slicnih stvari, i sto sam primjetio cudno je da mi ''drhte'' doslovno neki dijelovi na određenim herojima, npr, titanov rep, rubickov donji dio plašta itd, pa me zanima zbog cega je to tako? Default mi postavi sve settingse doslovno na high. Pa ako tko moze dat par savjeta i ako je moguce svoje AMDove CCC postavke i koje drivere koristi. Hvala puno.

Windows 7 - 64bit
RAM: 8GB
Procesor: AMD Phenom II x4 965   3.40GHz
Radeon HD6750 Vapor-X

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@Mslv41

Nisu svi heroji za jungle...sve ovisi o situaciji...npr. lifestealer je dobar jungler, ali ako si na easy laneu s njim, a protiv samo jednog melee heroja, bolje je bit na laneu, midas u ~ 5 min ako si dobar last hitter

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 9:41 (Swen91).
13 godina
odjavljen
Swen91 kaže...

@Mslv41

Nisu svi heroji za jungle...sve ovisi o situaciji...npr. lifestealer je dobar jungler, ali ako si na easy laneu s njim, a protiv samo jednog melee heroja, bolje je bit na laneu, midas u ~ 5 min ako si dobar last hitter

Ja ga uvijek igram lane sa friendom, bude bolji 10 puta nego u jungli.

Samo problem je sto vecina Dota pocetnika misle da je jungle isto ko i u LoLa, misle da ima odredjena grupa heroja sa kojom se igra samo jungla.

Darko
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 10:57 (DarkoKwon).
12 godina
neaktivan

naix je dobar i midder, ali je pregay heroj ... 

13 godina
neaktivan
Mslv41 kaže...

Ja igram Lycana često, ali kad me smjeste na safelane puno puno lakše se dobija Gold.

Recimo da s Lycanom na 11 minuta (ako imaš sreću s campovima), imaš Vlad's, QBlade, Stout Shield i 2 tanga i 2 claritya. Ukupno 2805 Golda i to je 255 GPM. Nije nešto posebno brzo.

Ali u slučaju da dobiješ Centaur ili Ersa campove ili healing small camp (kojeg je teško ubiti za 10-15 sekundi koje dobiješ, a i ako ga stackaš ne možeš ga ubiti).

S Enigmom je lako, kupiš kurira, wardove i Clarity potione za ono Golda što ti ostane.

Kad imaš jungle heroja onda moraš imati dobre lejnove jer ih on oslabi, ali pobošlja raspodjelu XP-a i golda.

13 godina
protjeran
Onjegin kaže...
Mslv41 kaže...

Ja igram Lycana često, ali kad me smjeste na safelane puno puno lakše se dobija Gold.

Recimo da s Lycanom na 11 minuta (ako imaš sreću s campovima), imaš Vlad's, QBlade, Stout Shield i 2 tanga i 2 claritya. Ukupno 2805 Golda i to je 255 GPM. Nije nešto posebno brzo.

Ali u slučaju da dobiješ Centaur ili Ersa campove ili healing small camp (kojeg je teško ubiti za 10-15 sekundi koje dobiješ, a i ako ga stackaš ne možeš ga ubiti).

S Enigmom je lako, kupiš kurira, wardove i Clarity potione za ono Golda što ti ostane.

Kad imaš jungle heroja onda moraš imati dobre lejnove jer ih on oslabi, ali pobošlja raspodjelu XP-a i golda.

s likanom u woodsu mos bez  problema imat vladimir i medaljon do 10 max 

a to je dovoljno da ubijes rosha i eto lvla i golda koliko oces

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice