Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.932.300
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Dota 2
dad0r kaže...
ToMisLaW kaže...

Eo Alliance vs Keita gaming, pobjednik igra u finalu sa Infernity.rs ( SRB Team )

http://www.twitch.tv/tobiwandota

Ovi srbi u chatu...gori nego rusi u doti samo spamaju bez prestanka {#}

bogami Alliance se zajebaje, troll pickovi, a oni se uzbudili kao da su osvojili TI :D

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

ugl. nema veze sto im je menager srbin, ali di baš u srbiju?? :D

Beograd je potpuno drugi svijet od onoga kako se često zamišlja Srbija.

Kad nabrajaš države potpuno je normalan ovaj niz: Turkmenistan, Etiopija, Srbija, Honduras, Nigerija.

Ali kad nabrajaš gradove onda je potpuno drugi niz: Hong Kong, Pariz, Beograd, London, Moskva.

Vjerovatno je srce jugoistočne Europe.

Jooj, daj nemoj pričat gluposti. Kak uopće možeš utrpat Beograd uz Pariz, London i Moskvu? A di si našao Hong Kong za tu priču.  Jesi bio kad u BG? Jesi vidio koliko smeća ima po tom gradu. BG je poznat u europi samo zbog dobre partijane(jer im je zakon fleksibilan po tom pitanju pa je sve dozvoljeno, partija se 24/7) i što naše kurve idu tamo na karanje jer je to in.

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 23:04 (Pupo).
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

Kad nabrajaš države potpuno je normalan ovaj niz: Turkmenistan, Etiopija, Srbija, Honduras, Nigerija.

Ali kad nabrajaš gradove onda je potpuno drugi niz: Hong Kong, Pariz, Beograd, London, Moskva.

ma da Hong Kong i Beograd jako slicni {#}

Beograd je u ranku sa Zagrebom i ostalim Balkanskim gradovima, i to ce uvijek tako biti, posto je rat unistio balkan, ali to je sada off-topic

a opcenito, Beograd je razvijen zato sto je to jedini grad u srbiji u koji se ulaze... dok npr u hrv imas: Zagreb, Split, Osijek, Dubrovnik, Pula itd...

i kada nekog pitas iz srbije odakle si? on ti kaze beograd, a onda ga pitas koje mjesto, pa jedno 250 km od beograda.... njima je beograd sve...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 23:31 (ToMisLaW).
15 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

ma da Hong Kong i Beograd jako slicni {#}

Beograd je u ranku sa Zagrebom i ostalim Balkanskim gradovima, i to ce uvijek tako biti, posto je rat unistio balkan, ali to je sada off-topic

a opcenito, Beograd je razvijen zato sto je to jedini grad u srbiji u koji se ulaze... dok npr u hrv imas: Zagreb, Split, Osijek, Dubrovnik, Pula itd...

i kada nekog pitas iz srbije odakle si? on ti kaze beograd, a onda ga pitas koje mjesto, pa jedno 250 km od beograda.... njima je beograd sve...

Ovo mogu potvrdit {#}

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Osijek ima 100k stanovnika. ROFL

Zašto ići u ovoliki off topic....

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 19:48 (Onjegin).
17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

Osijek ima 100k stanovnika. ROFL

Zašto ići u ovoliki off topic....

Momče, ajde čitaj s razumjevanjem. Uopće se neradi o broju stanovnika, već o statusu grada među drugim gradovima u Hr.

Da nebude totalni off,

gledao i ja sinoć stream kad su Srbi igrali, mi balkanci smo posebna rasa. Ono je bilo katastrofa u chatu, sreća da tobi nekuži šta se piše jer bi vjerojatno prekinuo stream.

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 20:53 (Pupo).
15 godina
neaktivan
Pupo kaže...

Da nebude totalni off,

gledao i ja sinoć stream kad su Srbi igrali, mi balkanci smo posebna rasa. Ono je bilo katastrofa u chatu, sreća da tobi nekuži šta se piše jer bi vjerojatno prekinuo stream.

da ahahaha, ljudi psuju sve živo, svađaju se, rugaju tobija itd.. a moderatori sve englezi :D

Video

kao sto je covjek rekao, mi smo stoka :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 21:00 (ToMisLaW).
13 godina
neaktivan
Pupo kaže...

Da nebude totalni off,

Stonesi u Osijeku. Mislim, da ne duljim raspravu, Osijek ima status ovećeg seoceta, nema kulturne, turističke ili neke druge vrijednosti, nije centar ni na jednoj većoj razini, nema dovoljan broj stanovnika da podrži oveći event poput koncerta ili utakmice. Gradić kao bilo koji drugi na svijetu, vjerujem da pola ljudi u, recimo, Rumuniji i ne zna da postoji.

Da ne bude totalni off, Tobi svakako ne drži chat urednim, da ga drži ne bi ni kape onoliko bilo.

KAPPA

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 21:39 (Onjegin).
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Pupo kaže...

Da nebude totalni off,

Stonesi u Osijeku. Mislim, da ne duljim raspravu, Osijek ima status ovećeg seoceta, nema kulturne, turističke ili neke druge vrijednosti, nije centar ni na jednoj većoj razini, nema dovoljan broj stanovnika da podrži oveći event poput koncerta ili utakmice. Gradić kao bilo koji drugi na svijetu, vjerujem da pola ljudi u, recimo, Rumuniji i ne zna da postoji.

Da ne bude totalni off, Tobi svakako ne drži chat urednim, da ga drži ne bi ni kape onoliko bilo.

KAPPA

nekuzis ti neke stvari...

Osijek je glavni grad slavonije, Pula je glavni grad istre itd.. dok je Beograd glavni grad srbije, nema ni jedan drugi grad u srbiji da valja kur**

a ovo sto si usporedio Beograd i Hong Kong, Pariz nemoj nikad više...

Pitaj nekoga izvan balkana da li je cuo za Beograd, i pitaj nekoga izvan balkana da li je cuo za Pariz ili Hong Kong...

i dosta Off Topica.... Kud neznas dotu igrat, jos se pravis najpametnij... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 22:05 (ToMisLaW).
16 godina
neaktivan
Dota 2

Priča se po DotA2 forumima da su neki developeri posjetili ovu temu i da će razmisliti i ubaciti novu mapu u DotA-u po prvi puta ikad - zvati će se Beograd.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 1:36 (4ucker).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
ToMisLaW kaže...
Onjegin kaže...
Pupo kaže...

Da nebude totalni off,

KAPPA

nekuzis ti neke stvari...

Osijek je glavni grad slavonije, Pula je glavni grad istre itd.. dok je Beograd glavni grad srbije, nema ni jedan drugi grad u srbiji da valja kur**

a ovo sto si usporedio Beograd i Hong Kong, Pariz nemoj nikad više...

Pitaj nekoga izvan balkana da li je cuo za Beograd, i pitaj nekoga izvan balkana da li je cuo za Pariz ili Hong Kong...

i dosta Off Topica.... Kud neznas dotu igrat, jos se pravis najpametnij... {#}

Ovo su najljepsa dva grada u Srbiji meni

Subotica

http://www.javolimsrbiju.rs/pub/page/subotica.jpg

Novi Sad

http://srbin.info/wp-content/uploads/2012/12/011.jpg

Novi sad ti je poznat po Exit festivalu, gdje dolaze ljudi iz citavog svijeta, a bome poznat je i po Dunavu, jer tuda mnogo prodje brodova, dok u Vukovaru niko ne izlazi u luku, ovo pricam jer radim na rijecnom turistickom brodu. Sto se tice dote, prije se sjecam da je iz Novog Sada bila dota ekipa (25cm), nisu bili najjaci u Srbiji, ali su bili medju najjacima i razbijali su hrvatski najjaci tim sto je tada bio, posto se sjecam da su jednom Mitch i ekipa imali neki najjaci Cro team, zvali su se gamersject, ako me pamcenje dobro sluzi, nisu ni prdnuli ovim likovima iz Srbije.

A ovaj lik gore sto poredi Beograd i Hong Kong, no comment.

Darko
16 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Subotica

Novi Sad

Novi sad ti je poznat po Exit festivalu, gdje dolaze ljudi iz citavog svijeta, a bome poznat je i po Dunavu, jer tuda mnogo prodje brodova, dok u Vukovaru niko ne izlazi u luku, ovo pricam jer radim na rijecnom turistickom brodu. Sto se tice dote, prije se sjecam da ...

Koji bendovi nastupaju? The Dire i The Radiant ili?

13 godina
odjavljen
4ucker kaže...
DarkoKwon kaže...

Subotica

Novi Sad

Novi sad ti je poznat po Exit festivalu, gdje dolaze ljudi iz citavog svijeta, a bome poznat je i po Dunavu, jer tuda mnogo prodje brodova, dok u Vukovaru niko ne izlazi u luku, ovo pricam jer radim na rijecnom turistickom brodu. Sto se tice dote, prije se sjecam da ...

Koji bendovi nastupaju? The Dire i The Radiant ili?

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/131/351/eb6.jpg?1307463786

Darko
17 godina
Dota 2

Ova tema je postala obicno smece. Treba lock hitno.

Unsubscribed

8 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Pa dobro jel ovo tema o Doti ili o Srbiji ? {#}

Winter is coming !!

2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Nisam znao da invoker više nema 2 forged spirita kad ima Aghanim's Scepter. 

Jučer sam se neugodno iznenadio.

Može netko za nas lijene napisati što se još mijenjalo kod invokera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Invoker ima 2 forged spirita kad ima lvl 4 u quasu i exortu.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

Netko za dotu? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

eto prijave za fun turnir:http://alturl.com/cpxc5 CroHQ

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Jel ima neko da napravimo team za ovaj turnir CroHQ ?

Winter is coming !!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
matedgo kaže...

Odlično, cijenim trud. Što se tiče nagrada, uvijek je dobro da ih ima, al nemorate otkidat od sebe za nagrade. Vjerujem da ljudi hoće igrat i iz zabave.

PS

Daj malo sredite detalje u anketi, tamo di piše srijeda ubacite makar datum i ubacite link na vaše stranice i/il fejs. I ovaj početak u 19 sati je malo nategnut za nekoga tko radi na poslu il nešto vani pošto je još uvijek dan i pogodno za vanjske aktivnosti. A i nemorate odradit sve mečeve u jednoj noći.

PS2 Javite se Gamersbooku da podrže malo domaće dečke ako imaju volje, ako vide da ste dovoljno ozbiljni (no prvo fiksajte pravila, raspored i ostalo :) )

EDIT:

eo stavio sam još na neke forume linkove

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 10:19 (Pupo).
13 godina
neaktivan
Dota 2

pozdrav svima, ja sam totalni n00b kaj se tiče dote i mobe opčenito, ali bi htel malo isprobati pa da vidim u čemu je stvar, ali mi igra samo stvara upitnike iznad glave.

ak bi mogli neki savjet za totalnog početnika, s kojim herojem bi bilo najbolje započeti (najlakši za igranje i učenje igre)...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SHODAN kaže...

pozdrav svima, ja sam totalni n00b kaj se tiče dote i mobe opčenito, ali bi htel malo isprobati pa da vidim u čemu je stvar, ali mi igra samo stvara upitnike iznad glave.

ak bi mogli neki savjet za totalnog početnika, s kojim herojem bi bilo najbolje započeti (najlakši za igranje i učenje igre)...

pozdrav, 

moja preporuka ti je da krenes sa streamovima/replayevima; puno brže ćeš naučiti neke stvari koje normalnim gejmanjem ne bi naučio tjednima/mjesecima.

ja se sjecam, jos dok sam igrao po lan-igraonama, da sam bio totalni noob i nakon sto sam pogledo nekoliko replayeva - drasticno se poboljsao. znaci, prije toga sam igrao ''bez mozga'', ne kuzeci uopce igru te se uklapao u metu igraonice :D, a nakon par replayeva je bio totalni crush, cisto jer sam naucio neke osnovne principe. 

dakle, nađi si neki tutorijal (stvarno ih sad po netu ima gro; treba ti koji minut guglanja), mozda odigraj koji game i baci se na replayeve. to je moj savjet. u protivnom ces izgubit tjedne na igranje ne kuzeci nista, a uz to te budu flejmali stalno.

cheers

13 godina
neaktivan

pogledal sam par uvodnih tutoriala, čisto di se objašnjava kak se dobiva exp, kak shop funkcionira itd., ali još uvijek mi je totalna zbunjola...

probal sam par mečeva s botovima, ali i oni me guze ko s **čke.. pa si onda mislim, možda neki drugi heroj bi mi bil bolji a ima ih miljardu (tak to meni zgleda :\), pa ak bi mi mogel preporučiti jednog koji je dobar za započeti pa da se probam s njim malo pozabaviti.

nije mi na kraj pameti opće da bi igral s ljudima jer znam (ne iz iskustva, očito :D) kakav je community, a i nebi htel ljude zahebavati da s menom gube vreme dok ja napikavam magarca pol vure da mi donese čizme za koje nemam pojma dal su dobre, nisu...

16 godina
SHODAN kaže...

pogledal sam par uvodnih tutoriala, čisto di se objašnjava kak se dobiva exp, kak shop funkcionira itd., ali još uvijek mi je totalna zbunjola...

probal sam par mečeva s botovima, ali i oni me guze ko s **čke.. pa si onda mislim, možda neki drugi heroj bi mi bil bolji a ima ih miljardu (tak to meni zgleda :\), pa ak bi mi mogel preporučiti jednog koji je dobar za započeti pa da se probam s njim malo pozabaviti.

nije mi na kraj pameti opće da bi igral s ljudima jer znam (ne iz iskustva, očito :D) kakav je community, a i nebi htel ljude zahebavati da s menom gube vreme dok ja napikavam magarca pol vure da mi donese čizme za koje nemam pojma dal su dobre, nisu...

http://www.purgegamers.com/welcome-to-dota-you-suck#.UbrtXfmP_64

Malo poduže štivo ali odlično za totalnoga početnika.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
17 godina
neaktivan
Dota 2

Igraj prvo s range herojima, tipa lich ili još bolje nekog poput Necroa/warlocka da mozes sam sebe zahilat. Dobivat ćeš u startu manje batina jer si range, a to će ti biti potrebno da pohvataš mehaniku. Poslije kad skužiš kretanje i sl, nebitno s kojim herojem igras.

Netko je spomenuo gledanje riplejeva, to je dobro, ali ako se gledaju odgovarajući ripleji. Ako se tu fejla, nema ništa gorega od početnika koji je vidio dendija na girocopteru i odmah želi oponašat njega. I faila ofc

Najviše učiš ak imaš nekog frenda koji igra dotu, pa da dodje do tebe pa ti objasni ukratko mehaniku dok igra on il ti, svejedno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 12:22 (Pupo).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
SHODAN kaže...

hmm, pročitaj za početak ovo http://www.dota2wiki.com/wiki/Creep_control_techniques.

nakon toga vjezbaj to u gejmu; uzmi nekog range heroja, npr. Queen of Pain, i vjezbaj samo na creepovima. prouči skillove tog heroja pa onda eksperimentiraj s njim protiv botova. kupuj za početak preporučene iteme pa kasnije eksperimentiraj i s itemima, sve dok ne budes dovoljno siguran da uđes u game s real piplsima. uz to gledaj i streamove; za pocetak one gdje igraci igraju, a ne s komentatorima - cisto zato jer tako vidis igru iz perspektive iskusnog igraca.

twitch.tv -- dota 2

EDIT: također, bitno je da si vec na pocetku slozis key bindeve za spellove i inventory.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 12:41 (forGood).
15 godina
neaktivan
Pupo kaže...
matedgo kaže...

Odlično, cijenim trud. Što se tiče nagrada, uvijek je dobro da ih ima, al nemorate otkidat od sebe za nagrade. Vjerujem da ljudi hoće igrat i iz zabave.

PS

Daj malo sredite detalje u anketi, tamo di piše srijeda ubacite makar datum i ubacite link na vaše stranice i/il fejs. I ovaj početak u 19 sati je malo nategnut za nekoga tko radi na poslu il nešto vani pošto je još uvijek dan i pogodno za vanjske aktivnosti. A i nemorate odradit sve mečeve u jednoj noći.

PS2 Javite se Gamersbooku da podrže malo domaće dečke ako imaju volje, ako vide da ste dovoljno ozbiljni (no prvo fiksajte pravila, raspored i ostalo :) )

EDIT:

eo stavio sam još na neke forume linkove

Ok, hvala na preporukama.Danas navečer ćemo promjeniti pravila i malo kasnije staviti turnir, vjerovatno u 21:00, a igrat će se srijeda,četvrtak(ovisi koliko timova). Također će biti prijave za one koji nemaju tim, pa kada se prijave 5 igrača mi ćemo ih postaviti kao tim.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 13:29 (matedgo).
17 godina
neaktivan
Dota 2

Da li će te uspjet sredit neke kastere? Imate li to uopće u planu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pupo kaže...

Da li će te uspjet sredit neke kastere? Imate li to uopće u planu?

vjerovatno nemaju dobar upload.. tako da, opcenito rijetko tko streama sa balkana..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice