Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.963.129
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Dota 2

daj bobo nauči se sastavljati rečenice

15 godina
neaktivan
sweeth kaže...

daj bobo nauči se sastavljati rečenice

ajd šuti ili te drugi put reportam :P :P :P :P

13 godina
neaktivan
Dota 2

Sutra u 11:00 finale Gosu lige.

U Mercedes Benz areni u Šangaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Da, samo dugo im je trebalo, mislim da su igrali ostatak g-league prije 2 mjeseca, ko zna u kakvoj su formi sad timovi.
Anyway gogo LGD.int :)

14 godina
neaktivan
sonytony kaže...
Onjegin kaže...

Da, samo dugo im je trebalo, mislim da su igrali ostatak g-league prije 2 mjeseca, ko zna u kakvoj su formi sad timovi.
Anyway gogo LGD.int :)

Pa njima je to glavni sport.. ne sumnjam u dobru formu timova gogo LGD.Int :D

17 godina
neaktivan
Dota 2

Eo odigro ja jednu s našim pro igračem Onjeginom, i što reći, koju posluku porati? Lik je ošo afk nakon 15 minuta i poslije se povremeno pojavljivao da napravi krug sa herojem da ga nedropa. Je, da, malo su nas pritiskali al nismo loše stajali, čak smo skoro uspjeli i okrenut dok njega nije bilo.

Iskreno se nadam da ga je mama zvala da ide ručat il da ide u školu, jer ako je ošao afk bezveze, stvarno nemam riječi. PS Reportali su te skoro svi u gameu

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Moj PC  
13 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pupo kaže...

Eo odigro ja jednu s našim pro igračem Onjeginom, i što reći, koju posluku porati? Lik je ošo afk nakon 15 minuta i poslije se povremeno pojavljivao da napravi krug sa herojem da ga nedropa. Je, da, malo su nas pritiskali al nismo loše stajali, čak smo skoro uspjeli i okrenut dok njega nije bilo.

Iskreno se nadam da ga je mama zvala da ide ručat il da ide u školu, jer ako je ošao afk bezveze, stvarno nemam riječi. PS Reportali su te skoro svi u gameu

Superiška.

Da, morao sam ručati da bi mogao ići kod dede i tetke kasnije. Pile je bilo vruće, a nisam ga mogao ostaviti jer bi ostao gladan sve do sad (sad sam se vratio).

U Low priority sam. Za vikend. JEEEEEEEEEEEEEEEEE.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 21:53 (Onjegin).
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Pupo kaže...

Superiška.

Da, morao sam ručati da bi mogao ići kod dede i tetke kasnije. Pile je bilo vruće, a nisam ga mogao ostaviti jer bi ostao gladan sve do sad (sad sam se vratio).

Sam si kriv.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Pupo kaže...

Superiška.

Znaš da ćeš morat ručat, ali svejedno krećeš gejm. Fuck logic.

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.
13 godina
neaktivan
Nuclear kaže...

Znaš da ćeš morat ručat, ali svejedno krećeš gejm. Fuck logic.

Ručak u četiri, to je bilo oko 3:15.

Mama ulazi u kuću s piletom.

DotA>Life.

15 godina
neaktivan
Dota 2

Hahahahaha, brace yourself za priče "Ja dotu igram only 4 fun, zato drugima ruinam gameove i feedam".

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

http://www.twitch.tv/tobiwandota

GLEDAJTE ODLUČUJUĆE

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 14:59 (Onjegin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

GLEDAJTE ODLUČUJUĆE

dosadan game,,, 67min samo salju iluzije...

15 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Onjegin kaže...

GLEDAJTE ODLUČUJUĆE

dosadan game,,, 67min samo salju iluzije...

Pa i nije baš dosadan.
Odličan gejm IMHO, 80 minuta, strašno.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
17 godina
Dota 2

Prvu sam propusito, ali ostale...koja igra.

Salju iluzije kako kolega kaze, e to ja prava dota. Racunanje, malo mozga upotrijebiti i osvojiti.

Svaka cast za IG, odlicni su. pogotovo ona druga kad je magnus blink uzeo, koji team work, odlicno.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

kako vam se cini ovo? (slika)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pepelko kaže...

Ne razumijem ništa šta piše.

Prebaci na engleski pa pitaj.

17 godina
pepelko kaže...

sve ok, ali bi onda trebao i svakog heroja i svaki item prevesti, a koliko ce to bas dobro ispasti ne znam

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
13 godina
neaktivan
goodye kaže...
pepelko kaže...

sve ok, ali bi onda trebao i svakog heroja i svaki item prevesti, a koliko ce to bas dobro ispasti ne znam

S obzirom na to koliko samo jedna rečenica koju je preveo (Zelite li stvarno izac iz Dote 2) ima smisla i koliko je gramatički ispravna, bolje da se kloni tog posla ili da unajmi lektora.

14 godina
neaktivan

Ne vidi se tamo slovo i kod izaci jer kad sam prebacio sliku na forum smanjila se kvaliteta.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Ako netko ima neki normalan smurf account molim ga da mi ga posudi jer ću poluditi od low priority-ja, a ne mogu igrati s lvl1 ljudima s drugog accounta koji za prvi item kupuju Shiva's Recipe.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Dota 2

Zar samo meni ne radi Dota2,

tj;na početku mi dođe do

"Connecting to the Dota2 network..." i tu stane,čekao 10min,a onda {#}

Frendu isto ne radi,pa da vidim jesmo li samo mi "pogođeni".

[url=http://steamsignature.com][img]http://steamsignature.com/status/default/76561198043023909.png[/img][/url][url=steam://friends/add/76561198043023909][img]http://steamsignature.com/AddFriend.png[/i
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Onjegin kaže...

Ako netko ima neki normalan smurf account molim ga da mi ga posudi jer ću poluditi od low priority-ja, a ne mogu igrati s lvl1 ljudima s drugog accounta koji za prvi item kupuju Shiva's Recipe.

ja ti ponudio svoj stari ti mi dao tumb down

15 godina
Paradox1 kaže...

tj;na početku mi dođe do

često u zadnje vrijeme, resetiram steam i onda radi....

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
Paradox1 kaže...

tj;na početku mi dođe do

Događa mi se to cca jednom dnevno, restartiram steam i proradi.

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
Dota 2

i nakon toga ne radi :)

0 0 hvala 0
13 godina
ni meni ne radi od maloprije isti problem ,prije bi se rijesio restartom steama ali nepomaze ,da nisu serveri doli kojim slucajem ,jeli tko ima isto problema
13 godina
Dota 2

ni meni neradi ja sam isto restartom steama ponekad kompa to rijesavao sad nis ne radi..:O

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Evo ja sam napokon uspio penetrirati {#}

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Dota 2
prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice