daj bobo nauči se sastavljati rečenice
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
daj bobo nauči se sastavljati rečenice
ajd šuti ili te drugi put reportam :P :P :P :P
Sutra u 11:00 finale Gosu lige.
U Mercedes Benz areni u Šangaju.
Da, samo dugo im je trebalo, mislim da su igrali ostatak g-league prije 2 mjeseca, ko zna u kakvoj su formi sad timovi.
Anyway gogo LGD.int :)
Sutra u 11:00 finale Gosu lige.
U Mercedes Benz areni u Šangaju.
Da, samo dugo im je trebalo, mislim da su igrali ostatak g-league prije 2 mjeseca, ko zna u kakvoj su formi sad timovi.
Anyway gogo LGD.int :)
Pa njima je to glavni sport.. ne sumnjam u dobru formu timova gogo LGD.Int :D
Eo odigro ja jednu s našim pro igračem Onjeginom, i što reći, koju posluku porati? Lik je ošo afk nakon 15 minuta i poslije se povremeno pojavljivao da napravi krug sa herojem da ga nedropa. Je, da, malo su nas pritiskali al nismo loše stajali, čak smo skoro uspjeli i okrenut dok njega nije bilo.
Iskreno se nadam da ga je mama zvala da ide ručat il da ide u školu, jer ako je ošao afk bezveze, stvarno nemam riječi. PS Reportali su te skoro svi u gameu
Eo odigro ja jednu s našim pro igračem Onjeginom, i što reći, koju posluku porati? Lik je ošo afk nakon 15 minuta i poslije se povremeno pojavljivao da napravi krug sa herojem da ga nedropa. Je, da, malo su nas pritiskali al nismo loše stajali, čak smo skoro uspjeli i okrenut dok njega nije bilo.
Iskreno se nadam da ga je mama zvala da ide ručat il da ide u školu, jer ako je ošao afk bezveze, stvarno nemam riječi. PS Reportali su te skoro svi u gameu
Superiška.
Da, morao sam ručati da bi mogao ići kod dede i tetke kasnije. Pile je bilo vruće, a nisam ga mogao ostaviti jer bi ostao gladan sve do sad (sad sam se vratio).
U Low priority sam. Za vikend. JEEEEEEEEEEEEEEEEE.
Superiška.
Da, morao sam ručati da bi mogao ići kod dede i tetke kasnije. Pile je bilo vruće, a nisam ga mogao ostaviti jer bi ostao gladan sve do sad (sad sam se vratio).
Sam si kriv.
Superiška.
Znaš da ćeš morat ručat, ali svejedno krećeš gejm. Fuck logic.
Znaš da ćeš morat ručat, ali svejedno krećeš gejm. Fuck logic.
Ručak u četiri, to je bilo oko 3:15.
Mama ulazi u kuću s piletom.
DotA>Life.
Hahahahaha, brace yourself za priče "Ja dotu igram only 4 fun, zato drugima ruinam gameove i feedam".
dosadan game,,, 67min samo salju iluzije...
dosadan game,,, 67min samo salju iluzije...
Pa i nije baš dosadan.
Odličan gejm IMHO, 80 minuta, strašno.
Prvu sam propusito, ali ostale...koja igra.
Salju iluzije kako kolega kaze, e to ja prava dota. Racunanje, malo mozga upotrijebiti i osvojiti.
Svaka cast za IG, odlicni su. pogotovo ona druga kad je magnus blink uzeo, koji team work, odlicno.
kako vam se cini ovo? (slika)
Ne razumijem ništa šta piše.
Prebaci na engleski pa pitaj.
sve ok, ali bi onda trebao i svakog heroja i svaki item prevesti, a koliko ce to bas dobro ispasti ne znam
sve ok, ali bi onda trebao i svakog heroja i svaki item prevesti, a koliko ce to bas dobro ispasti ne znam
S obzirom na to koliko samo jedna rečenica koju je preveo (Zelite li stvarno izac iz Dote 2) ima smisla i koliko je gramatički ispravna, bolje da se kloni tog posla ili da unajmi lektora.
Ne vidi se tamo slovo i kod izaci jer kad sam prebacio sliku na forum smanjila se kvaliteta.
Ako netko ima neki normalan smurf account molim ga da mi ga posudi jer ću poluditi od low priority-ja, a ne mogu igrati s lvl1 ljudima s drugog accounta koji za prvi item kupuju Shiva's Recipe.
Zar samo meni ne radi Dota2,
tj;na početku mi dođe do
"Connecting to the Dota2 network..." i tu stane,čekao 10min,a onda
Frendu isto ne radi,pa da vidim jesmo li samo mi "pogođeni".
Ako netko ima neki normalan smurf account molim ga da mi ga posudi jer ću poluditi od low priority-ja, a ne mogu igrati s lvl1 ljudima s drugog accounta koji za prvi item kupuju Shiva's Recipe.
ja ti ponudio svoj stari ti mi dao tumb down
tj;na početku mi dođe do
često u zadnje vrijeme, resetiram steam i onda radi....
tj;na početku mi dođe do
Događa mi se to cca jednom dnevno, restartiram steam i proradi.
i nakon toga ne radi :)
ni meni neradi ja sam isto restartom steama ponekad kompa to rijesavao sad nis ne radi..:O
Evo ja sam napokon uspio penetrirati