Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.937.295
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dota 2

gdje mogu dobit invajt. i kako da instaliram igru. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
nOObIlO kaže...

gdje mogu dobit invajt. i kako da instaliram igru. 

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/giweaway-dota-2-beta-key-eva/177688.aspx

Tu invite. Igru instaliraš pritiskom na Play.

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Update (najvažniji dijelovi):

• Added Team Matchmaking
  • Added Language setting for Matchmaking!
  • Fixed Dark Pact and and Kraken Shell not removing Sticky Napalm, Shadow Strike, Venomous Gale, Poison Nova and Viper Strike.
  • Dropped, non-sharable items can no longer be destroyed by teammates.
  • Enabled Silencer in Captain's Mode for Latest Version 
  • Courier: Fixed courier not responding to deliver orders after having received a hold or stop order.
  • Dark Seer: Fixed being able to cast Ion Shell on special units like Spirit Bear and Warlock's Golem

Prilično dobro. Super mi je ovo za Slarka, super je heroj i volim ga igrati (zapravo je užas, ali ima zabavnih strana), no previše je zbugiran.

Link do cijelog changeloga?

13 godina
neaktivan
pepelko kaže...

Link do cijelog changeloga?

Change log.

CyborgMatt, detaljnija objašnjenja. Stranica je down, ali jutros nije bila.

13 godina
Dota 2

Evo uživo LB playoffs "The Defense",

NaVi vs Empire

http://www.joindota.com/en/live/tobiwan

Best of 3

1:0 za navi trenutacno, uživajte :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 19:15 (chipina).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

void....

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

budući da sam nedavno dobio inv za dotu a vidim da igra kosta 28,99 eura...uredno sam ju instalirao i igram ju i vidim da mi se achivmenti ne otključavaju jel to zato jel nisam kupio igru i dobio inv.?E da jos jedno pitanje:dal ja imam kompletnu igru na temelju poslanog inv.{#}

Nemam steam dugo pa nisam siguran jos kako ta cijela platfora funkcionira{#}

Teško je naći svjetlo, ako ni ne znaš da živiš u mraku
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 7:22 (mali ivica86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Imaš betu kao i svi ostali. Svejedno je kupio ti igru ili dobio invite.

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Dota 2

Dakle kad igra izade iz bete dal cu morat cu dat 28,99 eura ili cu moc normalno igrat kao i do sada to jest dal će igra bit F2P(nadam se da nece bit P2W)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mali ivica86 kaže...

Dakle kad igra izade iz bete dal cu morat cu dat 28,99 eura ili cu moc normalno igrat kao i do sada to jest dal će igra bit F2P(nadam se da nece bit P2W)...

Bit će F2P, itemi koji se kupuju su čisto kozmetičke prirode.

Za ovih 28,99€ dobiješiteme, koje ionako možeš po potrebi uzeti kasnije.

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
Dota 2

Kako to mislis kasnije; dal ih dobijem ili moram bas kupit is shopa,znaci da ti itemi nemaju nikakve utjecaje na atribute heroja s kojim igram negu su samo ukras?Dal ce igra biti updejtana u smislu da ce automatski izic iz bete tako sto ce se patchat ili cemo morat opet skinut potpuno cijelu igru sa steama?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 10:32 (mali ivica86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Izlaze samo patchevi koji se sami downloadaju i instaliraju na već postojeću igru, tako da se oko toga ne moraš brinuti. Isto tako, patchevi obično dolaze četvrtkom-petkom, barem smo tako navikli. Fali još heroja koji moraju doći, a oni su uvijek dolazili petkom. S druge strane, nećeš ništa više morati plaćati za igru osim ako sam ne želiš neki super svjetleći mač koji nema nikakvog drugog osim kozmetičkog smisla. Nije pay-to-win. A svaki item za heroja iz shopa možeš dobiti na kraju runde uz popriličnu dozu sreće. S druge strane postoje itemi koji se baš kupuju, npr passovi za gledanje turnira i slično

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
mali ivica86 kaže...

Ukratko, sve što utječe na gameplay je besplatno.

Kozmetički itemi su baš to, kozmetički. I ništa više od toga. Možeš ih kupiti ako baš hoćeš. Također nakon svakog meča koji odigraš postoji šansa da dobiješ neki random item, tzv. random drop. A kad dođeš do novog levela (svakih 1000 exp) sigurno dobivaš neki radnom item. Btw. nemoj tražiti logiku iza tih random dropova jer ne ovise o ničemu osim o slučajnosti. Možeš bili najbolji ili najgori igrač u meču i svejedno su ti jednake šanse.

Što se patcheva tiče ne moraš se previše brinuti oko toga. Jedna od pogodnosti Steama je da on takve stvari obavlja automatski. A očekuj da će ti se zakrpe za Dotu skidati bar jednom tjedno. Nekad i više puta ako treba izdati kakav hotfix od par megabajta.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 20:21 (ZC_Someone).
13 godina
neaktivan
chipina kaže...

Evo uživo LB playoffs "The Defense",

NaVi vs Empire

http://www.joindota.com/en/live/tobiwan

Best of 3

1:0 za navi trenutacno, uživajte :)

Najbolji trenutak, oko 18:10:

"This player comes from Czechoslovakia" -Tobiwan

14 godina

Znam da ovo nije tema o Doti 1 odnosno Doti Allstars ali vjerujem da su je neki od vas a mozda i vecina probali i igrali. Trenutno igram na laptopu koji nije bas najjači pa reko ajde da probam to čudo, trebalo bi bit zanimljivo a opet ne zahtjevno. I sve sam ja to lijepo instaliro ali ne kuzim kako postaviti igru, nisam skuzio kak da igram protiv botova a kamoli protiv pravih ljudi, jbg nisam bas imo iskustva niti sa WoW niti sa dotom 1. I kako postaviti tipke za castanje spellova, i moze li se uopce. Ako netko moze pomoci ili ima neki guide za noobove bio bih zahvalan.

15 godina
Hazar kaže...

Znam da ovo nije tema o Doti 1 odnosno Doti Allstars ali vjerujem da su je neki od vas a mozda i vecina probali i igrali. Trenutno igram na laptopu koji nije bas najjači pa reko ajde da probam to čudo, trebalo bi bit zanimljivo a opet ne zahtjevno. I sve sam ja to lijepo instaliro ali ne kuzim kako postaviti igru, nisam skuzio kak da igram protiv botova a kamoli protiv pravih ljudi, jbg nisam bas imo iskustva niti sa WoW niti sa dotom 1. I kako postaviti tipke za castanje spellova, i moze li se uopce. Ako netko moze pomoci ili ima neki guide za noobove bio bih zahvalan.

Prvo namjesti odgovarajuću rezoluciju, jer moguće da ne vidiš gumb za opcije (gornji lijevi kut). Od tu možeš vrlo lako mijenjat kontrole i sve ostale stvari, video postavke itd..

Igraš tako da jednostavno stisneš Play gore u sredini.

Odabereš servere (niže, tri stupca), jezik, i mod igre koju želiš igrat. Ovdje imaš nešto više o svakom modu igre.

Uglavnom igraš All Pick i Single Draft, ako si sam u public igrama a ostale ako imaš neku ekipu.

Nadam se da sam pomogao, i ja sam također priličan početnik što se dote tiče tako da znam kako ti je.

Swedish latin super funk.
16 godina
Hazar kaže...

Želiš igrati DotA-u Allstars (WC3 mod) ili DotA-u 2? Ne kužim iz tvoga posta za koju od te 2 igre pitaš.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
14 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Kolko znam u dota wc3 modu (dota1), nisi mogao mjeanjti gumb za spellove vec je slovo koje je bilo keybind bilo podebaljano (zuta ili crvena boja ne sjecam se vise).. Ako imas original wc3 key spajas se na battlenet i deri, a ako nemas onda ili garena, iccup ili neki slican servis(svaki od njih ima tutorial za spajanje na njihovim stranicama).. Za botove trebas AI mape da ih namjestis, a s ljudima kao što sam reko udjes u battlenet nadjes dota allstar ili slicnu sobu i deri.

14 godina
xxxxx kaže...
Hazar kaže...

Želiš igrati DotA-u Allstars (WC3 mod) ili DotA-u 2? Ne kužim iz tvoga posta za koju od te 2 igre pitaš.

A ispričavam se, mislio sam na dotu allstars. Skužio sam kak da igram protiv botova, samo sam morao skinut mapu, ali nisam skuzio gdje su komande, kako ih mijenjati i malo je cudna, tesko mi je raspoznat koji su moji creepovi koji njihovi pa imam problema sa last hittanjem ali to je valjda nesto na sto se treba naviknut.

14 godina
Ravenclaw92 kaže...
Hazar kaže...

Kolko znam u dota wc3 modu (dota1), nisi mogao mjeanjti gumb za spellove vec je slovo koje je bilo keybind bilo podebaljano (zuta ili crvena boja ne sjecam se vise).. Ako imas original wc3 key spajas se na battlenet i deri, a ako nemas onda ili garena, iccup ili neki slican servis(svaki od njih ima tutorial za spajanje na njihovim stranicama).. Za botove trebas AI mape da ih namjestis, a s ljudima kao što sam reko udjes u battlenet nadjes dota allstar ili slicnu sobu i deri.

Ma cekaj da prvo botove  savladam :D

13 godina
protjeran
Dota 2

meni se cini da on pita za originalnu Dotu, iako post mu je sve samo ne najjasniji...

@Hazar treba ti W3 s ekspanzijom(Frozen Throne) te obavezno zadnji dostupan patch, nakon sto sve to poinstaliras trebas i zadnju verziju Dote/mape sa playdota.com koju onda puknes u instalacjiski folder pod maps ili mods (nisam vise tocno siguran)... sad ako imas pirata trebat ces jos i zadnji patcher...

originalna Dota nema ingame ugradjenu podrsku za customiziranje kontrola - trebat ces kakv third party programcic za postelavanje kontrola i ostalih opcija - najbolji ti je (bar je bio dok sam to zadnji put igrao) Crisgon Dota Toolkit

a ako ipak pitas za Valveovu Dotu 2 onda sve sta mogu rec je jbg, tamo bi se snaslo i dijete od pet godina...

- PRAVI VJERNIK NIJE ONAJ KOJI SLIJEPO VJERUJE, NEGO ONAJ KOJI UVIJEK SUMNJA.

0 0 hvala 0
14 godina
R4sput1n kaže...

meni se cini da on pita za originalnu Dotu, iako post mu je sve samo ne najjasniji...

@Hazar treba ti W3 s ekspanzijom(Frozen Throne) te obavezno zadnji dostupan patch, nakon sto sve to poinstaliras trebas i zadnju verziju Dote/mape sa playdota.com koju onda puknes u instalacjiski folder pod maps ili mods (nisam vise tocno siguran)... sad ako imas pirata trebat ces jos i zadnji patcher...

originalna Dota nema ingame ugradjenu podrsku za customiziranje kontrola - trebat ces kakv third party programcic za postelavanje kontrola i ostalih opcija - najbolji ti je (bar je bio dok sam to zadnji put igrao) Crisgon Dota Toolkit

a ako ipak pitas za Valveovu Dotu 2 onda sve sta mogu rec je jbg, tamo bi se snaslo i dijete od pet godina...

Chillax, istina za dotu 2, to sam skuzio iz prve bez ikakvih problema ali original mi stvara probleme, hvala na pomoci.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Key Generator

na ovoj stranici mozes generirat file koji ti mijenja tipke za heroje, ako se ne varam to je file "custom-keys.txt" u wc3 folderu, samo replace napravi.

također moras u postavkama u wc3 stavit kvacicu na "use custom keys".

to je po moni najjednostavnije rjesenje, s obzirom da ne treba nista instalirat, nego stavis samo taj file i picis.

jedino za iteme nema podrsku na num dijelu tipkovnice (ja sam uvijek klikao po itemima).

koristenje stranice je jednostavno- samo pritisnes slicicu i stisnes tipku na tipkovnici, mozes postavljat kao general bind (za sve heroje odjednom), a i za svakog heroja posebno.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Može li mi netko ovo objasniti?

Svi u jednom meču. Obratite pažnju na levele. To su ljudi koji ne znaju:

• Stackati
  • Pullati
  • Sololaneati
  • Midati
  • Mijenjati aggro creepova dok diveaju
  • Diveati
  • Last hitati
  • Denyati
  • Kupovati kurire, wardove
  • Pingati
  • Pushati
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 5:00 (Onjegin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Onjegin kaže...

...

Zašto S&Y?

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

...

Šta nisi ti pobrisao dotu?

13 godina
neaktivan
Dota 2

čemu sluze leveli u doti u sucelju...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

A očigledno nije obrisao dotu, a po ovome se vidi da si u Low bracketu zato dobivaš takve suigrače ;)

lvli/pobjede nisu važne s kim ćeš igrati(barem trenutno)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Može li mi netko ovo objasniti?

Svi u jednom meču. Obratite pažnju na levele. To su ljudi koji ne znaju:

• Stackati
  • Pullati
  • Sololaneati
  • Midati
  • Mijenjati aggro creepova dok diveaju
  • Diveati
  • Last hitati
  • Denyati
  • Kupovati kurire, wardove
  • Pingati
  • Pushati

Da te žalimo ili kaj?

Nije baš jasan smisao tog posta.

Ko da si jedini ko dobi loše suigraće.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 11:28 (karlek10).
17 godina
neaktivan
mali ivica86 kaže...

čemu sluze leveli u doti u sucelju...?

Ničemu pametnome. To što je netko neki level ne mora ništa značiti.

Ima ljudi na 57 levelu pa još uvijek ili su u đungli ili fidaju :)

Također neki ljudi su počeli igrati davno prije nego su leveli uvedeni pa možeš imati nekoga s 2000 mečeva na 5 levelu ili nekoga s 500 mečeva na 35. levelu.

A netko možda igra samo private mečeve protiv drugih klanova pa uopće ne dobiva levele.

Tak da slobodno to i broj pobjeda zanemari.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice