Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.931.935
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
ManuKane kaže...

Imam 46%, kad sam krenuo igrati DotA nisam znao šta je Shop, niti sam znao kako ijedna takva igra funkcionira, niti sam ikad vidio ijedan DotA video.

Kad sam počeo igrati hon bio sam još triput gori. Sad zamisli da igraš dotu 4 godine, i tvrdiš da si dobar, i imaš 48% win. I takvih ima u cro channelu na bacanje...

Jedna riječ: Delete DotA pls.

17 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Ova igra neizbježno propada.
Dobijem nedavno lika u timu, 1060 winova, pun set za Maidenku, 100% kupljen pravim novcem.
Čovjek igra kao da ima 5 gejmova iza sebe.
1060 winova ljudi moji. Koliko je to užasnih gejmova.
Svakim danom je sve gore i gore, i svaki dan je sve više usranih rusa.
Da barem slušaju, ili pričaju engleski. Nema veze što su loši, barem slušaj kad ti netko iskusniji nešto kaže.
Ali ne, kako se opće usuđujem na latinici pisat na EU serveru, pa šta je meni.
Katastrofa. Još malo i odustat ću od ove igre, nema ovo smisla. 

NHF, ali otkrivaš toplu vodu već po ne znam koji put u ovoj temi. Rusi će ostati rusi, a brazilici brazilci... Nitko ih ne će naučiti engleski.

A broj pobjeda ne će značiti apsolutno ništa ako se je frajer došao zajebavat ili isprobavati neki debilan build. Neki ljudi koje znam kad igraju pub s random ljudima jednostavno idu ubiti 45min i nemaju nikakvu namjeru igrati ozbiljno. Pa jedan poznanik na Maidenici uzima neki lifesteal, drugi uzme Maginu napravi blink i force staff pa trolla protivnike. Namjerno ultanje jednog creepa da ni ne spominjem. Ili se dvojica dogovore, uzmu Pudgea i Chena i cijelo vrijeme samo vuku ljude u fontanu... A matchmaking kakav god bio ne može isfiltrirati ljude kojima se ne da, koji se zajebavaju, koji isprobavaju nešto, koji idu učiti novog heroja, koji su alkoholizirani... Zato ja ne igram ako nas nema bar 4 na voice chatu i gotovo.

Svi trube već sto stranica da si u ovakvoj igri MORAŠ nabaviti tim pa ne kužim čemu da se to još uvijek spominje kad očigledno aposlutno svi znaju da se sa random ekipom može jako rijetko kvalitetno igrati.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
17 godina
neaktivan
Dota 2

E ovo je dobro napisan post. Jer nema smisla pretakat iz šupljeg u prazno što se tiče matchmakinga. Jedino se možemo nadat da će nam dati neki IP/country filter. Isto tako, ove priče da će igra propast su smješne. Neznam jeste čitali, uglavnom brojka se vrti na oko 3.000.000 aktivnih igrača.

Isto tak, ovi što spominju igranje u timu i CM, pa koliko vas ima pro igrača aktivnih ovdje, lako se skupite makar naveče za odigrat koji CM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Dota 2

Bok. Trenutno mi nije do guglanja, a zanima me jel dota 2 bolja (po gameplayu) od hona/lola?

I jel community barem malo manje retardiran. Tako da znam isplati li se uopće početi igrati. :)

1 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

evo ja imam jos malo noob pitanja al tek sam poceo pa shvatite znaci dobio sam neke dota 2 iteme i pise mi kao na steamu da ih mogu prodat pa me zanima kaj stvarno mogu prodat i zaradit mozda neke novce..??
i dali ima sanse da se to proda..??
te ako se moze prodat dali novci dolaze na karticu ili mi ostanu na steamu pa mogu uzet neku igricu..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
pavlovs_dog kaže...

....zanima me jel dota 2 bolja (po gameplayu) od hona/lola?...

A koji su uopće mjerila "bolje" igre? Grafika? Igrivost? Nastajanje igre po godini? Free-to-play? Pay-to-win? Matchmaking sustav? Ne možeš pitati ovakvo pitanje koje se bazira na nečijem subjektivnom mišljenju, pogotovo u temi DOTA 2. Što očekuješ? Da će ti ekipa reći da je LOL bolji? Pa tko još uopće raspravlja o "boljoj" igri osim početnika i klinaca (nemoj se ljutiti). Isprobaj igru pa sam odluči koja ti je bolja...

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
13 godina
neaktivan
Pupo kaže...

Isto tak, ovi što spominju igranje u timu i CM, pa koliko vas ima pro igrača aktivnih ovdje, lako se skupite makar naveče za odigrat koji CM.

Koliko ja znam da nema niti jednog Hrvata u ijednoj ozbiljnijoj ligi, a prilično sam siguran da niti jedan Hrvat nije učestvovao na DotA Internationals 2012. Tako da mi se čini da nećeš naći pro igrače na ovom forumu.

tomislavivic kaže...

evo ja imam jos malo noob pitanja al tek sam poceo pa shvatite znaci dobio sam neke dota 2 iteme i pise mi kao na steamu da ih mogu prodat pa me zanima kaj stvarno mogu prodat i zaradit mozda neke novce..??

Ne možeš ih prodati, ali ih možeš zamijeniti. Novce zarađuješ tako što u 3D modeling alatima proizvodiš item-e koji možda budu prihvaćeni u DotA store i zatim procenat novaca zarađenih od prodaje stiže tebi na račun u banku.

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Pupo kaže...

Koliko ja znam da nema niti jednog Hrvata u ijednoj ozbiljnijoj ligi, a prilično sam siguran da niti jedan Hrvat nije učestvovao na DotA Internationals 2012. Tako da mi se čini da nećeš naći pro igrače na ovom forumu.

Stvar prva, to što ti nerazlikuješ profesionalnu i amatersku pro scenu, to je tvoj problem, ne naš.

Stvar druga, ako već spominješ profesionalnu ligu, to što ti neznaš da ima hrvata igrača u toj ligi, to je opet tvoj problem, ne naš.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 14:31 (Pupo).
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

frajer došao zajebavat ili isprobavati neki debilan build

istina... ja sam danas igrao sa vispom i dobio 4 rusa... tip na bunthiju je prvo kupio lifsteal i onda vladimiri, pa BF i na kraju bootse... a od skeal bilda je maxal nevidljivost čak i priej ultija ju je uzimal, a shooriken je tek oko lvl-a 14 nabildal... nije noob, ima preko 400pobjeda i lvl 25... uglv... zasakali smo jer sam ga pokušaval spasiti pa sam poginuo 3x i odna odustal od toga... na kraju je imao oko 15 smrti tip i valjda za sva vremena naučio da se taj bild ne ispalti... a ima i onih koji igraju zeusa pa se zaletavaju na axa i slardara (da doživio sam to).... tako da... il si skupi 4 frenda i uvjek s njima igraj ili nas dodaš nekoliko sa foruma i rokaš s osobama koje če te bar slušati i neče iamti čudna isprobavanja :D :D :D

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Npr. Dominik Stipić aka Lacoste jer igrao na Internationalu 2011. i 2012.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
Dota 2

Dosadni ste sa spikama rusi ovo rusi ono...to je ionako već stara fora :)

btw. koji novi heroj dolazi, tj. koji je sljedeći?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Pupo kaže...

Dominik "Lacoste" Stipić je nastupao na TI2 za CLG. 

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
13 godina
neaktivan
Pupo kaže...

Stvar prva, to što ti nerazlikuješ profesionalnu i amatersku pro scenu, to je tvoj problem, ne naš.

Stvar druga, ako već spominješ profesionalnu ligu, to što ti neznaš da ima hrvata igrača u toj ligi, to je opet tvoj problem, ne naš.

Čekaj, možeš li objasniti?

Na Olimpijadi ne smiju sudjelovati profesionalci. Natjecanje je amatera. Kako Olimpijska pravila stoje s amaterskim profesionalcima?

OT:

Je li ova stranica sigurna za trade-anje?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 16:37 (Onjegin).
13 godina
neaktivan
Dota 2

LIKE, COMMENT, SUBSCRIBE? TORLOLOLOLO

Photoshop

0 2 hvala 0
13 godina
Dota 2

kako ih mogu zamijeniti i za sto..??

jel meni pise da imam sell i onda sam mogu postavit cijenu..

a sad zanima me ako bi slucajno prodao di bi to zavrsilo i kako jel ja bih htio ako je moguce to prodat zamijenit za cs go posto nemam karticu za internet tj paypal(imam samo ziro i tekuci)pa nemam nista od toga da prodam..

a imam iteme treasure of dark implements itd..

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Pupo kaže...

Na Olimpijadi ne smiju sudjelovati profesionalci. Natjecanje je amatera. Kako Olimpijska pravila stoje s amaterskim profesionalcima?

OT:

I mene interesuje jel ova stranica u redu, ako je ko probao nek javi pls

13 godina
neaktivan
XeeL kaže...

LIKE, COMMENT, SUBSCRIBE? TORLOLOLOLO

Šteta što imaš glas osmogodišnjaka, potrudi se da bude interesantnije. Pogotovo kad igras dosadnog i glupog heroja kao što je Sniper.

17 godina
Dota 2

na dota-trade je samo dogovor, preko steama se trejda

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
goodye kaže...

na dota-trade je samo dogovor, preko steama se trejda

Najveći je problem meni što se moram preko Steam-ovih podataka ulogovati.

12 godina
neaktivan

Za trade-anje preporučam ovu stranicu http://www.dota2lounge.com/ (čuvajte se lowballera koji za mythicale nude 3 commona i dva uncommona -.-` ili slično) ona je lakša za korištenje i navigaciju od dota tradea , trust me i am a web designer {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 18:33 (dead_shadow).
12 godina
neaktivan
Dota 2

Imam prvu poruku na 100 stranici too 

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2

https://www.facebook.com/gamersject?ref=ts&fref=ts

ajde svi koji imate fejs vote ovde za dotu 2 da se napravi tour

ty

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Najveći je problem meni što se moram preko Steam-ovih podataka ulogovati.

loooool, a kako da oni znaju koje ti iteme imas ako se neces preko steam-a ulogirat

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Pupo kaže...

OT:

Odakle si sad izvukao olimpijske igre? Od svih natjecanja. Neznam više jel trolaš il stvarno neznaš neke osnove pa pišeš takve postove

@ton

Naravno da mu je to problem, kad ljudi vide kakve ima statse, neće imat posla s njim :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 19:10 (Pupo).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Imam 17 DOTA 2 giftova kome treba pm.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ljudi, mislim da imam neku gadnu bolest, limfoblastičnu leukemiju i Steam to zna. Zato mi šalje puno DotA 2 giftova. PM me.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Moj PC  
1 0 hvala 4
15 godina
Dota 2

haha

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 3:33 (Hrca24).

0 0 hvala 0
17 godina
dead_shadow kaže...

Za trade-anje preporučam ovu stranicu http://www.dota2lounge.com/ (čuvajte se lowballera koji za mythicale nude 3 commona i dva uncommona -.-` ili slično) ona je lakša za korištenje i navigaciju od dota tradea , trust me i am a web designer {#}

Ocemu pricas?

Fino idi na dota-trade.com i pogledaj sta je jednostavnost, ali ti je laksi dota2lounge onda si los web designer :(

Trazi se jednostavnost, a ne fanci izgled.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
13 godina
Dota 2

zanima me znaci kad imate rikija ili tako nekog ko moze bit nevidljiv i ekipa protiv uzme gem of true sight sad kad im mi uzmemo oni nas opet ne vide ili..??
i kako onesposobit gem..??
ja ga obicno stavim u bazu i to je to al igram sad s ekipom koja ga uzme i nosi..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice