Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.931.485
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
harell kaže...

Aha, a znam da mogu promijenit, ali koristim mozda samo 2-3 heroja a ovo ostalo mi i ne treba, pa me interesovalo sta mogu s tim uradit da mi ne skuplja prasinu {#} Hvala {#}

Prvo moraš naučiti igrati druge heroje.

Vjerovatno igraš Rikija, Huskara i Drow Ranger. Jesam li pogodio?

14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
harell kaže...

Aha, a znam da mogu promijenit, ali koristim mozda samo 2-3 heroja a ovo ostalo mi i ne treba, pa me interesovalo sta mogu s tim uradit da mi ne skuplja prasinu {#} Hvala {#}

Prvo moraš naučiti igrati druge heroje.

Vjerovatno igraš Rikija, Huskara i Drow Ranger. Jesam li pogodio?

Haha, jesi za Drowa {#} a ostale ne, igram nature propheta, shadow shamana, pugnu, i tako isprobavam jos neke ranged heroje, ne leze mi nesto ovi melee

17 godina
neaktivan
Trenutno ti preporučam da čuvaš sve što dobiješ. Kad jednom Market izađe iz bete možda ćeš moći te iteme prodati za stvarni novac.

Također ako dobiješ neki rijetki i vrijedni item možeš ga s nekim mjenjati za ključeve ili čak igre. Evo prije mjesec dana je frend zamijenio Vinetage Time Breaker za FarCry 3 koji je u tom trenutku na Steamu koštao 50€.
Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Trenutno ti preporučam da čuvaš sve što dobiješ. Kad jednom Market izađe iz bete možda ćeš moći te iteme prodati za stvarni novac.

Također ako dobiješ neki rijetki i vrijedni item možeš ga s nekim mjenjati za ključeve ili čak igre. Evo prije mjesec dana je frend zamijenio Vinetage Time Breaker za FarCry 3 koji je u tom trenutku na Steamu koštao 50€.

300kn za jedan item??? taj il ima miljune ili je neki klinjo od 10 godina kojemu starci kupuju ljubav...

no... uglv... danas sam dobil još 5 ključeva, pa ih imam svezajedno 10komada... ako tko želi neka se javi sa meil adresom ili steam imenom pa mu sendnem...

13 godina
Bojica kaže...
ZC_Someone kaže...

300kn za jedan item??? taj il ima miljune ili je neki klinjo od 10 godina kojemu starci kupuju ljubav...

no... uglv... danas sam dobil još 5 ključeva, pa ih imam svezajedno 10komada... ako tko želi neka se javi sa meil adresom ili steam imenom pa mu sendnem...

Timebreakera bi moga prodat i za više :D

No evo za primjer kolika može bit ljudska glupost, lik je isprsia 1000 $ za Golden baby roshana :)

link

edit: premda ce se lik vjerojatno nama smijat kad se otvori market pa ga proda po jos vecoj cijeni :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 15:39 (chipina).
15 godina
ZC_Someone kaže...

Prodati drugim igračima (znači naći kupca za item pa tek onda prodati) ili jednostavno samo prodati bilo kad?

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Prodati drugim igračima (znači naći kupca za item pa tek onda prodati) ili jednostavno samo prodati bilo kad?

Naći kupca i prodati. Teško da će ti bilo koji developer još i platiti igranje njihove F2P igre. :/

Naravno moglo se to i do sad ali bi to Market trebao pojednostaviti i osigurati ljude od varalica.

14 godina

meni je neki ukrajinac nudio 200$ za cijeli inventori, kao ja njemu pošaljem inventory i sjest će automatski pare na moj steam wallet. odmah je block dobio {#}

13 godina
neaktivan
Dota 2

na prvih 5 postanih emailova iza ovog posta saljem dota 2 key!!!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2

Ja sam dobio Timebreaker neznam jeli vrijedi prodava {#}

0 0 hvala 0
16 godina

Ulogiram se na steam and BAM!!!! 6 Dota giftova.

Pa ako nekome treba, dodajte me na steam(u potpisu).

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
16 godina
neaktivan
tinzy kaže...

Ja sam dobio Timebreaker neznam jeli vrijedi prodava {#}

Ako nije vintage onda ne vrijedi.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Novi hero:

Medusa the Gorgon

Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Dota 2

Ako neko hoce key neka mi se javi na steam nickname: WhiteHell

0 0 hvala 0
13 godina

jel iko ista prodaje na onom steam marketu

17 godina
neaktivan
antimon95 kaže...

Jer...

16 godina
ZC_Someone kaže...
antimon95 kaže...

Jer...

Jel...

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
antimon95 kaže...

Jer...

{#}

13 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
ZC_Someone kaže...
antimon95 kaže...

Jer...

Jel...

Da li...

17 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
ZC_Someone kaže...
antimon95 kaže...

Jer...

Jel...

I kakvog to što si napisao točno ima smisla?

Ja sam pokušao saznati razlog iza pitanja jer mislim da nema nikakvog smisla da prvo deset ljudi naspama "Da" pa da tek onda saznamo što čovjeka točno zanima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 19:41 (ZC_Someone).
13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

I kakvog to što si napisao točno ima smisla?

Ja sam pokušao saznati razlog iza pitanja jer mislim da nema nikakvog smisla da prvo deset ljudi naspama "Da" pa da tek onda saznamo što čovjeka točno zanima.

Ma zezaju te na osnovi gramatike.

Ja sam vidio što si ti mislio, ali sam se jednostavno htio pridružiti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 1:10 (Onjegin).
17 godina
neaktivan

Ja bi prije rekao da ne shvaćaju :)

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Novi hero:

Medusa the Gorgon

Dečki , jeste spremni za 40 min "Riceanje " jer ja jesam http://i.imgur.com/m30hK.jpg

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Onjegin kaže...

Novi hero:

Medusa the Gorgon

Dečki , jeste spremni za 40 min "Riceanje " jer ja jesam http://i.imgur.com/m30hK.jpg

Ja se baš radovao novom heroju, a ona neka meeeh...

13 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Objasni malo šta si rekao.

Meni se sviđa Medusa.

13 godina
Onjegin kaže...
hari85 kaže...

Objasni malo šta si rekao.

Meni se sviđa Medusa.

Kako ti kinezi u doti vole imat nafarmane late game carryie pa onda cili game ispadne farmanje do full item slotova.

Farmanje, kinezi, riža = rice -> riceanje :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 17:34 (chipina).
13 godina
neaktivan
chipina kaže...

Kako ti kinezi u doti vole imat nafarmane late game carryie pa onda cili game ispadne farmanje do full item slotova.

Farmanje, kinezi, riža = rice -> riceanje :)

Gledao sam neki dan game, zaboravio sam protiv koga su igrali, XBOCT je jednostavno farmao easy Dire lane i puštao da padaju svi tower-i. Mislim da je bilo baš protiv iG-a i njihove Nage, a da je XBOCT bio PA.

Samo je odjednom uletio i počeo one-hitati sve živo. Coup de grace od par hiljada dmg-a (čini mi se da je bio PA).

15 godina
neaktivan
Dota 2

ovako imam 5 gifta dota 2 mjenjam za neku drugu igru zainterisirani javite se na pm

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

ovako imam 5 gifta dota 2 mjenjam za neku drugu igru zainterisirani javite se na pm

Ne znam koliko si u toku ali običan Dota 2 invite više ne vrijedi skoro ništa. Toliko ih ima u opticaju da ih se ne mogu riješiti ni ljudi koji pozivnice dijele besplatno.

Pa sretno s traženjem tulipana koji će ti na to pristati. Tu ćeš ga teško naći. ;)

15 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

Ja ih imam 9 i djelim ih za besplatno.

LoL acc THCJoshi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice