Ljudi sta ja mogu uraditi sa ovim itemima koje dobijem nekad na kraju igre, imam ih 15-ak, uglavnom su common, jedan rare anouncer i onaj jazavac courier mythical, jel se to moze giftat nekome, kako sta 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi sta ja mogu uraditi sa ovim itemima koje dobijem nekad na kraju igre, imam ih 15-ak, uglavnom su common, jedan rare anouncer i onaj jazavac courier mythical, jel se to moze giftat nekome, kako sta 
Ako imas announcer možeš promijeniti announcer-a.
Ako imas odjecu, možeš promijeniti odjeću heroja.
Možeš i gift-ati i trade-ati.
Ako imas announcer možeš promijeniti announcer-a.
Ako imas odjecu, možeš promijeniti odjeću heroja.
Možeš i gift-ati i trade-ati.
Aha, a znam da mogu promijenit, ali koristim mozda samo 2-3 heroja a ovo ostalo mi i ne treba, pa me interesovalo sta mogu s tim uradit da mi ne skuplja prasinu
Hvala 
Aha, a znam da mogu promijenit, ali koristim mozda samo 2-3 heroja a ovo ostalo mi i ne treba, pa me interesovalo sta mogu s tim uradit da mi ne skuplja prasinu
Hvala 
Prvo moraš naučiti igrati druge heroje.
Vjerovatno igraš Rikija, Huskara i Drow Ranger. Jesam li pogodio?
Hvala 
Prvo moraš naučiti igrati druge heroje.
Vjerovatno igraš Rikija, Huskara i Drow Ranger. Jesam li pogodio?
Haha, jesi za Drowa
a ostale ne, igram nature propheta, shadow shamana, pugnu, i tako isprobavam jos neke ranged heroje, ne leze mi nesto ovi melee
Također ako dobiješ neki rijetki i vrijedni item možeš ga s nekim mjenjati za ključeve ili čak igre. Evo prije mjesec dana je frend zamijenio Vinetage Time Breaker za FarCry 3 koji je u tom trenutku na Steamu koštao 50€.
Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Također ako dobiješ neki rijetki i vrijedni item možeš ga s nekim mjenjati za ključeve ili čak igre. Evo prije mjesec dana je frend zamijenio Vinetage Time Breaker za FarCry 3 koji je u tom trenutku na Steamu koštao 50€.
300kn za jedan item??? taj il ima miljune ili je neki klinjo od 10 godina kojemu starci kupuju ljubav...
no... uglv... danas sam dobil još 5 ključeva, pa ih imam svezajedno 10komada... ako tko želi neka se javi sa meil adresom ili steam imenom pa mu sendnem...
300kn za jedan item??? taj il ima miljune ili je neki klinjo od 10 godina kojemu starci kupuju ljubav...
no... uglv... danas sam dobil još 5 ključeva, pa ih imam svezajedno 10komada... ako tko želi neka se javi sa meil adresom ili steam imenom pa mu sendnem...
Timebreakera bi moga prodat i za više :D
No evo za primjer kolika može bit ljudska glupost, lik je isprsia 1000 $ za Golden baby roshana :)
edit: premda ce se lik vjerojatno nama smijat kad se otvori market pa ga proda po jos vecoj cijeni :D
Prodati drugim igračima (znači naći kupca za item pa tek onda prodati) ili jednostavno samo prodati bilo kad?
Prodati drugim igračima (znači naći kupca za item pa tek onda prodati) ili jednostavno samo prodati bilo kad?
Naći kupca i prodati. Teško da će ti bilo koji developer još i platiti igranje njihove F2P igre. :/
Naravno moglo se to i do sad ali bi to Market trebao pojednostaviti i osigurati ljude od varalica.
meni je neki ukrajinac nudio 200$ za cijeli inventori, kao ja njemu pošaljem inventory i sjest će automatski pare na moj steam wallet. odmah je block dobio 
na prvih 5 postanih emailova iza ovog posta saljem dota 2 key!!!
Ja sam dobio Timebreaker neznam jeli vrijedi prodava 
Ja sam dobio Timebreaker neznam jeli vrijedi prodava 
Ako nije vintage onda ne vrijedi.
Ako neko hoce key neka mi se javi na steam nickname: WhiteHell
jel iko ista prodaje na onom steam marketu
Jer...
Jer...
Jel...
Jer...

Jer...
Jel...
Da li...
Jer...
Jel...
I kakvog to što si napisao točno ima smisla?
Ja sam pokušao saznati razlog iza pitanja jer mislim da nema nikakvog smisla da prvo deset ljudi naspama "Da" pa da tek onda saznamo što čovjeka točno zanima.
I kakvog to što si napisao točno ima smisla?
Ja sam pokušao saznati razlog iza pitanja jer mislim da nema nikakvog smisla da prvo deset ljudi naspama "Da" pa da tek onda saznamo što čovjeka točno zanima.
Ma zezaju te na osnovi gramatike.
Ja sam vidio što si ti mislio, ali sam se jednostavno htio pridružiti.
Ja bi prije rekao da ne shvaćaju :)
Dečki , jeste spremni za 40 min "Riceanje " jer ja jesam http://i.imgur.com/m30hK.jpg
Dečki , jeste spremni za 40 min "Riceanje " jer ja jesam http://i.imgur.com/m30hK.jpg
Ja se baš radovao novom heroju, a ona neka meeeh...
Objasni malo šta si rekao.
Meni se sviđa Medusa.
Objasni malo šta si rekao.
Meni se sviđa Medusa.
Kako ti kinezi u doti vole imat nafarmane late game carryie pa onda cili game ispadne farmanje do full item slotova.
Farmanje, kinezi, riža = rice -> riceanje :)
Kako ti kinezi u doti vole imat nafarmane late game carryie pa onda cili game ispadne farmanje do full item slotova.
Farmanje, kinezi, riža = rice -> riceanje :)
Gledao sam neki dan game, zaboravio sam protiv koga su igrali, XBOCT je jednostavno farmao easy Dire lane i puštao da padaju svi tower-i. Mislim da je bilo baš protiv iG-a i njihove Nage, a da je XBOCT bio PA.
Samo je odjednom uletio i počeo one-hitati sve živo. Coup de grace od par hiljada dmg-a (čini mi se da je bio PA).